srki -> RE: koliko vas je letos stala sola? (27.8.2010 20:50:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zakaj pa jim potem kupujete razne Hello Kitty zvezke, pa nevemkakšne ohinsploh torbe, pa puščice, pa takve in onakve svinčnike, pa ne vem kaj še vse? Če zunanji izgled in kvaliteta ni pomembna, pa jim dajte stvari v plastične vreče, pa navaden črtast papir in kuli, pa jih pošljite v šolo. Ampak neeee, pri delovnih zvezkih in učbenikih bomo raje šparali. Ne razumem vas, res ne. Hvala bogu, da je na trgu izbira in da ne učimo več po enih in istih dolgočasnih bukvah iz pamtiveka. Seveda je vse skupaj biznis - ena velika tekma med založbami, kdo bo več prodal. Ampak takšna tekma ustvarja kvaliteto - boljši si, kvalitetnejši si, več uporabnikov boš imel. Ne kupujem jim takih zvezkov, sem videla ja, da so ti zvezki z temi "popularnimi" motivi zelo dragi, kupila sem čisto navadne zvezke, pa tudi barvic in flumastrov ne ne vem kako haj-naj, gledala sem samo to, kar se priporoča (bolj debele barvice in flumastre, ploščade čopiče,....), torba tudi ni šmekerska in fensi, puščica tudi ne. Saj verjetno bukve niso iz pamtiveka, saj so tudi novejše, verjetno je razlika samo pri založbi. Znanje pa verjetno prvi daje učitej, ne knjiga, al ne?
|
|
|
|