|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
27.9.2010 21:44:57   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Keri

Da vam bo bolj jasno Katy83 je moja svakinja....ste sedaj zadovoljne Mariborčanke...
Dajte raje pisat o svojih sončkih.
matcar, da ti razložim kdo sem :) , MB - bila uradno 30let, ter imam doma dva sončka starega 8let, ter 3m.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
27.9.2010 21:45:46   
katy83
grem dol s foruma, se dragemu posvečatuser posted image

lahko noč

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
27.9.2010 21:48:37   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

grem dol s foruma, se dragemu posvečatuser posted image

lahko noč

Nočko,Katy!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
27.9.2010 21:49:01   
matcar
Jaz tudi grem spat!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.9.2010 8:06:09   
Sacherca
Jutro

Jaz ob kavici.....skrat se spi...naj cimdlje spi,da mu ne bo prevec tecno postalo potem na kavcu...ob enih zacne deleat njegov P in takrat sibamo na pregled user posted image je pa tale izliv kolka imel lani nas sosed - 9letni fant -----> 3tedne je bil domauser posted image ....bomo videli kaj bo povedal P...

Kavica drug teden...Ce bo tak dan izbran,ko bo moj dopoldan doma potem ne bo problema drugace pa drugic...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
28.9.2010 8:19:42   
Sacherca
Draga Keri

C
e se ti vceraj ne bi tukaj oglasila, ziv bog ne bi vedel, kaj je mucilo naso Katy oz katera oseba ima prste vmes. Tukaj si to sama izpostavila. Ce bi res mislila,da taksne stvari niso za na forum, bi ti poklicala ali poslala Katy sms, ter se pogovorila z njo. To, ce pa ona nam potozi o svojem pocutju,nikogar konkretno ne omeni, niti imensko ne posimfa pa ti nima it kaj v nos. Nazalost nekaterih ,nena samo flancamo pa se pogovarjamo o metuljcikh in rozicah pa lulckih .... Tega, pa nekdo,ki se se nikoli ni dobil z nami v zivo, ne more razumeti...

Vidve pa se le dobita na kaki kavici pa na stiri oci razcistita stvari....Se bosta obe bolje pocutili in vama odkrit odgovor lahko marsikaj spremeni. V koncni fazi pa, nikoli ne bomo vsem ugajali,se z vsemi razumeli...Pa sorodnik gor al dol, to ne pomeni prav nic...Sami si izbiramo ljudi kateri so nam blizu,s tistimi s akteremi se ne azstekamo pa vzdrzujemo vljudno distanco,ce so npr sorodniki in se stikom ne moremo izogniti.

Morala sem tole se napisat...pa brez zamere,moje mnenje samo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.9.2010 8:20:40   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Izjava mojega njegovemu bivšemu sodelavcu:delala na 4-tem!user posted image user posted image user posted image

Skoro me je kap,ko mi je prej povedal.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.9.2010 8:55:53   
Keri
Sacherca - ker me ne poznaš, niti mojega stališča, ter ker vem kaj je Katy želela povedat se mi ne zdi prav da obsojaš, ker nihče ne ve razen naše družine za kaj gre. Žal je tukaj neposredno vpleteno moje življenje o katerm pa jaz ne razpravljam s sprijatelji, sorodniki, znanci in neznanci preko računalnika. Pa verjemi, da ni potrebno napisat imen, ter konkrentno za kaj gre in razumem besedilo, ki mi je bilo namenjeno. To ve tudi Katy. Ni bilo prvič, le odzvala se nisem....

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.9.2010 9:06:49   
Sacherca
Ja, ampak, to si vedela samo ti,da leti nate. Jaz npr nisem vedela,da gre zate. Zato sem le zelela povedati,da si se tukaj sama izpostavila,da gre zate.
In sedaj zaradi tega debatiram s tabo. V glavnem, ce si vedela,da gre zate, bi njo kontaktirala osebno.
In, ce Katy nekaj muci, to pomeni, da se ne bi smela potoziti, ker tudi ti beres nase pogovore? Zdaj ves,kaj njo muci, zato pa se pogovorita sami, brez drugih poleg in potem furajta dalje.

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
28.9.2010 9:11:45   
koala
Jutro!

katy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , na žalost je tako da nam vedno nekdo postavlja ovire na pot, o favšiji pa itak veš kaj pravijo, se mi zdi da je to Slovenski nacionalni šport.
Pa ne pozabi da te imamo rade točno takšno kot si.

Keri veš tvoje življenje me niti malo ne zanima in to kar je Katy napisla je bil le odraz njenega počutja. Sicer pa saj veš kaj pravijo, če mački stopiš na rep zacvili. Ti si se počutila napadeno, torej imaš očitno slabo vest. Sicer pa tako kot je napisala Sacherca, pa bodi asica in ti naredi prvi korak ne pa da si užaljena tukaj na forumu.

Saraya upam da se danes počutiš bolje.

Sacherca slikica je čuuuudovita, upam pa da malega škrata ne boli preveč.

rina tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da se danes počutiš bolje. 

< Sporočilo je popravil koala -- 28.9.2010 9:13:18 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
28.9.2010 9:16:00   
Sacherca
Sacherca slikica je čuuuudovita, upam pa da malega škrata ne boli preveč.

Hvala tebi in ostalim user posted image ....Ampak,ce bo se kdaj kak skrat , bo krst,ko bo mlajsi in se ne bo znal hodit user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
28.9.2010 9:17:32   
Sacherca
Noga ga pa zaenkrat se boli,ce poskusi stopit na tla..Drugace pa je okuser posted image Ampak,najhuje je,ker mora bit na miru user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
28.9.2010 12:05:05   
rina22
sacherca, kak je tvoj fantek blestel na krstu user posted image user posted image krasen je user posted image zakaj ne bi več mela krsta, ko otrok že hodi? meni je pa bilo prav fajn in bi, ČE bom še kdaj mela user posted image , tudi splanirala krst tako, da bi user posted image že hodiluser posted image
Upam, da bosta oz. sta danes dobro uredila pri P user posted image user posted image user posted image bošček mali, da bi ga čimprej nehalo boleti user posted image user posted image user posted image

matcar, kak lepo user posted image zdaj še samo čakamo sladko novičko, ko boš sporočila, da si vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

keri, se strinjam s puncami, da katy sploh ni omenla tebe direkt in da če ima težave, zakaj pa jih ne bi napisala, če se takrat bolje počuti? Jaz jih tudi zapišem, pa kaj? Če pa si se ti prepoznala v teh njenih težavah, pa bi jo osebno kontaktirala in bi se tako zmenili, ne pa si se javno izpostavla - sama. Ona te ni. In še to - če nekdo zapiše, da ima težave s tabo, bi se malo zamislila in poskušala napake popraviti, se opravičiti in živeti tako, da bo vsem lepouser posted image glej, življenje je prekratko, da bi se grdo gledali. na žalost pa to velikokrat spoznamo prepozno. veliko prepoznouser posted image in nam je takrat žal. ne-težave moramo reševat sproti, da nam ni nekoč žaluser posted image pa brez zamere, nisem nobene želela napadat ali karkoli podobnega, želela sem samo povadat, da katy ni naredila nič slabegauser posted image

koala, hvala user posted image user posted image na žalost ni še nič kaj boljeuser posted image še samo slabše je user posted image res ne razumem tega sveta včasihuser posted image kot da bi živeli v pravekuuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
28.9.2010 12:16:38   
katy83
dan babike. user posted image

ja, je danes kr boljše. Prvič zato, ker me je Keri poklicalauser posted image (sicer me je s postelje vrgla, ampak ni panikeuser posted image ), sva se 2 uri pogovarjali (uf, pa bodo cifre na računihuser posted image ), in deloma sva razčistili kaj in kako. Ne, Keri? user posted image tak da za forum je ta zgodba zaključena.
2. razlog pa: Sem pa vesela punce, da mi stojite ob strani, me podpirate, saj to ja ves "keč" tega foruma, ne? Res sem srečna da se vam lahko potožim in da vas imam. user posted image Včeraj je vse ven vdarlo in ni bil moj dan. user posted image
Sem pa mnenja, tako kot praviš Rina, treba se je zmenit, treba se je pogovarjat. user posted image

aja, kuham pa danes brokolijevo juho, 1. v življenju tak da...upam da bo nekak. user posted image naš pubec itak vse popapca tak da nekega merila al mu dobro skuham al ne itak ni. user posted image

danes pride ati malo prej domov, okoli 6-ih, ga moram sfrizirat, pa likat bi mogla.
lep dan vam želim, se še javim kaj. Itak. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
28.9.2010 12:18:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Noga ga pa zaenkrat se boli,ce poskusi stopit na tla..Drugace pa je okuser posted image Ampak,najhuje je,ker mora bit na miru user posted image

joj, božček mali. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
28.9.2010 12:20:12   
rina22
katy, lepo, da sta razčistileuser posted image user posted image
Seveda si stojimo ob straniuser posted image Tudi jaz sem vesela, da sem lahko del tega foruma, ker ste mi že velikokrat pomagale user posted image user posted image
Upam, da ti juhica uspe user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
28.9.2010 12:26:30   
koala
rina, res sem upala da ti je dan boljši, ker zunaj je tak lep sonček da je kar veselje bit zunaj.

Katy itak da je lažje če se človek spiha, pa super da sta s Keri razčistili.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
28.9.2010 12:29:16   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: koala

rina, res sem upala da ti je dan boljši, ker zunaj je tak lep sonček da je kar veselje bit zunaj.

ja, upam, da bo res kdaj posijal tisti tapravi sonček za osebo, za katero mi je tak hudo in s katero sočustvujem z vsakim koščkom duše in telesauser posted image hvala ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
28.9.2010 16:06:07   
matcar

Draga Keri

C
e se ti vceraj ne bi tukaj oglasila, ziv bog ne bi vedel, kaj je mucilo naso Katy oz katera oseba ima prste vmes. Tukaj si to sama izpostavila. Ce bi res mislila,da taksne stvari niso za na forum, bi ti poklicala ali poslala Katy sms, ter se pogovorila z njo. To, ce pa ona nam potozi o svojem pocutju,nikogar konkretno ne omeni, niti imensko ne posimfa pa ti nima it kaj v nos. Nazalost nekaterih ,nena samo flancamo pa se pogovarjamo o metuljcikh in rozicah pa lulckih .... Tega, pa nekdo,ki se se nikoli ni dobil z nami v zivo, ne more razumeti...

Vidve pa se le dobita na kaki kavici pa na stiri oci razcistita stvari....Se bosta obe bolje pocutili in vama odkrit odgovor lahko marsikaj spremeni. V koncni fazi pa, nikoli ne bomo vsem ugajali,se z vsemi razumeli...Pa sorodnik gor al dol, to ne pomeni prav nic...Sami si izbiramo ljudi kateri so nam blizu,s tistimi s akteremi se ne azstekamo pa vzdrzujemo vljudno distanco,ce so npr sorodniki in se stikom ne moremo izogniti.

Morala sem tole se napisat...pa brez zamere,moje mnenje samo user posted image

Tortica,boljše ne bi mogla napisat.user posted image Se popolnoma strinjam z tem!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
28.9.2010 16:09:03   
matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
28.9.2010 16:13:14   
matcar
No,jaz doma iz šihta,zdaj počasi pičim na sestanek v vretc-za Maksa.Moj je doma,so z datumi zbrklali in so šli en teden prehitro na teren.user posted image Mislim,kake majo.Saj meni je fajn,da je doma,mi kr paše tak.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
28.9.2010 16:41:37   
Lenči_
Dober dan!

kaj zdaj tukaj neke mehiške furate??? user posted image

Ni me blo. Brala sem vas. Samo komentirala nič. Ni blo cajta. user posted image

Boterca je mela roj. dan - VSEEE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image

matcar - user posted image ??? user posted image

Katy - nena se jim pusti! user posted image

Saherca - mali je pravi cukerček user posted image

Aja... pr meni novega - v pet. sem praznovala roj. dan. Smo imeli piknik. Blo superca. Ob pol 12 sem "pijane" nagnala, ker sem bla že ful zaspana. V sob. bli pri tašči. V ned. na roj. dnevu pri stricu. Včeraj pri sodelavki. Ma tudi malo pupiko.. iii kak je sladka. no, danes me je pa ravno dež dobil. Sem iz mokrega sprehoda. Maruši jantarjeva ogrlica nič ne pomaga. Od sosede smo zdaj dobili homeopatske granule. Ji dajem ca. 2 dni, pa še nič, nobene izboljšave. Še vedno se zbujamo ponoči na uro, dve, tri... kak kdaj.

No, lepo bodite. Pa ne se kregat! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
28.9.2010 17:35:30   
marta82
Tortica kakšen mali frajer je na fotki. Ful luškan.user posted image

Katy, samo da si boljše.

V petek imava obletnico poroke (peto), greva v soboto v savno in na večerjo. Komaj čakam nekaj časa samo za naju.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
28.9.2010 17:47:12   
Lenči_
marta...user posted image user posted image user posted image - uživajta 100 na uro!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
28.9.2010 19:43:50   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tortica kakšen mali frajer je na fotki. Ful luškan.user posted image

Katy, samo da si boljše.

V petek imava obletnico poroke (peto), greva v soboto v savno in na večerjo. Komaj čakam nekaj časa samo za naju.user posted image
ulala,Marta! Uživaj maximalno! Pa čestitke že zdaj za obletnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?