Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 12:55:10
|
|
|
|
nenka7
|
ok, potem je špikanje čisto normalno... sem se potolažila!! jaz sem kupila v milerju paket eko pleničk za prvih 14 dni do 3 tedne, potem preklopim na pralne... imam pa moltex. in kasneje upam, da se mi s tem ne bo treba več ukvarjat katere in kakšne... mi je pa jasno, da je to kar problem izbrati prave, ker kot pravite, vsaki ritki ne pašejo vsake pleničke!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 12:57:10
|
|
|
|
mala2001
|
Jst sem kupila dm-ove, ker ima lidl samo od 4kg naprej... En paketek št. 1 in 1 paketek št.2., pol pa itak ponavadi obiski prinesejo v darilo, pa vsak kupi znamko ki misli da je najbolj ok, in takrat sprobaš... Nam so se najbolj dopadle iz lidla, moram pa še Mullerjeve probat. Pamperske mi niso bile všeč... ampak to je bilo že doooollgo nazaj. Bolečine: mene so v 1. dajale zadnji teden, sedaj me že od pred meseca dni nazaj.... to ni pokazatelj.... Katarinka - poročaj o pregledu!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 12:57:35
|
|
|
|
nadka30
|
maca jaz se bom dala testirat za streptokok b, grem drug teden pa odvzem brisa. Je pa tako da tiste, ki imajo carski rez tega ne rabijo, ker vsak otrok rojen z carskim rezom dobi to cepivo avtomatično in baje tisti, ki se rodijo prehitro mislim da če se rodijo do 36t tudi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 12:59:31
|
|
|
|
bambinca
|
katrinka drva so naročena za ta teden
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:00:16
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy Klemcy - glede pleničk se jaz že zelo dolgo ubadam, katere kupit. Sem se zdaj odločla, da bom za prvič kupla male pakete, da sprobam, ker v MŠ so nam rekli, da je zadnje čase veliko alergij na te preljube pamperske. Zdaj pa ne vem ... Mullerjeve pa so baje predebele - vsaj tak pravijo nekatere mamice. Jaz sem se odločla, da ne bom nikogar več poslušala in bom kar sama preizkusila material Vsaka ritka je drugačna, tak da bomo od začetka pač malo preizkušali Jaz bom takole rekla...pri prvem smo imeli Pamperske, pa so bile OK za začetek, kasneje je dobil hudo vnetje ritke, samo da je Pampersko pogledal. Pri drugem smo imeli Müllerjeve pleničke in so bile super, na Pamperske je bil alergičen. Pri tretji bomo uporabljali DM-ove Babylove in Pampersk tud pogledam ne. Jaz sem ravnokar iz pregleda. CTG nakazuje manjše popadke, urin ni ravno najboljši. Naslednji teden 17.8. (tejči, to je za seznam) imam pregled v APN, CTG in UZ, poleg tega pa še diabetologa. Mi je pa dejala danes G, da naj računam, da bom ene 14 dni pred PDP sprejeta v P, da bodo znižali odmerek inzulina in potem sprožili porod.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:01:06
|
|
|
|
nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 imam pa en mali problemčeh danes svojega bejbija skoraj nič kaj ne čutim, malo bom še počakala upam da se prebudi drugače pa bom šla na pot, mal čudno mi je.Po resnic povednao kako ej bilo pa v prvi nosečnosti pa se ne spomnim . Kaj pa ve čutite bejbije kaj majn sedaj ko smo že skoraj pri koncu jaz še nisem pri koncu, še vedno imamo fuzbalsko tekmo prav vsak dan, cel dan, tako da težko rečem. ampak mislim, da je tvoj plan pravi. če ne boš čutila, kar pojdi da ti pogledajo kaj se dogaja. nikoli ne težimo preveč, to morate imeti SKOS pred sabo!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:01:42
|
|
|
|
sarcy21
|
Evo mene včeraj se je potem vse skupaj umirilo pa smo mal počakal itak sem imela danes pregled oz. mi je naredila bris za streptokok pa me je še mal pregledala Danes že izvem izvide bobo mal pohiteli za vsak slučaj včeraj sem se pa naročila Šla sem v Dravlje sicer je blo malo dražje ampak sem zadovoljna ker sem imela Uršulo Reš in je bla res fulll prijazna me je še celo pregledala in hotela narediti ctg samo sem ga imela včeraj pa potem nism šla še na ctg. Glede premikov tudi naša punčara se je čisto umirila ni več brck le še tu in tak kak premik vendar sem spet vzela Angel Sound kadar me malo zaskrbi pa preverim
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2010 13:04:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:10:02
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Tinka - kot sem včeraj napisala - če lahko zadržiž uhajanje, potem je urin - meni je pri Boru na koncu vsake toliko kaj ušlo, ampak ko mi je pa voda začela odtekati, sem pa tako probala in potem takoj vedela, da ni urin. Če boš šla v P in če ti voda res odteka, boš ostala notri - ker z razpokom mehurja te ne spustijo več ven v bistvu je tako, da mi je že v prvi odtekla malo vode (na dan poroda) in sploh nisem čutila odteka, dokler nisem vidla, da sem mokra po stegnu in potem zagledala lužo na tleh: ni bilo časa probavat al lahko zadržim ali ne . Tokrat sem šla na wc, ker me je tiščalo lulat in sem tudi se polulala, le popolnoma premočen ščitnik, ki nima vonja me je zmedel...vem pa da če bo na pregledu potrjeno, da mi odteka plodovnica, da me bodo zadržali. Imam pa jutri tudi pregled (sicer pri nadomestni G), pa če danes ne bo več "mokrih ščitnikov" potem bom kr počakala do jutri, pa naj me še vaginalno pregleda. Čeprav me je kr mal strah teh pregledov "odprtosti"; ker res niso prijetni. V kolikor pa se mi bo danes zgodilo še enkrat isto, se grem raje pokazat v P.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:10:05
|
|
|
|
nenka7
|
sarcy21, super da je vse ok, vendar verjetno da boš kmalu šla v rim... vse tako izgleda, če se je pupika umirila pa sploh!! no, samo da ne bo prezgodej. jaz upam da bom ostala SEPTEMBRKA!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:14:27
|
|
|
|
mala2001
|
Nadka, pejt na en sladoled in mal gore dole po stopnicah, pl se pa ulež in malo počakaj.... če ne bo brcik, se pa pejd pokazat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:20:29
|
|
|
|
tpmc
|
punce punce, ne še rodit! Avgustovke še ne rojevajo na veliko zakaj bi me septemberke. plenice - jaz sem kupila pampers new born in pa ene naslednje, to pa zato ker ima Leclerc res mega pack za lepo ceno in če bo še kdaj taka super akcija kupim pampers drugače so mi predrage. Imajo pa zdaj 4-9kg znižane, 150 jih je v paketu. kis - a bo katera prala s kisom?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:24:32
|
|
|
|
benika
|
Tinka, ne še rodit, ti moram v petek ene lepe pozdrave predat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:25:45
|
|
|
|
nenka7
|
kis - jaz sem ga že kupila, ampak bolj zarad pralnih pleničk, da ne bodo preveč trde... jih morm še ene 2x oprat, da dobijo pravo vpojnosti in ta drugič bom dala kako žličko kisa zraven... ne vem, če deluje, ampak recimo da ja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:37:07
|
|
|
|
tejči28
|
jaz sem tudi danes imela prvi ctg,vse vredu in spet čez en teden,če pa bi bilo karkoli narobe,pa takoj v P.Taka so bila navodila.Sem pa po pregledu srečala natalijo28 in sma šle na hitro kavo. Ojej punce,ta avgust bo pa kar pester kolko vidim.Bo kar nekaj porodov prej.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:37:17
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Redni pregledi 11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka 12.8. archie,hanizali,corfu,laliela 16.8. amelie010 17.8. božička09 ,benika APN 18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7 19.8. natalija28 20.8. eva2010,izabelina,klemcy 23.8. katrinka 25.8. teodora75,lillchy123,mala2001 tannya,janjja 27.8. lenca78 31.8. natalija28,T.Z. 07.9. nadka30 08.9. natalija28 UZ pregledi 12.8. archie 16.8. katrinka 17.8. benika 18.8. tpmc 31.8. T.Z. CTG 11.8. malecka_mateja,tinkatonka 12.8. archie,hanizali 16.8. katrinka 17.8. tejči28,benika 18.8. tpmc,bambinca 20.8. malecka_mateja,tinkatonka 23.8. katrinka 25.8. lillchy123,mala2001 26.8. sanje2 27.8. lenca78 31.8. T.Z.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 13:40:00
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Tinka, ne še rodit, ti moram v petek ene lepe pozdrave predat aja....no pol bom pa res še počakala Srečanja itak ne smem zamudit.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 14:06:55
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 jaz sem kupila v milerju paket eko pleničk za prvih 14 dni do 3 tedne, potem preklopim na pralne... imam pa moltex. in kasneje upam, da se mi s tem ne bo treba več ukvarjat katere in kakšne... mi je pa jasno, da je to kar problem izbrati prave, ker kot pravite, vsaki ritki ne pašejo vsake pleničke! Moltex? Kje? Za koliko? Zakaj ravno te? Jaz plenick se nisem nic kupovala. Le zakaj?! Saj imam se 6t do konca! Dogaja se pa itak nic ne. (tok-tok) Hej, ce boste vse sle rodit ze avgusta, a se bom potem sama s sabo pogovarjala in se z 2 ali 3 , ki nameravajo res ostati septembrke Sarcy, super, da se je vse skupaj umirilo! jaz grem danes sele po posteljico. Jogija tudi se nimam namena kupit. Pa saj se niti porodniske nisem nastopila. Ne, ne, meni se res nikamor ne mudi Jaz perem z praskom Sensitive ter dodam mehcalec sensitive. sem pa zacela uporabljat pralne kroglice in res dam notri pol manj praska in mehcalca kot prej. Ne izpiram dodatno. ne susim v susilcu (ga nimava).
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 14:08:07
|
|
|
|
Izabelina
|
Srečanja itak ne smem zamudit. še posebi, ker je na tvoje ime rezervacija kako ste dans kej ? js sm supr, zgaga me mal daje ampak sm ubrala nov način boja proti temu: manjši obroki... (sicer je to težko, če je kej dobrga za pojest)... bom vidla zvečer... v babiški šoli sm vidla razstavljene predmete, k jih dobiš v paketu, sm pogledala kašna je previjalna in je leepa... ma na predalu... sam še doma jo je treba namontirat pa bo... zdej pa u nove boje!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 14:09:45
|
|
|
|
Klemcy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 klemcy, koliko časa pa že imaš te bolečine?? ker meni so se ravno začele, pa me zanima, koliko časa jih že imaš, ker toliko časa bo moj morda še počakal... zdej se v bistvu vsakega dneva veselim, da se še ni zgodilo, rada bi prišla vsaj do 36. tedna, to je pa še cele 3 tedne!! Že kakšna 2 tedna. Ampak tako kot je napisala maca29, da so to bolečine zaradi pritiska glavice ob medenično kost, tako da kar brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 14:33:01
|
|
|
|
mala
|
Vidim, da bojo naši Septemberčki počasi začeli prihajati , no jaz imam še čas, sem šele nastopila 33t tako da vsaj še nekje do sredine Septembra ne grem v Rim . Pa še vozička nimam, da o imenu ne govorimo...se ne morem odločit V glavnem ni še vse pripravljeno... Tinkatonka in Katrinka - poročajta kako je bilo Pleničke - tudi mi smo imeli pamperske, probali pa že pomoje vse znamke na tržišču in zaenkrat nam samo pamperske odgovarjajo tako, da bomo tudi s temi začeli Naš malček dela že ornk premete po trebuhu in včasih že dobim v rebra kakšno konkretno brco , mi je pa full všeč ko nogico, rokico ali ritko lahko že otipam čez trebuh -nepozaben občutek..
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 14:47:30
|
|
|
|
amelie010
|
Archie, eno zraven računaj za čvekanje, jaz imam prepoved bit kaj drugega kot septemrerka, ker moj mož šele zadnje dni avgusta pride domov.
< Sporočilo je popravil amelie010 -- 10.8.2010 14:49:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 14:56:59
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie010 Archie, eno zraven računaj za čvekanje, jaz imam prepoved bit kaj drugega kot septemrerka, ker moj mož šele zadnje dni avgusta pride domov. juhuhuhu!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 10.8.2010 15:34:11
|
|
|
|
tejči28
|
jaz sem ga kupila v lekarni,sem pa jih videla tudi v baby centru žal pa se ne spomnim cene,če pogledaš na internet.za muller pa nisem čisto ziher,če jih imajo. pleničke bom jaz prvo imela pampers,ker imam bon od dm,za naprej pa bomo videli kere ji bodo pasale,za dominika mi ustrezajo lumpijeve in samo te kupujem,pa tudi cenovno so ugodne.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?