3x mami
|
pixieM, a ti to resno v 30t uau, cisto majcen busi! janaja, kaj pa vem, prav poroda me ni (se) strah. bolj je to, da je bil drugi res sanjski - tak kot sem si ga zelela, pa hiter in nenaporen, da se bojim na trenutke, kaj pa ce tokrat ne bom imela vec te srece. po eni strani porod komaj cakam, da spoznam tega gospodica, ki se tako komot premetava noter anju, glede daril. odvisno od tega, kaj malo sploh zanima. nasa se zelo rada cese, ima rada punckaste stvari (cevlje, copate, torbice, ruzacke, obleke - ne vem, s kje njej to, ker jaz sem cisto anti za te stvari...), rada kuha (da mi prav pomaga, al pa si sama vzame igrace in pripravlja kosila, piknike, ko moramo potem hodit jest). ima par punck, na katere je navezana. rada zlaga sestavljanke (navadne, lesene), lego kocke, zelo hitro in z veseljem je predelala en delovni zvezek za 3leta (labirinti, neenakosti, risanje po crtah). rada barva, se igra z zogami, tece, skace, vozi kolo s kolescki, se igra s peskom, z vodo. v tej smeri smo se tudi odlocali za darila oz namignili prijateljem. upam, da ti to pomaga za kaksno idejo... drugace pa starse vprasaj, ti bodo se najboljse znali svetovati.
|