|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
8.9.2010 12:35:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček vesela družba,

po poletnem premoru se zopet javljam in sporočam, da gremo jutri do Ata v novi krog. Upam da bo 4 hkrati tudi zadnji.

Veliko sreče vsem!!!

Aqui, veliko sreče ti želim in močno držim pesti, da bo to tvoj res zadnji postopek user posted image user posted image user posted image

O, Uršek hvala!!! user posted image Tebi pa, da ti čas čim hitreje mine! Še mal pa boš imela dišečo štručko v rokah!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.9.2010 12:48:17   
Anonimen
aqua, držim pesti!!!

pikovit, a ne se hecat?? user posted image Barabe!! user posted image user posted image user posted image   Kaj boš pa sedaj? Šla v LJ?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
8.9.2010 12:49:48   
Anonimen

user posted image   

AKTUALNO
Torek, 07.09.
Ally78 - UZ
ana banana - punkcija
sandra74 - posvet
ursi84 - prevzem zdravil

Sreda, 08.09.
Roži_ - razgovor
martin6 - odvzem krvi in UZ
kalaxy - UZ

Četrtek, 09.09.
Ally78 - punkcija

Ponedeljek, 13.09.
majalina - UZ

Sreda, 15.09.
Aljonka - UZ

Torek, 28.09.
mausikaa - razgovor

Četrtek, 14.10.
latka - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

anci banci greje user posted image test 07.09.
nanika 1 greje user posted image test 10.09.
Buska greje user posted image test 14.09.
bibk greje user posted image user posted image  test 15.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (2. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija september)
  • nanika1 (2. IVF)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija september)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. IVF, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • Ksenya (čaka user posted image  in začne 1. IVF, MB)
  • lučkamučka (čaka user posted image  in začne 1. ICSI)
  • anabanana (čaka user posted image , klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting (čaka user posted image  in začne 1. IVF)
  • beba75 (čaka user posted image  in začne 3. IVF, MB)
  • mateja_goljev ( 2. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ (IVF, MB)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1 user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

AQUA, sem popravila, da greš v 4 postopek.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
8.9.2010 12:58:02   
aqua77
Thnx skuštrana. user posted image

Jutri imam razgovor pri Atu. user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.9.2010 13:00:31   
pikovit
Aqua kuku vidim,da si v akciji :)))).Pridem naslednji mesec se mal pomasirat.Imate še Indijsko masažo?Bi se kar naročila :)
Dobro se zmeni jutri pr Ateju user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.9.2010 13:04:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Aqua kuku vidim,da si v akciji :)))).Pridem naslednji mesec se mal pomasirat.Imate še Indijsko masažo?Bi se kar naročila :)
Dobro se zmeni jutri pr Ateju user posted image

Oj, oj!!! user posted image

Ko prideš me obvezno pokliči da skočva na kakšen kafe!!! Masaže pa nimam več na čez, sem zamenjala obrt!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sam jih pa še izvajajo, za ti kar pridi! user posted image Z Atam se bova pa zih zmenla, sej veš, da se midva kar zastopiva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si mi ti lubica? Vidim, da te bele halje nekaj za......jo?

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.9.2010 13:05:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

pikovit pozdravljena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, bogovi v belem nam bojo zgleda še delal težave, namesto da bi bilo obratno user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si ti kaj??

Jebela cesta no user posted image .Pa k da smo stare 20 let in da mamo še cel lajf pred sabo user posted image user posted image user posted image user posted image  Uuuuuuuuuaaaaaaaaa kolk sem besna.

Evo Loremi sem veliko bolje user posted image Hvala boguuser posted image .Imam še zamrznjenče za porabit,pa če ti po resnici povem me ja prav strahuser posted image .Strah vsega.Saj veš a bo al ne bo.Potem če bo,itak bom fulll srečna ali bo vse Ok in da ne bi imela spet istega sranja in tako naprej.Pa ti kako si kaj?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.9.2010 13:07:28   
pikovit

sem zamenjala obrt!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kva????Pa si še tam zaposlena?Ja nič ne vem kaj dogaja user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.9.2010 13:09:23   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

pikovit, a ne se hecat?? user posted image Barabe!! user posted image user posted image user posted image   Kaj boš pa sedaj? Šla v LJ?

Ma ja Skuštranka user posted image .Sedaj imam itak še zamrznjenčke za porabit.V Lj. je pa isti šmorn baje.Tako mi je danes prijateljica povedala.Da se vse vleče kot jara kača user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.9.2010 13:12:54   
aqua77

sem zamenjala obrt!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč več, bo lih kar 1 leto... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je tu kjer sem bolj fajn, sam tud tam mi ni blo nič hudega! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.9.2010 13:31:08   
pikovit

Nč več, bo lih kar 1 leto... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je tu kjer sem bolj fajn, sam tud tam mi ni blo nič hudega! user posted image user posted image user posted image

Ma ja user posted image .No samo da se tuki bolje počutiš.Mi boš dala kak telefonček,da se bom lahko naročila?Ko pridem dol,te pokličem za kafetek :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.9.2010 13:48:19   
loremi
aqua pozdravljena spet tu! user posted image  user posted image  user posted image
in itak navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: loremi
pikovit pozdravljena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, bogovi v belem nam bojo zgleda še delal težave, namesto da bi bilo obratno user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si ti kaj??

Jebela cesta no user posted image .Pa k da smo stare 20 let in da mamo še cel lajf pred sabo user posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuuuuuuaaaaaaaaa kolk sem besna.

Evo Loremi sem veliko bolje user posted image Hvala boguuser posted image .Imam še zamrznjenče za porabit,pa če ti po resnici povem me ja prav strahuser posted image .Strah vsega.Saj veš a bo al ne bo.Potem če bo,itak bom fulll srečna ali bo vse Ok in da ne bi imela spet istega sranja in tako naprej.Pa ti kako si kaj?

joj pikovit kako te je lepo spet mal brat tu gor, te imam v mislih, kako si, kako tvoje težavein ti želim, da bi šlo samo na bolje!! user posted image user posted image user posted image

delajo pa res ... ma ko da bi ble stare 20 let, res user posted image user posted image
zelo dobro pa razumem in poznam tvoje strahove ... sem na istem, če bo še kdaj uspelo ... bo šlo vse ok ali spet ne user posted image , no meni je bilo (trkam) vsaj s trombozo prizanešeno, čeprav je en dr. hladno rekel, da nej merkam, če me bojokej noge bolele, da nebi do česa hujšega prišlo, morm taprav čas porajtat user posted image user posted image
jasno, potem se pa še nate božico spomnim

čakam pa operacijo, da mi odstranijo polipe in ostanke posteljic, pa je operacija nujna in to že od spomladi, zdej čakam user posted image  da se naročim, a je ni in ni, pa še skrbi me, da me zdej zarad teh zdrah bogov v belem še tu zezajo user posted image

sta bla kej na dopustu, sta se kej spočila?

kdaj greš po zamrznjenčke? jaz sem vsa srečna, če pridem do njih, so moje edino upanje, jaz ti želim pluska in uspešnih zdravih 9 mesecev in zdravo bebico, si zaslužiš!! user posted image user posted image user posted image

masaža? ooooo kako to paše, sem že tud sama premišljevala, da bom mogla spet kam na masažo it!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.9.2010 14:04:08   
pikovit
Joj Loremi ne govor,da sem jaz boga.Ti si dala še večjo štalo čez kot jaz.Drugače pa gre vse na boljše.Tudi telo se mi je začel spreminjati nazaj v prvotno stanje.
Joj pa dej brcni jih v RIT,da te porihtajo madonca noooouser posted image .
Ja bila sva na dopustu,vendar je bil še delaven.Bo pa drugo leto čista uživancija.Sicer pa da bi 14 dni samo ležala,bi se mi pa zmešalouser posted image .Tako da mi je prav prišlo tole ˝garanje˝ user posted image .Pa če bo v septembru in oktobru še lepo vreme,bodo sigurno vikendi še najiniuser posted image .
Kdaj bom šla po zamrznjenčke še ne vem.Enkrat proti koncu leta.Hvala za lepe želje.Pa saj veš,da tudi jaz držim pesti in vse kar je mogoče,da rata ampak do konca user posted image
Masaža,jaaaa Indijska masaža to je zakon.Traja pa eno uro.Da dol padeš kolk je fajn.Letos grem spet.Potem pa v mesecu oktobru,novembru pa še tajsko masažo stopal user posted image user posted image user posted image

:* in uživaj

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.9.2010 14:13:11   
pikovit
Aqua dej povej mi kakšno indijsko masažo sva imela midva.A se kaj spomniš?Te pokličem ta teden user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.9.2010 14:20:32   
loremi
jaz vedno gledam na to, da ne bom preveč sitnarla pri dohtarjih, ker nočem izpast sitna, ampak pri zadnji izkušnji me je pa dobesedno na rit vrgl, enostavno nisem mogla verjet, kaj se grejo, banda, pote se pa grejo take zdrahe potem v zdravstvu! user posted image  še več dela bi jim mogli dat, lenuhom, sej niso vsi isti, ne, ampak sem imela pa izkušnje s takimi in aaaaaaa kaj bi jih nasuvala v rit
no ja, imam samo sranje, sam upam, da me končno porihtajo in velika želja ostaja, tko kot pri ostalih, da nekoč uspe IN tud uspe prit do srečnega konca

upam, da se nam boš še javljala! user posted image  user posted image
sem pa vesela, da si bolje!! user posted image  user posted image

Masaža,jaaaa Indijska masaža to je zakon.Traja pa eno uro.Da dol padeš kolk je fajn.Letos grem spet.Potem pa v mesecu oktobru,novembru pa še tajsko masažo stopal user posted image user posted image user posted image

jaz sem probala samo masažo hrbta in pa masažo stopal, indijske pa sploh ne poznam, sam če praviš, da je fajn, potem bi blo fajn mal pomislit tud na to, verjetno user posted image  pa it kam probat, kako to zgleda, kako se potem počutiš

pa fino za vajine oddihe, paše, vem

uživaj tudi ti!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.9.2010 20:57:49   
Ally78
ok, zdej me pa že panika grabi user posted image Jutri punkcija.

Zdele sem že tisti Apaurin vzela, ki so mi ga dali, ampak ne vem, v čem je štos, ker bo do jutri zjuraj že itak spustu. No ja, bom pa vsaj lažje zaspala.

Držite pesti!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.9.2010 23:57:04   
obayifo
mogoče se me nekatere še spomnete... zdaj imamo že pravega korenjaka, starega 1 leto.

imam pa 2 škatli utrogestana z rokom uporabe 28.11.2010, če katera potrebuje...

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.9.2010 8:02:45   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Ally78

Zdele sem že tisti Apaurin vzela, ki so mi ga dali, ampak ne vem, v čem je štos, ker bo do jutri zjuraj že itak spustu. No ja, bom pa vsaj lažje zaspala.

Držite pesti!

Ally.... srečno, upam da ne bo prehudo....

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.9.2010 8:45:44   
waiting
IZVIRNO SPOROČILO: Ally78

Držite pesti!

Srecnouser posted image
Ah te cisto zastopim, jaz sem vceraj komplicirala ze pri prvi spiki, joj kaj bo sele pri punkciji.
Me je potem se ene 15 min mrzlica tresla in to samo zaradi zivcevuser posted image

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.9.2010 8:47:45   
kalaxy
Punce mene pa mal panika grabi.
Kot sem rekla, sem imela včeraj zjutraj vse folikle velike 21mm. Pol v službi me je tako zašravfalo, da sem mislila, da bom s stola padla. Še mal me je zvečer zašpikalo in zdej nč več. Včeraj ob 22.30 sem dobila stopko. A je možno, da bi imela ovulacijo pred stopko?
Sej vem, da mal preveč fantaziram.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.9.2010 8:55:34   
Aljonka
Ally upam, da je že mimo in da si ok. Držim pesti!

bibk ja tabletke sem je mala 3 mesece s tem da sem vmes prekinla za 14 dni zaradi totalne panike stranskih učinkov, ker so mi dlake začele poganjat vsepovsod, ampak sem pol sama sebe prepričala, da se splača nadaljevat in sem zdej bomo pa vidli kako bo. Kako si ti zdej si že čisto blizu. full navijam!

SS joj ti kar zavidam, da že okna pucaš mi smo šele temlje zaliluser posted image  Sem pa zelo vesela, da smo končno začel sej smo 5 let čakal na papirje! 

Nanika ma pa dons testek in bo pozitiven jeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.9.2010 8:57:58   
Aljonka
ups dons smo šele 9.9.user posted image  no ja pol pa jutr važno da bo pozitiven a ne Nanika!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.9.2010 9:03:40   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

bibk ja tabletke sem je mala 3 mesece s tem da sem vmes prekinla za 14 dni zaradi totalne panike stranskih učinkov, ker so mi dlake začele poganjat vsepovsod, ampak sem pol sama sebe prepričala, da se splača nadaljevat in sem zdej bomo pa vidli kako bo. Kako si ti zdej si že čisto blizu. full navijam!

Me že fulll panika grabi, se bojim ponovnega razočaranja .....user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.9.2010 9:11:00   
Aljonka
Sej če je še belina je to dober znak, kdaj boš pa kakšen testek naredila, da boš bolj mirna?

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.9.2010 9:22:44   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

Sej če je še belina je to dober znak, kdaj boš pa kakšen testek naredila, da boš bolj mirna?

Ma ta belina me nič ne pomiri, ker itak bi moja user posted image morala prit komaj v torek/sredo, tako da .... ma testek bo padu verjetno v soboto zjutraj ....

< Sporočilo je popravil bibk -- 9.9.2010 9:23:19 >

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?