Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 11:43:25
|
|
|
|
MP30
|
BIBK jaz ti še zmer držim pestke veš? Tudi jaz sem se odločila, da za enkrat "zapustim" Reškota. Bi šla tudi jaz v LJ ali MB probat. Sem že bila na pregledu v LJU, pa so mi rekli, da bi morala odstraniti pregrado (čeprav so mi jo 1x že). Reško je ni videl nikjer. Sem šla tudi po drugo mnenje in tudi ginekologinja je ni videla. Tako, da tudi sama ne vem kaj naj? Mi katera zna povedati kakšen je postopek, da se prijavim v LJ ali MB? Hvala vsaki za pomoč. Lep vikend, BIBK sploh tebi!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:00:03
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka no no punce sej z dlakami ni tako hudo sem vas čist prestrašla, po nogah so mi nekolko potemnele in mogoče so malenkost daljše (mogoče pa se tud men samo zdi, ker sem pač prebrala, da je to lahko stranski učinek). Ni nič tako strašnega. A je katera mogoče pomislila na bioresonanco. Jaz sem mnenja, da ko so men ugotovil, da imam gliste na rodilih, da je že to blo to, ker ko so mi jih odstranil se mi je FSH hormoni iz 10 spustil na 7. Tiste, ki ne veste vzroka za svoj neuspeh se pejte vsaj testirat, ker nikol ne veste, kaj vse nosite s seboj. Ne vem no jaz sem rekla, če sem probala že vse bom pa še to in zdej res upam da bo to to! bla na bioresonanc ... ugotovila, da mam en zakrnel organ !!! in to je to, pomagat pa nc ne more - pol pa sem ji razlozila situacijo ostalo je blo vse super, razen par alergij, za katere nisem vedela: oves, jabolka, grozdje, hm ... pa se ene 2 ...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:00:09
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka no no punce sej z dlakami ni tako hudo sem vas čist prestrašla, po nogah so mi nekolko potemnele in mogoče so malenkost daljše (mogoče pa se tud men samo zdi, ker sem pač prebrala, da je to lahko stranski učinek). Ni nič tako strašnega. A je katera mogoče pomislila na bioresonanco. Jaz sem mnenja, da ko so men ugotovil, da imam gliste na rodilih, da je že to blo to, ker ko so mi jih odstranil se mi je FSH hormoni iz 10 spustil na 7. Tiste, ki ne veste vzroka za svoj neuspeh se pejte vsaj testirat, ker nikol ne veste, kaj vse nosite s seboj. Ne vem no jaz sem rekla, če sem probala že vse bom pa še to in zdej res upam da bo to to! Na bioresonanco nisem še pomislila .... Vbistvu niti ne vem kaj naj bi to pravzaprav bilo ??? Dej povej kej več pls ....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:05:37
|
|
|
|
ninocka26
|
MP30 midva sva šla od Reša v MB. Naročila sem se na tel. št. 02 321 24 48 od 14. do 15. ure. Prvi razgovor sva imela v aprilu, maja sva opravila vse preiskave, avgusta sva imela branje izvidov. Sedaj pa čakava še na odobritev konzilija. Upam, da ti je kaj v pomoč pa srečno.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:18:27
|
|
|
|
energija80
|
Zdravo....sem prvič v postopku;)Tako me je strah, da sploh ne vem kje naj začnem....imam toliko vprašanj....???Ampak prvo-ali bom zmogla;)
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:26:59
|
|
|
|
loremi
|
energija80 dobrodošla! ko boš v postopku, boš tudi bolj začutila, kako to vse skupaj poteka, in ja, BOŠ zmogla!! bodi pa še malo v stiku s tole temo, se bodrimo, tolažimo, upamo skupaj
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:33:57
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 BIBK jaz ti še zmer držim pestke veš? Tudi jaz sem se odločila, da za enkrat "zapustim" Reškota. Bi šla tudi jaz v LJ ali MB probat. Sem že bila na pregledu v LJU, pa so mi rekli, da bi morala odstraniti pregrado (čeprav so mi jo 1x že). Reško je ni videl nikjer. Sem šla tudi po drugo mnenje in tudi ginekologinja je ni videla. Tako, da tudi sama ne vem kaj naj? Mi katera zna povedati kakšen je postopek, da se prijavim v LJ ali MB? Hvala vsaki za pomoč. Lep vikend, BIBK sploh tebi! Hvala MP30, čeprav sem jkaz že opustila vsakršno upanje..... ampak vseeno hvala. Jaz o MB zaenkrat še ne razmišljam, kajti iz Obale je malo daleč do MB .... Tako da čakamo in se bom prijavla za to operacijo, pa da vidimo kaj bo potem....Čeprav sem bila tudi jaz po drugo mnenje in je niso videli, Reškotu nisem sicer omenjala, ampak nikoli ni nič omenil ... boooooooooo
< Sporočilo je popravil bibk -- 10.9.2010 12:35:19 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:45:46
|
|
|
|
energija80
|
Loremi hvala za vzpodbudo....uglavnem zdaj sem na inekcijah Puregon in suprefact....Kakšno počutje lahko pričakujem?Naslednji UZ imam 17.9.2010-kaj sledi potem?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:47:43
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk IZVIRNO SPOROČILO: MP30 BIBK jaz ti še zmer držim pestke veš? Tudi jaz sem se odločila, da za enkrat "zapustim" Reškota. Bi šla tudi jaz v LJ ali MB probat. Sem že bila na pregledu v LJU, pa so mi rekli, da bi morala odstraniti pregrado (čeprav so mi jo 1x že). Reško je ni videl nikjer. Sem šla tudi po drugo mnenje in tudi ginekologinja je ni videla. Tako, da tudi sama ne vem kaj naj? Mi katera zna povedati kakšen je postopek, da se prijavim v LJ ali MB? Hvala vsaki za pomoč. Lep vikend, BIBK sploh tebi! Hvala MP30, čeprav sem jkaz že opustila vsakršno upanje..... ampak vseeno hvala. Jaz o MB zaenkrat še ne razmišljam, kajti iz Obale je malo daleč do MB .... Tako da čakamo in se bom prijavla za to operacijo, pa da vidimo kaj bo potem....Čeprav sem bila tudi jaz po drugo mnenje in je niso videli, Reškotu nisem sicer omenjala, ampak nikoli ni nič omenil ... boooooooooo ce je mala in ce ne dela tezav, ti niti ni omenil ... tudi meni je ni omenil na pregledu, pa mu jaz suvereno, kaj pa je z mojo pregrado ... in Res nazaj, ja, ce bi jo operiral, bi naredili ves skode kot koristi, ker je premajhna in isto je rekel moj osebni G ... in je nismo odstranili
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:49:12
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 Loremi hvala za vzpodbudo....uglavnem zdaj sem na inekcijah Puregon in suprefact....Kakšno počutje lahko pričakujem?Naslednji UZ imam 17.9.2010-kaj sledi potem? dobrodosla pocutje je tako, kot si ga naredis na Uz se spremlja velikost foliklov .... bos na UZ zvedla, kdaj imas naslednji uz
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:51:43
|
|
|
|
kalaxy
|
Evo mene s punkcije. Ni blo nč strašnega. Sploh nisem dosti čutla, zdej me pa mal špikne, ma sploh ni hudo. vsi folikli so bili polni, tako, da imamo 4 celice. Transfer v ponedeljek. Zdej sam upam, da se še oplodijo.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 12:59:15
|
|
|
|
energija80
|
Čestitke...lepo Upam da bo tudi pri meni nekako tako Aha potem bom še imela več UZ....Kdaj pa pride punkcija?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 13:03:57
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalaxy Evo mene s punkcije. Ni blo nč strašnega. Sploh nisem dosti čutla, zdej me pa mal špikne, ma sploh ni hudo. vsi folikli so bili polni, tako, da imamo 4 celice. Transfer v ponedeljek. Zdej sam upam, da se še oplodijo.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 13:04:31
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: energija80 Čestitke...lepo Upam da bo tudi pri meni nekako tako Aha potem bom še imela več UZ....Kdaj pa pride punkcija? punkcija je na vrsti, ko so folikli dovolj veliki/dozoreli
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 13:15:33
|
|
|
|
energija80
|
Hvala Buska Resnično me je vsega tega tako strah, pa ne vem zakaj Trebuh imam že čisto preboden, moder....Razpoloženje mi tako niha...en dan se smejim, drugo uro jočem....Verjamem da bo bolje... Gre tudi katera od vas v petek 17.9.2010 na UZ v Lj?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 13:24:32
|
|
|
|
kalaxy
|
energija80 ne se bat. Jaz sem bal čist panična kako bo se vse to potekalo. Včeraj pred punkcijo me je čist lomilo, pa zdej vidim, da sem se sekirala brez veze.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 13:27:43
|
|
|
|
loremi
|
kalaxy to je pa čudovido! vsi folikli polni, WAW! naj se lepo oplodijo celice!!! energija80 strah je popotnica tega, ja ampak poskusi se s čim zamotit v prostem času, ali beri knjigo, glej kako zanivo reč na tv, peci kako pecivo, karkoli, poskusi pomislit, da delaš nekaj, da bi uresničila svoj cilj, vedi, da nas je veliko v tem, nekatere so uspele, nekatere se borimo dalje ... na internetu poizkusi pridobit informacije, kako sam postopek poteka, imaš informacije tu na RR in na http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php. Ja, sploh v prvem postopku je trebuh rad plav, ko še ni občutka za pikanje. Če imaš tekočino v hladilniku, jo daj ven pol ure pred pikanjem in mesto, kjer se boš piknila, pred tem pomasiraj, da sprostiš tisto mesto. Razpoloženje niha zarad vpliva hormonov, pa tudi zaradi same poti v neznano. Na naslednjem UZ bodo pogledali, kako se jajčniki odzivajo na stimulacijo, kako je z zadebeljenostjo sluznice in ti povedali, kdaj spet pridi na UZ ter di predpisali dozo zdravil za naprej. Imej čimveč upanja in želje!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 13:54:11
|
|
|
|
waiting
|
kalaxy cestitke, res super drzim pesti, da se vse lepo oplodijo jaz sem imela dane sprvi UZ videli so veliko majhnih foliklov v ponedeljek grem ponovno morda bodo takrat ze kaj vec videli
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 15:07:27
|
|
|
|
mapesi
|
Tud jaz vsa prešpikana, boli me cel trebuh-šla v službo v trnerki . Dober občutek. Mal sem plava pa zelena pa rumena ampak saj bo optimistično in z veliko volje naprej. Z jasnim ciljem pa brez strahu. Še 5 pikic potem pa 15.09. UZ, da vidimo kako rastejo moji folikli- imam dober občutek . Drži se brez strahu pa s čimveč dobre volje.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 19:06:29
|
|
|
|
Aljonka
|
bibk z bioresonanco ti lahko ugotovijo vse alergije, morebitne zajedalce in ti s terapijo sprožijo telo, da se samo začne borit proti vsem kar ne paše vanj. Jaz sem po postavljeni diagnozi začela hodit na terapijo, kjer me je priklopila na en aparat s katerim mi je nastavila imunski sistem, da je začel razgirat proti mojim glistam (imela sem jih pri 5 letih starosti in kot je povedala moja terapevtka se je telo navadilo živet z njimi, zato nisem vedela da jih imam), No kasneje sem še naročila eno pijačo iz nemčije, ki je preprečila, da bi se ponovile in zdej upam, da je ok. Kljub tvojim slabim občutkom ti želim, da jutri zagledaš plusek! energija80 dobrodošla in uspešno ti želim! Jaz grem v Lj v sredo in bom takrat zvedla če pridem tudi v petek! mapesi a tebe tud spremljajo glavoboli? Jaz mam glavobol od jutra do mraka in se mi že mal meša! Držim pesti in se vidimo v sredo!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 19:44:47
|
|
|
|
mapesi
|
NE glovobolov hvala bogu nimam, ker to je pa edina stvar, ki je ne prenašam. Me pa celo noč špika v jajčnikih, tako da bolj malo spim
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 19:45:50
|
|
|
|
mapesi
|
Aljonka kdaj pa maš uz? Jaz imam ob 8.30
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 21:11:49
|
|
|
|
ursi84
|
Ojla punce! Dolgujem vam še poročilo iz mojega pregleda in prevzema zdravil: Dobila sem Rp za tablete Primolt nor ( od 16 do 25 dne). 2 dan se pa začnem pikat z Puregonom 100 IE. Morm vam pa povedat, da sem zelooo razočarana nad odnosom sestr v Leonišču (upam, da sem prav napisala). Sestre tuki pa tako prijazne, da dobiš kr solze v očeh .... Mah sm se že pomirila, mi je blo pa full hudo, kako lahko imajo nekateri tak odnos do sočloveka. Lep večer
< Sporočilo je popravil ursi84 -- 10.9.2010 21:17:52 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.9.2010 7:22:12
|
|
|
|
bibk
|
Punce .... kakor pričakovano se je na testu takoj pokazal en lep minus .... Tako sem jezna, žalostna, razočarana .... niti ne vem kaj... skoraj niti solze nočejo pritečt od takega razočaranja .... Držim pesti za vse ostale .....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 11.9.2010 7:27:44
|
|
|
|
tassi1
|
tudi pri meni O, kako te razumeem, samo pri meni je to bil že 7 postopek pošiljam ti ramo za izjokat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?