ivanamdb -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (11.10.2010 13:43:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford prisla sm ob 8.02 in sm mislila da sm v kaksno dzunglo prsla notr. ivana, izogibaj se Lidla ob ponedeljkih in četrtkih, če nimaš namena kupiti kaj iz akcije. mene tudi včasih kakšen ponedeljek vrže ven... ampak sem se navadila hoditi tja po zajtrk. ja, ma slucajno sm sla, ker sm D pelala v vrtec, in sem mislila, jah, grem pogledat to akcijo - oblekce za sneg.... - se nikoli nisem bla ob tej uri. mislim, ma komicno je bilo vse skupaj - pridem na parkirisce, in vidim ogromno avt vse brezveze parkirani...in si mislim....a ta folk res ne zna parkirat.... pridem do vrat...uuhhh ma daj, ma kaj vsi govorijo da bo gneca, ma ni nobenega... medtem pridejo odzadaj dva starejsa, in me "umaknejo", in ful hitr gesta notr.... jaz se vedno pocasi, in pridem notr, in potem vidim tale kaos.....ma res....nekateri so drzali po 10 oblekc, a drugi za njimi kot kuze snjofajo ce bodo kaj pustili....mi je bilo tolk smesno....in ko sm prisla na blagajno, prodajalka se smeji, ker je vidla da sm "nova", mal sokirana, in mi rece..."jah...to je tko ko je akcija, mislili bi da kaj fraj dajo vmes" hahaha jp koalcek to si res prav rekla!
|
|
|
|