|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
7.9.2010 20:38:45   
arabela*
grem film gledat...me tak zebe, da sem v koco zavita in nič ne pomagauser posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
7.9.2010 20:39:22   
arabela*
aja..je delala kera psihološke teste za 6. in 7. stopnjo?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
7.9.2010 20:44:28   
sami0804

Aaaaa,kak je fajn,ko ma človek spet večer samo za sebe...je fajn pogruntavščina,ta vrtec in šola,mi kajuser posted image

Ja,pa dober večeruser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
7.9.2010 20:47:45   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Aaaaa,kak je fajn,ko ma človek spet večer samo za sebe...je fajn pogruntavščina,ta vrtec in šola,mi kajuser posted image

Ja,pa dober večeruser posted image

Čer tudi tebi,Sami!user posted image Ja,se strinjam,pri nas enako.Maks že spi  en cajt,prej pa pred 10-to pol 11-to ni zaspal.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
7.9.2010 20:48:19   
matcar
Saraya,jaz jih nisem delala,testov mislim.user posted image
Pa lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
7.9.2010 20:50:54   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
.Maks že spi  en cajt,prej pa pred 10-to pol 11-to ni zaspal.user posted image user posted image user posted image

Točno.Moja dva sta prej še kar spala,po morju pa se je ta meja začela pomikat tak gor,da je grozauser posted image
Edino ponoči zadnje dni fejst slabo spi tamala,sem dobila občutek,da podoživlja dneve v vrtcu...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
7.9.2010 20:55:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
.Maks že spi  en cajt,prej pa pred 10-to pol 11-to ni zaspal.user posted image user posted image user posted image

Točno.Moja dva sta prej še kar spala,po morju pa se je ta meja začela pomikat tak gor,da je grozauser posted image
Edino ponoči zadnje dni fejst slabo spi tamala,sem dobila občutek,da podoživlja dneve v vrtcu...

Bi blo možno,ja.Saj bo,To so le prvi dnevi zdaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
7.9.2010 21:07:50   
sami0804
Nič,grem spet malo v ilegalouser posted image
Sem se zadnje dni spet na knjige vrgla,trenutno je v obdelavi Žetev od Tess Gerritsen (hvala matcar,ženska je zakonuser posted image )

Fajn bodite,nočko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
7.9.2010 21:09:00   
matcar

Nič,grem spet malo v ilegalouser posted image
Sem se zadnje dni spet na knjige vrgla,trenutno je v obdelavi Žetev od Tess Gerritsen (hvala matcar,ženska je zakonuser posted image )

Fajn bodite,nočko.

Sem vedla,da ti bo všeč!user posted image Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
7.9.2010 21:29:55   
matcar
Jaz tudi šibam v horizontalo!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
8.9.2010 7:04:05   
rina22
jutro user posted image

Sem že vstala, mala še ajčkauser posted image Jaz sem pa ko zombi user posted image Vse me boli, slabo mi je.. Eh..

Včeraj je pa na izpitu blo tak - pogrnil bom user posted image Bilo je 5 vpr, na 3 sem znala odg., na eno tak-tak, na eno pa neuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
8.9.2010 7:05:39   
rina22
Aja, verjetno ste videle, da kupujem PP Pliko P3 - sem se dokončno odločla zanj. Če katera ve za koga, ki ga prodaja, mi lahko prosim pove? Pa še to - bila bi zeloooo vesela, če bi bil roza barve user posted image Ker mi je noooooro lepuser posted image Če pa ne, pa bom kako drugo barvo vzelauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
8.9.2010 7:13:59   
tasa_m
Dobro jutro.
Kako ste? Jaz sem že auf, namreč mi je ful slabo in ne morem spat user posted image

Blueberry ... čestitke za izpit. user posted image
Rina...ma če si na 3 znala odgovorit od 5 pol je že to več kot 50% tak da ni straha. user posted image Jaz držim pesti. Aja, pa mislim, da bi bil skrajni čas, da se že vidimo ali ne? Saj veš zakaj a ne? user posted image Jaz sem zdaj na bolniški, drug teden mogoče kaj? Kak si s časom? user posted image
Aja, pa še eno moje mnenje? A se ti splača kupovat zdaj drug voziček, glede na to da je Timeja zdaj že tako velika? A ni škoda € ker PP ravno ni tak poceni ? Ne vem moje mnenje, npr. mene je tud držalo, da bi za na morje kupla voz in hvala bogu da ga nisem, ker se frača sploh več noče vozit. Innam zdaj lepo doma stoji, tu pa tam jo še nasračkam, da se noter vseede, da grema okoli. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
8.9.2010 7:55:02   
rina22
tasa, pri tem izpitu je taka "filozofija" ocenjevanja, da moraš na VSA vprašanja odgovorit pozitivno, da narediš. Jaz upam na to, da sem pri teh, ki ju nisem najbolj znala, spravila skup za bogih 50%, da bom mela zagovor. Upam user posted image
Ja, zdaj pa res - se moramo enkrat videt user posted image da ti vrnem pajaca user posted image naslednji teden sem v sredo z avtom(ker imam izpit), tak da se lahko takrat dobime. Se lahko zmenime kje hočeš user posted image
pa še glede vozička - sem fuull študirala, skoraj sem že diplomirala s tega user posted image ali naj kupim navadno marelo ali pp plika. in ker me je ded enkrat fajn razp****, sem se odločila za pp. T se še rada vozi in pozimi mi bo prav prišečl, ker ima zimsko vrečo. Če pa ga več ne bomo rabli, pa ga bom prodala, ali pa komu podarila, če ga bo kdo rabo user posted image Cene pa niso tak hude, sem malo gledala na bolhi user posted image
Ta voziček si bom tudi vozila v Prlekijo, in zato raje kupim pp, kot navadno marelo - zaradi, kot sem že rekla, zime. Zakaj pa si ga bom tja vozla, če mam GT3? Ker moj vozi boga i marka v avtu, ker nima službenega (šeuser posted image ), in me je enkrat fajn razkuro, ko sem GT3-ja vun vlekla in sem si ga poškrabala user posted image user posted image in sem se v tistem trenutku odločla, da ni vredno, da bi si ga uničla. Bom ga mela tu, ko pa avto dobive mi2, pa bome tak GT3-ja vozile s sabo, ko bo dovolj placauser posted image

ufffff, sem zabluzilauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
8.9.2010 8:11:27   
elevitka
Dan vsem!

kak ste kaj? novega kaj? tasa kak kaj tvoje zdravje? si kaj bolje?

z eno oko sem prebrala za Maxa in bule... je že bolje- kaj pa je sploh mel to? Saraya jaz sem delala teste... živa bedarija nekaj splošnoga šolskega znanja, pa logična vprašanja, del pa znanstvena fantastika...kr neki v glavnem

mi imamo grozno krizo v vrtcu... do sedaj smo bili max. 1,5 ure sami tam ... katastrofa.... noči so še bolj katastrofalne se samo dere, kriči, se kotali, brca... spimo nena nič (ga na potolaži niti objem ali cartanje- me odriva) počasi se mi že meša. Tudi jaz mislim da podoživlja dogajanje čez dan- VRTEC!

ga peljem sedaj pa bomo probali da bo ostal do kosila (upam da mu rata) tuli odkar ga zjutraj oddam pa dokler ne pridem po njega- potem pa celi dan visi na meni in me drži za hlačnico in sam roke gor steguje in joka

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
8.9.2010 8:14:55   
koala
Jutro!

Vreme je za user posted image , moje počutje tudi, boli me vse pa bo že.

matcar, hvala ti!

Ly čestitke za službo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
8.9.2010 8:17:15   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mi imamo grozno krizo v vrtcu... do sedaj smo bili max. 1,5 ure sami tam ... katastrofa.... noči so še bolj katastrofalne se samo dere, kriči, se kotali, brca... spimo nena nič (ga na potolaži niti objem ali cartanje- me odriva) počasi se mi že meša. Tudi jaz mislim da podoživlja dogajanje čez dan- VRTEC!

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bila včeraj pri kolegici in mi je podobno pripovedovala. Njena punčka je stara 2 leti in je že lani začela hodit v vrtec in se lani sploh ni jokala, zdaj pa je bila 2 meseca doma - počitnice, pa se full joka tam in tudi slabo spi, kot si ti napisala in se ji sanja o vrtcu in da jo mama tam pusti, pol špa samo govori, da bo mami odšla. boščeki mali.. upam, da hitro mine tole user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
8.9.2010 8:36:48   
koala
Ojoj elevitka, upam da mali škrat hitro sprejme vrtec.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
8.9.2010 9:16:52   
arabela*
jutrouser posted image

Spali kar, čeprav je M že ob enajstih prišla k nama v posteljo in biksala, pa jamrala, pa nekaj jo je trebuškek matral....zdaj ima finto, da hoče na sredini spat(kao zraven atija)..prej bognedaj(samo zraven mene)...ampak je nočem imet na sredini, ker bi jo lahko potučkala...eh noro skratkauser posted image ..premlevam, če ji naj dam kinderpet ven, pa če ne druga bo malo več prostora)))))moj sicer nasprotuje....ne vemuser posted image

A uživa v vrtcu.....full ji je fajn in sploh ni problem ali pridem ob pol enih ali ob dveh po njo. Danes imamo prvi roditeljski sestanekuser posted image

Spijem kavico, potem pa greva zajtrkovat in malo počivta...me je nek prehlad dobil in se bol smotano počutimuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
8.9.2010 9:19:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, pa še eno moje mnenje? A se ti splača kupovat zdaj drug voziček, glede na to da je Timeja zdaj že tako velika? A ni škoda € ker PP ravno ni tak poceni ? Ne vem moje mnenje, npr. mene je tud držalo, da bi za na morje kupla voz in hvala bogu da ga nisem, ker se frača sploh več noče vozit. Innam zdaj lepo doma stoji, tu pa tam jo še nasračkam, da se noter vseede, da grema okoli. user posted image

jaz sem istega mnenja....čim bolj navaden voz, sploh za pozimi, ko je žlofarca in mokro, pa blatnouser posted image .....
jaz imam kar navadnega od pikoli...starega..še od A....se še komaj skupaj držiuser posted image ...ampak je super, pa lahek.....ker mala itak tričetrt poti hodi, jaz pa voz vozimuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
8.9.2010 9:20:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Včeraj je pa na izpitu blo tak - pogrnil bom user posted image Bilo je 5 vpr, na 3 sem znala odg., na eno tak-tak, na eno pa neuser posted image

imam občutek, da boš naredilauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
8.9.2010 9:20:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

upam, da se porihta kmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
8.9.2010 9:23:23   
arabela*
no skratka.....včeraj sem na zavodu vse porihtala......drug tedn grem na teste(urgentno)user posted image .....pa še nevem kam me bojo napotili....potem pa samo čakam na odgovor ali ja ali ne...))tak da če bo vse po sreči  v začetku oktobra štartam spet s predavanjiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
8.9.2010 9:23:56   
arabela*
tak...konec samogovorov....M me že za roke cuka.......se tipkamouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.9.2010 9:24:07 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
8.9.2010 9:58:05   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Spali kar, čeprav je M že ob enajstih prišla k nama v posteljo in biksala, pa jamrala, pa nekaj jo je trebuškek matral....zdaj ima finto, da hoče na sredini spat(kao zraven atija)..prej bognedaj(samo zraven mene)...ampak je nočem imet na sredini, ker bi jo lahko potučkala...eh noro skratkauser posted image ..premlevam, če ji naj dam kinderpet ven, pa če ne druga bo malo več prostora)))))moj sicer nasprotuje....ne vemuser posted image

ne vem sicer, kako maš ti mnenje o tem. če spi pri vama in njene posteljice ne rabite, jo pospravi.
jaz vztrajam pri tem, da spi v svoji posteljici. je že parkrat poskušala, da bi spala pri nama, ampak ni šans. pa če se 2 uri dere. pri tem pa RES ne popuščam. pa ne zaradi sebe, ker bi bila hudobna, ali je ne bi imela rada. ravno zato, ker jo imam rada in za njeno dobro vztrajam pri tem.
tako je pač moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?