Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 9:20:41
|
|
|
|
Aljonka
|
lučka 25 - ET Ally78 - UZ ana banana - punkcija sandra74 - posvet ursi84 - prevzem zdravil Vsem današnjim akterkam želim, da nam javite same dobre novičke ana banana naj ti hitro mine in čim več lipih celic ti želim! lučka 25 uspešno ti želim! miča dobrodošla med nas in seveda bomo vse nosečke Jaz sem bla včerej na UZ in je vse OK imam pa suprefakt in 3x menopur novi UZ 15.9.2010 Vsem trepetalka zdržite še malo da vidimo te pluske
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:18:21
|
|
|
|
lučka 25
|
Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:25:54
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, tudi tebi lepe pozdravčke! Kako si? Kdaj boš šla v kakšen postopek? nanika, krvnega greš lahko delat v drugo bolnico. aljonka, že v novem postopku?? Jeeeej. Držim pesti!!! lučka, še tukaj
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:28:57
|
|
|
|
majalina
|
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:35:59
|
|
|
|
martin6
|
Živjo! Da se malo javim. Jaz pa jutri začnem 9.dan M-mi bodo vzeli kri potem pa vsak dan dokler raven ne bo dovolj visoka potem pa vsak danUZ, 5-dan ko bo počil folikel pa jupi po zamrzjenčka. Upam da bom proti koncu meseca že grela.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:40:44
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne. Groza.... zelo mi je žal.... Ja, ni kaj, jaz res ne vem, kaj bi morale še naredit da bi te naše celice bile bolj kvalitetne... jaz sem sicer komaj na polovici trepetanja, ampak nimam prav nič dobrega občutka.... Kljub temu, da sem se na postopek dokaj intenzivno pripravljala 4 mesece, v smislu zaužila v primerjavi z doslej ogromne količine sadja, zelenjave, malo ali nič bele moke, sladkorja tudi zelo malo, izogibala sem se kavi, alkoholu ampak kljub temu nimam niti najmanj dobrega občutka .... res ne vem kaj bi morale še naredit za izboljšat kvaliteto teh naših celic .....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:40:54
|
|
|
|
kalaxy
|
Živjo punce, redno vas berem. Sem pa tudi sama začela z akcijo. Sem na 2x Braville. Včeraj na UZ sem imela 1 krat 16mm na levi in 3 na desni (15mm,16mm,16mm). Dr. je rekel, da reagiram solidno. Dejte mi povedat a je to OK al bolj švoh? Jutri ima še enkrat UZ pol bomo pa vidli kdaj bo punkcija. Me pa že vse špika. Mal sem se prehladila. A to kej vpliva na slabše celice? Lp
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:49:00
|
|
|
|
lina10
|
Nanika 1 jaz sem delala test 7. dan po ET in je bil pozitiven bolj rahlo ampak je bil sem bila tudi neučakana do uradnega testa tako da stopka tukaj nima več vpliva in mislim da je to to . Sedaj sem v 14.tednu in pričakujemo , mi je pa uspelo v 3.poskusu . Punce ne obupat uspelo vam bo držim pestke za vsako izmed vas ,redno vas spremljam . Želim vam vse naj,naj.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:54:42
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: lina10 Nanika 1 jaz sem delala test 7. dan po ET in je bil pozitiven bolj rahlo ampak je bil sem bila tudi neučakana do uradnega testa tako da stopka tukaj nima več vpliva in mislim da je to to . Sedaj sem v 14.tednu in pričakujemo , mi je pa uspelo v 3.poskusu . Punce ne obupat uspelo vam bo držim pestke za vsako izmed vas ,redno vas spremljam . Želim vam vse naj,naj. Super, to je pa lepo ... si imela kakšne posebne znake da si šla delat test tako zgodaj ali si bila samo neučakana ?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 10:55:08
|
|
|
|
martin6
|
Po moje dobro reagiraš, ker če preveč tudi ni dobro. Meni so jih punktiral 14 od tega 11 oplodilo, enega so mi vstavili in sedaj imam 1leto starega sinčke, čakata pa me še dva zamrzjenčka v dveh slamicah. Tako ni važno koliko jih je samo da so kvalitetni poznam primer ki je imela samo enega in se je prijel in je rodila zdravo punčko. Tako bodi pozitivna in vse bo dobro.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 11:14:48
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje... sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic... za seznamčič: razgovor pri ateju 28.9.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 11:17:37
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje... sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic... za seznamčič: razgovor pri ateju 28.9. Izkušenj ravno nimam, razen kar je napisanega tu na RR, imam pa tudi jaz v planu si to zadevo naročit. Ker mi je Reško dal vedet da je verjetno problem v celicah, da težko verjetno bi bilo seme problem ....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 11:18:50
|
|
|
|
lina10
|
Nisem imela posebnih znakov tako kot pred M ,samo prva dva poskusa sem imela krvav izcedek že 5.dan poET,pa sem verjetno bila zaradi tega neučakana.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 11:30:08
|
|
|
|
nanika 1
|
jaz sem test delala 8.dan ker mam skos keke čudne bolečine v spodnjem delu trebuha. Drugače bi počakala še kaka dva dni.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 11:55:50
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ojla, evo sem dolžna poročilo: dočakali smo v vsej svoji veličini in bolečini...nič, kaj čem? Gremo naprej v nove boje... sem se kar lepo naročila pri ateju, da narediva bojni plan za naprej...pa naročila sem si DHEA in 7 keto DHEA - btw. a ima katera izkušnje z tem? baje kokretno izboljša kvaliteto celic... za seznamčič: razgovor pri ateju 28.9. Izkušenj ravno nimam, razen kar je napisanega tu na RR, imam pa tudi jaz v planu si to zadevo naročit. Ker mi je Reško dal vedet da je verjetno problem v celicah, da težko verjetno bi bilo seme problem .... Mausikaa .... boš Reškotu povedala za te tablete al boš to kar na svojo roko?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 11:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
mausika, žal mi je. Kater postopek je pa bil? Tud jaz razmišljam, da bi začela jemat tele tablete, ampak sem trenutno že prepozna, ker imam konec novembra predvideno punkcijo. Naj bi jih pa jemala vsaj 3 mesee.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 12:23:15
|
|
|
|
waiting
|
mausika lucka Jaz sem danes prevzela zdravila in jutri pade ze prva spika jupi... koncno se je zacelo. V petek imam ze prvi UZ.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 13:10:53
|
|
|
|
Roži_
|
Ooo Mausika, sem brez besed Imaš pa hitro razgovor, zato glavo gor in optimistično naprej Bibk, a češ da te našeškam, slabe misli viaaaaaaaa Držim pesti Lučka, Suzi, si začela s kontracepcijami? Anci Banci ??
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 13:23:20
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Bibk, a češ da te našeškam, slabe misli viaaaaaaaa Držim pesti aaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeee nočem da me našeškaš
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 13:23:41
|
|
|
|
Ally78
|
No, pa bo! Stopka, namreč. Danes ob 22ih. Folikli niso kaj dosti zrastli - največji je 17, ampak vseeno v četrtek punkcija. Mah, kar je pa je.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 13:36:32
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ally78 No, pa bo! Stopka, namreč. Danes ob 22ih. Folikli niso kaj dosti zrastli - največji je 17, ampak vseeno v četrtek punkcija. Mah, kar je pa je. Sej bodo zdej po stopki dozorele celice, držim pesti ,....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 14:03:30
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Bibk, a češ da te našeškam, slabe misli viaaaaaaaa Držim pesti aaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeee nočem da me našeškaš
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 14:05:04
|
|
|
|
Roži_
|
Pri meni je prišlo do spremembe, moram se jutri zglasit v MB, ker v četrtek ne delajo zdravniki! Tako da jutri pot pod noge!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 7.9.2010 14:34:51
|
|
|
|
loremi
|
lučka 25 joj ne no mi je pa reees zeloooo žal zate ni fer! skuštrana suzi čakam na in potem na operacijo (upam, da mi je ne prestavijo, ko se zdej take grejo zdravniki ), potem pa letos verjetno ne bo nič s postopkom , šele drugo leto. mausikaa moje pestke so že ogrete za ponovno navijanje! Ally78 želim ti, da bi pridelala lepe in kvalitetne celice! Roži_ kateri po vrsti bo tale tvoj postopek?
< Sporočilo je popravil loremi -- 7.9.2010 14:36:05 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?