Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 7:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ally, žal mi je, da se je tako končalo!! Vem kako se počutiš, sem bila na podobnem (imela 7 celic, ampak ETja ni bilo). Ampak ne obupat, poglej našo Lučko. Prvi IVF brez celic, rezultat drugega IVF je pa ena luškana princeska! Vita, mucamica, dobrodošli in veliko sreče!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:24:45
|
|
|
|
bibk
|
Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en lep, velik minus
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:26:41
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en lep, velik minus hmm, te bomo po riti, nič negativo furat! razmišljati pozitivno!!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:35:08
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: bibk Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en lep, velik minus hmm, te bomo po riti, nič negativo furat! razmišljati pozitivno!! Ah mausikaa, sem bila pozitivna do včeraj ampak včeraj se je prav vse sesulo.... na žalost poznam svoje telo, sem bila že 2x noseča, čeprav IMN ampak vem da so obakrat bile prsi povečane in boleče , tokrat pa so bile tudi, ampak včeraj je vse splahnelo .... tako da je bolj malo upanja več....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:35:16
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en lep, velik minus pridna, jez grem ponj sele 13., ce bo do takrat se vse ok ... ce pa pride , pa testa ne bom delala
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:36:53
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: bibk Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en lep, velik minus pridna, jez grem ponj sele 13., ce bo do takrat se vse ok ... ce pa pride , pa testa ne bom delala Kako si ti? Imaš kakšne znakce? Držim pesti, da bo vse OK
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:43:04
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: bibk Tako, testek je v hiši, počakamo na jutri zjutraj na potrditev sumov, torej en lep, velik minus pridna, jez grem ponj sele 13., ce bo do takrat se vse ok ... ce pa pride , pa testa ne bom delala Kako si ti? Imaš kakšne znakce? Držim pesti, da bo vse OK nc nimam .. tako, da sem se vceri od 10. ure naprej jokala, ker cutim, da ni nic, in samo cakam, kdaj se bo ulila ...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:44:51
|
|
|
|
bibk
|
Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:48:19
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ.... ma mi2 boma kr ostala pri njem ... itaq je to taka loterija, pa glede na to, da slisim, kako je na GKLJ, si niti ne zelim it tja, da te ima za vsak drug dr. ... ... boma pa vsekakor sla do njega, da mi naj pove, kaj lahko se izboljsam: zamenjala sem prehrano, shujsala 25 kg, zdaj v postpku mi je sla se kg zarad zivcu in sm na 71 .... za svojih 177cm (kar je cist ok kg) ... pa naj dec pove ... pol pa bomo sli v nov boj .... ... jst ne morem pomagat, ce sem slaba, ce so slabe celice ... zato pa je on, da pove, kako in kaj dalje
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 9:57:37
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: bibk Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ.... ma mi2 boma kr ostala pri njem ... itaq je to taka loterija, pa glede na to, da slisim, kako je na GKLJ, si niti ne zelim it tja, da te ima za vsak drug dr. ... ... boma pa vsekakor sla do njega, da mi naj pove, kaj lahko se izboljsam: zamenjala sem prehrano, shujsala 25 kg, zdaj v postpku mi je sla se kg zarad zivcu in sm na 71 .... za svojih 177cm (kar je cist ok kg) ... pa naj dec pove ... pol pa bomo sli v nov boj .... ... jst ne morem pomagat, ce sem slaba, ce so slabe celice ... zato pa je on, da pove, kako in kaj dalje Ma vem da je pri Reškotu fajn, tudi ure so super in hitro si fertik ampak skozi glavo v zid spet ne morem, tako da bom najverjetneje zamenjala.... Moti me to ki on pravi, da ja da sej delamo na temu (na izboljšavi celic) s tem ko menjujemo zdravila, ma meni pri teh zdravilih vsako naslednje zdravilo je 1 celica manj, oplodijo se nama zmeraj vse ali skoraj, ampak ne ostanejo pri meni .... Jaz tudi ne vem več kaj naredit, ne obstajajo kakšne preiskave ali karkoli da bi ti povedali zakaj ne rata ko pa naj bi bilo z obema vse vredu, pa odstotek oploditve je tako visok in vse.... Jaz sem tudi pred tem postopkom poskusila s prehrano in z več gibanjem ampak očitno niti to ni dovolj .... Ne vem več kaj še naredit....
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:02:01
|
|
|
|
Roži_
|
Bibk boš doma, pridem na kavo tam okrog 13.00h ?
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:03:34
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Bibk boš doma, pridem na kavo tam okrog 13.00h ? Ja lahko, te magari pokličem ko sem doma, ker okoli 12h grem na kosilo k mami ...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:04:54
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Bibk boš doma, pridem na kavo tam okrog 13.00h ? Ja lahko, te magari pokličem ko sem doma, ker okoli 12h grem na kosilo k mami ... Zmenjeno
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:18:17
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: bibk Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ.... ma mi2 boma kr ostala pri njem ... itaq je to taka loterija, pa glede na to, da slisim, kako je na GKLJ, si niti ne zelim it tja, da te ima za vsak drug dr. ... ... boma pa vsekakor sla do njega, da mi naj pove, kaj lahko se izboljsam: zamenjala sem prehrano, shujsala 25 kg, zdaj v postpku mi je sla se kg zarad zivcu in sm na 71 .... za svojih 177cm (kar je cist ok kg) ... pa naj dec pove ... pol pa bomo sli v nov boj .... ... jst ne morem pomagat, ce sem slaba, ce so slabe celice ... zato pa je on, da pove, kako in kaj dalje probi s temle: http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm sej zgubiti nimaš nič... jaz sem si zadnjič sprintala case report, pa se kar zanimivo bere, sem si naročila in naj bi me danes čakala pošiljka doma
< Sporočilo je popravil mausikaa -- 10.9.2010 10:19:32 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:21:35
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: bibk Groza tej postopki tudi ... jaz če ne bo nič, ko pride morem poklicat za operacijo pregrade, sem upala da ne bo treba ampakv očitno bom šla.... Tako da verjetno se bom poslovila od Reškota za enkrat, bom probala na GK LJ.... ma mi2 boma kr ostala pri njem ... itaq je to taka loterija, pa glede na to, da slisim, kako je na GKLJ, si niti ne zelim it tja, da te ima za vsak drug dr. ... ... boma pa vsekakor sla do njega, da mi naj pove, kaj lahko se izboljsam: zamenjala sem prehrano, shujsala 25 kg, zdaj v postpku mi je sla se kg zarad zivcu in sm na 71 .... za svojih 177cm (kar je cist ok kg) ... pa naj dec pove ... pol pa bomo sli v nov boj .... ... jst ne morem pomagat, ce sem slaba, ce so slabe celice ... zato pa je on, da pove, kako in kaj dalje probi s temle: http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm sej zgubiti nimaš nič... To sem razmišljala tudi jaz, naša Aljonka je rekla da je prakticirala to kombinacijo pred tem postopkom, tako da bo znala povedat kaj več .... Je pa rekla da je so ji začele dlake precej rast po teh tabletah, tako da kaj pa vem .... bomo od želje po ratale s takšno grivo ma dokler bo na glavi ne bo nič narobe, samo če bo drugod ...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:23:10
|
|
|
|
bibk
|
Mausika: kaj Reškotu boš kej omenla, da si se odločla za te tablete ali nič?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:28:39
|
|
|
|
Buska
|
:-) hvala ... to sem ze velikokrat prebrala ... samo ves, na svojo roko ne upam, kar tako jemat ... bomo zdaj vidli, kaksni bodo rezultati pr aljonki kok pa pridejo te tableti?
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 10:48:16
|
|
|
|
mateja_goljev
|
evo punce, sredin razgovor za menoj. Imamo dolgi postopek (5 postopek- 2 v MB IVF); in začenemo , ko dobimo M z kontracepcijo.... Prevzem zdravil je 2.11.. JUPI komaj čakam.... Roži lepo vaju je bilo spoznati...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 11:16:06
|
|
|
|
Roži_
|
O Matejči, enako tudi vas je bilo lepo spoznat Upam, da se bova še videle, jaz pa začnem naslednji mesec , v bistvu konc oktobra s kratkim postopkom z 2 ampulama Menopurja in brez kontracepcije! Lep pozdrav za vas
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 10.9.2010 11:42:53
|
|
|
|
Aljonka
|
no no punce sej z dlakami ni tako hudo sem vas čist prestrašla, po nogah so mi nekolko potemnele in mogoče so malenkost daljše (mogoče pa se tud men samo zdi, ker sem pač prebrala, da je to lahko stranski učinek). Ni nič tako strašnega. A je katera mogoče pomislila na bioresonanco. Jaz sem mnenja, da ko so men ugotovil, da imam gliste na rodilih, da je že to blo to, ker ko so mi jih odstranil se mi je FSH hormoni iz 10 spustil na 7. Tiste, ki ne veste vzroka za svoj neuspeh se pejte vsaj testirat, ker nikol ne veste, kaj vse nosite s seboj. Ne vem no jaz sem rekla, če sem probala že vse bom pa še to in zdej res upam da bo to to!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?