Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:05:43
|
|
|
|
pajac
|
a je rodila???? A res? Pa ravnokar sem na njo mislila
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:07:51
|
|
|
|
kapesanta
|
helou prišla od ginekologa - se je sam smejal in rekel da v zadnjem tednu mi pa res nobena stvar ne more več škodit . Če je krasta ne škodi navznoter, to je dojenčku, če jo bom fasala jaz, bomo pa tko videli in se bova takoj po porodu oba začela zdravit. Skratka nobene panike. Pa ni razlog za sprožitev poroda (na šmenta, pa bomo spet čakal ) - jutri mam PDP po UZ - tko da mi je G kar roko dal pa rekel se vidiva v porodnišnici .
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:12:23
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta helou prišla od ginekologa - se je sam smejal in rekel da v zadnjem tednu mi pa res nobena stvar ne more več škodit . Če je krasta ne škodi navznoter, to je dojenčku, če jo bom fasala jaz, bomo pa tko videli in se bova takoj po porodu oba začela zdravit. Skratka nobene panike. Pa ni razlog za sprožitev poroda (na šmenta, pa bomo spet čakal ) - jutri mam PDP po UZ - tko da mi je G kar roko dal pa rekel se vidiva v porodnišnici . sam ima prav a veš... Nič ne bo od pospešitve, o ti šment No pa zdaj na tortico, pa ne potepuških mačk šlatat preveč... nič zdaj pa zares na kolena..
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:23:52
|
|
|
|
philadelphia
|
Drage pridne novemberke, kaj če bi katera še k nam prišla pospravljat . Dobrodošle kadarkol .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:30:46
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Drage pridne novemberke, kaj če bi katera še k nam prišla pospravljat . Dobrodošle kadarkol . nema ništa.. še tole potem pa samo še
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:43:36
|
|
|
|
nov2010
|
[/quote] nema ništa.. še tole potem pa samo še [/quote] Pajac ob teh tvojih slikcah se res zmeraj iskreno nasmejim. bravo kje jih stakneš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 12:48:32
|
|
|
|
pajac
|
težko ti razložim.. no.. tam kjer čvekam z avgustovkami 2007.. jih samo kopiram.. Smo se pa takrat ful dobivale in ostale kolegice še zdaj... no videt se ne moremo pogosto, ker smo iz vse Slovenije, samo lahko vmes še malo čvekamo...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 13:24:08
|
|
|
|
Nenya
|
za vse tiste, ki vam RR požre post, v mojem brskalniku Safari samo pritisnem backspace in mi spet pokaže moj cel post, označim ga in dam ctrl c, na novo kliknem odgovori, dam ctrl v in ponovno pošljem, ponavadi je to pol ok. Itq že ene tri dni RR šteka in ima svoje muhe.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 13:39:22
|
|
|
|
philadelphia
|
Kakšen safari? Meni če ne nagaja RR, mi pa net dol vrže. Moj računalnik je na servisu, zdaj pa uporabljam od in ta pa ne mara interneta. Potem pa skor .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 13:44:58
|
|
|
|
pesjanarka
|
Čestitke vsem mamicam. Ker sem prepojena z ementalerjem, si seveda ne zaponim, od kje je katera in kam naj bi šla rodit, zato sprašujem: A je že katera od novembrk rodila v KR? Kakšne so izkušnje? Jaz sem se že 2 jutra zaporedoma zbudila zaradi srednje močnih M bolečin in driske. Po obisku WC-ja me je še dobro urico malo zvijalo, potem se je pa vse umirilo. Imam pa še dobra 2 tedna do PDP (29.11.).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 13:47:44
|
|
|
|
emma83
|
Dan mamice in . Čestitke nove mamice! Mi smo se pa danes prvič kopali, ne morem verjeti kako uživa v vodi. Najprej sem mislila, da se bo začel kaj jokati pa nič. Vse je šlo lepo čez. Če bova imela srečo in bo jutri lepo vreme (čeprav vem, da je napovedan dež) pa gremo še jutri na prvi sprehod. Končno madonca, tri tedne sva že doma. Saj jaz skočim do trgovine pa v zdravstveni, samo ni to to. Grem si izčrpati mleko pa v horizontalo dokler Liam spi.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 13:57:55
|
|
|
|
Nenya
|
library - safari je internetni brskalnik, tko kot mozzila firefox ali explorer. Jaz bi tudi kakšne info o P KR - 2x sem rodila v LJ - zdaj pa je Pušenjak na MON.u čist skritiziral tole amnio ki jo tko radi delajo v KR
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 14:22:41
|
|
|
|
nadinne
|
Mislim da je bik rodila v Kr...samo verjetno še nima časa da bi se tu kaj razpisala...ko bo lahko jo bomo pa zasule z vprašanji Upam da ne gremo prej kar same pogledat kako in kaj emma...super za kopanje...saj večina pomoje uživa v kopanju. Glede sprehoda pa, če jutri še ne boste šli, pa sigurno v petek in soboto, ko je napovedan sonček...potem naj bi se spet skisalo. Ja tale november letos res ne špara z dežjem...upam da bo pomlad lepša Evo js pa čakam, da mi moj prinese kosilo...sem se zmislila da bi pa pico jedla in jo je moj šel pridno iskat Mjami...komaj čakam
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 14:25:09
|
|
|
|
nadinne
|
saj res...a se je aluap kaj javila? a ni imela za včeraj napovedan CR? Upam da so vsi zdravi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 14:27:22
|
|
|
|
pesjanarka
|
Moja prijateljica, ki je pred 1,5 letom rodila sicer v LJ, na amniskopijo je pa hodila v KR, se to izkušnjo opisala kot "neprijazno osebje me je posiljevalo z enim ogromnim stožcem" .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 14:42:51
|
|
|
|
Majchi
|
Ojla! Sem se hotla zjutraj javit, pa me je tud ven vrglo . K sreči nisem dolgovezla, potem me je pa še odjavilo, potem se gesla nisem spomnila... In potem sem šla rajš na kavo s kolegicama . Sem pa to noč tud jaz imela popadke, tko da sem se celo zbudila. Ampak tok hudi, da bi vstala in gledala na uro, pa niso bli . Potem sem imela pregled pri G in me je prvič pregledal še vaginalno. Baje sem odprta že skoraj 4 cm . Je rekel, da sem direkt za v P, samo še na popadke naj počakam . Ne vem, ni mi še, no.... Zarad mene je mali lahko še mal pri men. Pdp imam sicer danes teden, ampak dvomim, da bo čakal do takrat. Pajac, mislim, da ima Malajka RD in da ni rodila . No, vsaj jaz tko zastopim tisti post.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 14:45:19
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka Moja prijateljica, ki je pred 1,5 letom rodila sicer v LJ, na amniskopijo je pa hodila v KR, se to izkušnjo opisala kot "neprijazno osebje me je posiljevalo z enim ogromnim stožcem" . Ojoj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 14:50:26
|
|
|
|
philadelphia
|
Majchi te razumem, da še ne bi šla , ampak bo pa hčerkica toliko prej dobila svojga baby borna , mami pa svojga seveda. No, če boš odšla v P, ti želim veliko sreče in pa hiter in lahek porod!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 15:44:43
|
|
|
|
malajka84
|
hvala za čestitke....pa sm en let stari....26:) wuhu..smo učer jedl toro-za zihr, d me dons na ctg-ju neb notr obdržal, no dons bomo pa še eno:)hehe No na ctgju je bla ena nova sestra-oziroma ena z druzga oddelka... ni znala prklopt zadeve..pol mi je pod joške narihtala...pa je vse kr odklaplal se...tku d je blo dons vse od nule do 100:) je pol dohtr reku ja kaj vi rojevate..pa sem rekla eh mašina je rojevala tm:) tko d naslednji CTG v petek 12.11. kapesanta ob keri uri ga maš ti?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 16:00:34
|
|
|
|
nov2010
|
Hej, evo mene s pregleda. Mali je še vedno obrnjen na glavo vendar še ne kaj preveč nisko tako da se še ni čist spustil. Kri in voda BP, plodovnice še dovolj, CTG pa poleg njegovih gibov ni zaznal še nič. Tako da imam naslednji CTG v ponedeljek 15.11. Pesjanarka - jaz grem rodit v KR P. Sem pa zadnje čase glede KR slišala kar nekaj pohval in lepih besed. seveda pa je tako da vsi ljudje smo krvavi pod kožo in imamo kdaj pa kdaj slab dan. Tako da mislim da predvsem pozitivizem in pa kakšna dobra beseda pri osebju tudi zaleže in so potlej tudi oni bolj prijazni. Sicer bova pa mogoče cimre - če boste vi kaj prehitevali ali pa se našemu čmrlu kaj preveč ne bo mudilo na svet. Majabar - vidla tvoj album slik in mali je res enkraten Emma - super za kopanje in upam da vam čim hitreje uspe tudi sprehod No zdejle pa čakam mojga da pride domov, mi je oblubu da me bo peljal na tortico No uživejte in vsem tistim - ki se odpravljate na pot proti Rimu - SREČNO!
< Sporočilo je popravil nov2010 -- 10.11.2010 16:02:16 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 16:01:28
|
|
|
|
nov2010
|
MALAJKA84 - VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 16:20:31
|
|
|
|
Renesme**
|
CTG- meni spet ni zaznaval popadkov , mi je kolegica babica skoz roko na trebuhu držala in merila popadke...no tiste na 3min je celo nekaj zapisal, pa potem spet nič...sem pa jaz umetne popadke čutila na mestu menstrualnih krčev in v križu, medtem ko prej svoje na vrhu maternice...praktično do par min pred iztisom me je samo spredaj bolelo in lulat tiščalo, ampak zares lulat, potem me je ene 3-4x še na blato pritisnilo in smo že rojevali....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 17:33:15
|
|
|
|
sara pia
|
Malajka84 - vse najboljše Evo mi iz pregleda, Ctg je mal kazal popadke, sam neredne, odprta 1 cm, pregled 17.11, sam mi je rekla da se ziher ne vidiva več
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 17:44:15
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84 tko d naslednji CTG v petek 12.11. kapesanta ob keri uri ga maš ti? Ob 8.30 - pa ti?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 10.11.2010 18:51:42
|
|
|
|
malajka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta IZVIRNO SPOROČILO: malajka84 tko d naslednji CTG v petek 12.11. kapesanta ob keri uri ga maš ti? Ob 8.30 - pa ti? Ob 9, no pol se pa mogoč vidmo..:) itak je treba še čakat pol prej pa pol..vsaj js mama tako srečo...d več čakam k pa majo dela z mani:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?