|
RE: Mariborčanke, 13. del 28.9.2010 12:05:05
|
|
|
|
rina22
|
sacherca, kak je tvoj fantek blestel na krstu krasen je zakaj ne bi več mela krsta, ko otrok že hodi? meni je pa bilo prav fajn in bi, ČE bom še kdaj mela , tudi splanirala krst tako, da bi že hodil Upam, da bosta oz. sta danes dobro uredila pri P bošček mali, da bi ga čimprej nehalo boleti matcar, kak lepo zdaj še samo čakamo sladko novičko, ko boš sporočila, da si vesela keri, se strinjam s puncami, da katy sploh ni omenla tebe direkt in da če ima težave, zakaj pa jih ne bi napisala, če se takrat bolje počuti? Jaz jih tudi zapišem, pa kaj? Če pa si se ti prepoznala v teh njenih težavah, pa bi jo osebno kontaktirala in bi se tako zmenili, ne pa si se javno izpostavla - sama. Ona te ni. In še to - če nekdo zapiše, da ima težave s tabo, bi se malo zamislila in poskušala napake popraviti, se opravičiti in živeti tako, da bo vsem lepo glej, življenje je prekratko, da bi se grdo gledali. na žalost pa to velikokrat spoznamo prepozno. veliko prepozno in nam je takrat žal. ne-težave moramo reševat sproti, da nam ni nekoč žal pa brez zamere, nisem nobene želela napadat ali karkoli podobnega, želela sem samo povadat, da katy ni naredila nič slabega koala, hvala na žalost ni še nič kaj bolje še samo slabše je res ne razumem tega sveta včasih kot da bi živeli v praveku
|
|
|