lottyka -> RE: Novemberke 2010 II. del (11.11.2010 14:07:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Jutro! Jaz sem še tu. Sem imela včer zvečer spet popadke, že na 10 min in ne prav boleče. Pa sem probala zaspat, če bo šlo in se prebudila zjutraj še vedno v enem kosu . Mal me heca naš mali. Drugač pa tud jaz opazim sluz, pa celo teža mi je padla, kar se baje lahko zgodi pred porodom. Aja, pa včer me je res križ bolel. Vsi znaki so, le štruce ni. Šibam spet na kavo s kolegico . Sam še to delam. Jutro! Majchi, preberi malo moje poste za nazaj.... Se je v ponedeljek tako začelo v torek sem rodila . Vso srečo če greš in čimmanj boleče!!!! No še ena ki je imela take znake, v četrtek se je začelo, v petek rodila. Sam še WC manjka, ko boš še na WC-ju skoz pa kar pripravi torbo v avto. Drugače pa dobro jutro, Mi smo se ravnokar previli in najdeli, zdej pa počivamo malo na kavču. Danes pride patronažna, naj bi se že kopali, ampak popek še ni čist suh, tako da bomo verjetno prestavili. No so me prekinili med pisanjem, tako da je tudi patronažna že prišla in odšla. Kopali nismo imam pa jaz začetek mastitisa in če dobim še vročino moram po Antibiotike . Kakšen pameten nasvet? Zdej sem si vse sčrpala, da si spraznim dojko, pa še malega bom pristavila, mogoče bo potegnil Žan kaj ven. Pa masaža pod toplim tušom, ampak se ne zmehča , boli pa ko . MalaNeli ti vem da si imela isto? Kako si ti rešila? Samo s tušom in masažo? Kakšen nasvet? Nič, grem Žana zbudit, da se probamo podojit. Srečno če gre katera v Rim.
|
|
|
|