Mishika
|
Ola punce glede kompliciranja se strinjam - sam v prvo je to težje - ustrašiš ob vsakem jokcu, bruhcu,...... mislim, da bom v drugo bolj na easy. Glede cotk - mi smo jih pa rabili kr dost, kot prvo je bruhal precej, kot drugo sem ga vsak večer komplet preoblekla, pa če tud je bil pred 2 urama preoblečen zarad bruhanja,......hb za sušilc, da smo folgal pajacke sušit. Jaz mam pa očitno kontra problem kot ostale - same modre cunje , sicer mali pravi, da bo bratec, men pa neki pravi, da bo bejba - v prvo me občutek ni varal. Pa sploh ni važno, samo da bo vse ok. Nuhalna - naš fant bo šel zraven, se mi zdi lepo, da vidi dojenčka, če ne bo predolgo pri miru, bo šel pa še ati z njim ven. Jaz ga bom res poskusila vključit v vse kar se da v zvezi z bejbijem, da se ne bi moj crtlanček čutil kej "prikrajšanega ali odrinjenega", hkrati pa upam, da ne bo kakega hudega ljubosumja - zaenkrat je do malih zelo ljubeč, dovoli igračke,...... Voziček - tudi mi smo bili brez košare, za tista 2-3 mesce jo je res brez veze kupovat. Naš Qunny se je čist poležal, spodaj ena topla deka, pa še zimska vreča - je bil ko bubica. Jaz imam ogromen bauh za mojih 12 t, sem gledala slike iz prve N - taka sem bila pri 20 T , bom ob priliki poslala na naš mail. Drugače slabo mi je manj, sam sem pa še vedno tooolk utrujena, zaspana, brez energije, začela me je pečit zgaga ( žee ), pa še tale ura me je zmedla, ob 7h zvečer že na sedežni kinkam.
|