Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 9:19:02
|
|
|
|
spominčica
|
Evo še mene...v tem postopku sem tako nestabilna, da sva se odločila da prekinjem s terapijo. Upam , da me ne boste zgrizle do kosti, ampak zdi se mi da je to edina pot, da se mi totalno ne zmeša. Trenutno si moram biti najboljša prijateljica in se spravit k sebi. Navijam pa seveda kot nora za vse vas, ki se trudite in želite...saj veste....če si nekaj zares močno želiš........
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 9:22:04
|
|
|
|
majalina
|
spominčica, mislim, da je prav, da si naredila tako kot sama čutiš, da je zate najbolje!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 10:01:23
|
|
|
|
športnica
|
ej punce, a prihod M je povezano s tem, da se ti maternični vrat spusti precej nižje? se mi zdi, da sem ga v pvem postopku začutila, ko sem si dajala utrogestan. zdej pa tega ni čutiti. upam da je to dobro.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 10:05:07
|
|
|
|
majalina
|
športnica, a si ti kaj neučakana? jst sem bla full mirna, zdaj pa počasi ratujem živčna. uf :-) naročena sem 15.10., ne razumem pa točno kdaj bi morala dobit menstruacijo. kot so pisale punce, 15 dni po transferju?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 10:07:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: majalina naročena sem 15.10., ne razumem pa točno kdaj bi morala dobit menstruacijo. kot so pisale punce, 15 dni po transferju? nekje 14. dan po PUNKCIJI, punkcija se šteje kot ovulacija. res pa je, da nekaterim prihod zavira utrogestan ali prometrium (Reševke) veliko sreče
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 10:08:27
|
|
|
|
majalina
|
hvala mismis!!! mene kar razganja od neucakanosti. bom sla malo zapravljat po trgovinah, tako, da se bom potem zaradi tega sekirala hehe!!! veliko srece vsem
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 10:45:36
|
|
|
|
Amelia
|
Kako smo trepetalke moje?Jaz sem OK, razpoloženje OK, na začetku me je včasih kaj špiknilo v trebuhu, zdaj ne več, danes me malo šraufa v trebuhu...ne vem, takrat ko mi je uspelo nisem imela nobenih znakov tako zgodaj, tako da mi to nič ne pomeni. Pri meni bo kritičen konec drugega tedna, takrat naj bi dobila M, skratka komaj čakam da vidim kje sem.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 10:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aljonka, ne ti meni s pingvini.. Mam občutek, da jih ne boš potrebovala. Kaj pa v prejšnjih postopkih - kdaj si dobila M?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 11:39:03
|
|
|
|
waiting
|
Jaz sem danes dokoncno prepricana da nam ni uspelo Imam ze kar precej krvi od jutra do sedaj, tako da v ponedeljek zagotovo ne bom sla na test. Tudi pocutim se vec kot odlicno, prsa me nic ne bolijo skratka nobenih znakov da bi mi dali vsaj malo upanja, da je pa mogoce vsaj eden ostal notri. Aljonka drzim mocno pesti, da mogoce pa le je kaj glede na to da nimas mocnih izcedtkov pri meni je komaj 48 ur kar so se zaceli in je ze skoraj obicajna M pa se vedno jemljem utrogestan.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 11:43:59
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: waiting Jaz sem danes dokoncno prepricana da nam ni uspelo Imam ze kar precej krvi od jutra do sedaj, tako da v ponedeljek zagotovo ne bom sla na test. Tudi pocutim se vec kot odlicno, prsa me nic ne bolijo skratka nobenih znakov da bi mi dali vsaj malo upanja, da je pa mogoce vsaj eden ostal notri. Aljonka drzim mocno pesti, da mogoce pa le je kaj glede na to da nimas mocnih izcedtkov pri meni je komaj 48 ur kar so se zaceli in je ze skoraj obicajna M pa se vedno jemljem utrogestan. Zakaj ne narediš test, da se prepričaš, nima smisla se grizt in študirat ali upat ali karkoli... kaj ni boljše da čim prej veš na čem si ...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 13:03:21
|
|
|
|
Aljonka
|
Hvala dekleta za pestke ne vem če bodo kej pomagale jaz sem sicer prepričana, da ni nič je pa res, da tole ni najbolj običajno pri men da se tolk časa cedi. Bom popoldan naredila test pa da vidmo. Sem pa 99% da bo - no ampak tist 1% mi ne da mira. Najbolj mi je čudno to da me nič ne šraufa. Kar bo pa bo! Vam javim!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 13:13:18
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Hvala dekleta za pestke ne vem če bodo kej pomagale jaz sem sicer prepričana, da ni nič je pa res, da tole ni najbolj običajno pri men da se tolk časa cedi. Bom popoldan naredila test pa da vidmo. Sem pa 99% da bo - no ampak tist 1% mi ne da mira. Najbolj mi je čudno to da me nič ne šraufa. Kar bo pa bo! Vam javim! Korajžno Aljonka, morda pa nas presenetiš. Upajmo na najboljše ....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 13:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Aljonka, js držim pesti na polno!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 13:45:43
|
|
|
|
ursi84
|
No punce, da vam povem tudi mojo plat, kako se odvija: zdej sem hodila vsaki dan na odvzem krvi in je bil včeraj E2:0,42...so me poslali na Uz...rezultat 1 velik 10 mm na desni strani in veliko številni mali na levi. Jutri ponovno UZ in potem dalje... Zdej sem postala malo bolj optimistična. In tudi vsak dan spijem eno brezalkoholno pivo in očitno, da res deluje !!!! Držim pestke za vse ostale.... LP
< Sporočilo je popravil ursi84 -- 8.10.2010 13:46:51 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 13:46:58
|
|
|
|
majalina
|
bravo, ursi!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 14:05:22
|
|
|
|
mića
|
waiting in aljonka drzim pesti čakam ursi84 pa se kako jajčke si privošči nam je pomagalo smo meli na koncu 8 celic pa je isto kazalo slabo od začetka drzim pesti drzite se vse v postopku ,trepetalke....vse
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 14:17:33
|
|
|
|
drejčy
|
Tako punce moje drage, da zaključim svojo zgodbo, ker sem bila danes v MB na uradnem krvnem testu.In ta je pokazal, da nisem noseča,pa čeprav je še včeraj CB kazal plusek.Sem vpašala, kako to, pa mi rečejo da je brezveze delati teste ko si enkrat v postopku umetne, ker utrogestan tudi zviša malo raven hormona in je zato lahko tudi lažen pozitiven test- kot v mojem primeru.Tako da sem si prisegla, da nikoli več ne bom delala testa!!! Pa to še ni najslabša novica, ker me je pokonci držala misel da me čaka pingvinček.Pa mi reče, da si lahko pridem po njega šele čez tri mesece, ampak ker bodo obnavljali laboratorij od decembra do februarja, naj pokličem šele prvi dan v MARCU!!!! Če se gre iz rednega postopka po zamrznjenčka se mora počakati tri mesece, da se telo spuca hormonov, če pa iz postopka z zamrznjenčkom pa lahko že naslednji mesec. No tak se je moja zgodba končala.Pa ne bom jokala, ker imamo doma enega navihančka,ki me tolaži. aljonka ne še obupat.Z mano je bila danes ena punca ki že cel teden krvavi, pa ji je pokazalo nekaj čez 200.Tako da mora čez teden dni na ponovno meritev.Tako da ni še nič izgubljeno,...Držim pesti
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 14:40:46
|
|
|
|
SBDJ
|
Evo nas. Danes je za nama prvi UZ. Pravijo, da lepo reagiram na Gonal na vsaki strani imam mislim da že po 4 folikle (12, 10, 10, 10) upam da sem si prav zapomnila ?? :-) ponovni UZ imam v pon, tako, da držite pesti. Urši 84: kaj pa ti hodiš? tudi v Mb? Drejčy: žal mi je , da nisi nosečka bodo pa zamrznjenčki tisto pravo, boš vidla.:-) Dr. Reš je vedno govoril, da so zamrznejčki lahko boljši kot sveži zarodki, ker če preživijo tako hudo zimo so sigurno močni zarodki in znajo preživeti marsikaj ... tako da optimistočno en dva tri bo tukaj marec športnica in majalina : še malo pa bosta zagledali juhuhu
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 14:56:50
|
|
|
|
waiting
|
drejčy to mora biti res hudo, da po pozitivnih testih izves da ni nic, meni je bilo vsaj to prisparano. Skratka, tudi jaz uradno zakljucujem. Sem za vsak slucaj naredila se en test, poklicala na kliniko in so mi rekli naj kar zakljucim s terapijo. M je ze zelo mocna pred kaksno uro pa so se zacele tudi tipicne polecine zacela pa se je tudi ze izlocati sluznica. Jaz sedaj samo upam da pridem ze Januarja na vrsto za 2. ivf vse vas pa bom spremljala in mocno navijala, da vam uspe in stem tudi nam, ki tokrat ni uspelo vlijete nekaj upanja
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 15:08:19
|
|
|
|
mića
|
za drejcy za waiting pa tko sem navijala joj no danes je pa res en čuden dan drzite se punce
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 15:20:58
|
|
|
|
mapesi
|
Evo mene. Matr sem se načakala, danes vse delajo na izy. Uspelo nam je . Beta je 580. Malo nižja ampak mi je sestra rekla, da zaradi tega ker sem imela ET že drugi dan. Joj kolk sem vesela. Sploh ne dojamem res. Od taprve pa je ratal. Aljonka držim pesti, naj ti tokrat uspe. Športica še malo pa greš za mano? Seveda da boš šla. Držim pesti za vse ostale.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 15:42:08
|
|
|
|
majalina
|
mapesi, čestitkeeeeeeeeeeeeee!!! končno ena lepa novicaaa
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 15:44:39
|
|
|
|
SBDJ
|
waiting in aljonka :se opravičujem, na vaju sem čist pozabila. Sem nova na forumu in enostavno vas je tako veliko, da včasih komaj sledim :-) tudi vama želim, da kamlu zagledata juhuhuh kdaj pa ite test ?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 15:48:22
|
|
|
|
SBDJ
|
istočasno smo zgleda pisale. zdaj vidim waiting: žal mi je. da ti ni uspelo mapesi: česitike!!!!! zdaj si srečka juhuhuh
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 8.10.2010 16:13:39
|
|
|
|
olana
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Ne nič se ne rabiš naročit.Ko daš kri poveš da prideš osebno iskat izvid Evo, da še jaz poročam, bila na ZTK, da ti kri pregledajo za hiv, pa hepatitise košta 53 evrov, na infekcijski je pa na napotnico zastonj. Tako, da grem na infekcijsko v ponedeljek. Mam pa še eno vprašanje, a je kateri menstruacija zamujala, ko je začela z diphereline inekcijami? Jaz bi morala jutri po preostanek zdravil, pa o ne duha ne sluha.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.