|
RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA! 10.9.2010 20:53:25
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina IZVIRNO SPOROČILO: poli* Pozdravljene punce! Kljub torkovi krizi in prepričanju, da ne bom na vago stopila še več kot teden dni (zaradi možne vode, ki se zbira pred m. v telesu) sem danes zjutraj stopila na vago. No, kar 2x sem morala, ker nisem verjela svojim očem . Uglavnem, 1kg sem šla dol. Med tem, ko se mi je voda nabirala sem se prav tako držala diete (priznam, in skoraj obupala), tako da so sedaj vidni rezultati. Svojo dieto sem malo "popravila", ker je bila prej kar malo preveč stroga in kljub temu verjetno ravno toliko učinkovita kot malo "lažja" dieta. Uglavnem, zadnje 3 dni jem za zajtrk polnozrnato žemljico in sirni namaz Dukatela ali Philadelphia (mislim, da je ena dala na prvih straneh tudi link), tko da res brez težav zdržim do 14:30, ko je kosilo. Trenutno nama z možem odgovarja kosilo z veliko solate in malo glavne jedi... torej je testenin samo za eno pest, ostalo pa solata. Do mojega cilja je samo še 1 kilogram . Vem, da se nikakor ne bo hotel otresti z mene, ampak bom vztrajala. Moram! Najprej čestitke za izgubo in do tega, da boš kmalu prišla do svojega željenega cilja. . Sama včasih nisem mogla razumet deklet, žensk, mamic........, ki so tarnale, da imajo preveč kg ali dva. No vse tam do 5 kg mi je bilo groza. Jamrajo osebe, ki so takorekoč popolne. Me pa, ki smo obilo pre -težke (15, 20 30 .. kg ali še več) v bistvo ne naredimo nič. Me smo v bistvu res pre težke, medtek ko..... vse ostale . Sedaj, ko sem jih uspešno pustila nekje na poti do uspeha že precej gledam na vse to popolnoma drugače. In res je. Vsak posameznik se odloči kaj je za njega najboljše in s koliko kg se počuti najbolje. In tudi od vsakega posameznika je odvisno ali bo kaj storil za svoje dobro počutje, za uspeh in za dosego cilja. No groza sem zakomplicirala..... Skratka, gremo dalje, vsaka do svojega cilja Hvala, ker me razumeš . Tako kot si napisala, nekateri se ne počutimo vredu že z dvemi kilogrami preveč. Pač nočem čakat, da bi se jih nabralo še nekaj. Kot sem že v prvem javljanju na tej temi napisala, je treba zatreti hudiča (kilograme) že v kali . Moj možek pa je tudi ful vesel, ker je izgubil že 3 kilograme in se mu kar konkretno pozna na hlačah. Punce, pogumno naprej .
|
|
|