tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 - 3.del (9.9.2010 13:39:36)
|
Hej punce! Jaz sem že nazaj iz Bazarja. Sva bile skupaj z malo (še enrkat hvala za družbo in kavico [sm=bravo.gif]). Če nimaš otrok s seboj se da kr hitro mimo pridt, pa res vse v miru pogledat, pa še gneče ni bilo, glede na to da sva bili dopoldan in da je 1.dan. Kupili sva tudi knjigice, ker so res po ugodnih cenah (5€, al pa 3€). Meni je žal, da jih nisem še več. Sem pa obe že odkar sem prišla domov prebrala [sm=smiley9.gif], zdaj se pa odločam ob kakšnih priložnostih mu jih bom dala. [sm=smiley1.gif] Pa še dobra novička: Tosama je odprla spletno trgovinico!!!! http://www.tosama-trgovina.si/ in imajo v septembru brezplačno poštnino nad 20€. [sm=bravo.gif] Mislim na nadko in upam, da jo nehajo matrat in da se bo čimprej crklala z Melanie. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Zdaj grem pa še mal noge v luft dat, kosilo je že v trebuščku, za moža mi pa danes ni treba kuhat, ker se je ponudila tašča, da mu naredi nekaj gobjega. [sm=bravo.gif]. Potem pa počasi po Aneja. Danes bova najbrž veliko zunaj, ker je končno malo lepše vreme. lep preostanek dneva, Tina
|
|
|
|