|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki ****.
25.7.2005 12:26:19   
tanaja*
Punce, nas dvigam višje, ker smo že nekje zadaj:bravo:.

Dolina, ne preveč komplicirat:)-. En dan ji daj eno kašico in če ni nič reakcije, lahko daš druga dan drugo. Tia je vse po vrsti, edino korenja se bolj izogibam, ker dobi krče po njem. Sem ji pa zadnjič kupila Hipp-ovo kašico mlada zelenjava z rižem in se je tako pačila in ni vedela kako bi jo spravila iz ust:)-:)-:)-. Potem je Žiga rekel, da jo bo on in je vse ven spluval in rekel, da če bi to pojedel, bi sigurno bruhal :)-:)-:)-. Sem jo probala in bi jaz tud verjetno bruhala :)-:)-:)-. Fuj!

Breja je pa bulterierka in mislim, da jih bo imela med 8 in 10 :zmeden2:. Nekaj imamo že rezerviranih. Kako bom sfolgala? Z lahkoto! Obožujem mladičke in skrb za njih. Samo ne vem kakšna mama bo MyMy, ker je to njeno prvo leglo. Upam, da bo vse OK z njo in papiji 9nebesa.

Ja, sej res, kje je :rozica: Spacey? Zdaj se pa že doooolgo nisva slišali. Spacey, pogrešam te!!!

Mogoče se tipkamo še kaj zvečer, ko bo več časa. Zdajle me čaka gora cunj za zlikat:(.

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki ****.
25.7.2005 12:32:13   
tanaja*
Aja, še to: v Mullerju (v BTC) imajo 6 bodyjev po 1900 SIT v roza, rumeni in modri barvi. Ful so luškani, naša Tia jih že ima (roza, valda :bravo:).

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki ****.
25.7.2005 12:53:53   
eva1
Na da se še mi pofočkamo!
Midva sva ful ok-končno sva spet ujela tisti pravi ritem, ker takrat k je bil bolan, pa še ne teden kasneje se mi je po 2x na noč zbujal-sedaj pa hvala bogu spet prespi celo noč!
Začela sva z uvajanjem hrane, ker je zdravnica že rekla, da je že čas! Smo začeli z jabolčnim sokcem, zribano jabolko ni hotu, se je kr davu zraven, tako da sem mu kupla kašico-jabolka-banana, in ful je, sam danes nisem upala še preveč dat, enih 6 žličk je pojedu, pa sva zaklučla, čeprav bi on še kr jedu-je tok usta odpiral, pa migal, k je videl, da gre spet žlička proti ustam...upma, da bo pridno jedel!

kako pa je kaj s kašicam za zvečet(mlečnim), koliko časa počakam, da mu jo lahko dam, k sedaj uvajamo sadje?

Kako pa se vaši sončki prekotalijo iz hrbta na trebuh-moj to še ni poštudiru, se pa kr naprej obrača iz trebuščka na hrbet! Kako pa izvedejo to, da se zasukajo iz hrbta?

Se beremo še kej...

Uživajte na sončku!!!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki ****.
25.7.2005 14:06:23   
rainbow
Pozdrav še od mene in trenutno spečih frajlic!

Eva1, meni pa ravno tvoja varianta obračanja ni jasna, Enja se obrne iz hrbta na bok, pol pa trebuh.

tanaja, te prav občudujem s kužki; jaz nisem pasje sorte, pa tudi mačje ne.

Mi smo krasno, gužva, pestro, kaj naj rečem, samo naj vreme zdrži, da ne bomo tolko po trgovinah hodili in zapravljali :ups:

Sva že dve, Enja tudi bere;)

Samo kak hitro se ti naši sončki razvijajo, Enja zdaj že kar dvignjena kraljuje v vozičku, pa tudi ležalnik moram še dvignit, ker doli bit ni več fora.

Vidim, da že kar fajn papate tudi hrano, jaz bom še malo počakala, je tak močna kot bikec:bravo:.

ok, lepo se imejte! vas zvčer čekiram:rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki ****.
25.7.2005 15:22:45   
žabec
Kuku, mi smo tudi tu:)-!

No, naš :duda: ima pa že dva zobka in tko ugrizne, da je joj:ups:. Mu pa že en teden dajem sadje: naribam jabolko, pretlačim babano in je kot nor;). Cmoka zraven, da se mu vsi smejimo.
Kupila sem tudi razne kašice, da bojo za kosilo,...

Obrača se tud veselo, v vozičku pa itak že neki časa ni fora več ležat, ampak sedet, pa noge na prečko dajat,..:)-.

Ponoči pa spi (trkam na les) od 21.00 pa do 7.30:bravo:.

Lep dan še naprej:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki ****.
25.7.2005 16:28:26   
nita
Evo še mene na hitro, Ela spi.

Žabec, a Max ma že kr dva zobka??? Kdaj ste pa začel? Našo sicer že orenk verjetno srbi, se skoz slin in non stop mora met neki v ustah. Gricka pa sicer že kr brez zob :zmeden:.

Vidim, da vam ful lepo sončki pančajo. Naša je kak mesec nazaj že prespala noč do 6:00, zdej se je pa spet začela neki zbujat. Včasih je dost, da jo sam mal pobožam, včasih se mal nosmo, včasih hoče pit, včasih hoče jest :zmeden::zmeden::zmeden:. Bomo že menda preživel. Sem pa mislila, da se zvečer ne naje dost (včasih tut zaspi prej predno poje), pa sem ji šla probat dat kašico. Prvo sem kupla nov cucelj za gosto hrano in na delo. Sem rekla, da ji sam mal zgostim, ker nisem vedla, če bo sploh hotla. Pa se mi je skor zadavla, ker je preveč teklo, ker ni bilo dost gosto. Pa ji zamenjam nastavk nazaj na tistega, ki ga ma za mleko, pa začne kričat, ker ni nič teklo. Ja, drug večer je dobila sam mleko. Bomo enkrat drugič sprobaval, ko bo pri volji in bo dobila kr lepo na žlico. Če bo sploh hotla.

Eva1, tak kak se je načil preobračat iz tebuha na hrbet, se bo naučil tut kontra. Eni mal prej, drugi mal kasnej. Ko bo 20 let star, bo zihr znal ;). Tak jez zmeraj rečem, ko me sprašujejo, a zna to, a zna ono,...

Tanaja, sem zadnič gledala slikice iz morja. Tia že ful sedi v vozičku :bravo:. A je nič ne prevagne na eno stran? Jaz sem pr naši probala, pa ne vem, če ji je blo glih všeč :zmeden:. Na kolenih pri men drugač rada sedi. Ja, pa peseki so ti zakon. Dobra si, da sfolgaš.

Evo, Ela kliče.

Se beremo.

L.P. Anita :rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki ****.
25.7.2005 20:47:22   
Dolina
Čer,

8 al pa 10 pupijev? O joj, to je pa že cel vrtec. :)-:)- Bravo. Pa držim pesti, da bo MyMy dobra mamica. Sigurno bo. :pujs:

Eva1, tko k je napisala rainbow: najprej na bok, pol pa na trebušček ( v počasnem posnetku; zdej se tko hitro obrne, da tud aaaa ne moreš vmes rečt. :)-). Ji pa ne gre še iz trebuščka na hrbet in je tko fina, k rito gor dviguje, ko ena piramida, ampak prevali se pa ne. Pol je pa jezna. ;)

Nita, men je Zoja po enem mesecu in pol začela spat celo noč in to točno en mesec in pol, pol pa spet bujenje. Zdej čakam na noči, ko bo spet prespala. Se zbuja približno 2x in to v takem joku oz kričanju kot, da je konec sveta. :( Je prav grozno slišat. Zdej sprobavam z dudo in včasih jo to pomiri (ampak redko), večinoma pa mora kar na zizo in pol jo preložim nazaj v njeno posteljico. Bomo že preživeli, tud Ela bo spet spala celo nočko.

Od Suzi* Anžej ima tud že dva zobka (že en cel mesec), pa je en dan mlajši od Maxa. Grize pa ne več, ga je Suzi skregala in očitno pomaga.

Punce, men je kakšne dneve grozno slabo popoldan. (pa nisem noseča ;)). To sem mela že prede sm bla noseča in zdej se spet ponavlja. Pojma nimam od česa in kako naj se tega rešim. Ker drugače je vse ok, tud kri mam v redu. A ma kakšna kašno idejao (al pa podobno izkušnjo :zmeden2:)?

Fajn bodte, pa lepo spančkajte.

Lp Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki ****.
26.7.2005 12:09:59   
nita
Evo na hitrico, Ela se carta pri atiku.

V bistvu sem hotla sam tole napisat. Tut men je večkrat sabo oziroma se slabo počutim. Ne gre mi na bruhanje, sam mam občutek, kot da bom dobila vročino, pa jo ne. Tak čuden filing. Ne verjamem, da sem :nosecka:. Eto, tolk da veš, Dolina, da nisi edina in sama. Sem gruntala, da je to verjetno od vtočine.

l.p. Anita :rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki ****.
26.7.2005 13:02:49   
Suzi*
Ojla, še midva se oglasiva!

Sva imela zjutraj drugo ceplenje. Anžej je bil zelo priden, samo malo je zajokcal. Smo končno izbrali tudi pediatrinjo, ker je bila končno ena, ki nama je bila z možekom všeč. :bravo::bravo:

Mali sonček je velik 66 cm in težek 7100g. Se samo dojiva in bom počakala do 6m z uvajanjem goste hrane. Prej gremo še na morje pa ne bi rada tam komplicirala s pripravo hrane.

Obrne se s hrbta na trebušček, kontra pa še ne. Ful rad je v sedečem položaju, ampak v vozičku se mi zdi da mu pa ne paše zelo, tako da ga imam še kar skoraj leže.

Imamo že dva zobka. Prvega je dobil kmalu po 3m, drugega pa čez 14 dni. Je pa kar priden in me večinoma nič več ne grize. :)-

Najbolj je faca, ker se fuuulll smeji, na ves glas, piska in kriči da je joj. Pa ful se krega na moje lase. :)-:)-:)- Ba debatira tudi 100 na uro. Naučil se je cmokati tako kot da bi pošiljal lupčka :love:9nebesa in nekej izvaja s slino in se sliši kot da bi prdel. :)-:)-:)-

Ponoči je tudi zdaj začel spati (na vsake tri, štiri dni se še zbudi). Prej se mi je pa zbujal samo 1x okoli 4 ure za jest. Danes se je tudi naš zbudil s takim krikom, da me je kar katapultiralo iz postle. :( Se je zdelo kot da bi kaj sanjal. :zmeden2: Sem mu hotla uturit dudo, no pol se je pa čist zbudil in hotel jest. ;):)-

Skratka imava se fino!9nebesa

Lepo se imejte!

lp, Suzi


(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?