|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 9:13:11   
missD
jutro :)
pa to ne moreš verjet!!!
Kličem v Postojno kaj so se odločili... naj grem v Ljubljano, ker sta kao prelahka, da se gre za njuno varnost. OK razumem
kličem v Ljubljano, kjer povem moj primer (da je Cerar rekel za carski rez,da sta dvojčka,da so me v Po zavrnili) in kaj moram naredit naprej?
Dobit napotnico od mojega ginekologa za dnevni center, it potem tja in se dogovorit za CR.

Pa saj lažje prideš na obisk k predsedniku kokr pa se zmeniš za en CR. saj niso reeeeesni
Sej bi rada samo rodila, nič druzga.

evo, pa še moj G dela popoldne in prej do napotnice ne bom prišla. Pa sem mislila da je rodit težko, ampak očitno je pridt do porodne še težje.

< Sporočilo je popravil missD -- 23.9.2010 9:20:53 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.9.2010 9:27:23   
smarnca
ejla, tut mene ni presenetla luna nc....pa tko sem čakala. no sej ne, sam poln kufr mam že tega trebuha tk, da bi lahk že blo.

missD ja en kup enih problemov, da eno stvar urediš. če bi blo pr nas na šihtu tko, ne bi nč zaslužil ane?!
no sej bo, še to zrihtaš pa greš rodit, fajn se drž!

tut jst sm dobro spala to noč, sl sem sam 2x na wc pa tamali je spal celo noč, tk, da sem spotoma k sm šla na wc šla še preverjat al še diha al ne....je pa zjutri neki full kašljal, pa upam, da ne bo kaj hujšega iz tega ratalo. zdej lih en dobr teden ne pijemo imunoglikan, pa upam, da ma še tok u seb vitaminov, da ga ne poleže.
sasadejan jst sm se eno noč tut zbudila na hrbtu, pa ko sem se prpravlala, da grem na wc sm komi par korakov nardila. sm bla tk omotična zdej pa ne vem al je mali tok prtiskal kam, da mi kri ni fajn krožla al kaj je bil za en hudič.

opažam pa zadnja dva dneva, da mi konstantno otrdeva trebuh, non stop no, in drži zihr kako minuto, pol na spet....pa to se lahk nardi tut 10x v eni uri. upam, da se pripravlja.....sej važno je da brcike oziroma prave brce čutim.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.9.2010 9:40:46   
jana84
hejla!

Evo, tud jaz sem pokukala iz postelje user posted image

Sem pa včeraj eno ušpičla...Sem"padla" po stopnicah...OK, ne ravno prav padla ampak zdrsnila. Sem nesla ta malga, ker je bil ful siten, da greva pogledat, kje se tatko zadržuje, da gremo pol ninat...In na ta drugi stopnici z vrha mi je spodrsnilo in sem se zložila na rit in podrsala po njej ene dve al tri stopnice...Ta malga sem tako močno prijela, da ni vedel kaj naj al se smeje al joče...Jaz pa vsa paf obsedim na stopnicah...V tistem momentu mož odpre vrata in sam mal čudno pogleda, kaj se greva midva s sinkom...Pol me je mal trebuh bolel, mapak upam, da ni nič hujšega...user posted image  je pa še bolj enkstremno brcal in se premikal kot sicer. Pa ful se mu je kolcalo zvečer, ko sem se ulegla v posteljo...

Zdaj pa ne vem kaj naj nardim - al naj pokličem G in jo vprašam, če se moram pridet kaj pokazat, al ne... Kakšnega čudnega izcedka al kakšne krvi ni nikjer, pa tud počutim se ok...Moja mami je rekla, da nima bit kaj hujšga...user posted image   Sem ful čudno spala ponoči, ker vsakič ko sem se zbudila sem mislila, da je kaj narobe...Pa ni blo. Tako, da sem bla mal večkrat na wc-ju ponoči, zgolj zarad preverjanja...Ah, ja...

In kot da ni dovolj moja nerodnost po stopnicah...Zjutraj ko sem si kavo kuhala, sem že priprvljeno kafetero stresla v lijak in po pultu...zmedenost?

missD, ti kar lepo mirno počakaj na svojega G in pol še bolj mirno v P...Sej če sta user posted image user posted image  počakala do zdej, bosta pa še danes, nič bat...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.9.2010 9:47:36   
nika1
Mogoče me pa res luna daje, sem čisto brez energije, bom šla kar malo še počivat nazaj, dete pa tudi trenutno ne kaže nobenega interesa, da bi spoznal svojo družinico...škoda.... sestrica pa vsako noč sanja o njem, kako ga že pestuje, boža,
ja in pravi, da bo imel ful lask-ona že ve....
pa spet je deževen vikend na programu, sem žalostna, smo imeli željo iti na kak lušten izlet še v troje...

Missd drži se, ja birokracija je pa v naši državi cel hudič, da kaj urediš traja in traja,
drugače pa srečno, sej teža ni vedno glavnega pomena, sej po tednih sta vbistu donošena a ne ?

lp   

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 10:00:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.9.2010 10:06:37   
missD
ne vem če bo šlo pri meni isto kolumbo...mislim... cerar bi me že kar včeraj za danes naročil. Mala 2 sta nehala rast in se samo še tlačita notri in morata ven čim prej verjetno.
Bom danes popoldne, da bom po pravilih imela še to napotnico. Pa da vidmo, še zadnja zrnja zaupanja v slo zdravstvo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.9.2010 10:09:56   
luna_25
missD držim pesti da ti vse lepo rata in da boš čimprej imela svoja sončka v naročjuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.9.2010 10:15:09   
2ursae
o, missD, kmalu boš cartala, kmalu - vso srečo, naj neprijetnosti čim prej minejo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 10:24:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu luna_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.9.2010 10:24:52   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: missD

evo, pa še moj G dela popoldne in prej do napotnice ne bom prišla. Pa sem mislila da je rodit težko, ampak očitno je pridt do porodne še težje.

kaj pa napotnica odosebnega zdravnika??? sej gre samo za napotnico? al rabijo še kako mnenje? user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.9.2010 10:27:42   
missD
hm, na to nisem pomislila...ampak...kot prekleto tudi osebna dela popoldne. No pa sej...še kakšn dan res ne sme škodovat.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.9.2010 10:30:30   
caroline1
Dobro jutro!

zajtrk prav paše...čakam če bo kaj iz vozička pa nič ne kaže!

za mano obupna noč v smislu sanj in zbujanja...še zjutraj ko je prišel user posted image  in sva skupaj zaspala sem sanjala o hitlerju, o laufanju čez gozdove, bla bla...katastrofa...
kar se tiče otročka in poroda ni imela posebnega vpliva name! ta mala sicer bolj nežno brca, ampak mi to paše, ker drgač me boli popek! user posted image

kje je tinaaleks? a še kera od ta zgodnjih manjka? najki ni že ene par dni!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.9.2010 10:34:35   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: missD

hm, na to nisem pomislila...ampak...kot prekleto tudi osebna dela popoldne. No pa sej...še kakšn dan res ne sme škodovat.

itak, da ne...kaj pa če bi namest včeraj imela pregled šele danes! user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.9.2010 10:35:34   
jana84
uf, papirologija...In kot zakleto, mormo zdej do konc mesca oddat vlogo za otroški dodatek, ki jo bomo v roku enga mesca popravljali in dopolnjevali...OK, sej bodo pa pol dali več everčkov...
Moram tetko na CSD pobarati še kako je kaj z mojo vlogo oz. odločbo za porodniški...Sej nastopim sicer komaj 1.10. ampak vseeno...Mi je pomembno, ker mi takrat tud preteče status študenta...Da mi ne zafrčkajo kaj slučajno in moram vmes še na zavod za zaposlovanje... user posted image

tinaaleks ima pa hčerko bolano...pa je rekla, da mora user posted image  počakat, da najprej sestrca ozdravi...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 23.9.2010 10:37:57 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 2964
   HANDLING
23.9.2010 10:39:25   
Roberta69
Zelo luštna brošura za HANDLING (pravilno "rokovanje" z otrokom), ki bi se ga morale posluževati že izkušene mamice in tiste, ki bodo to šele postale - "Dojenček - Kako ga pestujemo in kako se ukvarjamo z njim".

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
   RE: HANDLING
23.9.2010 11:17:27   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Zelo luštna brošura za HANDLING (pravilno "rokovanje" z otrokom), ki bi se ga morale posluževati že izkušene mamice in tiste, ki bodo to šele postale - "Dojenček - Kako ga pestujemo in kako se ukvarjamo z njim".

zelo podpiram in priporočam. Resnično, iz lastnih izkušenj user posted image . Moj starejši je zaradi "rokovanja", naučenega v porodnišnici moral hodit na nevrofizioterapijo, pri ta drugem smo pa že obvladali pravilno rokovanje in mu ni bilo treba.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.9.2010 11:36:06   
pixieM
Hej punce!

Jaz sem nazaj iz CTG... Groza!!! Imam popadkeuser posted image ! Potem me je G pretipal še z roko in mi pove, da je glavica čisto nizko... Da naj grem v P takoj, ko se mi bo zdelo. Jaz sem čisto ''fertih''!!!
Pa nič ne čutim in niti nisem čutila na CTG, edino ene dvakrat se mi je naredil trd trebuh - pa gledam in so bile vrednosti skozi med 40-60, potem pa 2x 100!
Pa tako strah me je bilo, zdaj še pa tole! Saj sem povedala, da sem prvič noseča in da mi otrdeva trebuh že od 5 meseca naprej. Pa sta mi oba verjela sestra in G in me spustila domov - ampak zabičala, da če bo kaj, morem takoj v P. Pa saj to ni res - jaz imam rok 20.10. ne 20.9.!!!
Zdaj sem seveda vsa prestrašena in razen v postelje pridem samo še za računalnik. Pa če je vse tako kot je bilo še en mesec nazaj... Naslednji teden imam spet CTG 29.9. zjutraj. Upam, da takrat ne pokaže nič!!!

missD - vso srečo!!!

caroline1 - misliš, da so mene kaj obvestili iz Sončka za voziček?! Prav nič. Zdaj jih pokličem in prekličem naročilo, pa še nadret jih mislim.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.9.2010 11:41:38   
kpmk
pixieM - ko je meni CTG kazal popadke, jih resnično nisem imela, ko pa sem jih imela (CTG točno na 0) sem pa imela zelooo močne (sem imela tudi umetne..... na koncu pa mi rečejo, da ctg ni vedno mirodajen za popadke .. ne vem no upam, da se ti stanje umiri in da še počaka user posted image  vsaj 2-3 tedne

šibi malo ajat , ti pa verjamem da te je skor kap,... če pa bo kaj, pa res šibaj v P..... nič za računalnikom, ajat

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.9.2010 11:43:30   
2ursae
pixieM, o madona, tole te je pa ujelo nepripravljeno a ne? Vso srečo, upam, da še malo zdržiš, če si tako želiš. Kar se pa roka tiče sem pa jez lep primer, kako klasični izračun lahko kiksne: drugega fanta sem rodila uradno 10 dni če rok, a mi je babica, ki je bila pri porodu rekla, da je ta otroček (glede na izgled, pa tudi plodovnica je bila še lepo čista) zihr rojen 1 teden prezgodaj. Očitno sem imela na mesec oploditve ovulacijo bolj pozno. Če si imela ovulacijo prej, imaš lahko dejansko tudi rok prej.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.9.2010 12:17:35   
jana84
hej, pixieM, kaj ga pa ti biksaš...Kar lepo še malo počakaj...Če drugege ne zato, ker imam jaz sam 9 dni za tabo rok in ne bi še šla rodit...Vsaj še 14dni ne...Čeprav na momente me tako nekam boli ta trebuh, da ne vem, al bi blo res fajn poklicat G in jo povprašat kako in kaj je s tem da sem se zložila po stopnicah user posted image  Da ne bi slučajno že v septembru rodila...

povejte mi zakaj jaz ne morem odpret tiste brošure za handling?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.9.2010 12:25:06   
pixieM
jana84 - daj pokliči G in samo vprašaj!!! Mogoče pa bi le lahko šla na pregled... Saj je čisto možno, da te bolijo mišice, če si lovila ravnotežje, ampak vseeno? Samo toliko, da ti zagotovijo, da si ti in tvoj user posted image  OK. Ker mene bi res skrbelo...

Jaz zdaj počivam... razen tu in tam trdega trebuha ni nobenih sprememb. Sem pa pojedla eno malo čokoladico in zdaj moje dete nori kot zmešano... Predvidevam, da se mu še nikamor ne mudi?! Pa mislim, da popadki res bolijo - mene pa ne boli nič - malo neprijeten občutek od trdega trebuha - to verjetno ni touser posted image !

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.9.2010 12:29:06   
jana84
pixieM...s popadki je pa "hudič", veš...Ene ful bolijo, druugih pa ne...Mene niti niso ne vem kako boleli, mene so bolj kot ne motili...OK, ja pol tisti s katerimi sem rodila so malo boleli, sam sem si mislila, da mora bit huje...V bistvu je bolelo najbolj tisto, ker nisem bla še dovolj odprta in sem morala zadrževat in ne pritiskat za rodit...
Pa ti je G kaj rekel, si kaj odprta al kako?

Glede mojega stanja pa sem se tako odločla - če ne bo kaj slabše danes, grem jutri zjutraj do G in jo vprašam...Ker greva itak z mamo v trgovino v nabavo za mojih user posted image  let...Pa še na CSD moram, tako da bo vse skupaj usput...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 23.9.2010 12:30:52 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.9.2010 12:34:10   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: jana84
V bistvu je bolelo najbolj tisto, ker nisem bla še dovolj odprta in sem morala zadrževat in ne pritiskat za rodit...

Se strinjamuser posted image ! Ali pa ti reče babica:"ne še pritiskat, nimam nič pripravljeno!!!!" user posted image user posted image Takrat bo ji pa lahko glavo odtrgala!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.9.2010 12:36:46   
caroline1
pixieM- počivat, če gre za lažni preplah, se bo vse umirilo...v nasprotnem primeru pa nimaš kaj veliko za narest! user posted image
kar se tiče sončka pa- no comment! nap**** jih, kar ti da duša user posted image  mislim nobenega odnosa...
jaz sem naročila pri malih vragcih in do zdaj je vse teklo točno tako kot smo se zmenili...glede možnosti naročila so celo prehitevali za en dan, me takoj obvestili, da lahko naročim itd...sej sem naročila šele v torek, tako da ni še sile...ampak sem neučakana! user posted image

jana84- ti si pa tudi ta prava...lepo počivaj, otroček je sicer res na varnem in naj mu ne bi bilo nič, če si se ti zvrnila na ta zadnjo...sploh, če si ti ok! no ja, mal skrbi pa je ziher! user posted image

kje je pokora danesuser posted image  kar nekja malo nas je prisotnih! prav z zanimanjem pogledam vsakič, če je že kako sporočilce, da že katera carta!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.9.2010 12:38:11   
Pokora
Dan!

Jaz sem vsak dan bolj pozna. Danes ima možek dopust, da zrihta ograjo, pa sva skupaj lepo v miru pojedla (on že malico, jaz zajtrk), potem sva bauhija poslikala (v prvo sva to delala redno), zdaj je šel pa po malega v vrtec, da ga bom dala spat. V vrtcu namreč ne spi več in je takole konec tedna čisto prekurjen. Pa s5 je nekaj prehlajen, tako da mu tole spanje res ne bo škodilo.

MissD, tole pa je ping ponganje! Kaj pa če bi kar Cerarja poklicala in se z njim menila? Upam da čim bolje uštimašuser posted image

Pixie, čim več počivaj in se probaj ne obremenjevati. Če res čisto nič ne čutiš je res možno da CTG ni prav kazal. Pa če bi bilo res kritično, bi te verjetno G naročil že kaj prej kot čez en teden.

Jana pokliči G. Beseda ni konj!

Joj punce kolk mam jaz teh ta malih cunjic. Perem in perem... Sem oprala vse kar sem dobila in jih nimam več kam zlagat. Za kasnej jih je pa ful mal, bom morala dokupovati... Ma nč mi ni prou aneuser posted image

Roberta hvala za brošurco za hendling! Je kar fino (in predvsem koristno) mal osvežit spomin!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?