|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
8.9.2010 10:00:06   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, pa še eno moje mnenje? A se ti splača kupovat zdaj drug voziček, glede na to da je Timeja zdaj že tako velika? A ni škoda € ker PP ravno ni tak poceni ? Ne vem moje mnenje, npr. mene je tud držalo, da bi za na morje kupla voz in hvala bogu da ga nisem, ker se frača sploh več noče vozit. Innam zdaj lepo doma stoji, tu pa tam jo še nasračkam, da se noter vseede, da grema okoli. user posted image

jaz sem istega mnenja....čim bolj navaden voz, sploh za pozimi, ko je žlofarca in mokro, pa blatnouser posted image .....
jaz imam kar navadnega od pikoli...starega..še od A....se še komaj skupaj držiuser posted image ...ampak je super, pa lahek.....ker mala itak tričetrt poti hodi, jaz pa voz vozimuser posted image

kot sem že prej res OBŠIRNO napisala, da sem se odločala med navadno marelo in pp in zakaj sem se odločla za pp - saj mogoče mi bo žal, ampak pol bom ga pač prodala in kupila marelo user posted image sem pač taka, da ko si nekaj zapičim v glavo, je to to user posted image pa mogoče niiti ne bi komplicirala, če mi nebi moj s tem avtom živcev potegnil vun user posted image user posted image ker vseeno je GT3 pa res predrag, da bi bil že po enem otroku cel poškraban user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.9.2010 10:01:19   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Včeraj je pa na izpitu blo tak - pogrnil bom user posted image Bilo je 5 vpr, na 3 sem znala odg., na eno tak-tak, na eno pa neuser posted image

imam občutek, da boš naredilauser posted image

saraya, iz tvojih ust v saj veš - božja ušesa user posted image če mi uspe naredit ta izpit, pa še onega naslednji teden, bo pa res juhhhhhhhhuuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.9.2010 10:01:46   
rina22

no skratka.....včeraj sem na zavodu vse porihtala......drug tedn grem na teste(urgentno)user posted image .....pa še nevem kam me bojo napotili....potem pa samo čakam na odgovor ali ja ali ne...))tak da če bo vse po sreči  v začetku oktobra štartam spet s predavanjiuser posted image

kaj boš pa študirala?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
8.9.2010 10:11:59   
arabela*

no skratka.....včeraj sem na zavodu vse porihtala......drug tedn grem na teste(urgentno)user posted image .....pa še nevem kam me bojo napotili....potem pa samo čakam na odgovor ali ja ali ne...))tak da če bo vse po sreči  v začetku oktobra štartam spet s predavanjiuser posted image

kaj boš pa študirala?

ekonomija..(VI. st.)..oz ekonomist

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.9.2010 10:46:50   
elevitka
Saraya... jaz sem test delala na ČIPSU al kaj je že tisto na Gregorčičevi! (blizu študentskega servisa)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.9.2010 10:48:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Saraya... jaz sem test delala na ČIPSU al kaj je že tisto na Gregorčičevi! (blizu študentskega servisa)

aja..jaz bom direkt na zavodu...so pa po mojem isti..jauser posted image

ker že za V.st.so tak smotani...da je joj....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
8.9.2010 11:39:27   
rina22
Za kake teste se to menite? To so tisti testi, na podlagi katerih ocenijo, če ti bodo plačali šolnino?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
8.9.2010 12:00:22   
arabela*

Za kake teste se to menite? To so tisti testi, na podlagi katerih ocenijo, če ti bodo plačali šolnino?

japuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.9.2010 16:01:14   
rina22

japuser posted image

To sem tudi jaz slišala, da so full na easy. Ne vem, tak sem slišala, iz prve roke pa ne vemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
8.9.2010 16:02:11   
rina22
Tak sem cela crknjena user posted image Glava me boli, križ me boli, slabo mi je, za crknit user posted image Tak sem, kot da bi me avto povozo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.9.2010 16:11:58   
tasa_m

Tak sem cela crknjena user posted image Glava me boli, križ me boli, slabo mi je, za crknit user posted image Tak sem, kot da bi me avto povozo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tudi danes full glava boli, komaj še jo na vratu držim user posted image

Je pa danes tudi <Lija nekam boga in ne vem, če nebo zbolela.

Aja, Rina za sredo pa velja... imam od torka dalje dopust user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.9.2010 16:14:26   
tasa_m
elevitka... bo za silo, pa ti?

A praviš da vam uvajanje ne gre? user posted image Bogi Tai, ampak na to itak ne moreš vplivat. Moraš v službo (na žalost) on pa se bo mogel privadit.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
8.9.2010 16:30:03   
arabela*
jaz sem tud danes,kot bi me avto povozil...user posted image ...samo smrkam in kiham, pa zebe me, da si kurimuser posted image
Moj je šel na roditeljski sestanek v vrtec.....tak da smo spet same v tem prekrasnem vremenuuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.9.2010 16:31:08   
arabela*

To sem tudi jaz slišala, da so full na easy. Ne vem, tak sem slišala, iz prve roke pa ne vemuser posted image

hmm..meni so se že za V. stopnjo kar zahtevni zdeli...user posted image ...pa nesmiselniuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.9.2010 16:35:48   
arabela*

ne vem sicer, kako maš ti mnenje o tem. če spi pri vama in njene posteljice ne rabite, jo pospravi.
jaz vztrajam pri tem, da spi v svoji posteljici. je že parkrat poskušala, da bi spala pri nama, ampak ni šans. pa če se 2 uri dere. pri tem pa RES ne popuščam. pa ne zaradi sebe, ker bi bila hudobna, ali je ne bi imela rada. ravno zato, ker jo imam rada in za njeno dobro vztrajam pri tem.
tako je pač moje mnenjeuser posted image

Mnenje, da bi naj pala v svoji postli, ker se drugače itak nihče pošteno ne naspiuser posted image
Ampak ona je večja in tudi če vztrajam da leži v kinderpetu ne gre, ker zvezat pa je ne morem, zadnjič sem vztrajala, pa jo polegala nazaj v kinderpet, pa je kričala ipično ko zverina, in k meni rinila, dokler ni dosegla svojeuser posted image ...Včasih se celo ponoči prikrade tako, da niti ne vem...Kaj te naj storim v tem primeruuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.9.2010 18:47:55   
rina22
tasa, velja user posted image

saraya, te čist razumem, da je ne moreš privezat.. Ne vem, kaj pametnega tak ne morem rečt, ker še moja ni tak velika in ne vem, kaj bo delala takrat - lahko, da bo situacija ista user posted image user posted image zato jo pa želim ČIMPREJ dat v svojo sobo in čimprej, kak bo mogoče, brata od mojga poslat nekam.. v dijaškega, če ne kam drugam prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, sem žleht user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.9.2010 19:16:15   
ly117
Dan oz čer! user posted image

Zjutraj bla na šihtu, šla po malega, počakala da je moj prišo iz šihta, šla na roditeljski sestanek in pred pol ure prišla domov. Pa lahko rečem da je dneva konec. Še dobro da sem na roditelskem sedela eno uro da sem se malo spočila, ker drugač mi tak ne uspe. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
8.9.2010 19:29:16   
matcar
Čer!

Ja,jaz tudi taki dan za sabo,da grozauser posted image user posted image user posted image ! Me zjutraj kliče šefica ob 7.10,če lahko pridem delat za ob 8-h,a jaz prosla za danes,da bi mela fraj zaradi zobarja.Tak,da sem šla ob pol 1-h domov,se porihtala pa do zobarja.Aja,pa še sušilca sem kupla in bi mi ga mogli dostavit dopoldan,mene pa seveda ni blo doma.Pri zobarju čakala do 2.15,se razkurla in vzela kartico in šla,nekaj doma na brzake pojedla,pa po otroke v vrtce.No,popoldan pa sem dočakala sušilca.Boli me križ tak,da komaj sedim ali stojim,pa zadaj čez rebra me špika,da komaj diham.Ne vem al je to posledica padca včeraj al kaj druga.user posted image user posted image user posted image Moj pa počasi pride domov s terena,upam da ne bo preveč pozen.
Aja,Ly,imam ogromno stvari za L,ker je Saš-u več kot polovico premalo.Tak,da veš!user posted image
Ja,Maks je ok,sicer sma še na AB,ker jih mora do konca pojest,driska je počasi tudi šla nazaj,bule pa še vedno ima,tak da bomo vidli,kako bo.Pa včeraj sem ga vagala spet.me je skoro kap,ker se je otrok v roku 1 meseca zredil za 2 kg,kar pomeni,da jih ima 25.user posted image Bom ga mogla na konkretne preiskave peljat,ker to definitivno nekaj ne štima.Samo,kdaj?Mi je ata danes reko,da si naj cajt vzamem,pa ga peljem,ko bom na dopustu,ker drugače mi tak ne bo ratalo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
8.9.2010 19:33:07   
matcar
Kar se pa vrtca tiče,mi še nismo imeli sestanka,ne maks in ne Saš,tak,da najbrž bo naslednji teden.oba rada hodita,brez problemov.Maksa je celo danes Lea peljala,ker sem jaz mogla hitro Saš-a peljat pa delat it.pa  je šlo brez problema skozi.Saš pa je zgleda pogruntal,da ga tam putim,ker je začel jokat,ko ga peljem do igralnice,ampak je pl hitro ok,je vesel celo dopoldan,lepo je in seveda spi,ko polh.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.9.2010 19:39:14   
ly117
Čer matcar.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.9.2010 19:40:24   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,Ly,imam ogromno stvari za L,ker je Saš-u več kot polovico premalo.Tak,da veš!user posted image

Ok. Kaj zdaj za jutri se dobimo na kavi al ne? Če ne se pa jaz lahko tudi pri tebi oglasim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.9.2010 19:43:36   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ok. Kaj zdaj za jutri se dobimo na kavi al ne? Če ne se pa jaz lahko tudi pri tebi oglasim.

Ne vem,če nobena nič ni rekla.Ju3 bi prišla?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
8.9.2010 19:52:22   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ne vem,če nobena nič ni rekla.Ju3 bi prišla?

Saj si rekla da ti četrtek najbolj paše za kavo. Lahko pa pridem keri drugi dan ko boš mela čas.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
8.9.2010 19:52:48   
botrca
Čeruser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
8.9.2010 19:53:49   
botrca
Mene jutri ne bo na kavo, ker moram popoldan v mesto pa se ne bom 2x vozla.

< Sporočilo je popravil botrca -- 8.9.2010 19:54:22 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?