|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
7.9.2010 9:20:41   
Aljonka

Torek, 07.09.
lučka 25 - ET
Ally78 - UZ
ana banana - punkcija
sandra74 - posvet
ursi84 - prevzem zdravil

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem današnjim akterkam želim, da nam javite same dobre novičke

ana banana  naj ti hitro mine in čim več lipih celic ti želim!

lučka 25 uspešno ti želim!

miča dobrodošla med nas in seveda bomo vse nosečkeuser posted image

MP30user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla včerej na UZ in je vse OK imam pa suprefakt in 3x menopur novi UZ 15.9.2010

Vsem trepetalka zdržite še malo da vidimo te pluskeuser posted image

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.9.2010 10:18:21   
lučka 25
Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.9.2010 10:25:54   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.9.2010 10:26:45   
Anonimen
loremi, tudi tebi lepe pozdravčke! user posted image user posted image Kako si? Kdaj boš šla v kakšen postopek?

nanika, krvnega greš lahko delat v drugo bolnico. user posted image

aljonka, že v novem postopku?? Jeeeej. Držim pesti!!!

lučka, še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
7.9.2010 10:28:57   
majalina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.9.2010 10:35:59   
martin6
Živjo!

Da se malo javim. Jaz pa jutri začnem 9.dan M-mi bodo vzeli kri potem pa vsak dan dokler raven ne bo dovolj visoka potem pa vsak danUZ, 5-dan ko bo počil folikel pa jupi po zamrzjenčka. Upam da bom proti koncu meseca že grela.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.9.2010 10:40:44   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Groza.... zelo mi je žal.... Ja, ni kaj, jaz res ne vem, kaj bi morale še naredit da bi te naše celice bile bolj kvalitetne... jaz sem sicer komaj na polovici trepetanja, ampak  nimam prav nič dobrega občutka.... Kljub temu, da sem se na postopek dokaj intenzivno pripravljala 4 mesece, v smislu zaužila v primerjavi z doslej ogromne količine sadja, zelenjave, malo ali nič bele moke, sladkorja tudi zelo malo, izogibala sem se kavi, alkoholu ampak kljub temu nimam niti najmanj dobrega občutka .... res ne vem kaj bi morale še naredit za izboljšat kvaliteto teh naših celic .....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.9.2010 10:40:54   
kalaxy
Živjo punce,

redno vas berem. Sem pa tudi sama začela z akcijo. Sem na 2x Braville.
Včeraj na UZ sem imela 1 krat 16mm na levi in 3 na desni (15mm,16mm,16mm).
Dr. je rekel, da reagiram solidno.
Dejte mi povedat a je to OK al bolj švoh?
Jutri ima še enkrat UZ pol bomo pa vidli kdaj bo punkcija.
Me pa že vse špika.
Mal sem se prehladila. A to kej vpliva na slabše celice?

Lp

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.9.2010 10:49:00   
lina10
Nanika 1 jaz sem delala test 7. dan po ET in je bil pozitiven bolj rahlo ampak je bil sem bila tudi neučakana do uradnega testa
tako da stopka tukaj nima več vpliva in mislim da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj sem v 14.tednu in pričakujemo user posted image user posted image , mi je pa uspelo v 3.poskusu .
Punce ne obupat uspelo vam bo držim pestke za vsako izmed vas ,redno vas spremljamuser posted image .
Želim vam vse naj,naj.

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.9.2010 10:54:42   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Nanika 1 jaz sem delala test 7. dan po ET in je bil pozitiven bolj rahlo ampak je bil sem bila tudi neučakana do uradnega testa
tako da stopka tukaj nima več vpliva in mislim da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj sem v 14.tednu in pričakujemo user posted image user posted image , mi je pa uspelo v 3.poskusu .
Punce ne obupat uspelo vam bo držim pestke za vsako izmed vas ,redno vas spremljamuser posted image .
Želim vam vse naj,naj.

Super, to je pa lepo ... si imela kakšne posebne znake da si šla delat test tako zgodaj ali si bila samo neučakana ?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.9.2010 10:55:08   
martin6
Po moje dobro reagiraš, ker če preveč tudi ni dobro. Meni so jih punktiral 14 od tega 11 oplodilo, enega so mi vstavili in sedaj imam 1leto starega sinčke, čakata pa me še dva zamrzjenčka v dveh slamicah. Tako ni važno koliko jih je samo da so kvalitetni poznam primer ki je imela samo enega in se je prijel in je rodila zdravo punčko. Tako bodi pozitivna in vse bo dobro.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.9.2010 11:14:48   
mausikaa
ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo user posted image v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje...
sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic...
za seznamčič: razgovor pri ateju 28.9.

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.9.2010 11:17:37   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo user posted image v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje...
sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic...

Izkušenj ravno nimam, razen kar je napisanega tu na RR, imam pa tudi jaz v planu si to zadevo  naročit. Ker mi je Reško dal vedet da je verjetno problem v celicah, da težko verjetno bi bilo seme problem ....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.9.2010 11:18:50   
lina10
Nisem imela posebnih znakov tako kot pred M ,samo prva dva poskusa sem imela krvav izcedek že 5.dan poET,pa sem verjetno bila zaradi tega neučakana.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.9.2010 11:30:08   
nanika 1
jaz sem test delala 8.dan ker mam skos keke čudne bolečine v spodnjem delu trebuha. Drugače bi počakala še kaka dva dni.

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.9.2010 11:55:50   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Izkušenj ravno nimam, razen kar je napisanega tu na RR, imam pa tudi jaz v planu si to zadevo  naročit. Ker mi je Reško dal vedet da je verjetno problem v celicah, da težko verjetno bi bilo seme problem ....

Mausikaa .... boš Reškotu povedala za te tablete al boš to kar na svojo roko?

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.9.2010 11:59:56   
Anonimen
mausika, žal mi je. user posted image user posted image   Kater postopek je pa bil? Tud jaz razmišljam, da bi začela jemat tele tablete, ampak sem trenutno že prepozna, ker imam konec novembra predvideno punkcijo. Naj bi jih pa jemala vsaj 3 mesee.

(odgovor članu bibk)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
7.9.2010 12:23:15   
waiting
mausika user posted image user posted image user posted image
lucka user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes prevzela zdravila in jutri pade ze prva spika jupi... koncno se je zacelo.
V petek imam ze prvi UZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.9.2010 13:10:53   
Roži_
Ooo Mausika, sem brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imaš pa hitro razgovor, zato glavo gor in optimistično naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bibk, a češ da te našeškam, slabe misli viaaaaaaaauser posted image
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi, si začela s kontracepcijami?
Anci Banci ??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.9.2010 13:23:20   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeee nočem da me našeškaš user posted image user posted image  

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.9.2010 13:23:41   
Ally78
No, pa bo! Stopka, namreč. Danes ob 22ih. Folikli niso kaj dosti zrastli - največji je 17, ampak vseeno v četrtek punkcija.

Mah, kar je pa je.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.9.2010 13:36:32   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Ally78

No, pa bo! Stopka, namreč. Danes ob 22ih. Folikli niso kaj dosti zrastli - največji je 17, ampak vseeno v četrtek punkcija.

Mah, kar je pa je.

Sej bodo zdej po stopki dozorele celice, držim pesti ,....

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.9.2010 14:03:30   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: bibk

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

aaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeee nočem da me našeškaš user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.9.2010 14:05:04   
Roži_
Pri meni je prišlo do spremembe, moram se jutri zglasit v MB, ker v četrtek ne delajo zdravniki!
Tako da jutri pot pod noge!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.9.2010 14:34:51   
loremi
lučka 25 joj ne no user posted image  mi je pa reees zeloooo žal zate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ni fer! user posted image

skuštrana suzi čakam na user posted image  in potem na operacijo (upam, da mi je ne prestavijo, ko se zdej take grejo zdravniki user posted image user posted image user posted image ), potem pa letos verjetno ne bo nič s postopkom user posted image , šele drugo leto.

mausikaa moje pestke so že ogrete za ponovno navijanje! user posted image user posted image user posted image

Ally78 želim ti, da bi pridelala lepe in kvalitetne celice!

Roži_ kateri po vrsti bo tale tvoj postopek? user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 7.9.2010 14:36:05 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?