|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
27.9.2010 12:54:57   
rina22
katyuser posted image user posted image user posted image naj te malo potolažim, da nisi edina user posted image user posted image tudi jaz se počutim ko en... eh, saj sploh nimam besed user posted image user posted image
res je fajn, ko maš domače in prijatelje pri roki, včasih pa tudi ne. jaz imam domače daleeeeeč stran, pa jih zato še nimam nič manj radauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
27.9.2010 13:01:24   
arabela*
za lepši danuser posted image

Imej čas za delo - to je cena uspeha. Imej čas za razmišljanje - to je izvor moči. Imej čas za ples - to je skrivnost mladosti. Imej čas za branje - to je osnova modrosti. Imej čas za prijateljstvo - to je pot sreče. Imej čas za sanjarjenje - to je pot k zvezdam. Imej čas da ljubiš in da te ljubijo - to je privilegij bogov. Imej čas da gledaš okoli sebe - dan je prekratek za sebičnost. Imej čas za smeh - to je glasba duše.

Čudovito je biti preprosto - človek in preprosto živeti. Zazreti se v nebo in videti sonce, opazovati cvetje in zvezde ponoči. Gledati otroke, se igrati in smejati z njimi. Delati kar te veseli. Sanjati. Pustiti domišljiji prosto pot. Biti zadovoljen. Tedaj postane življenje praznik.

Ne glede na to, koliko ste stari, ali v kakšnih okoliščinah živite, ste nekaj posebnega in lahko ponudite nekaj edinstvenega. Vse življenje ima pomen prav zaradi tega, ker ste to, kar ste.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
27.9.2010 13:01:24   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

katyuser posted image user posted image user posted image naj te malo potolažim, da nisi edina user posted image user posted image tudi jaz se počutim ko en... eh, saj sploh nimam besed user posted image user posted image
res je fajn, ko maš domače in prijatelje pri roki, včasih pa tudi ne. jaz imam domače daleeeeeč stran, pa jih zato še nimam nič manj radauser posted image

hvala, tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

ja, najhuje je to, da tudi jaz nimam besed o tem kako se počutim...znorim samo, ko so vsi okoli mene pametni...user posted image pa vsak ima kaj za povedat...pa ehuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
27.9.2010 13:03:50   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ja, najhuje je to, da tudi jaz nimam besed o tem kako se počutim...znorim samo, ko so vsi okoli mene pametni...user posted image pa vsak ima kaj za povedat...pa ehuser posted image

vem, kak je.. odklopi misli na to, stisni k sebi tvojega dragega velikega in malega moža in takoj bo svet lepši user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
27.9.2010 13:04:51   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

za lepši danuser posted image

Imej čas za delo - to je cena uspeha. Imej čas za razmišljanje - to je izvor moči. Imej čas za ples - to je skrivnost mladosti. Imej čas za branje - to je osnova modrosti. Imej čas za prijateljstvo - to je pot sreče. Imej čas za sanjarjenje - to je pot k zvezdam. Imej čas da ljubiš in da te ljubijo - to je privilegij bogov. Imej čas da gledaš okoli sebe - dan je prekratek za sebičnost. Imej čas za smeh - to je glasba duše.

Čudovito je biti preprosto - človek in preprosto živeti. Zazreti se v nebo in videti sonce, opazovati cvetje in zvezde ponoči. Gledati otroke, se igrati in smejati z njimi. Delati kar te veseli. Sanjati. Pustiti domišljiji prosto pot. Biti zadovoljen. Tedaj postane življenje praznik.

Ne glede na to, koliko ste stari, ali v kakšnih okoliščinah živite, ste nekaj posebnega in lahko ponudite nekaj edinstvenega. Vse življenje ima pomen prav zaradi tega, ker ste to, kar ste.

hvala Saraya, full lepo, ampak...če ti nekdo postavlja ovire na tvoji poti, če ti nekdo ne privošči, če nekdo ne ve kako se počutiš, če ne razume, potem lahko imaš SANJ KOLIKOR HOČEŠ, pa ne moreš biti zadovoljen, vsaj ne tako kot bi si želel biti. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
27.9.2010 13:06:22   
katy83

vem, kak je.. odklopi misli na to, stisni k sebi tvojega dragega velikega in malega moža in takoj bo svet lepši user posted image

ja če bi to znala, bi bilo moje življenje čudovito, ampak ravno to mene razjeda, vsako minuto, ker mislim na to, vse meljem v moji bučiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
27.9.2010 13:08:21   
arabela*

ja če bi to znala, bi bilo moje življenje čudovito, ampak ravno to mene razjeda, vsako minuto, ker mislim na to, vse meljem v moji bučiuser posted image user posted image user posted image

kati...res se probaj malo sproščat, boš vidla, da bo lažje...preberi kako knjigo o meditaciji.....meni je kaj takega full pomagalo, sem včasih tud imela take težave..ampak tega je že dolgo nazajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
27.9.2010 13:13:13   
katy83

kati...res se probaj malo sproščat, boš vidla, da bo lažje...preberi kako knjigo o meditaciji.....meni je kaj takega full pomagalo, sem včasih tud imela take težave..ampak tega je že dolgo nazajuser posted image

res bi rabla nekaj takega, ker me vsaka mala stvar iz tira vrže in potem to pogrevam v sebi non stop...nisem pa človek ki bi se kregal, ampak obremenjujem se pa stalno...že odkar pomnim sem taka...ljudje mislijo, da sem močna, ampak...to sem mogoče na zunaj...noter pa me razjeda...vedno se sprašujem zakaj jaz to, zakaj jaz ono...brez pomena...evo, pol pa pride taki dan kot danes in mi vse ven vdariuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
27.9.2010 13:18:57   
arabela*
Kati ti bom kasneje na zs priporočila nekaj dobrih knjig s to tematiko.....moram malo prebrskat po spominuuser posted image ...je res fajn branjeuser posted image

Pičim zdaj mičkeno počasi zbudit, pa naokoli.......potem pa počivat, ker mi pritisk nabija zlo čudnouser posted image

se tipkamo

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
27.9.2010 13:34:29   
arabela*
Kati te dve sta super in lahke za branje, priporočam:

*Norman Vincent Peale: Živeti vse življenje
*Norman Vincent peale: Moč pozitivnega mišljenja

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
27.9.2010 14:09:10   
katy83

Kati te dve sta super in lahke za branje, priporočam:

*Norman Vincent Peale: Živeti vse življenje
*Norman Vincent peale: Moč pozitivnega mišljenja

hvala bom poiskala. user posted image

sem se zdaj s kolegico malo menla, pa je malo boljšeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
27.9.2010 14:36:34   
bubal
Punce pozdravljene, se opravičujem ker vdiram v vašo temo user posted image , ampak rabim vašo pomoč. Torej kako pridem iz Lj v Raiffeisen banko, ki je v MB na Zagrebški 76.
Kateri izvoz iz AC, semafor, kakšen center blizu? Do zdaj sem vedno šla le v Ruše al pa na Meljsko cesto. Ali je banka tudi tam kje?
Najlepša hvala user posted image .

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
27.9.2010 15:00:48   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bubal

Punce pozdravljene, se opravičujem ker vdiram v vašo temo user posted image , ampak rabim vašo pomoč. Torej kako pridem iz Lj v Raiffeisen banko, ki je v MB na Zagrebški 76.
Kateri izvoz iz AC, semafor, kakšen center blizu? Do zdaj sem vedno šla le v Ruše al pa na Meljsko cesto. Ali je banka tudi tam kje?
Najlepša hvala user posted image .

če greš iz Lj po avtocesti, greš na izvoz Maribor center ( tabla bo tudi za spodnji duplek), prideš v glavnem ven na semafore, na desno stran je tabla Miklavž, ti pa greš levo po ptujski (tabla je za center). No, in ko si na tej cesti (2 pasovnica), greš samo ravno mimo 3 križišč (nisem ziher al 2 al 3), Mislim, da zdaj tam nekaj delajo. user posted image Skratka, raje zavij, pri Lidlu levo, pa naslednje križišče desno in potem se pelješ veš čas ravno, "prečkaš" krožišče in vidiš veliko stavbo v kateri je ta banka. Upam, da se razumemo. user posted image

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
27.9.2010 15:02:36   
katy83
aja, je pa ta banka vzporedno z ulico, kjer je Porsche in mc donalds. Za pomoč. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
27.9.2010 15:16:49   
bubal
krasno katy user posted image , najlepša hvala!

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
27.9.2010 15:21:07   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bubal

krasno katy user posted image , najlepša hvala!

user posted image

ni kaj, da bo le pomagalo user posted image

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
27.9.2010 15:28:41   
bubal
se javim naslednji teden, bom poročala kako uspešna sem bila user posted image .

Včasih imam kar težave na cesti - če ne poznam terena. Pol kakega štoparja poberem in v večini primerov imava oba isto pot user posted image . Al pa folku težim, kam se pride, kje zavijem user posted image , sem ko zgublena kura user posted image .

Še enkrat hvala user posted image !

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
27.9.2010 17:31:25   
Keri
Katy83, ko ti bo se oglasi ter bova zadeve reševale medsebojno, ter ne preko računalnika.user posted image

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
27.9.2010 17:33:38   
ly117
Dan! user posted image

Vstala sredi noči, user posted image šla na šiht kjer je bil na izi. Pol pa šla po L, pa domav skuhat in malo pospravit pa je ura že ura ko bo treba počasi it spat.
Vglavnem nič novega pri nas.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
27.9.2010 17:34:25   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Če vam bolj paše naslednji teden kava mi povejte, da vem. Ni problema, samo da je dopoldan. Zmenite se user posted image . Rada bi pa vidla, da vas pride čim več...vas že pogrešam user posted image .
Ja,bi blo najboljše,če se naslednji teden dobimo.Če ste ostale za to.user posted image

Meni bi drugi teden najbolj pasal pa še to v ponedeljek ker če še bom delala sem v nočni.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
27.9.2010 17:51:59   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Keri

Katy83, ko ti bo se oglasi ter bova zadeve reševale medsebojno, ter ne preko računalnika.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.9.2010 20:06:56   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Keri

Tole pa mi smrdi na vohunjenje Keri za Katyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
27.9.2010 20:07:54   
Sacherca
Nas fant pa mislim,da je fasal izliv kolka...Bom videla kaj bo jutri doktor povedal,ko se greva pokazat user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
27.9.2010 20:13:11   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Nas fant pa mislim,da je fasal izliv kolka...Bom videla kaj bo jutri doktor povedal,ko se greva pokazat user posted image

za to še pa nisem slišala. Kaj je to? nič kaj dobro se ne čujeuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
27.9.2010 20:29:02   
Keri
Sacherca - ne bom komentirala 
Osebne zadeve  ne spadajo na forum oz. računalnik....user posted image , lahko se pogovorimo sem zmerom za, vendar ne preko FB, foruma ali SMS-ov.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?