PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (11.10.2010 15:00:53)
|
dan, mi smo pa danes ostali doma. Sem mislila malega v vrtec peljat, pa me je moj kar kregal, da če se nisva zmenila, da ostane doma. Pol je pa še tamal začel krehat in je bila zgodba končana. No, odkar se je dobro zbudil, je zakašljal mogoče dvakrat [sm=zmeden.gif] Kakorkoli, naj se pozdravi doma na toplem, da ne bo še kaj hujšega. Sem pa zvedla, da naše P do nadaljnjega ne bo in smo prestavljeni v Črnuče [sm=zmeden.gif] Kr neki. Pa še niti ne vejo, kateri zdravnici. Je pa mali priden in spi že dve uri in pol, jst sem pa v tem času polikala 4 stroje in zložila nogavice. Ni čudno, da nisem imela več nobenega para v predalu [sm=smiley36.gif] Zvečer gre pa nova runda v stroj, pa še ne bomo na čistem [sm=zmeden.gif] Bi rabla eno pomočnico samo za likanje [sm=jezicek.gif] Aja, eelyy, jst tut malega ne bi zbudila tako zgodaj. 7 ur bit pokonci je velik zalogaj zanj...sej vem, da moraš it po štengah dol, ampak sej če malo oprtaš v ruto, mulčka pa za roko držiš in greste vsi skupaj, bi šlo. A imaš daleč vrtec? Kje imaš pa voziček? Naš mulček obožuje stopnice in gremo skoraj vedno peš gor in dol. Smo sicer v drugem štuku, ampak on bi itak še podaljšal...Pa še vsi se boste bolj naspali...si predstavljam, da je zahtevno zjutraj zapakirat oba, ampak sčasoma bi se itak navadili, pa bi šlo hitreje...
|
|
|
|