Jada82
|
Oj punce! Mi mamo spet pestro Ne glih na fajn način, žal. Joj, naša je bila že tako pridna, veliko se je sama igrala, spanje čez dan je mela pošlihtano, bila je pravi veseljaček, skratka, začela sem uživat porodniško, fajn je blo z njo it kam okol ... No, pol se je pa prejšnji teden začelo, da je okol 7h (odkar so prestavili uro) zvečer začela jokcat in samo h meni, ati ni bil dober. No, v četrtek je bla taka tud zjutraj, tud uštimat se nisem mogla ... no ja, sem se, sam je blo tolk histeričnega dretja, da sem bla vsa živčna in pol sem pol stvari pozabila doma ... smo šli h kolegom. No, ponoči je zbolela (nosek zabasan, vročina ... in je bla res boga). V petek smo bli pri zdravniku ... naj bi bla le viroza, zdravimo s Calpolom. No, zdaj je pa skor že zdrava, vročina je veliko nižja, pa tud ni vedno prisotna, nos je že tud boljši, ona pa tečna k ... Ponoči se zbuja non stop. No, danes smo do 3h nekako spali (če ne upoštevam, da sem 3krat vstala za dudo), v četrto pa ni hotla zaspat, ampak se je drla kot jesihar. Hotla je h meni, ni hotla ne dude, ne čaja, nič. Ko sem obupala (po ene 20 minut), sej jo le vzela v naročje, pa ni bilo dobro, mogla sem jo nosit ... pol je bla pa v sekundi normalna, gledala okoli itd. No, sem jo dala nazaj v posteljico ... histerično dretje. Nisem jo pa hotla spet h sebi v posteljo vzet, se mi zdi, da je že razvajena. Ampak, ko se je 1 uro drla, sem obupala in jo vzela, pa se je še pri nama drla ... jao No, pol smo končno zaspali .. jaz seveda čisto na robu postelje Jah, čez dan pa ni nič bolje ... jokcanje ves čas, ampak res, ves čas Čisto nič ji ne ustreza, sama se noče igrat, ko jo vzamem v naročje hoče dol, ko jo dam dol, hoče v naročje Skratka tečna k In rezultat: jaz vsa živčna, tečna, nervozna, naveličana takega življenja, ona še bolj dereča in jokava ... jaz se potem derem na njo No, zdaj pijem čaj za pomiritev .. tako ne gre več naprej. Pa še ven ne moreva ... bolezen in vreme Ja pa itak sem še vsa neprespana in zato še bolj slabe volje, saj me kar glava boli itd. Mislila sem tudi, da ji rastejo zobki, saj skoz daje roke v usta, pa slini se, pa zdelo se mi je, da je belo zgoraj na dlesni. Itak ne pusti pogledat, ampak kolikor sem uspela, se mi zdi, da danes ni nič videti Odklanja pa tudi koščke hrane, piškote itd. Prej je ful rada glodala kruh z mano pri zajtrku, pa piškoti, njami, zdaj ga pa kar ven pljune al pa usta zapre. Ja, pa zobkov ne pusti več umivat, prej ji je blo kar všeč A mislite, da je kaj narobe, da je bolna, al res zobki rastejo al bo pač zdaj spet non stop tako sitna? Prosim, ne! Ker res ne bom zdržala. Ob takih dneh pa res komaj čakam, da grem delat. Zunaj nisva bili že od petka, zaprta sem notri non stop sama z njo (moj ma glih tko šiht zadnje čase, da je več al manj v služib), skratka, kriza Kakšen spodbuden nasvet bi mi prav prišel!
|