Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Torej, ne glede na to, da nisem pristaš novodobnih cirkusov okrog naših sončkov ter tlakovanja v sužnjelastniški odnose otrosi-starši in mi gre pošteno na živce cviljenje super mam o nežnih dušicah njihovih otročičičev, ampak vidva enostavna nista zrela met otroka, kaj šele več njih. To kar počneta je eno navadno sadistično izživljanje nad otrokom starim dve leti, ki pri tem resnično trpi, in to samo zato, ker hočeš imeti zvečer mir. Resnično upam, da vsaj 90% tega, kar si napisala ni res in da si samo malo naložila. V nasprotnem primeru pa srčno upam, da te nekdo prijavi na ustrezne inštitucije. Aja pa še to - ko bodo otroci odrasli, s takšnimi in drugačnimi posledicami zlorabe v rosnem otroštvu, te bodo sovražili v dno duše. Hoj Že nekaj časa nisem bila kle na RR, in vidim da se ni spremenilo popolnoma nič, še vedno so popolne mame in negativke,ki preberejo samo tisto kar njim paše. Grozaaaaaaaa No uglavnem, jaz z uspavanjem svoje pikice nikoli nisem imela prevelikih težav, ker nisem pristaš joka, oz. me otroški jok boli in nervira, zato ne dovolim da bi moja pupi zaspala v joku ali kaj podobnega. Tam do 2 let sem se vedno ulegla zraven nje in jo nežno božala in je v miru zadovoljna zaspala, potem ko je začela govorit in oreng razumet, sva začele brati pravljice in danes je stara 4 leta in pol, si sama naštima radio in posluša pravljice in zaspi. Naredila sem načrt spanja po knjigi Elizabet Pantly (toplo priporočam) Z NASLOVOM: Z OTROKOM LAHKO SODELUJETE. No kar pa se tiče tega ohlajanja, to da ga je dala v kopalnico in VARNO PRIVEZALA (da ne bi padela ali si kaj naredil) ni popolnoma nič narobe, jaz sicer tega nebi izvajala v večernih urah, ker ne želim da moj otrok zaspi žalosten ker je bil kaznovan. Imam pa drug način ohlajanja tudi po isti knjigi, ko trmoglavi in ne uboga jo pošljem v svojo sobo sedeti na stolček za točno 4 minute, kolikor je star otrok, toliko minut lahko premišljuje o svoji napaki. Ko mine 4 minute pridem v sobo in jo vprašam, če ve zakaj sedi na stolčku, mi razloži se opraviči za svoje vedenje in greva vesele naprej. Za vse ki ste tako idealne matere, rada bi vas videla pri 4 otrocih, če boste še tako idelane. Lep pozdrav Micy