pesjanarka -> RE: Novemberke 2010 II. del (11.11.2010 7:31:22)
|
Jaz sem bila včeraj pri okulistu, ki mi je zagotovil, da sta moja m režnica in očesni pritisk primerna moji dioptriji, nič od tega pa ni alarmantno. Naj svojemu naročim, da me opozarja, da bom med potiskanjem mižala in to je to. ne bi smelo biti večjih težav. Zdele grerm v KR P na posvet k anesteziologu, potem v lekarno po zadnjo kozmetijo za bebija, doma oprat cotkice in potem grem uradno lahko rodit. Bo vse pripravljeno. Sem pa od dveh mamic slišala zelo podobno zabavno zgodbico o njunih odhodih iz porodnišnice. Obe sta partnerjema naročili, naj do odhoda iz v porodnišnice naštudirata, kako se lupinica priprne z varnostnim pasom (nimajo isofixa) in prinesejo obleke za mamico. Seveda se je v obeh primerih zgodilo, da sta prinesla obleke - ne pa tudi čevljev [sm=smiley36.gif], za montiranje lupinice sta pa prvič pred porodnišnico porabila skoraj vsak po pol ure, ker se je očkoma to zdelo tako trivialno preprosto, da seveda nista potrenirala doma. In obe moji prijateljici sta padli v histeričen jok (ena že kar tam, druga doma) v stilu: "Joooj. jaz sem rodila, se matrala, bila 3 dni tukaj nit, ti bi moral pa naštudirat samo to, kako se montira lupinica, pa je bilo še to odveč! Ueeeeee[sm=smiley19.gif]" No danes se tem zgodbicam vsi smejijo, a jaz sem svojega za vsak slučaj opozorila, da ne glede na to, kako enostavno je vse skupaj zgledalo pri prodajalcu, naj doma za vsak slučaj preveri, če res zna [sm=smiley36.gif]. Vozički baby spa: ste jih sedaj že dobile? kakšni se vam zdijo?
|
|
|
|