|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:18:14   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: missD

user posted image user posted image user posted image 3xmami
super si!!!!
med tem ko si ti predihavala popadke sem pa jaz ležala na ctg-ju v sosednji sobi. kako super porodna zgodba, ko bi pri vseh bilo tako....user posted image user posted image user posted image



pa se nisi oglasla da bi šle skupaj na kavo!!! ccc...user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:20:27   
missD
haha, sem zvedla da je ona šele ko sem domov prišla pa je že pestvala user posted image se ji je tok mudil :D

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:24:22   
tybysy
Hvala, 3xmami, za porodno zgodbico! In čestitke user posted image Prav tako user posted image Pika84! Upam, da bomo še veliko brale o lepih porodih.

Jaz sem bila danes na pregledu (36t 1d). Prvi CTG, vse v redu. Ko se je user posted image premaknila, je utrip skočil na okoli 160, potem spet padel. Je bilo prav zanimivo gledati, kako se riše tista črtica. Še črtica za popadke je ob brcah malenkost skočila - verjetno zato, ker drezne v maternico (drugače je kazalo okoli 12). Vzel mi je bris za streptokok B (nožnica + anus); plačala sem 15 EUR.

Naredil hitri UZ, da vidimo, kako je obrnjena in gospodična ležijo lepo poševno z glavo pri jetrih oz. desnih rebrih, ritka pa diagonalno dol na levo stran. Hrbtenica je čisto spredaj. Jaz se pa tako trudim, da na levem boku ležim. Na desnem danes sploh nisem mogla, ker me je tako bolelo. Seveda, ko me pa mala trda lobanja žuli. Jo sumim, da se je v soboto obrnila, ker sem cel dan stala in sem včeraj čutila, da je nekaj drugače v trebuhu. Še vedno nosim zelo visoko. Zdaj bom poskusila več na desnem boku spati - mogoče jo bo motilo, ko bo z glavo navzdol pritiskala in se bo obrnila. Do kdaj pa ima čas za obrat z glavico navzdoluser posted image G mi je rekel, da če ima dovolj prostora, ni problema - ima še 4 tedne čas, da se obrne. Bo pa zdaj vsakič preveril lego. Mah, sem se kar zasekirala, kaj če ne bo prav obrnjena in bo zato težji porod ali pa me čaka celo CR... user posted image O tem do sedaj sploh nisem študirala.

NP spet čez 1 teden - 27.9.

Lepo se imejte - še posebej tiste, ki pričakujete močan vpliv polne lune!




(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:27:47   
janaja
Zdravo so user posted image ,

čestitke piki84 in veselo cartanje user posted image user posted image user posted image .
Smo imeli kar naporen vikend, iz sobote na nedeljo nam je podtalnica zalila klet in še zvedeli smo da je umrla prijateljica o kateri sem vam prejšnji teden pisala groza ravno včeraj bi z možekom praznovala 1.obletnico poroke.user posted image

Danes sem kupila čaj iz malinovih listov in sedaj čakam pregled v sredo da mi zmerijo MV in potem po 36 tednu začnemo to počasi piti, baje pravijo da je tudi dober za dojenje.

3xmami - upam da bom imela podobno izkušnjo, sploh tistih 5 min razlike med razpokom in rojstvom user posted image user posted image user posted image user posted image , sem za.

Lp

Jana

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:34:22   
jana84
joj, janaja, to pa res niso nič kaj faj novice...Upam, da ste klet počistili in ni blo večje škode... Za prijateljico mi je pa ful žal...user posted image

tybysy, glede lege otročička...Sosedi je hčerka še en teden pred rojstvom sedela...Pol pa se je le odločla obrnt na glavo...Je bla ravno namenjena na obračanje otročička, pa ji ni blo treba...Glede ležanja na desnem boku pa mislim, da bo prej tebe motlo kot pa otročka in bi se zarad tega obrnil user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:35:29   
Najki
filisa user posted image user posted image moje sozalje za oceta... Pogumno si to sprejela .

Caroline1
zabicaj dragemu, da ce ze gre ven, naj bo sposoben vozit in naj cekira telefon, ker zdaj si ze tako blizu, da se lahko mimogrede zgodi in mora bili na voljo. Pa omeni mu se, da se otrocki radi ponoci rojevajo oziroma popadki zacnejo ponoci, da ne bo mislil, da je takrat varno user posted image . Ko bo pupa enkrat z vama, mu pa ne popuscaj prevec pri odgovornosti. Aja pa po par tednih mu jo pusti v varstvu in si pejt privoscit kaj, kar si celo nosecnost zamujala. Tisto varstvo ga bo zihr streznilo user posted image .

Sej name bo tudi vse padlo zdejle, ker se moj utaplja v delu, rokih in izpitih, konec te guzve se pa kar pomika dlje in dlje user posted image . Ta teden sem doma, pa bom uspela spedenat vsaj osnovne stvari za pupo, potem bom veliko bolj mirna.

user posted image  bolj poredko od krvi naprej, vedno sicer na mojo iniciativo, sam ni casa, ni mooda, kej prevec spika, mali je buden ipd. Sej trga me, da bi pogosteje, sam priloznosti ne ujameva... Sicer pa za pozo mi sede od zadi, pa blazino po trebuh oziroma pod rito. Priznam pa, da sama veliko bolj pogosto user posted image .

missD super sobica in vozek, kaj pa imata za eno previjalno in predale?

Vceraj sem lezala na hrbtu in se bozala po trebuhu in je bil tako mehek in usahnjen, da sem se ustrasila, da sploh nisem noseca!! Ponavadi je ful napet, zdej se je pa kar nekam posedel. Sem sla prav tipat otrdline, da bi dete locirala user posted image . Najbolj cudno je pa to, da sem imela cel vikend ogromen apetit in sem jedla kot da ne bi imela dna... Tamala se zadnje dni montira cisto na desno stran, je na sredini skoraj nic ni.

missD a so normalni da se nimas napotnic?? Jaz jih imam ze od ene 30ga tedna...

Jaz zdaj ze dnevno cutim dogajanje spodaj okoli kriza in medenice, sem skoraj ziher, da so to popadki, me pa dnevno spominjajo, da se vse caka za pripravit... V prvi user posted image popadkov prej nisem imela do zadnjega. Nimam pa prakticno nic povecanega izcedka, cel dan samo bela lisa na hlackah, hodim pa ful pogosto lulat tudi ponoci zdaj in sem prav sokirana, koliko vode zadrzim, skoraj pol litra vsakic user posted image .

Jaz imam prvi CTG na naslednjem pregledu pri 37 tednih in potem bi moral biti na vsakem, ko pa je PDP mimo, pa vse preglede opravlja porodnisnica. Do PDPja si pri G, potem v porodnisnici. Seveda za CRje in predvidene zgodnje porode najbrz veljajo druge postavke.

mamamajca pazi na higieno pa ce bosta user posted image , naj se prej dobro umije. najbrz tudi oralno ni priporocljivo zdej. pa tudi ne prav na suho, da te kaj ne zriba ze zaradi tega, pa pride iz tega vnetje...

user posted image  Ima katera pri roki link za darovanje maticnih? Pa a lahko to po mailu in telefonu zrihtam, ker se mi ful ne da okol skakat user posted image .

Pikab84 cestitke za Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tele novopecene mamice so nam kar hitro dolzne kaksne slikice, da se bomo lahko stopile ob njih user posted image .

Jana a tvoj telefon sprejema slikice? Jaz bi ti mojo kar po fonu poslala, ko rodim, da jo kar objavis.

3x mami super da si se javila user posted image . Se ti je zdel porod bolj ali manj naporen od prvih dveh? Priporocas naravno predrtje mehurja? Si morala biti fajn podmazana, da je ze v petih minutah fantic prisel ven po predrtju. Mirne noci vam zelim!

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:39:09   
mamamajča
3xmami- krasno, ti prav zavidam!user posted image

Nekaj me pa zanima. Ni me ravno strah poroda, se pa močno bojim predrtja mehurja, ker tole je blo pa v prvem porodu daleč najbolj boleče. Njej se je***, ker to dela vsak dan, jaz sem pa skoraj jokala, ko mi je kar dobesedno zagrabla in strgala.
Tako da.... če to izrecno odklonim, kako dolgo lahko potem traja, da sam poči?



(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:39:09   
MalaNeli
ojla punce.

waw. 3x mami res zelo lepa porodna zgodba. Želim da vam vsem tako mine!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:39:32   
Pokora
Pikab84 čestitke za Lana!user posted image user posted image Lepo se rihtajte!


IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

POKORA!!!
Tisto, ko ti na fb kar na profil prilepi neko vabilo za igrico, naj ti povem, da to pošilja kar samo.... Ko igram, kar nekomu avtomatsko pošlje izziv...
Sem šele zdaj vidlauser posted image


Ne sekiraj se, me sploh ne gane! Ti kar mirno igrajuser posted image

Anju user posted image  da si se skorajžila in naročila voziček!!! Pa da si se odločila za barvo ki je tebi, ne ostalim všeč!


Jaz sem bila včeraj takooo lena, da se mi tudi pisat ni dal. Da sem skuhala kosilo je bil višek moje storilnosti. Tudi danes ne prekipevam lih od energije, je pa malo bolje.


MissD, sam tebe pa res čudno na redko naroča. Mene je že prej (sicer zarad problemov) naročal na 14 dni, zdaj pa že na en teden... No ampak sej, če je vse uredu, je še lažje da ti ni treba okol dohtarjev lazit.


3x mami lepo da si se javila in z nami delila svojo porodno zgodbo! Lepo se rihtajte še naprej!!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:43:39   
jana84
hja, Najki načeloma jih sprejema, sam sem nekam zgubila kabel za slikce dol stavit...Tako, da bi si pol morala pošiljat na mejl in pol od tam na forum...blablabla...Sej bomo počakale, da ti nalimaš slikco na forum...Nič bat.

aha, še glede pregledov: pr moji G je tako, da ima ona čez preglede in CTG-je do PDP-ja pol pa v porodnišnico...Se spomnim od Jakoba, da sem imela na dan PDP datum v porodnišnici za pregled...Pa ni prišlo tako daleč ker sem 3dni prej rodila...Zdej me je naročila na 14dni, pol pa si mislim, da bo kar vsak teden...Se mi zdi kar fajn.Sej ne dela nič kaj ekstra na teh pregledih...Mislim, da celo niti UZ ne dela več, če ni kakšnega suma na kakšno poslabšanje ali stisko otročka...Pa tud g.pregledov ne dela več tako pogosto proti koncu...Zdej me je še pregledala, tud zato da mi je vzela bris za streptokok, pol pa mislim, da ne več preveč pogosto, da ne sproži kakšne neumnosti po nepotrebnem...
Tako, da mislim, da mi bo naslednjič (čez 14dni) delala CTG...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 13:48:58   
jana84
mamamajča, jaz pa predrtja mehurja sploh čutla nisem...Mi je rekla babca, da mi bo predrla mehur in naj se nič ne ustrašim, ker bom imela občutek kot da sem se polulala...In to je blo tud res tako...Si mislim, da je ful odvisno v kakšni fazi poroda si in kolk je plodovnice še pred otročkovo glavico...
Sestri so 3x poskušali predreti mehur, pa ni in ni šlo, ker je imela ful mal plodovnice pred glavco od ta malga...Pol pa jim je končno uspelo, pa jo je babca opozorila, da bo mogoče imel otroček mal odrgnin po glavici zaard tega in je res imel 3 praske, kot bi ga z vilicami popraskal po glavci...Sam so zginle ful hitro... Je pa pol tud ona rodila v 5minutah...Zgleda da je mehur ful zadrževal otročka nazaj in ni dovolil da se otroček porodi...Pa tud umetnih popadkov ni čutla, oziroma niso prijeli, dokler niso predrli mehurja, pol pa je s 3 popadki, ki so bili normalno ful močni, rodila.

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 14:06:57   
jana84
Evo, sem vam zadnjič pozabla prilept slikce, kakšne cunjce sem kupla za našega otročička...Tisti pajac z dolgimi rokavi bo verjetno imel otročiček oblečen ko ga bomo iz porodnišnice domov prnesli...

user posted image
user posted image

sm jih pa kupla v Kik-u in sta bla oba pajaca skupaj 12EUR...Sem pa vzela št.50, res prav za začetek...user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 14:15:55   
mamamajča
joj user posted image kak lepo!!!

jaz še vedno nisem kupla nič novega za oblečt, za tako malega. mam pa ene copatke nagledane, tudi iz kika, stanejo menda 4 evre, pa se jim ne morem upret in bom šla v kratkem po njihuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 14:18:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 14:29:18   
pixieM
jana84 - iii, kake kepe cotke! Jaz sem kupila popolnoma iste hlačke (rumene) in tudi št.50. Če so pa tako luštkane!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 14:51:00   
tinaaleks
3Xmami-čestitke za takšen porod!user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 15:24:41   
missD
hihi tudi jaz imam te rumene iz kika za mala 2 :)

najki - predalniki so iz ikee stari zdaj že skoraj 3 leta pa so mal barvo spremenili, previjalno mi je pa dragi naredil po mojih željah in je tako, da jo imam lahko na predalniku ali pa na posteljici, je spodaj namontiral po 2 palčki, da je kot nekakšen zatič, da se zadeva ne prevrne :)

za preglede se malce čudim kako imajo to organizirano, ampak ker imam poleg mojega G še pregled v P me ne skrbi.
Napotnice sedaj mam tako da sem zdej čisto mirna.
V sredo mi Cerar pove če bom imela carski rez potem grem pa v četrtek v Postojno na CTG, če mi Cerar reče da bo carski jim bom pa kar rekla za datum user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 15:35:32   
caroline1
Najki- moram rečt, da je bil priden in prišel domov v normalnem stanju...alkota nisem niti vohala! user posted image  da bo naše dete nočno se kar prištimujeva, ker sva bila oba nočna, tradicija mora biti!

Lušne cotke...jaz mam jih kar nekej teh 50...ampak, glede na kilažo naše babnce, ne vem če bomo sploh uspeli kaj oblečt user posted image , sploh če bo čakala na PDP, utegne imeti čez 4 kg!

Šla v ZD user posted image  ne delajo zaradi 24 urnega dežurstva...dobro, da imamo internet! piz**** a se take stvari objavijo ali pač ne????

Dobila plačo- še 1x user posted image  ker je kar 50 evrov manj kot prejšnji mesec, čeprav je blo isto delovnih dni! jaz tega kar ne zastopim...pa že itak, ko si nonstop na bolniški ni nič evrčkov, pa še tega ti ne dajo!!! banda!

Voziček lahko v sredo naročim in dobim po dhl- za 2.8 evra!

3xmami- se vidi da je izkušena!user posted image  

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 16:24:46   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1


filisa- sem pogledala seznam PDP...sej ne da bi te strašila, ampak si še edina s PDP na 4.10 in še ne cartaš! user posted image



Caroline - Sem tud jaz tako razmišljala, ko sem prebirala ta forum. Ja, ne bi imela nič proti, če bi bila jaz naslednja.... Edina razlika med mano in 3xmami ter pikob84 je, da jaz pričakujem user posted image .

Ampak, kot kaže še jaz ne bom tako hitro crkljala naše male žabe. Gin. mi je rekla, da sem še popolnoma zaprta in nič ne kaže, da se bo kaj zgodilo v naslednjih dneh user posted image .  Naša user posted image  bi naj celo skup šla - ima manjši trebušček in težo, kot na prejšnjem UZ, zato me je gin. poslala še po 2. mnenje in mi rekla, da je verjetno prišlo samo do napak pri meritvah in naj si ne delam skrbi user posted image .


pikab84 - čestitam za Lana user posted image


3xmami - lepo je slišat, da se imate super. Takšnega poroda si verjetno marsikatera želi!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 18:50:11   
mamamajča
Hej, hej, hej....

Mi smo bli pa od 16.00 pa do zdaj zunaj. Smo precej pešačili, pa z user posted image sva malo na koš metala, in me dokaj noge bolijo, ampak drugače se pa precej dobro počutim.
Malo povečerjamo, potem pa že komaj čakam na toplo posteljo in čaj, ker je zunaj že pošteno hladno....

Lep večer vsem!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 19:47:16   
mami_1979
Danes sem imela pregled. Vse je o.k.
Naslednji pregled imam :
NP 7.10.2010, opazila sem, da nisem napisala letnice rojstev otrok. Upam, da bo dovolj prostorauser posted image 1999,2001,2003 in 2008

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 20:01:04   
mamamajča
Punce, jaz sem se pa ravno pogovarjala z mamo........
Z mojim atom je spet nekaj. Lani je doživel hudo nesrečo, zastrupitev s plinom in možgansko kap, pa si je komaj opomogel, tak, da mu je uspelo povedat kako besedo tako, da smo razumeli.
Danes mi pa mama pravi, da je vse zmeden, sladkor mu je narasel na 19 in da se ji zdi, kot da bi mel spet malo povešene ustnice....
Jutri gresta v Mb, k logopedinji kot vsak teden, pa na neke preiskave, in bomo vidli...
Stiskajte malo pestiuser posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 20:18:55   
anju
3x mami user posted image prava srečka si user posted image pa močno voljo imaš user posted image super si!!


IZVIRNO SPOROČILO: Najki

user posted image  Ima katera pri roki link za darovanje maticnih? Pa a lahko to po mailu in telefonu zrihtam, ker se mi ful ne da okol skakat user posted image


KLIK

jaz sem jim poslala mail. domov po pošti dobila vprašalnik, sva ga izpolnila oba. poslala in kmalu dobila set_ za odvzem. nikamor ne rabiš skakat.


Pokora
veš da sem pomislila da si tudi ti kam "ušla".

mamamajča user posted image za očeta.


mi smo se načakali v LJ. HB kirurg pravi BP. da k njemu ni treba več, če nas s hemato ne pošljejo. upam na najboljš! lepo razložil, prvič tako brez da bi spraševala, da je bilo pač tkivo, ki ni spadalo na tisto mesto. tkivo, ki ni nevarnosti da se ponavlja. uh, lepo slišat. sem vprašala če je kej dednih možnosti za člana v trebuhu in je odločno odkimal.
uh user posted image

potem smo šli na pico in v neko igralnico... kaj je to žur za vaške otrokeuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 20.9.2010 20:21:22 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 20:19:44   
Pokora
mamamajčauser posted image  naštimaj mami naj očeta pelje do zdravnika, mogoče je pa doživel manjšo kap. Držim pesti da bo okuser posted image

Kako je danes pasal tale sonček! Sem se malo martinčkala, pa za babico nabrala grozdje, da ji ga mrožek jutri nese. Pa ful se mi dobro zdi, da se mali po tistem padcu ne boji s kolesom vozit. Danes se je sicer vozil s ta malim, ampak v parih dneh bo po mojem zopet na ta velikem. Se pa otrokom rane tako hitro celijo! Padel je v sredo zvečer, včeraj zvečer so šle pa hrastice že dol iz ustnice! Ostala je samo še tam, kjer je imel res globoko razbito.


Bomo pa imeli pa po mojem pri nas kar pestro ko pride dojenčica. Včeraj sva skupaj pogledala stvari za dojenčico in ko je videl dudi, je hotel eno za svojega dojenčka. Pa sem se spomnila da imam v nočni omarici še eno njegovo spravljeno. Jo je prvo imel za dojenčka, potem jo je pa on začel po ustih vlačit. Ga za enkrat pustiva in upava da ga mine...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   RE: Oktobrke 2010 II
20.9.2010 20:23:08   
sasadejan
mamamajča - user posted image  za očeta

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?