mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Pozdravljene, septembrke! Najprej se opravičujem, ker "vdiram" na vašo temo, imam pa eno vprašanje. Sama sem oktoberka, noseča 32t in sem danes med ležanjem kar naenkrat opazila, da se mi je nekaj vlilo v spodnjice. Torej nisem se vstajala niti kihnila, samo ležala sem in je steklo. Ne prav veliko, brezbarvno. Zdaj pa ne vem, ne bi rada delala panike prehitro, zato me zanima, kako je z vami, ko ste že dalj časa noseče. Beli tok ni, ker je prozorno in brez vonja Se mi je prejšnji teden dogajalo enako kot tebi, v soboto je bilo izcedka veliko in ker v lekarni še niso dobili domečega testa za odtekanje plodovnice sem se šla pokazat v P, kjer sem bila najprej kregana, ker nisem prišla že takoj prvi dan, ko sem opazila voden izcedek! Imajo v P test, ki ti ga naredijo in ga ni potrebno plačat, kot tistega v lekarni, ki stane 16,50€, pa še bolj zanesljivi so v P. Pri meni je k sreči šlo le za glivično okužbo in od tam izcedek, mi je pa G še enkrat zabičala, da se naj drugič pridem takoj pokazat, če sumim na odtekanje. Moj nasvet je torej: V porodnišnico se obvezno pokazat, sploh, ker si komaj v 32t in ne bi bilo dobro, če bi se kaj začelo prehitro!
|