|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.9.2010 7:55:02
|
|
|
|
rina22
|
tasa, pri tem izpitu je taka "filozofija" ocenjevanja, da moraš na VSA vprašanja odgovorit pozitivno, da narediš. Jaz upam na to, da sem pri teh, ki ju nisem najbolj znala, spravila skup za bogih 50%, da bom mela zagovor. Upam Ja, zdaj pa res - se moramo enkrat videt da ti vrnem pajaca naslednji teden sem v sredo z avtom(ker imam izpit), tak da se lahko takrat dobime. Se lahko zmenime kje hočeš pa še glede vozička - sem fuull študirala, skoraj sem že diplomirala s tega ali naj kupim navadno marelo ali pp plika. in ker me je ded enkrat fajn razp****, sem se odločila za pp. T se še rada vozi in pozimi mi bo prav prišečl, ker ima zimsko vrečo. Če pa ga več ne bomo rabli, pa ga bom prodala, ali pa komu podarila, če ga bo kdo rabo Cene pa niso tak hude, sem malo gledala na bolhi Ta voziček si bom tudi vozila v Prlekijo, in zato raje kupim pp, kot navadno marelo - zaradi, kot sem že rekla, zime. Zakaj pa si ga bom tja vozla, če mam GT3? Ker moj vozi boga i marka v avtu, ker nima službenega (še ), in me je enkrat fajn razkuro, ko sem GT3-ja vun vlekla in sem si ga poškrabala in sem se v tistem trenutku odločla, da ni vredno, da bi si ga uničla. Bom ga mela tu, ko pa avto dobive mi2, pa bome tak GT3-ja vozile s sabo, ko bo dovolj placa ufffff, sem zabluzila
|
|
|