nenka7
|
sarcy, kako je s tabo!? javi se, ko boš lahko!! sicer pa punce, jaz sem že pri naši prvi ki je rodila malo zavila z očmi, ko je opisala, kaj se ji je dogajalo, da je kar do 2h popoldan čakala svojega fanta, da pride iz službe itd. itd... jaz sem mojemu že povedala, da če se bo meni zdelo, da je čas, da greva, bo moral priti in da naj v službi pove, da se lahko to zgodi kadarkoli, nič se ne mislim kaj dosti ozirati na to, da ga bom slučajno zmotila... da bom še zaradi tega živčna, ni šans!! sluz - tudi jaz imam občutek, da mi je danes ponoči nekaj sluzi odteklo, ko sem šla lulati... ampak sedaj se je umirilo... jaz nebi šla še rodit, prekmalu se mi zdi, čeprav smo čez 32. teden in je tudi meni G rekla, da čez ta datum naj bi bilo vse ok, tudi težki smo že kar okrog 2 kg, tako da nebi bilo nobene panike, če bi se karkoli zgodilo, pa vseeno...... hemeroidi - jaz sem imela na začetku kar hude probleme, potem se je umirilo, sedaj je pa čisto v redu (tok-tok)... sem pa pila donat in šla sem na privat pregled (zanj odštela mislim da okrog 60€) in tam dobila neke svečke in mazilo, tako da nekaj časa sem mazala, pa ni bilo nič kaj bolje, ko sem si pa samo 1x svečko vstavila, pa kot da bi odrezal... zdej ne vem, če je bilo to zaradi svečke, ampak meni se je s tem končalo. pa sem imela vedno težave že prej, sedaj pa nič več... bi vam kar te svečke podarila, ker jim bo rok trajanja mislim da zdej zdej potekel, pa bi jih lahko ve ponucala (če jim že ni), ampak se mal bojim, da se mi ne bo ponovilo, pa bom sama rabila... jih bom definitivno uporabila, tud če bodo kak dan čez rok trajanja... sem jih pa tam pri tem zravniku dobila "zastonj", tako da po moje se jih ne da kupit v redni prodaji. pa varne so za nosečke, ker sem povedala, da sem noseča... služba - še danes, punce!!! potem sem pa tudi jaz frej in definitivno si bom najprej torbo za P pripravila, ker kakor se je začelo dogajati, je treba biti v pripravljenosti... čeprav sem upala, da bo počakal nekaj časa, bi raje imela tehtnico, kot devičnika koza sem, sej vem
|