|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
9.9.2010 19:50:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mucamica

hvala. sem že mal v letih(41) pa je strah skoraj tako velik kot pričakovanje. čeprav sama sebe prepričujem da mi bo ratalo v prvo, da bo vse ok, skrivaj si ogledujem otroške stvari...  sto upov, sto dvomov

ohrani ta optimizem, ti bo pomagal na tvoji oz vajini poti..user posted image

bibk - hvala za lepe besede, vem da ste same fejst, zato pa je toliko lažje z vami skupaj upat in čakat.. user posted image

Vita

(odgovor članu mucamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
10.9.2010 7:14:23   
Anonimen
Ally, žal mi je, da se je tako končalo!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Vem kako se počutiš, sem bila na podobnem (imela 7 celic, ampak ETja ni bilo). Ampak ne obupat, poglej našo Lučko. Prvi IVF brez celic, rezultat drugega IVF je pa ena luškana princeska! user posted image

Vita, mucamica, dobrodošli in veliko sreče!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
10.9.2010 7:51:45   
športnica

ali ima katera list 29 vijoličen v mb? sem iskala po forumu pa nisem nobene našla.

sm ena skupina za tabo. 28.
srečno

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.9.2010 8:20:05   
mucamica
tudi tebi veliko sreče!!!user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.9.2010 8:20:53   
mucamica
hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.9.2010 9:23:26   
mausikaa

hvala. sem že mal v letih(41) pa je strah skoraj tako velik kot pričakovanje. čeprav sama sebe prepričujem da mi bo ratalo v prvo, da bo vse ok, skrivaj si ogledujem otroške stvari...  sto upov, sto dvomov

o mucamica nič se ne boj, lahko pokukaš pod 40+ boš videla da nismo za v smeti user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mucamica)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.9.2010 9:24:45   
bibk
Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en  lep, velik minus user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.9.2010 9:26:41   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en  lep, velik minus user posted image user posted image user posted image user posted image

hmm, te bomo po riti, nič negativo furat! razmišljati pozitivno!!

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.9.2010 9:35:08   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

hmm, te bomo po riti, nič negativo furat! razmišljati pozitivno!!

Ah mausikaa, sem bila pozitivna do včeraj ampak včeraj se je prav vse sesulo.... na žalost poznam svoje telo, sem bila že 2x noseča, čeprav IMN ampak vem da so obakrat bile prsi povečane in boleče , tokrat pa so bile tudi, ampak včeraj je vse splahnelo .... tako da je bolj malo upanja več....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.9.2010 9:35:16   
Buska

pridna, jez grem ponj sele 13., ce bo do takrat se vse ok ... ce pa pride user posted image , pa testa ne bom delala

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.9.2010 9:36:53   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

pridna, jez grem ponj sele 13., ce bo do takrat se vse ok ... ce pa pride user posted image , pa testa ne bom delala

Kako si ti? Imaš kakšne znakce? Držim pesti, da bo vse OK

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.9.2010 9:43:04   
Buska

Kako si ti? Imaš kakšne znakce? Držim pesti, da bo vse OK

nc nimam .. tako, da sem se vceri od 10. ure naprej jokala, ker cutim, da ni nic, in samo cakam, kdaj se bo ulila user posted image ...

...............

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.9.2010 9:44:51   
bibk
Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ.... 

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.9.2010 9:48:19   
Buska

Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ.... 

ma mi2 boma kr ostala pri njem  ... itaq je to taka loterija, pa glede na to, da slisim, kako je na GKLJ, si niti ne zelim it tja, da te ima za vsak drug dr. ...
...
boma pa vsekakor sla do njega, da mi naj pove, kaj lahko se izboljsam:
zamenjala sem prehrano, shujsala 25 kg, zdaj v postpku mi je sla se kg zarad zivcu in sm na 71 .... za svojih 177cm (kar je cist ok kg) ... pa naj dec pove ... pol pa bomo sli v nov boj ....
...
jst ne morem pomagat, ce sem slaba, ce so slabe celice ... zato pa je on, da pove, kako in kaj dalje user posted image

...............

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 289
10.9.2010 9:57:37   
bibk

ma mi2 boma kr ostala pri njem  ... itaq je to taka loterija, pa glede na to, da slisim, kako je na GKLJ, si niti ne zelim it tja, da te ima za vsak drug dr. ...
...
zamenjala sem prehrano, shujsala 25 kg, zdaj v postpku mi je sla se kg zarad zivcu in sm na 71 .... za svojih 177cm (kar je cist ok kg) ... pa naj dec pove ... pol pa bomo sli v nov boj ....
...
jst ne morem pomagat, ce sem slaba, ce so slabe celice ... zato pa je on, da pove, kako in kaj dalje user posted image

Ma vem da je pri Reškotu fajn, tudi ure so super in hitro si fertik ampak skozi glavo v zid spet ne morem, tako da bom najverjetneje zamenjala.... Moti me to ki on pravi, da ja da sej delamo na temu (na izboljšavi celic) s tem ko menjujemo zdravila, ma meni pri teh zdravilih vsako naslednje zdravilo je 1 celica manj, oplodijo se nama zmeraj vse ali skoraj, ampak ne ostanejo pri meni .... Jaz tudi ne vem več kaj naredit, ne obstajajo kakšne preiskave ali karkoli da bi ti povedali zakaj ne rata ko pa naj bi bilo z obema vse vredu, pa odstotek oploditve je tako visok in vse....

Jaz sem tudi pred tem postopkom poskusila s prehrano in z več gibanjem ampak očitno niti to ni dovolj .... Ne vem več kaj še naredit....

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.9.2010 10:02:01   
Roži_
Bibk boš doma, pridem na kavo tam okrog 13.00h ?

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.9.2010 10:03:34   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Ja lahko, te magari pokličem ko sem doma, ker okoli 12h grem na kosilo k mami ...

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.9.2010 10:04:54   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Ja lahko, te magari pokličem ko sem doma, ker okoli 12h grem na kosilo k mami ...

Zmenjeno

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.9.2010 10:18:17   
mausikaa

...
...

probi s temle:
http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm 

sej zgubiti nimaš nič... jaz sem si zadnjič sprintala case report, pa se kar zanimivo bere, sem si naročila in naj bi me danes čakala pošiljka doma

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 10.9.2010 10:19:32 >

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.9.2010 10:21:35   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

...
...

probi s temle:
http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm 

sej zgubiti nimaš nič...

To sem razmišljala tudi jaz, naša Aljonka je rekla da je prakticirala to kombinacijo pred tem postopkom, tako da bo znala povedat kaj več .... Je pa rekla da je so ji začele dlake precej rast po teh tabletah, tako da kaj pa vem .... bomo od želje po user posted image ratale s takšno grivo  user posted image user posted image user posted image ma dokler bo na glavi ne bo nič narobe, samo če bo drugod ... user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.9.2010 10:23:10   
bibk
Mausika: kaj Reškotu boš kej omenla, da si se odločla za te tablete ali nič?

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.9.2010 10:28:39   
Buska
:-) hvala ... to sem ze velikokrat prebrala ... samo ves, na svojo roko ne upam, kar tako jemat ... bomo zdaj vidli, kaksni bodo rezultati pr aljonki

kok pa pridejo te tableti?

...............

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.9.2010 10:48:16   
mateja_goljev
evo punce, sredin razgovor za menoj. Imamo dolgi postopek (5 postopek- 2 v MB IVF);  in začenemo , ko dobimo M z kontracepcijo.... Prevzem zdravil je 2.11.. JUPI komaj čakam....

Roži lepo vaju je bilo spoznati...

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.9.2010 11:16:06   
Roži_
O Matejči, enako tudi vas je bilo lepo spoznatuser posted image
Upam, da se bova še videle, jaz pa začnem naslednji mesec , v bistvu konc oktobra s kratkim postopkom z 2 ampulama Menopurja in brez kontracepcije!
Lep pozdrav za vasuser posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.9.2010 11:42:53   
Aljonka
no no punce sej z dlakami ni tako hudouser posted image  sem vas čist prestrašla, po nogah so mi nekolko potemnele in mogoče so malenkost daljše (mogoče pa se tud men samo zdi, ker sem pač prebrala, da je to lahko stranski učinek). Ni nič tako strašnega.

A je katera mogoče pomislila na bioresonanco. Jaz sem mnenja, da ko so men ugotovil, da imam gliste na rodilih, da je že to blo to, ker ko so mi jih odstranil se mi je FSH hormoni iz 10 spustil na 7. Tiste, ki ne veste vzroka za svoj neuspeh se pejte vsaj testirat, ker nikol ne veste, kaj vse nosite s seboj. Ne vem no jaz sem rekla, če sem probala že vse bom pa še to in zdej res upam da bo to to!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?