|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
7.10.2010 16:46:44   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Olana kaj pa če greš za ztk vprašat.A to moraš ponovno dat kri,al sam izvid it iskat

Kaj je to ztk? Moram ponovno kri dat, pa izvid prnest dr. Reševi.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
7.10.2010 16:53:08   
špica84
Ztk-zavod za transfuzijo.
Jaz bi šla na tvojem mestu na zavod za transfuzijo.Izvid pa dobiš v 3 dneh

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.10.2010 16:59:41   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Ztk-zavod za transfuzijo.
Jaz bi šla na tvojem mestu na zavod za transfuzijo.Izvid pa dobiš v 3 dneh

Super, hvala Špica84, sam tole mi še povej, a se moraš to kej naročt al kak?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.10.2010 17:07:22   
špica84
Ne nič se ne rabiš naročit.Ko daš kri poveš da prideš osebno iskat izvid

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.10.2010 17:18:49   
jona klara
športnica-mene že roke bolijo od stiskanja pesti zate......dajmo en debel, mastenuser posted image aliuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.10.2010 17:35:43   
majalina
ne, za spolno prenosljive bolezni sem dala kri. izvid je pa prišel po pošti skupaj s pošto iz konzilija, da sem bila sprejeta v postopek ivf.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.10.2010 17:39:14   
majalina
mucamica je imela pa danes punkcijo. upam, da ni bilo prevec bolece, predvsem, da so bili dobri rezultati.

porocaj!!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.10.2010 17:45:50   
majalina
dekleta se opravičujem, ker pišem sto postov. samo še nekaj me zanima.
1.10. sem imela transfer in se skozi dobro pocutim (razen neizmerne napihnjenosti v prsih in trebuhu).

zdaj me je pa zacelo full spikat v desnem jajcniku. prav zaboli. a je to kak slab znak?

sej vem, da kompliciram. samo prvic je pa kar panicarim...

hvala za vase odgovore!!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.10.2010 18:24:26   
Anonimen
Živijo

moja user posted image  je prišla in imamo datum...20.10. grem k sestri ? (pozabila ime)  - v LJ, tam zraven UZja....pol sem pa kr mal pozabila kaj si sledi..a dobim že zdravila in napotek kako naprej..bom že zvedela ko bom tam,uglavnem se premikamo in važn je da sem še letos na vrsti..

Drugače pa vam sledim in držim pesti za vse.
Loremi - prav hudo mi je...user posted image  vseeno čutim da nisi izgubila volje in prav je tako...drži se in pozitivno naprej.
Agua77 - meni je migrena prinesla user posted image pri prejšnjem postopku....upam da te tokrat tvoje telo zavede in boš tudi ti videla user posted image
majalina - napihnjenost je posledica hiperstimulacije, tudi mene je špikal v jajčnikih....dokler ni user posted image  misli  pozitivno, vsako telo lahko drugače reagira in kar eni prinese user posted image  ni nujno da bo tudi drugi; držim pesti da bo srečen konec

za vse ostale....veliko veliko sreče in poguma na vaših poteh user posted image

lp
Vita

(odgovor članu majalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.10.2010 19:55:21   
mucamica
evo še enkrat : 5 celic user posted image , bravo zame. v nedeljo transfer kopije mojega lepega možekauser posted image , ja pol se pa začnem redit , da bom lepa in okrogla.

ZA VSE OSTALE BORKE user posted image IN MILIJON STISKAJOČIH PEŠIC.

tale link je zanimiv:
http://www.fertilitylifelines.com/aboutyourfertility/femalebiology.jsp

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.10.2010 20:09:52   
womanpolice
Živjo, dolžna sem poročanje iz nuhalne.. veliki smo slabih 7 cm, tveganje je 1 : 6500 (super izvid), spola ne vemo, smo pa skoz se premikali, migali, z rokicam mahali, brez da bi G mogla ga kaj spodosti... jst pa čist solzne očke... imamo tud cd, ker je lep spomin in pa moj ni mogu bit zraven, ker je imel nujne opravke v službi... je doma pogledal in se mu je tako smejalo...

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.10.2010 20:16:31   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Živijo vsem!

Prav lepa hvala vsaki posebej za pestke in lepe želje, pomenijo zelo veliko! user posted image user posted image

V ponedeljek sem kar ostala tam, ker se mi v torek ni ljubilo spet na cesto in v kolone. Odvajala mi  niso dali, ker je bila histeroskopija, dajo ga pri laparoskopiji. Na prvem UZ, ki ga je opravila neka dr. ki je ne poznam, je bil viden polip, velik okol 2 cm. Moj dr. (TomTom) pa je rekel ... ma kakšen polip, ni ga več, enkrat je mral it sam ven, ker ga ne vidim. In me je želel poslat domov brez operacije. Pa se je odločil, da me pogleda, ker je po njegovih predvidevanjih še ena pregrada notri in je mogoče ta povzročila izgubo mojih sinkov. Pa ni bilo to. Na operacijo sem čakala do 3-h popoldan. Tokrat prvič, da sem bila sproščena, komaj sem čakala in bila vsa zadovoljna ob pogledu na iglo z anestetikom. Po operaciji takoj budna in prisebna (no itak mal zadrogirana), vprašam takoj dr., kaj je bilo, kaj je opravil ... pove samo, da polipa res ni bilo (je bil viden čep, kjer je bil in je sam odpadel) in da ni bilo niti pregrade. Nadaljeval, da kar nadaljujemo z IVF-jem, če pridem na vrsto, še to leto. Jaz zadovoljna.
Danes pa pogovor z njim in se je zgodba obrnila v drugo smer. Je rekel, da ve, da me je želel poslati domov in da je bilo prav, da me je operiral in si ogledal zadevo in na ta način ugotovil, zakaj na UZ ne ujame jajcevoda oz. kakršnekoli vidne poti do jajčnika. Rekel je, da ni računal, da bo videl, kar je in da mi mora pač povedat. Desni rog maternice imam odmrt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V njem ni več življenja, ne dogaja se nič, ravno tko ni več vidne poti v jajcevod, ki je popolnoma zamašen, nefukncionalen. Tudi jajčnik ni več ok. Kar še deluje, je leva stran. Pravi, da v odmrli del ni posegal in niti nebi bilo prav, če bi. Po strinjanju pbeh se odločiva, da grem še v en IVF, po možnosti (glede na gužvo tam) letos, drugače januarja in potem vidimo, kako bom reagirala na zdravila glede na stanje PCO in kakšne bodo celice, koliko jih bo, kako bo z zarodki. Zaradi vsakične hiperstimulacije po punkciji obstaja možnost, da se zared zamrzne in se gre potem na zamrznjenčka, čeprav se verjetno ne bomo poslužili te možnosti, ker imam glede na stanje desnega jajčnika sploh sedaj manjše možnosti kot prej.
Moram rečt, da je tole bil en velik šok. Kot je rekel tudi sam, ni mogel verjet, kaj je videl med posegom. Pravi, da je to lahko nastalo med nosečnostjo, ali pa je posledica splava in potem dvakratnih abrazij. Ne ve.
Potem pa še .. če dosežemo, da se zarodek ugnezdi, upajmo, da se ne na odmrti del ali v bližino, ker bi se kmalu končalo. Če se na živi del, pa ni garncije, da bi donosila oz. se ne da napovedat, kako daleč bi prišla. So pa sedaj možnosti zanositve jasno manjše.

Kako se je moje prej veselo razpoloženje spremenilo, se spet ne da povedat in kot sem že rekla, letošnje leto mi še ni prineslo nič lepega.
Morm izjokat, ne vem, v kaj še lahko upam in ali je bolje vztrajat ali svoje življenje usmerit v vode življenja para brez otrok. Ampak me tako vleče v še en IVF, ne vem, ali iz slepe želje po uspehu, ali iz tega, ker sem si prej nabrala toliko upanja in volje, da mi ga sedaj ta novica še ni povsem izbila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem

loremi, če ti po resnici oz. iskreno povem, ne najdem besed s katerimi bi te poskušala potolažiti... ne morm verjet kaj vse lahko ženske doživijo/mo.... Vedno pa se bom držala pregovora "upanje umre zadnje", zato ta pregovor tudi tebi polagam na srce... so ženske, ki so jim rekli, da NIKOLI ne bodo imele svojega  otroka - pa ga imajo. tud ena moja sošolka iz faksa. V mislih sem s teboj.
lp

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.10.2010 6:58:36   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo, dolžna sem poročanje iz nuhalne.. veliki smo slabih 7 cm, tveganje je 1 : 6500 (super izvid), spola ne vemo, smo pa skoz se premikali, migali, z rokicam mahali, brez da bi G mogla ga kaj spodosti... jst pa čist solzne očke... imamo tud cd, ker je lep spomin in pa moj ni mogu bit zraven, ker je imel nujne opravke v službi... je doma pogledal in se mu je tako smejalo...

bravo borka!!!! sem zelo vesela zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.10.2010 7:06:31   
HANYBANY
Loremi, draga, žal mi je za take novice, pa vendar še poskušaj, ni vse izgubljeno in možnosti tud maš.

Čez cca. 15 let pa boš tu gori sporočila da si že  čist osivela, ko ti bodo tvoji "nemoti" (izraz, ki se ga je spomnu moj dragi za otročkeuser posted image )  s puberteto skakali po glavi user posted image

Drži se!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.10.2010 7:46:15   
loremi
Dobro jutro,

deklera vsem se lepo zahvaljujem za lepe misli!

Hanybany trenutno si tako zelo želim, da bi se nekoč ukvarjala s problemi najstništva.
user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.10.2010 7:59:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla pupe.user posted image

Jaz se poslavjam od boja to rundo. Fasala sem migreno, kar pa neizbežno pomeni prihod user posted image čez 2 do tri dni. Tako, da nam ta runda ni bila usojena. V peti postopek bova morda šla v MB. Malo razmišljam o tem, da bi kliniko zamenjala.

Lep pozdravček.

ne smeš se tako hitro vdati! mogoče ja pa migrena samo posledica stresa? ali je že pritekla M? ne? potem pa prosim še ne obupaj!  user posted image user posted image

Jah, po svoje maš prav Uršek, sam sej veš kako je v tem sranju... user posted image Morala pade na dno, pol se mal pobiramo, pol je pa spet...
Hvala za navijanje!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.10.2010 8:07:24   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Super WP!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeejjjj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk sem vesela zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj včasih te skočim pošpegat tja na tisto stran, kamor se mi tukaj trudimo prit, da sem na tekočem z dogodki, samo se bolj malo oglašaš... user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj v user posted image ...

P.P.Njegoš

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.10.2010 8:09:08   
loremi
user posted image     

AKTUALNO

Petek, 08.10.
SBDJ - UZ

Sobota, 09.10.
olana - UZ

Nedelja, 10.10.
mucamica - ET

Ponedeljek, 11.10.
Maja_V. - UZ
lučkamučka - prevzem zdravil

Četrtek, 14.10.
latka - UZ
vrtnica.m - prevzem zdravil
Little Star - branje izvidov, posvet
m.rudovic - začne s špikanjem

Sreda, 20.10.
anonimen (Vita) - prevzem zdravil

Ponedeljek, 25.10.
vilincek - posvet

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, bibk, Buska, ana banana, DaisyE, Barbara31, pokamoka, mavrica72    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mapesi greje user posted image user posted image  test 08.10.
Aljonka greje user posted image user posted image  test 09.10.
drejčy greje user posted image  test 09.10.
waiting greje user posted image user posted image  test 09.10.
aqua77 greje user posted image user posted image  test 14.10.
energija80 greje user posted image user posted image  test 14.10.
športnica greje user posted image user posted image  test 14.10.
majalina greje user posted image user posted image  test 15.10.
Amelia greje user posted image  test 16.10.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica ( 4. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, september)
  • mausikaa ( 3. IVF, PO, november)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (čaka user posted image  in 2. ICSI, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • majalina (1. IVF, GKLJ)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (3. IVF-november)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. ICSI, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • lučkamučka ( 1. ICSI, 19.09. začne s KT)
  • ana banana (klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting ( 1. IVF)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ, zamrznjenček)
  • februar202 ( 5. IVF, GKLJ - prekinjen postopek zaradi mioma)
  • pokamoka ( 1.IVF, PO)
  • olana ( 1.IVF, dr.Reš)
  • anonimen (Vita) (čaka user posted image  in IVF, GKLJ)
  • Stormy (IVF)
  • Maja_V. ( 1. IVF, GKLJ)
  • SBDJ ( 7. ICSI, dr.Reš)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • februar202 (5. IVF, GKLJ)
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • Ksenya (1. IVF, MB)
  • vilincek (1. IVF, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Sensi
  • beba75 (3. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1  user posted image  (LJ)
kalaxy  user posted image  (PO)
mića  user posted image  (LJ)
mapesi  user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.10.2010 8:18:17   
aqua77
Loremi srce moje dobro jutro!

Evo ti skuham eno kavico sam zate za lep pričetek dneva...

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.10.2010 8:26:40   
loremi
joj aquica lepa hvala ti! user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.10.2010 8:44:37   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

športnica-mene že roke bolijo od stiskanja pesti zate......dajmo en debel, mastenuser posted image aliuser posted image

ja ja, zelo zelo pridna user posted image . še mal bo treba držat user posted image user posted image user posted image  dons sm 7. dan

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.10.2010 8:53:32   
športnica
mucamica no evo, pa si jih dobila. držim pesti za nedeljo user posted image user posted image user posted image

womanpolice tvojo zgodo sem spremljala. lepo da je z obema vse super. še en test ki je za tabo in potrjuje da imaš lepo, zdravo nosečnost

loremi upam da kavčkaš doma in počivaš

majalina, amelia, aqua77, energija 80, kako ste kej? srečno pupe, upam da nam vse rata, to bi bil veselje. pa še kakšne dvojčke vmes user posted image

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.10.2010 9:06:04   
športnica
mapesi greje user posted image user posted image  test 08.10.
Aljonka greje user posted image user posted image  test 09.10.
drejčy greje user posted image  test 09.10.
waiting greje user posted image user posted image  test 09.10.

pupe ... kako ste? 

mapesi ti si itak že srečnica user posted image
waiting si še enkrat delali test? so se izcedki ustavili?
aqua upam da so punce spihale migreno stran in se počutiš bolje
drejčy držim pesti da je beta že zelo narasla in bodo skrbi odveč

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.10.2010 9:09:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

aqua upam da so punce spihale migreno stran in se počutiš bolje

ojla,

ja migrena je včeraj popoldne odšla... user posted image

zdaj mi ne ostane nič drugega, kot čakat in ugotavljat, a dobro poznam svoje telo, da me je pa mogoče to rundo zafrknila... user posted image
drugače počutje normalno. nič ni več špikanja za enkrat, trebuh se vrača v normalne gabarite, napihnjnost jošk popušča, skratka niso lih neki znaki, ki se bi jih človek veselil, ampak bomo vidli...

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.10.2010 9:13:56   
Aljonka
Jutrčka!

mucamica bravo za celice in srečno v nedeljo!

mapesi dons pa testek komaj čakam novičke!

drejčy kaj se pri tebi dogaja nič se ne javiš?

Vita super za user posted image  še mal špikanja pa boš hitro pri trepetalkah!

Suzi ja če ne bo drugač nardim jutri zjutraj čeprav sem sigurna, da ni nič zdej ni več rjavih izcedkov samo krvavi vlilo se pa še vedno ni me pa tud čisto nič ne šraufa. Čist drugač je kot je blo običajno. No ja bomo vidli.

Waiting kakšno je pri tebi stanje? Kako si?

Dejte mi povedat kako zdej poteka s pingvini a je potrebna kakšna napotnica? kateri izvidi? meni je čisto vse poteklo!

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.