|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v javnih bazenih
16.8.2010 23:17:10   
jaša2
punce, zanima me, a se (ali ste se) v nosečnosti - predvsem v zadnjem mesecu kopate v javnih bazenih? zaradi morebitnih okušb oz.glivic itd.? 

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje v javnih bazenih
17.8.2010 7:01:11   
tintin
v zadnjem mesecu ni priporočljivo zaradi odteka vode, ki ga morebiti v bazenu ne bi opazila...jaz sem sicer plavala parkrat tedensko do 36t.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2010 7:27:13   
flik
Živjo,

jaz se niti v prvi niti sedaj v drugi nosečnosti v bazenih s sladko vodo nisem kopala. Raje v morju, to je pa to user posted image .

lp

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2010 9:25:24   
Anonimen
V bazenih ne boš staknila glivic.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2010 21:36:57   
isobel
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

V bazenih ne boš staknila glivic.

Jaz jih vedno staknem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2010 21:40:18   
Anonimen
mslm, da na pojem okužbe gledate preozko. V savnah in drugih javnih kopališčih je vsa mirujoča voda ustrezno dezinficirana oziroma klorirana, v taki vodi pa se ne morejo dalj časa zadrževati, še manj razmnoževati patogene bakterije in preživeti pomembni virusi. Z glivami in najrazličnejšimi neškodljivimi bakterijami pa smo pokriti in naseljeni vsi po vrsti. Ne boste verjeli vendar ima ženska v lastnem črevesju na milijarde potencialno nevarnih bakterij stalno na zalogi, pa se ji nič ne zgodi in te občasno lahko preidejo tudi na presredek in seveda tudi v nožnico in se prav tako nič ne zgodi. V vodi, v kateri se utegnete namakati v savni ali kopališču se te bakterije sicer izlužijo tudi v vodo vendar se za nekaj stotisoč milijardo krat razredčijo in tudi preživijo izredno kratek čas. Tudi z glivami se v savnah in kopališčih redko okužimo temveč bolj verjetno zgolj lastnim glivam omogočimo "razrast", ko se te dovlj namnožijo pa seveda povzročijo tudi težave.

(odgovor članu isobel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2010 10:45:36   
tinkamarinka
.

< Sporočilo je popravil tinkamarinka -- 18.8.2010 10:50:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2010 10:49:57   
tinkamarinka

Tudi z glivami se v savnah in kopališčih redko okužimo temveč bolj verjetno zgolj lastnim glivam omogočimo "razrast", ko se te dovlj namnožijo pa seveda povzročijo tudi težave.

Ravno to pa v večini primerov omogoči močno klorirana voda, ki poruši naravno ravnovesje na sluznici. In zato ima marsikatera ženska po kopanju v bazenih probleme z glivicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2010 13:15:35   
isobel
Po mojem mnenju tukaj niti ni tako pomembno, kaj je vzrok okužbe z glivicami, temveč bolj to, da je pri nekaterih ženskah kopanje v bazenu sprožitelj teh težav.

(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?