Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 3.9.2010 12:37:53
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: dejzi Pobrskaj na netu. Reče se ji vražji čistilec. Sigurno jo bodo prodajali na Celjskem sejmu, ker tam sem jo jaz prvič vidla. To gobico se da narociti tudi prek interneta... v google vnesi ime vrazji cistilec... Ja, prodajajo po internetu, ampak mislim, da če naročiš, moraš plačati tudi poštnino, ki pa po navadi znese kar nekaj evrov. Tako da, če se pač gre na sejem, je boljše to tam kupit.. To imas pa prav ja!:) Ali pa ce ne gres, da ti mogoce vzame kdo ki gre... pa je!:)
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 5.9.2010 13:59:52
|
|
|
|
mala zirafa
|
Viakal ali antikal iz mullerja.je podobna stvar.Mi upor. samo to in je edina stvar ki odstrani kamen.
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 8.9.2010 17:12:51
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Viakal ali antikal iz mullerja.je podobna stvar.Mi upor. samo to in je edina stvar ki odstrani kamen. Teh dveh nisem še nikoli poskusila, ampak meni odstrani vodni kamen boljše od vsega, kar sem kdaj koli poskusila – KIS.
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 8.9.2010 21:17:02
|
|
|
|
EKOGREEN
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Viakal ali antikal iz mullerja.je podobna stvar.Mi upor. samo to in je edina stvar ki odstrani kamen. Teh dveh nisem še nikoli poskusila, ampak meni odstrani vodni kamen boljše od vsega, kar sem kdaj koli poskusila – KIS. No pri nas pa smo že poizkusili tale viakal, antikal in ... pa je čisti kis velik boljši od tiste kemije, pa še nagravžno se mi zdi, da bi čistil s tisto kemijo po kuhinji, pol pa naj hrano odlagam na slabo počiščenih površinah za viakalom in ... ni šans! No v kopalnici pa nam kis tud ves kamen dol pober, brez kakih muk.
< Sporočilo je popravil EKOGREEN -- 8.9.2010 21:30:06 >
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 8.9.2010 21:40:31
|
|
|
|
viroza
|
Kis,kis in še enkrat kis.Tudi za laminate.Še nikoli se mi niso tako svetli kot zdaj.
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 8:32:36
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Kis,kis in še enkrat kis.Tudi za laminate.Še nikoli se mi niso tako svetli kot zdaj. kaj tudi za laminat ga uporabljaš? Pati ne razžre barve? Ali ti potem ne smrdi prostor po kisu? Sem malo nevedna ker s kisom še res nisem probala
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 8:45:06
|
|
|
|
water lily
|
Jaz sem si pa prejšnji teden kupila parni čistilec od gorenja. Fenomenalna stvarca. Mislm da še nismo imeli tako čistega stanovanja Spucala sem vse. Okna, rolete, radiatorje, pečico, napo, kopalnico, wc, tla, mačji wc......vse......res fenomenalna stvarca.
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 8:51:00
|
|
|
|
zvezdan
|
ja jaz imam tudi nekaj podobnega ta H2O- tudi tak parni čistilec...super zadeva! Ne vem kaj bi brez njega. Ne rabiš prav nič čistil saj tudi dezinficira s paro. Tudi na laminatu ga uporabljam pa je vse ok
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 11:27:26
|
|
|
|
JEJ
|
Danes prvič čistila s kisom ... Ponosna nase in na kopalnico!
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 12:18:12
|
|
|
|
zvezdan
|
naj mi katera pove s kakšnim kisom to čistite in ali ga redčite z vodo in najpomembneje ali pušča vonj? Hvala
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 12:21:07
|
|
|
|
zmajaz
|
Z alkoholnim - najceneje je kupiti kar Vegisov (tuš znamka) alkoholni kis za vlaganje, ker ga 3l stane samo malenkost več kot kakega talisovega ali renški hram 1l. Jaz ga za kopalnico nič ne redčim, ampak nalijem v šprico kar čisti kis - pomeni pa to, da mi ni treba uporabljati ne sode ne nič drugega, ker mi že sam kis odstrani ves vodni kamen in vse. Kis seveda ima vonj - tako kot tudi vsa druga čistila, ampak ta vonj zelo zelo hitro po čiščenju izgine.
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 9.9.2010 12:29:13
|
|
|
|
zvezdan
|
zmajaz hvala ti za odgovor. Se bom danes spravila nad kopalnico....s kisom
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 24.9.2010 10:09:58
|
|
|
|
noranate
|
Water Lily, daj namigni mi a je to tist majhen okrogel z naramnico . Cena je bila nekje okrog 100 eur. Tud jaz kupujem parni čistilec, dajte me mal podučit, katerega mi se splača kupit, pa da ni predrag, ker so finance omejene. hah, kot vedno .
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 24.9.2010 23:24:33
|
|
|
|
polma
|
Kis je zmagovalec . Edino "čistilo", ki mi je razžrlo vodni kamen v WC školjki na dnu, kjer stoji voda. Občasno zabavam mulce s pokanjem sode bikarbone, ki jo stresem na kis. Pol pa se sploh vse sveti .
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 11:48:16
|
|
|
|
zvezdan
|
no nad kuhinjo in hladilnik sem se že spravila s kisom...kar zadovoljna. Danes pa grem še nad kopalnico. ali uporabljate nerazredčen kis ali ga zmešate še s vodo?
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 16:10:03
|
|
|
|
zmajaz
|
Eni ga mešajo z vodo do 50:50, jaz pa uporabljam kar nerazredčenega (mi pa zato ob redni uporabi ni treba nič drgnit ) - nalila sem ga kar v eno razpršilko.
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 16:12:50
|
|
|
|
zvezdan
|
Danes bom probala kopalnico tudi kar z nerazredčenim sčistit. Samo meni ta kis tako obupno smrdi
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 16:46:16
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Kis je zmagovalec . Edino "čistilo", ki mi je razžrlo vodni kamen v WC školjki na dnu, kjer stoji voda. Za to je tudi Coca Cola odlična.
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 18:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: polma Kis je zmagovalec . Edino "čistilo", ki mi je razžrlo vodni kamen v WC školjki na dnu, kjer stoji voda. Za to je tudi Coca Cola odlična. Moja je bila reklamna in enako perfektno učinkovita kot tista za denar.
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 18:08:32
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj?
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 18:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Coca Cola.
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 18:13:23
|
|
|
|
ZARA
|
Aja, a si že probala? Dobro spuca drek, ane?
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 18:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, enkrat. Zdaj kar drži, zgleda, da ne serjemo kvalitetno.
|
|
|
|
RE: S čim čistite kopalnico? 27.9.2010 18:19:05
|
|
|
|
ZARA
|
Meni se je enkrat že leta nazaj nabral vodni kamen in je liter Coce rešil problem čez noč.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?