nita -> Naši sončki ****. (25.7.2005 16:28:26)
|
Evo še mene na hitro, Ela spi. Žabec, a Max ma že kr dva zobka??? Kdaj ste pa začel? Našo sicer že orenk verjetno srbi, se skoz slin in non stop mora met neki v ustah. Gricka pa sicer že kr brez zob :zmeden:. Vidim, da vam ful lepo sončki pančajo. Naša je kak mesec nazaj že prespala noč do 6:00, zdej se je pa spet začela neki zbujat. Včasih je dost, da jo sam mal pobožam, včasih se mal nosmo, včasih hoče pit, včasih hoče jest :zmeden::zmeden::zmeden:. Bomo že menda preživel. Sem pa mislila, da se zvečer ne naje dost (včasih tut zaspi prej predno poje), pa sem ji šla probat dat kašico. Prvo sem kupla nov cucelj za gosto hrano in na delo. Sem rekla, da ji sam mal zgostim, ker nisem vedla, če bo sploh hotla. Pa se mi je skor zadavla, ker je preveč teklo, ker ni bilo dost gosto. Pa ji zamenjam nastavk nazaj na tistega, ki ga ma za mleko, pa začne kričat, ker ni nič teklo. Ja, drug večer je dobila sam mleko. Bomo enkrat drugič sprobaval, ko bo pri volji in bo dobila kr lepo na žlico. Če bo sploh hotla. Eva1, tak kak se je načil preobračat iz tebuha na hrbet, se bo naučil tut kontra. Eni mal prej, drugi mal kasnej. Ko bo 20 let star, bo zihr znal ;). Tak jez zmeraj rečem, ko me sprašujejo, a zna to, a zna ono,... Tanaja, sem zadnič gledala slikice iz morja. Tia že ful sedi v vozičku :bravo:. A je nič ne prevagne na eno stran? Jaz sem pr naši probala, pa ne vem, če ji je blo glih všeč :zmeden:. Na kolenih pri men drugač rada sedi. Ja, pa peseki so ti zakon. Dobra si, da sfolgaš. Evo, Ela kliče. Se beremo. L.P. Anita :rozica:
|
|
|
|