Volga -> RE: Ne more več sama zaspati (16.8.2010 19:57:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Moja punca se je naučila splezati iz postelje in zdaj imamo vsak večer žurko. Prej je vedno po večernem ritualu (pravljica, pesmica) sama zaspala v svoji postelji. Zdaj se je naučila splezati iz postelje in pride ven tudi po 50-krat na večer. Če se to zgodi sredi noči in pride k nama v spalnico, ne kompliciram in jo pustim, da spi pri nama. Če se to dogaja zvečer, potem jo pa vsakič odnesem nazaj v posteljo, ampak pri vztajnosti me očitno prekaša, ker je včeraj to dogajanje trajalo od 20:30 do 00:30. Na koncu sem se naveličala vsega skupaj in sem jo odnesla v najino posteljo in šla spat. Oba otroka sta že od malega navajena,da ležim poleg njiju.Povprečno uspavanje obeh traja približno 20-25 minut,potem sem pa celi ljubi večer fraj... Enako, in ni lepšega, kot zvečer se stisnit, pa pomečkat tista dišečega otročka, pa gledat, kako se mu učke obračajo, medtem, ko te drži za roko. ne pa da siromak, tuli privezan v kopalnici, ja, saj potem pa res ne more spat, no. Pa daj, a ve, ko ste razburjene, žalostne, prestrašene, a pol kr tako zaspite? Maj es, revčki so otroc, k morajo med jokom zaspat.
|
|
|
|