pika_b -> Julije (25.7.2005 15:08:02)
|
Talči zmenjeno. Meni je prav, sam kaj ko nimava tistega gumbka za start :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Jaz bi bila vesela tudi če bi bilo jutri, pojutrišnjem, samo ne šele tam avgusta. Joj Talči,malo sem se pozanimala pri mamicah, ki imajo :modri:, pa so mi vse potrdile, da so nosile čez rok. Ena mi je celo rekla, da itak če imaš :modri: nosiš čez rok, sploh če si prvič :nosecka:. Pa ne da bo to držalo :((:((:((:(( Mislim, da ti je ta teorija nekam poznana, ali ne :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Cipresa tebi je vsaj povedala kako je s plodovnico, temu mojemu G pa je danes zgleda :muca: pojedla jezik. Radovednica, jaz nisem nikoli kadila in tudi v nosečnsoti ne. Ampak, je za :duda: bolje, če se odpoveš cigretom vsaj v nosečnosti. Čeprav je to tvoja odločitev. Sem pa že slišala, da če so nosečnice pred tem strastne kadilke, da jim pač priporočajo, da omejijo svojo količino cigaret. Lep pozdrav do naslednjega pisanja, če še bo katera seveda ostala. Sicer pa nas je tako malo ostalo, da bi lahko kar vse naeenkrat :kuza::kuza::kuza::kuza: v Rim in bi se pridružile julijskim mamicam in njihovim :duda:. lp, pika_b :rozica:
|
|
|
|