|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julije
25.7.2005 6:34:01   
pika_b
Jutro julije!

In spet se nam je javila ena mamica julija - buu.
Bravo mami buu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kaj pa me čekamo:zmeden:, a bomo že enkrat na vrsti za odhod v Rim :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Julij nas je ostalo še samo za vzorček.

Pri nas je še vse mirno. :duda: je enkrat miren drugič spet telovadi. Mene pa vsake toliko časa malce zbode, ampak nič resnega.

Danes imam pregled pri G, tako, da bomo videli kako in kaj se godi našemu :duda:.

Julije lepo se imejte in upam, da bomo šle čimprej po svoje :duda:.

Zdaj pa si privoščim :kava:.

lp, pika_b :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julije
25.7.2005 6:50:41   
CIPRESA
No Pika kot bi opisala mene, nič ne dogaja le sem in tja malo zbode pa neha in spet vse po starem.

Ostane samo še čakanje,čakanje in čakanje.

Tudi jaz imam danes mojo G in bomo videli kakšna bodo navodila. Jutri je moj PDP in nevem niti to ali moram jit v porodnišnico??? Ostale so na svoj PDP kar šle tja.

CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julije
25.7.2005 6:57:58   
pika_b
Ola Cipresa!

Nam so v materinski šoli rekli, da se moramo na PDP zjutraj javiti v porodnišnici ne glede, če je vikend ali delavni dan.

Jaz ti predlagam, da se jutri zjutraj kar odpraviš v porodnišnico. V kolikor nič ne kaže, imamo pri nas v Mb pregled v porodnišnici vsak drugi dan do poroda.

Potem pa si spet pišemo, ko se vrnemo s pregleda.

lp, pika_b

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julije
25.7.2005 7:04:45   
Joni
Ojla!

Jaz sem še tudi tu - 4 dni čez PDP. Potem imam G in CTG, noč je bila tako mirna, kot že dolgo ne. Sploh se mi ne zdi, da bi bila že čez rok!

Joni:metulj:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julije
25.7.2005 7:35:10   
Emanuelle
Javljam se na dolžnost. Včeraj sem imela full dela z otrdevanjem trebuha, ki se je več kot dve uri pojavljalo na 3-8 min ampak to verjetno ne šteje...
Zdaj mam G pa bom videla kako so se odločili, ali ostane sreda ali kakšen dan prej. Bejbiju očitno odgovarja da bo imel :torta: 27.7.!
LP

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julije
25.7.2005 9:51:00   
Talči
Tu še jaz.
Brez sprememb.
Pregled pa imam šele v soboto 30.07. na moj PDP. Današnji datum mi je kar všeč, 25.07., lahko bi bilo kaj razveseljivega....

Sicer pa nas je res ostalo samo še za vzorec.

Pika_b, kdaj točno imaš ti rok? Greva skupaj, glede na to, da si iz MB? Prej sem bila dogovorjena z Maliko, pa me je prehitela...

LP
Talči

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julije
25.7.2005 11:51:35   
Talči
Pika_b,
Sem si pogledala zadnji seznam nosečk in videla, da imaš rok en dan za menoj. Torej, obstaja možnost...

Uf, ful se vidi, da nas je tak malo, ker se na postu julije skoraj nič več ne dogaja. Kje ste?

LP
Talči

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julije
25.7.2005 13:06:42   
pika_b
Evo nas julije, ki se lahko skorajda preštejemo na prste ene roke.

Jaz sem s pregleda pri G. Moja je na dopustu in je bil nadomestni G. Naredil UZ in ni povedal nič kaj konkretnega le da je vse o.k., kar je pa super.
Vrat je zmehčan, kar pa je glede na tedne nosečnosti normalno.

Sedaj pa spet čiči in čaki. Naslednji pregled imam v petek v porodnišnici, dva dni pred PDP.

Ja Talči, če se bosta najina :duda: držala datumov, potem je vsemogoče, da bova cimri. Ampak se ne bi raje zmenili kaj prej :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Sedaj grem pa malce počivat, me je ta vročina čisto zdelala.

Se pišemo še popoldan.

lp, pika_b

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julije
25.7.2005 13:22:36   
CIPRESA
No pa da se javim še jaz tudi jaz iz pregleda, MV pravi moja G da ni več da je moj :duda: čisto nizko dol, ampak da ven ne more past :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:, odprta pa skoraj nič, posteljica že skoraj čisto zrela, plodovnice še dovolj. DOGAJA PA ŠE NIČ!!!!!

Meni ni nič rekla da moram v porodnišnico jutri ampak moram v petek ponovno k njej na pregled.

Tko da nič kaj spodbudno mislim da bomo še čakali!!!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julije
25.7.2005 13:39:18   
radovednica_
ojla punce.
mene pa zanima če katera kadi, in če kolk?

lep dan.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julije
25.7.2005 14:51:56   
Talči
Pika_b, jaz sem takoj za, da se zmeniva prej. Današnji datum mi je kar o.k.. Si za? Greva? Tak bolj zvečer, ko ne bo več tako vroče?

Cipresa, meni se zdi, da je moj :duda: tudi že čisto doli, ker niti normalno več ne morem sedet. Zdaj pa se mi z nogico za rebra hakla, kolenček ven tišči in se preteguje. Da bi se le tako pretegnil, da bi počilo in bi vodica odtekla... potem bi se ZAGOTOVO moralo začeti.

Radovednica, jaz ne kadim in nikoli nisem kadila.

LP
Talči

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julije
25.7.2005 15:08:02   
pika_b
Talči zmenjeno. Meni je prav, sam kaj ko nimava tistega gumbka za start :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Jaz bi bila vesela tudi če bi bilo jutri, pojutrišnjem, samo ne šele tam avgusta.

Joj Talči,malo sem se pozanimala pri mamicah, ki imajo :modri:, pa so mi vse potrdile, da so nosile čez rok. Ena mi je celo rekla, da itak če imaš :modri: nosiš čez rok, sploh če si prvič :nosecka:. Pa ne da bo to držalo :((:((:((:((
Mislim, da ti je ta teorija nekam poznana, ali ne :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Cipresa tebi je vsaj povedala kako je s plodovnico, temu mojemu G pa je danes zgleda :muca: pojedla jezik.

Radovednica, jaz nisem nikoli kadila in tudi v nosečnsoti ne. Ampak, je za :duda: bolje, če se odpoveš cigretom vsaj v nosečnosti. Čeprav je to tvoja odločitev. Sem pa že slišala, da če so nosečnice pred tem strastne kadilke, da jim pač priporočajo, da omejijo svojo količino cigaret.

Lep pozdrav do naslednjega pisanja, če še bo katera seveda ostala. Sicer pa nas je tako malo ostalo, da bi lahko kar vse naeenkrat :kuza::kuza::kuza::kuza: v Rim in bi se pridružile julijskim mamicam in njihovim :duda:.

lp, pika_b :rozica:

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?