Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 11:12:31
|
|
|
|
urška
|
bakfark, mogoče je bila pa povratna tekma? ne vem za druge, ampak meni bi bil tak rezultat popolnoma všeč
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 17:53:05
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška ne vem za druge, ampak meni bi bil tak rezultat popolnoma všeč Morda že jutri. Tokrat na tvojem terenu
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 18:14:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška bakfark, mogoče je bila pa povratna tekma? ne vem za druge, ampak meni bi bil tak rezultat popolnoma všeč a se nam bos kaj zahvalila?
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 18:47:18
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se nam bos kaj zahvalila? z veseljem se Vam zahvalim, gospa miš. sploh če bi vedela zakaj. in če bi vedela koliko Vas je takih, ki sem Vam dolžna zahvalo. in seveda zakaj.
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 18:55:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNfO SPOROČILO: *miska.mcc* a se nam bos kaj zahvalila? z veseljem se Vam zahvalim, gospa miš. sploh če bi vedela zakaj. in če bi vedela koliko Vas je takih, ki sem Vam dolžna zahvalo. in seveda zakaj. uf, stara.... hec hec
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 18:57:54
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a se nam bos kaj zahvalila? Skutna miš v omaki, oba z Urško se ti skupaj zahvaljujeva Čeprav se mi ne sanja zakaj...ampak pač...dobr se sliši
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 18:59:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja ja.... je te u redu.... kaj se zdaj zapletata? bom zacela kake scenarije gradit
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 19:18:59
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* uf, stara.... hec hec uf stara....jaz pa sploh ne...damn....
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 19:19:47
|
|
|
|
urška
|
aja colt, hvala tudi tebi. da ne bom izpadla nehvaležna
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 19:20:35
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* bom zacela kake scenarije gradit samo, da ne bojo gradovi v oblakih
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 19:26:35
|
|
|
|
Colt
|
Razmišljam o doprsnem kipu Skutne Miške...iz sira seveda. Bi bil recimo ementaler iz Tuša v redu?
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 19:49:38
|
|
|
|
Shorty_
|
Colt in urška...... zanimivo
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 19:58:07
|
|
|
|
urška
|
evo pa bo tema brisana. colt upam, da si si nasvete zapomnil pa hvala ne pozabi rečt
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 20:09:55
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Colt in urška...... zanimivo Če mal pomislim nazaj...se spominjam tudi da so me nekatere hotle ''poročit'' z Miško, tam slabo leto dni nazaj. To je blo tut zanimivo Da ostalih ''kombinacij'' niti ne omenjam. Urška, nasveti zabeleženi. Sploh tisti o žvečenju čebule. Res pomaga Šorti, sedaj pa bi te prosil če si tolk prijazna da temo zakleneš. Namreč sledi od pika ose že dolgo ni več, zadeva sanirana. Tnx
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 21:03:05
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Šorti, sedaj pa bi te prosil če si tolk prijazna da temo zakleneš. Namreč sledi od pika ose že dolgo ni več, zadeva sanirana. Tnx ne še! mene zanima predvsem bakfarkov odgovor. aja pa tiste zanimive kombinacije o katerih je colt začel nekaj govort...
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška aja colt, hvala tudi tebi. da ne bom izpadla nehvaležna Toliko čebule ne dobiš vsak dan gratis .
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:04:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: Colt Šorti, sedaj pa bi te prosil če si tolk prijazna da temo zakleneš. Namreč sledi od pika ose že dolgo ni več, zadeva sanirana. Tnx ne še! mene zanima predvsem bakfarkov odgovor. aja pa tiste zanimive kombinacije o katerih je colt začel nekaj govort... eeeeee, stara! to!!!!
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:17:17
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ne še! mene zanima predvsem bakfarkov odgovor. aja pa tiste zanimive kombinacije o katerih je colt začel nekaj govort... eeeeee, stara! to!!!! ja, stara, sej vem zakaj si samo ta del odebelila. ti vse ostale kombinacije že poznaš. start talking!
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj dogaja? Ajde, punce, akcija , da ne bomo iskali vseh možnih kombinacij toliko časa kot se išče Đovana.
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:34:37
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sploh ni panike, urska. povem javno vse glede tega :) just ask!
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aj, osa Miš, piči .
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:35:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
vse ne, no.... kar je navezano na to in se tice mene tiste zanimive kombinacije o katerih je colt začel nekaj govort...[/quote
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se zdaj ven vadiš . Vse je itak nič... En pik bo čisto dovolj
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:38:14
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sploh ni panike, urska. ne morem verjet. nisem več "stara" wiiiiiii miš, ti kar na začetku začni.
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 22:39:10
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* vse ne, no.... kar je navezano na to in se tice mene ma to itak že več ali manj vse vemo....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?