smarnca
|
ojla jst sm lih pršla domov, šla sem najprej na pregled h ginekologinji, pravi, da vidi, da se posteljica že pripravljena...ne vem kako se to vidi in da ponavadi luna še lahko vpliva nadaljnih 48 ur. očiitno ne bo nč. naslednji teden pa imam CTG v porodnišnci, če ne bo nč do takrat še. jst upam no, da mi ne bo treba za brezveze hodit tja. pol sm šla še v trgovino, da sm mal napolna hladilnik v primeru, da bo treba po hitrem postopku it v P. no zdej sm pa tuki, spet sem vas prebirala full cajta, k ste se full načvekale. ja otrdeva mi pa trebuh še zmer, pa na full drži tut minuto pol pa spet in non stop....upam, da se čim prej kej zgodi. ja sm sita tega trebuha, čeprov kej preveč za prtožvat se pa tut nimam. cel dopoldne preležim doma, vn se mi itak ne da. tk da uživam na polno. jst sm tut donc šla sam 1x na wcprov nekam za napisat tinaaleks super, da je mala boljše. pa upam, da ti bo kej sprožlo. jst tut morm donc mal pojamrat, da bi lahk...sanjam pa non stop o tem. in komi čakam, da gre vse to mim, da spet ratamo aktivni. majabar tut jst sm mela pri prvem porodu nekak zaporednje najprej so se začel popadki na 15 min. pol kmal se mi je odluščil čep nato so popadki začel na 10 min kar hitr za tem na 5min pol smo pa šli. tko, da pr vsaki se drgač začne. jst tut upam, da se bom pravi čas pobrala v P, da ne bom tko kot tista septembrka rodila v avtu...aja pa voda mi sploh ni odtekla, so mi v P predrl mehur. anju sm se mogla prov nasmejat glede tvoje jopice...sej sm že zadnjič na kafet rekla, da je ne boš dokončala, da te bo prej prehitelo vse skupi. no zdej maš še neki dni cajta tk, da le pohit, če jo hočeš met narjeno. čene bo pa ati zavil spotoma v trgovino pa jo kupu. predn pride v P po vaju. missD fajn oprav donc! roberta 69 mi smo pa to knjigico dobil v materinski šoli, kr prov pride. čeprov bom jst pol itak še 100x prašala patronažno kako pa kaj. jst mam tut tevice ala krokse in se mi full dopadejo, še zdej jih nosim za v štacuno si pa štumfe notr obujem pa je. so mi tko zlo fajn, da ne znam povedat. noga se mi ne poti v njih. men pa občasno mravljinči zgornji del trebuha...smešno za slišat, sam je en tak čudn filing.
|