|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.9.2010 13:13:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy naj te malo potolažim, da nisi edina tudi jaz se počutim ko en... eh, saj sploh nimam besed res je fajn, ko maš domače in prijatelje pri roki, včasih pa tudi ne. jaz imam domače daleeeeeč stran, pa jih zato še nimam nič manj rada hvala, tudi tebi . ja, najhuje je to, da tudi jaz nimam besed o tem kako se počutim...znorim samo, ko so vsi okoli mene pametni... pa vsak ima kaj za povedat...pa eh vem, kak je.. odklopi misli na to, stisni k sebi tvojega dragega velikega in malega moža in takoj bo svet lepši ja če bi to znala, bi bilo moje življenje čudovito, ampak ravno to mene razjeda, vsako minuto, ker mislim na to, vse meljem v moji buči kati...res se probaj malo sproščat, boš vidla, da bo lažje...preberi kako knjigo o meditaciji.....meni je kaj takega full pomagalo, sem včasih tud imela take težave..ampak tega je že dolgo nazaj res bi rabla nekaj takega, ker me vsaka mala stvar iz tira vrže in potem to pogrevam v sebi non stop...nisem pa človek ki bi se kregal, ampak obremenjujem se pa stalno...že odkar pomnim sem taka...ljudje mislijo, da sem močna, ampak...to sem mogoče na zunaj...noter pa me razjeda...vedno se sprašujem zakaj jaz to, zakaj jaz ono...brez pomena...evo, pol pa pride taki dan kot danes in mi vse ven vdari
|
|
|