liliana -> RE: Nesrečna mamica (10.8.2010 11:13:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: reba Imam vse kar si lahko poželi ženska, razumevajočega partnerja in zlatega sinka starega 2 leti, službo, hišo, zdravje… Ampak jaz sem nesrečna, sem zadirčna, živčna, iz tira me vržejo malenkosti, razmetano, umazano stanovanjen, ne prenesem če se otrok popacka s hrano ali polije (kar je za 2 letnega otroka normalno ), tudi s partnerjem se veliko kregava, ker ga nonstop gnjavim. Najhujše pa je to, da mi je sinko odveč in mi je muka se ukvarjati z njim, ko pridemo po službi in po varstvu domov, komaj čakam da pride večer, da gre spat. Če hoče da se z njim igram, mi je zelo težko in se raje izgovorim: mami mora to, mami mora ono… Sin bi mi moral biti prvi na vrsti po službi, nobeno pospravljanje, čiščenje, ne bi smelo biti pomembnejše od sina, povrhu vsega pa je sin še zelo priden in si da že marsikaj dopovedati. Ne vem kaj je narobe z mano, res je da sem z sinkom že odkar sva prišla iz porodnišnice, (ločena sva bila samo 24 ur ko sem bila v bolnici) s partnerjem pa sva bila 4 krat v kinu to pa je tudi vse, mogoče je to krivo, da je vsak dan isti, trenutno nimava možnosti otroka dati v varstvo čez vikend, ali sem mogoče pregorela, ali bi rabila kakšno drobno spremembo v vsakdanjiku, počutim se grozno in nesposobno v tem začaranem krogu in sram me je. Kaj mislite ve, oz. ali se je katera že znašla v podobnem položaju. Lep pozdrav, O ja.....seveda smo bili kdaj v takem položaju.....meni je tudi zdaj vsake toliko otrok "odveč" in to mi je potem pokazatelj, da rabim čas zase......zdaj sicer bolj manj, ker že kar prakticiram to, da greva s partnerjem kdaj sama, brez otroka kam, vsaj za en dan......in pa, da grem SAMA kam, kar pomeni brez otroka in brez partnerja.....pa zelo pomaga....... Če nimaš možnosti varstva oz. nimaš možnosti baka servisa, pa probaj najti kako varuško.....ali pa otroka pelji k kaki babici na počitnice, če stanujejo bolj daleč.....vsaj za kratek čas.......
|
|
|
|