Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 18:49:35
|
|
|
|
Colt
|
Glodam drugo čebulo...
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 18:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tole okol zaloge tablet pa bom resno vzel v razmislek. Raje natresk posadi. Ima multi učinke. Ne smrdi. In nima stranskih učinkov. Pa še čisto lep je. edin kar je....mal dolg bo trajalo Ne za zdaj, noooooo. Tko...za naslednjo ljubezen .
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 19:26:40
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Glodam drugo čebulo... saj zdaj si pa rešil problem; zaradi vonja ustnic zvečer ne boš "rabil" Drgač pa je bil zadnjič nekje intervju s čebelarjem in je le-ta rekel, da res najbolje pomaga moker Aspirin nalepljen na mesto pika....
< Sporočilo je popravil tlb -- 8.8.2010 19:27:16 >
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 19:37:53
|
|
|
|
Shorty_
|
Colt
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 19:44:41
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Glodam drugo čebulo... tudi jaz mislim, da bo večji problem vonj po čebuli kot pa posledice pika ! p.s. če je prava bo razumela !!!
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 20:19:13
|
|
|
|
petarda
|
hehe...dečko ima zmenek... in zdaj bo poleg nabrekle in rumeno pobarvane ustnice še po čebuli smrdel
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 20:47:41
|
|
|
|
fickofacko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A čebula bi bla super za probat- če ne bi pol imel ravmo zmenka Ja, jebi ga. Boljše, kot da zgleda kot buldog. Buldog
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 21:08:30
|
|
|
|
barika
|
Colt, ti si zakon
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 21:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabellabina Pri nas namažemo z medom in je kar hitro vredu. Med sem tudi sama želela predlagati. Drugače pa: polne ustnice so seksi!
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 21:38:33
|
|
|
|
Eva*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tlb Drgač pa je bil zadnjič nekje intervju s čebelarjem in je le-ta rekel, da res najbolje pomaga moker Aspirin nalepljen na mesto pika.... Dejansko pomaga . Lahko je tudi Lekadol, samo ne sme imeti tiste obloge.
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 23:20:12
|
|
|
|
filipina
|
če te piči, čebela ali osa, daj na mesto pika polože rezilo kovinskega noža-pomaga 100%. Za zadah po čebuli-pa žveči sveže petršiljo in tvoj zmenek nebo vedel da si jo jedel-razen če rigneš
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 23:23:09
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: filipina če te piči, čebela ali osa, daj na mesto pika polože rezilo kovinskega noža-pomaga 100%. Za zadah po čebuli-pa žveči sveže petršiljo in tvoj zmenek nebo vedel da si jo jedel-razen če rigneš Se mi zdi, da je za ta nasvet na žalost že prepozno.
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 23:25:08
|
|
|
|
filipina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: filipina če te piči, čebela ali osa, daj na mesto pika polože rezilo kovinskega noža-pomaga 100%. Za zadah po čebuli-pa žveči sveže petršiljo in tvoj zmenek nebo vedel da si jo jedel-razen če rigneš Se mi zdi, da je za ta nasvet na žalost že prepozno. Bo vedel za naslednjič...
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 8.8.2010 23:25:39
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: filipina IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: filipina če te piči, čebela ali osa, daj na mesto pika polože rezilo kovinskega noža-pomaga 100%. Za zadah po čebuli-pa žveči sveže petršiljo in tvoj zmenek nebo vedel da si jo jedel-razen če rigneš Se mi zdi, da je za ta nasvet na žalost že prepozno. Bo vedel za naslednjič... Res je.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2010 0:05:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 6:07:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: fickofacko Ja, sem mislila v ustnico. Kako simpatičen pes, mater bi ga premečkala.
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 9:43:01
|
|
|
|
Bakfark
|
Coltinho, pa kje si ti videl, da se je še katera uprla Barry White poljubu? IZVIRNO SPOROČILO: Colt Glodam drugo čebulo... Dobra taktika, čebula kot klasifikacijska norma za dekletce nasproti. Če slučajno umakne glavo kljub Barry White ustnicam, si vsaj ziher, da je njena neuvrstitev v naslednji krog popolnoma upravičena. Ni liga šampionov za vsakega!!! I? Kakav je bio rezultat???
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 15:19:00
|
|
|
|
Colt
|
Ohoho gospod renesančni virtuoz Bálint, sedaj Ste me nasmejali Ja, tale zadeva okol uvrščanja v ''naslednji krog'' zna bit kr hecna reč...da ni potem dolgih nosov, užaljenih ličk in solznih oči. Aja kako je bilo...2:4 za gostujoče moštvo Bakfark, sicer pa sem prepričan da se midva od nekje poznava, naj me osa v rit brcne če se motim... G
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 16:30:54
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Bakfark, sicer pa sem prepričan da se midva od nekje poznava, naj me osa v rit brcne če se motim... G pazi, da ti čebule ne zmanjka
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 16:58:04
|
|
|
|
Colt
|
Bary, ni te bojazni...sem jo lih v petek nabavil eno kilo...kot bi slutil kaj se bo zgodilo...
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 20:10:04
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Bary, ni te bojazni...sem jo lih v petek nabavil eno kilo...kot bi slutil kaj se bo zgodilo... a na čevape si pa pozabil ! ...... radler, čebula ...
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 9.8.2010 21:47:35
|
|
|
|
srki
|
No, z ustnico ste rešili. Glede Radlerja-piješ ga lahko, sam pokrij tisto luknjo, k je bla za oso tok privlačna . Zadnjič je mali jedel žemljo, namazano z medom, ko zagledam, da iz žemlje nekaj "visi". Sem mislila, da je trava, pol pa le malo bolj pogledam in vidim oso. Meni se je kar tema naredila, ko sem pomislila, kaj bi se lahko zgodilo. V tem primeru pa res ne vem, kako bi ukrepala, razen klicala zdravnika. Mali itak ne bi jedel čebule, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 7:43:57
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Srki kako ne veš kaj bi naredila? SLamico v usta, dokler imaš čas, pa gas do urgence. Če bi ga pičila v usta, seveda
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 7:44:57
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
drugče pa preverjena varianta, zmočiš Aspirin in ga položiš na mesto vboda. Definitivno daleč najboljša rešitev
|
|
|
|
RE: Osji pik na spodnjo ustnico...help :D 10.8.2010 10:14:08
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt ...2:4 za gostujoče moštvo Če bi iztržil vsaj remi bi ti za revanš še pripisal neke možnosti, tak` bo pa težka. Sploh, če si na prvi tekmi zapravil prednost domačega igrišča. Potem mi edino preostane, da te pozdravim s salvo, pa ne žvižgov. Ahhh, škoda takega dečka bi rekle deklice. R.I.P.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?