|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
2.11.2010 10:12:36   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

Kakšna sem šele jaz! user posted image Prvo dete je zimsko in sem bila tudi brez košare. Groza! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sem ga tako zadekala notri, da niti sapica ni do njega prišla. Tega bom pa tudi, če bo maja slučajno mraz user posted image user posted image user posted image user posted image

cotke Jaz si tudi nekako lažje predstavljam punčko v modrem kot fantka v roza. user posted image Sicer sem pa tudi od tašče dobila kakšno stvar malo bolj "punčkasto", ker pač ni bilo druge barve in mu je vseeno kupila. Tudi ona pravi, da pri tako majhnih ni pomebna barva. Kaj pa oni vedo. user posted image   In mu vseeno oblečem, ker res ni tako tipično za punčke. Pa mu čist paše, ko ima tak mili obrazek. user posted image user posted image

he he he, pa so najini bučki vseeno preživeli a ne? user posted image
ma če smo mi...
pač raje 200€, kolikor je bila košara, porabim drugače.

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.11.2010 10:24:02   
Anonimen
Dan klepetulje :)

mi čakamo popoldan gremo na nuhalno :) :) :) ....

a ima še katera težave s spanjem....jaz zdaj zelo malo spim odkar sem noseča in se na razpoloženju zelo pozna :(...zvečer ni noben problem zaspat, samo zbudim se pa kot urca točna za lulat (okrog pol 4)potem pa ne zaspim nazaj in se premetavam....potem se čez dan vlečem kot en zombi, podočnjake imam pa že do marsa :( :(
potem sem pa še vremenska...pri nas se sploh ne more odločiti kaj bo al sonce ali dež, mene pa tole čist vrže....včeraj sem dobila taki glavobol, sem se zbruhala je bilo kul...danes se bo očitno zgodba ponovila....

meni do 12 tedna ni bilo nič slabo, nisem bruhala a je možno da se bodo zdaj pojavile slabosti...ker mi je non stop slabo...pa hrana se mi je uprla...bi bla lohk tud lačna, se moram prav prislit da pojem vsaj 3 do 4 obroke....a pa ve imate tudi večerni obrok (po 22 uri)...so me včeraj čist napsihiral da moram jest tudi večerne obroke, da ne dobim nosečniške sladkorne...(se pozna da sem prvič user posted image , je vse novo )

glede oblekc...pri nas bomo imeli nevtralne barve,itak si ne morem sposodit, sestra pričakuje takoj za mano, kolegice imajo pa že velike pa nimajo nič, so vse oddale....se pa tud jaz strinjam, da fanta glih ne moreš oblečt v roza zabe, punco lazje v fantovske obleke oblečeš kakor punco :)

no dost je blo nakladanja...uzivajte pa lep dan se naprej :)

lp anonimna:)

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.11.2010 10:29:31   
mami411
Jaz sem imela PP GT3 brez košare, rodila konec marca, čez par dni šla že ven ker je bilo tako toplo.

O cunjah pa jest sploh ne bi, imam pospravljeno od vseh treh punc user posted image . Polno je tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.11.2010 11:09:02   
ninasiki
ojla punce

evo mi iz vrtca je blo super in tud če mene nebi blo bi šlo ker me sploh ni porajtu se je zamotu z vsemi igračami in ni blo časa za mene user posted image

COTKE mi bomo meli od prve runde so bl ke ne nevtralne samo dost mam pa tud fantovskih k sm jih sama kupla pa še zimske so (podložene) sicer iz začetka se neki ne obremenjujem ampak pol bomo pa kr prešaltal na bol nežne barvice sicer sm pa pr alekseju kupvala v večini rjavo barvo tko da se da tud to lepo skombinirat z kako nežno roza itd. bomo že edino iz bolnice k bomo šli bomo pa kupl neki čiiist nouga sm pa zdele porajtala da sm kr v ženskem spolu pisala user posted image user posted image user posted image no srčno upam da bo čene bo pa mami blažena kar pa tud ni slabo ji ne bo treba drva sekat pa kidat user posted image

nč grem kuhat pol pa počas v službo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.11.2010 11:12:58   
BeliMedo
Pozdravljene majčice!

Evo pa je podaljšani vikend minil kot bi mignil... Je pa pasal vsaj en dodatni danuser posted image .

Kako ste se kaj imele? Mi smo v nedeljo šli v tisti mini zoo in moram povedati, da mi je bilo ful všečuser posted image . Smo nafutrali koze, tako da bodo po moje kar nekaj časa siteuser posted image . Imajo pa še zajčke, kure, kenguruja, ponije, kačo ali dve, papige... Je vse bolj malo, ampak meni všečno, tako da bomo sigurno še šli...

bambika, glede prebave. Poskusi v prehrano vnesti otrobe, veliko vode čez celi dan, sadje.... Pri meni ta kombinacija pomaga. Predvsem pa redna prehrana.

lisicamica, žal mi je; pošiljam ti ej user posted image . Ampak verjemi da za vsakim dežjem posije sonce, čeprav ti v teh trenutkih to verjetno ni najboljša tolažba...

Drugače spim kot polh, se mi zdi, da bi samo spalauser posted image .

Oblačila: jaz sem vse od hčerke dala naprej oz. podarila, tako da bo treba vse na novo nabaviti; no, nekaj pa bom tudi dobila od sorodnikov... Kupovala pa bom večinoma v nevtralnih barvah (bež, rumena, oranžna, zelena); v bistvu mi je to bolj všeč, kot pa samo roza ali modro, čeprav za malo večje otroke je pa zelo težko dobiti kaj v unisex barvah; oddelek za punčke je pa itak roza-vijoličenuser posted image

Lep dan babnce in se beremo...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.11.2010 11:21:49   
mami 27
Ufff, tut mi smo vse razdali/prodali, smo se "odločli" da bo v 2 punčka user posted image

Tko da za čist mejhnega nič več nimam, od 1 leta dalje pa sem pospravila nekaj stvari...

kar se tiče vozička kupujemo novega, ker smo prejšnjega prodali (nismo imeli prostora),
imam samo še poletnega (marelo), ki ni primernega za mičkenega :)

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.11.2010 11:46:19   
hillmagic
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

mami411 bom poročala ko najdem kaj pametnega... zenkart sufam po netu pa si mal delam seznam kaj bi rada od vozička... tudi meni je MB od rok, ampak bomo naredl en road trip... sam voziček bova itak kupovala šele v februarju/marcu/ali celo aprilu.... do tja je pa še daleeeeeč... mamo še ful časa za take stvari. Bom pogledala še po bolhi, če kaj pametnega najdem... pač mamica študentka nimamo kej user posted image

Meni najbolj ustreza PEG PEREGO UNO, ker gre ročaj v obe smeri z enim klikom in iz globokega vozička gre zelo hitro v športnega...pol strehca se sname da jo ostane samo pol in je uporabna za senčnik...pol gume so vrtljive ali fiksne...Takega sem imela že pri Karuni in je dal fulll skozi..Slovenijo in Nepal user posted image .. Pol sem ga še posodila za 1 leto...sedaj je mal za urediti..mal mi je žal ker sem ga posodila ker full smrdi ..pa če ne bo šel vonj stran bomo novega istega kupili...aja pa če mate lupinico so to da tudi gor fiksirat..pa dežno pregrinjalo se da kupiti zraven in košaro imaš spodaj in ročaj za flaško ali sokec ...lahko ga voziš po makedamu ali asfaltu ...

Glede malih cunjic, sem jih imela fullll in sem vse naprej dala, ker sem mislila da ne bomo več imeli dojenčkauser posted image  in sedaj mi je seveda žal, ker so bile vse skoraj nove in do 3 meseca bolj v beli in rumeni barvi pa roza tudi ker imamo punčko...Tk da se priporočam za čist majčkene cotke ..Glede spola pa ne vemo še kaj bo...

Počutje ; slabost in glavoboli, vsak tretji dan migrena

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.11.2010 11:48:32   
fluf
ooo kje so še vozički... pa oblekice....
midva sva se odločila, da bova kar fino počakala s tem, da vidiva kaj vse bova "dobila", ker vseeno... študenti pa to user posted image sicer imava na sumu babice pa dedke, da bodo plačal voziček, ampak tudi sama razmišljam a sploh kupit košaro a ne... tud lupince ne bom kupovala, vsaj nove ne... mislm, da bom to lahko si sposodila. nekak bi rajš en dobr voziček s samo športnim delom, k se ga da čist poležat... in to je to.. kva bi kompliciral?

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.11.2010 12:16:13   
mami411
hillmagic sam sem tudi gledala PP Uno, vizuelno mi je všeč, ostalo pa še nisem pogledala.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.11.2010 12:26:40   
Nefretiti
NADKA: Ti si carica.....ena izmed najtoplješih oseb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi, da košare sploh ne rabiš. Glavno, da se da tisto naslonjalo v vodoravni položaj dat in to je to. Jaz sem kupila velo tisto podlogo iz kokosa, ampak ni bila preveč uporabna.

Cotke: jah......bo kriza, ampak smo se tudi pri nas odločili, da bomo imeli punčko, čeprav naša tamičkena stalno govori o bratcu. Ampak ko jo vprašaš, kaj bi imela raje reče Bratca IIIIIIIIINN sestrico.

Danes sem si kupila en puloveček, malo daljši in.....OMG: meni se že ful pozna trebuh, res ne morem več skriti, da sem noseča. Verjetno je precej maščobe na trebuhu, ampak prav ven stoji. V bistvu čisto drugače, kot v prvi nosečnosti. Malo sem šla v trgovino, sedaj pa lahko spet cel dan ležim, ker sem hin k ps.....

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.11.2010 15:16:13   
mami 27
Naš tut skos govori da bo imel bratca in sestrico, pa bolj kot mu razlagam da sigurno nimamo 2 dojenčka, bolj bo imel on oba (ve on kaj,kar jaz še ne vem) user posted image

Voziček pa, hmmm, je bla včeri ena akcija v eni italijanski spletni trgovini, pa mi včeri ni šlo naročit ne vem zakaj, danes pa so zvišali ceno za 80€ user posted image pa tut na mail mi ne odgovorijo kaj dogaja, če pa piše da pošiljajo v slo...

Tako da bomo zgleda počakali na praznične akcije v Trstu, pa gremo tja po vozek!

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.11.2010 15:25:25   
fluf
mami27 poročaj stanje v ITA, tam ne poznam veliko, sta bolj tast in tašča doma. midva bova šla v A pa poročam. Sicer se nama se ne mudi, ampak tako ali tako hodim v shoping tja in ne v LJ, pa nisva bila že juhu časa. Zdej čakava da se men buši nardi, da bova šla po cunje gor.

Punce kdaj ste pa ve začela nosit nosečniške cunje. Mene samo hlače matrajo... se počutim sila neudobno... imam sicer podaljšek, ampak na enih hlačah še ni uporabnen, na nekaterih pa že zelo :) čez rit in stegna sem še ista. Pa noče izpasti ko frik, ki bi pri 11t nosil nosečniške hlače :)

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.11.2010 16:25:26   
bambika
Lep pozdrav!
Podaljšan vikend je mimo,čeprav meni je vsak dan enak,ker sem doma,pa še nič kaj ne kaže da bom šla v službo, čeprav bi prav pasalo.
Danes na pregledu je bilo vse vredu,se pa že fajn vidi glavca pa rokice in nogice,je res tak poseben občutek ko vidiš svojegauser posted image .Naslednji pregled 7.12., NS pa 17.11. Razmišljam,da bi na NS peljela tamalo zraven pa ne vem. če bo glih ubogala, kaj mislite, bote ve zraven peljale svoje škrate?
Mi imamo Haukov voziček s košaro in sicer rablejn in pa Peg Perego, tako da ne bomo kupovali novega.
Glede oblačil imam tudi jaz nekaj nevtralnih,ostalo je pa vse roza, pa vijolično se najde tud kaj modrega in rjavega,ampak če bo fant bo treba vse kupit.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.11.2010 16:25:58   
Luskica
Ojla punce, da se še jaz malo javim!
Prvo velik, velik user posted image  lisicimici!
Drugače pa me baše grozna utrujenost. Se mi zdi, da sem ves vikend preživela kar na kavčuuser posted image
Poleg tega, pa so se mi začeli še neki krči v maternici, predvsem ko sem popolnoma mirna, v ležečem položaju in zakašjlam. A se vam to tudi dogaja, ker mene kar malo skrbiuser posted image
Moj buši je tudi že ogrooomen, moram prilepit kakšno slikico.
Jutri nas čaka nuhalna in komaj čakam, da bo moj prvič videl najino detece!user posted image
Uživajte še naprej!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.11.2010 20:16:29   
bobica
ojla..da se še jst malo javim...jutri imamo tudi mi nuhalno..komi čakam...ma pr meni pa ni videt še trebuščka..sm pa že v 14 tednu...

sm pa od prejšnje srede na bolniški zaradi slabosti in bruhanja....zdej je malo boljši...

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.11.2010 21:28:30   
hanna80
Bobica- a si ti vpisala izvide od krvi preden greš na NS, meni je kolegica rekla naj to naredim, ker tam pogledajo., meni pa tega ni nihče rekel. Nevem kdaj bi, ker  G dela samo zjutraj, v torek mam pa že.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.11.2010 0:05:26   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

mami27 poročaj stanje v ITA, tam ne poznam veliko, sta bolj tast in tašča doma. midva bova šla v A pa poročam. Sicer se nama se ne mudi, ampak tako ali tako hodim v shoping tja in ne v LJ, pa nisva bila že juhu časa. Zdej čakava da se men buši nardi, da bova šla po cunje gor.

Punce kdaj ste pa ve začela nosit nosečniške cunje. Mene samo hlače matrajo... se počutim sila neudobno... imam sicer podaljšek, ampak na enih hlačah še ni uporabnen, na nekaterih pa že zelo :) čez rit in stegna sem še ista. Pa noče izpasti ko frik, ki bi pri 11t nosil nosečniške hlače :)

joj, jest nosim nosečniške cunje že cel mesec... ker mi je bilo tako slabo sem najraje imela doma trenerko, bog ne daj, da bi mi bilo v službi... zato sem raje oblekla nosečniške kavbojke, da me ni kaj tiščalo slučajno... da ne bi preveč trpela. ni ga čez komot. no prej so mi blo tko tko stale tele hlače na trebuhu... zdej se mi že pozna in jih lahko nosim čist komot, ne da bi mi dol lezle.
slabosti se malo umirjajo, mal več energije imam in mi ni treba skoz spat. user posted image

fluf: babice in dedki so ful dobrodošli pri večjih nakupih. pri nas so se še prababice greble, katera bo kaj kupila, tako da nama je bilo zelo olajšano. vsaj pri nakupu posteljice in teh večjih zadev. ampak res: čim manj komplicirat!!! to vsem prvič-mamicam že sedaj toplo priporočam. tako pri opremi, kot pri vzgoji, crkljanju, čiščenju, hranjenju...

za oblekice moram pogledat, kaj imam od naše enoletnice. veliko stvari sem imela sposojenih, pa sem jih že vrnila. skoraj nič nisem porabila 2x... samo oblekla, oprala in spravila.
tisti seznami kaj potrebujem za novorojenča so se mi zdejo totalen nesmisel. lahko bi imela samo 2 majčki, enga pajacka in eno pižamico... naša mala je bila pridna in je v pol leta samo 2x polila. drugače pa sem lahko imela en bodi ali eno majčko cel teden. ni nič šlo skozi pri plenicah, nič politega mleka, skratka totalno priden dojenček. user posted image upajmo, da bo tokrat ravno tako.

Carpe diem

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.11.2010 8:18:10   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: hanna80

Bobica- a si ti vpisala izvide od krvi preden greš na NS, meni je kolegica rekla naj to naredim, ker tam pogledajo., meni pa tega ni nihče rekel. Nevem kdaj bi, ker  G dela samo zjutraj, v torek mam pa že.

sicer sedaj ne vem, meni prvič niso. itak če se odločiš še za krvni test, daš itak kri in ti jo pregledajo. user posted image  je kaj drugače?

IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

joj, jest nosim nosečniške cunje že cel mesec...

jaz tudi user posted image  - puloverje sicer ne, hlače pa user posted image  
sicer puloverjev se mi je kar nabralo, tako da sem totalno preskrbljenauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

fluf: babice in dedki so ful dobrodošli pri večjih nakupih. pri nas so se še prababice greble, katera bo kaj kupila, tako da nama je bilo zelo olajšano. vsaj pri nakupu posteljice in teh večjih zadev. ampak res: čim manj komplicirat!!! to vsem prvič-mamicam že sedaj toplo priporočam. tako pri opremi, kot pri vzgoji, crkljanju, čiščenju, hranjenju...

tisti seznami kaj potrebujem za novorojenča so se mi zdejo totalen nesmisel. lahko bi imela samo 2 majčki, enga pajacka in eno pižamico...

s tem se pa tudi strinjam - čim manj komplicirat. ne vem, meni se recimo zdi nesmiselno kupovat koš za plenice, saj ni poceni. no, mogoče tudi zaradi tega, ker imamo pred hišo smetnjak in nisem rabila daleč nosit plenic. odnašala sva pa itak sproti. pa še kaj se nabere user posted image , euri pa grejo
pri nas so se babice greble za nakup vozička, pa smo potem vzela od vsake pol user posted image  (kupila sva komplet voziček, dežno prevleko, lupinico in podstavek za lupinico)
sicer je pa naša mami bla itak čist "trapasta" in je vsakič prišla vsaj s kakimi nogavičkami, če ni imela še kaj več. tako da cotk za punčke imam res ogromno... user posted image
no, sam sem jih pa tud kar porabila, pa ni polivala.

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.11.2010 8:31:36   
Nefretiti
Jutro,

jaz že tudi razmišljam, da bi hlače začela nosit. Danes sem dobila paket tistih treh podaljškov in ga bom poslala nazaj. Joj, pa kake reči ljudje prodajajo. Moram priznat, da se mi zdi to totalna natega. Jaz sem pričakovala, da bo to kot nek ledvični pas, v stilu undercover, ne pa nadomestek za elastiko na hlačah.......user posted image  Trije robčko in en trak......pa dajte no.

V prvi nosečnosti sem si kupila ene športne hlače v HM na razprodaji z nizkim pasom in zraven došila trak iz jersija, pa je bilo kar ok.

Luskica: pij magnezij, pa bo nehalo.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.11.2010 8:32:55   
Mishika
Ola punce

glede kompliciranja se strinjam - sam v prvo je to težje - ustrašiš ob vsakem jokcu, bruhcu,...... mislim, da bom v drugo bolj na easy.
Glede cotk  - mi smo jih pa rabili kr dost, kot prvo je bruhal precej, kot drugo sem ga vsak večer komplet preoblekla, pa če tud je bil pred 2 urama preoblečen zarad bruhanja,......hb za sušilc, da smo folgal pajacke sušit.
Jaz mam pa očitno kontra problem kot ostale - same modre cunje user posted image , sicer mali pravi, da bo bratec, men pa neki pravi, da bo bejba - v prvo me občutek ni varal. Pa sploh ni važno, samo da bo vse ok.

Nuhalna - naš fant bo šel zraven, se mi zdi lepo, da vidi dojenčka, če ne bo predolgo pri miru, bo šel pa še ati z njim ven. Jaz ga bom res poskusila vključit v vse kar se da v zvezi z bejbijem, da se ne bi moj crtlanček čutil kej "prikrajšanega ali odrinjenega", hkrati pa upam, da ne bo kakega hudega ljubosumja - zaenkrat je do malih zelo ljubeč, dovoli igračke,......

Voziček - tudi mi smo bili brez košare, za tista 2-3 mesce jo je res brez veze kupovat. Naš Qunny se je čist poležal, spodaj ena topla deka, pa še zimska vreča - je bil ko bubica.

Jaz imam ogromen bauh za mojih 12 t, sem gledala slike iz prve N - taka sem bila pri 20 T user posted image , bom ob priliki poslala na naš mail.

Drugače slabo mi je manj, sam sem pa še vedno tooolk utrujena, zaspana, brez energije, začela me je pečit zgaga ( žee user posted image ), pa še tale ura me je zmedla, ob 7h zvečer že na sedežni kinkam.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.11.2010 9:19:10   
fluf
Nefreteti men je pa ful fino, ker simpl uporabljam svoje hlače, nosečniških kupila še nisem in jih tud nekaj časa še ne mislim, čeprav mi je že vse tesno... ker še nihče ne ve in se potem itak tkoj vidi. No do konca tedna bo tudi to minilo.

Men so trakovi zakon, jih dam gor, čez kakš tuniko, pa zgledam čisto nenoseča :) Nekateri že sumijo, ker prej nisem nikoli tunik nosila ne vem koliko... res samo kdaj pa kdaj

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.11.2010 9:21:53   
anchika
Le pozdravim vas. Pri meni nič novega. Še vedno sem na bolovanju. Zaenkrat do petka ko imama kontrolo.
Vidim da se pogovarjete o oblekcah, jaz imam od prejšnja dva, res pa je da bom  zdaj imela dva in bom rabila več, a se ne obramenjujem  še  s tem. Če bom kaj rabila bom šla sproti kupit, pa še frendice mi ponujajo. Glede na to da ne vem spola in ne bom vedela bom počakala do konca.

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.11.2010 9:52:19   
hillmagic
Jutro Majčice...Jaz sem tudi še na bolniški...imam danes spet migreno. Grem zdele na kontrolo k moji zdravnici. Čez dva tedna imam G. Komaj že čakam. Res se zanič počutim. Nimaš kaj. Jaz upam, da bo kmalu boljše. In da se kljub bruhanju in slabem počutju moj dojenček normalno razvija.
Lepo bodite

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.11.2010 10:25:34   
Anonimen
dan čvekice :)

kako smo kaj....mene pa utrujenost daje...a ima katera idejo kako bi nazaj zaspala, ko grem na wc...zbudim se in sem kot sova, čez dan se pa vlečem kot en črv....tud glava me zaradi tega bolj boli, pa vsa razdražena sem....

drugače sem pa najdla en zanimiv link (vsaj zame,ker gre za prvič ;))...imajo tudi kje kakšen tečaj, kjer bi ti tole tud v živo pokazali....ker kolikor sem seznanjena ti v porodnišnici ljubljana nimajo časa pokazat....

http://www.baby-handling.com/baby-handling.html

no fajn bodite pa lep dan vam želi

anonimnauser posted image

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.11.2010 10:48:35   
BeliMedo
Pozdravljene user posted image !

fluf, sigurno bodo babice in dedki kaj prispevali; vsaj pri nas so ful. Nonstop sta kupovaja kajuser posted image . Sicer pa sem tako kot ti glede nosečniških cunj; svojih hlače ne zapnem niti pod razno, imam iste podaljške (verjetno tole misliš - http://www.da-da.si/node/22) in se res ful zadovoljna; nosim tudi preko tunike, za kasneje pa imam še tisti njihov okrasni pas za trebuh in sem super zadovoljna. Meni se zdi zadeva res zelo uporabna in bo pri meni še kar precej časa v uporabi. Ker tiste ta prave nosečniške pa so mi zdaj še pošteno prevelike...

Nefretiti, kaj pa tebe moti pri teh pasovih??

Anonimna, super link! Se mi zdi kar pomembno upoštevati vsaj enke osnove handlinga...

Drugače pri meni počutje ok, upam samo, da utrujenost čimprej mine... Ampak ne bom se pritoževala, vsaj slabo mi ni...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?