Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 8:09:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka archie...upam, da se ti pupa obrne. Vem pa da bo šla Jinx na obrat raje v Kr kot Lj (če se ji ne bo obrnil), kjer imajo baje tudi več uspeha pri tem, pa tretma je čist drug. Drugače pa super za dobre novičke iz pregleda! Ja, moj se ni obrnil (sem ravnokar prišla z UZ), tako da grem v ponedeljek v Kranj na zunanji obrat. Bova pa kakšno rekli o tem danes v Kavalu O škoda , no upam, da ga vseeno uspejo v Kr obrnit naokrog! Bom držala pesti!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 8:09:51
|
|
|
|
katrinka
|
jinx - ja drzim pesti da uspe...kdaj tocn imas mala - ah ziher je se kej prostora,je buhi navajen se od prej...hehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 8:19:18
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinkatonka - bom prišla pred Jurmana tako kot smo se dogovorile , no sej mogoče bi sama našla Kavala ampak s to mojo ladjo se z veseljem peljem za tabo in mi ni treba skrbet, da bi se kje zgubila...še točen čas...kar ob 18:40 tako kot si napisala Ja ob 18:40 poberem tannyo (če bo želela seveda), pol pa samo čez križišče zapeljem in sem pri Jurmanu, tak da bodi ob 18:40 tam. Imam modri Fiat Punto Grande. Se vidimo.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 8:31:44
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka archie...upam, da se ti pupa obrne. Vem pa da bo šla Jinx na obrat raje v Kr kot Lj (če se ji ne bo obrnil), kjer imajo baje tudi več uspeha pri tem, pa tretma je čist drug. Drugače pa super za dobre novičke iz pregleda! Ja, moj se ni obrnil (sem ravnokar prišla z UZ), tako da grem v ponedeljek v Kranj na zunanji obrat. Bova pa kakšno rekli o tem danes v Kavalu zakaj Kr? kar sem jaz brala vceraj na netu, mi je Lj bolj simpaticna. Obrat delajo kasneje (po dopolnjenem 37t), pa nic ne ostanes v P. V kr pa si 3 dni pred obratom notri (a to se drzi) in se en dan po obratu... Bom pa vesela danes ene debate o tem!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 8:59:05
|
|
|
|
Jinx
|
Zaradi tega, ker te 3 dni prej pripravljajo na obrat (dobiš obliže za mehčanje maternice) in te po obratu še en dan spremljajo, če bi šlo slučajno kaj narobe. Pa tudi večjo uspešnost imajo, ker je manjši in se ga lažje obrne kot kasneje, ko je že večji. Sicer pa mi je moja ginekologinja tudi priporočala Kranj, ker so glede na njene izkušnje bolj uspešni.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:09:33
|
|
|
|
Lenca78
|
Oila, glede ZO če se smem mal vmešat, v Kr res to naredijo prej ko je otrok majnši samo je potem še vedno vrjetnost da se otrok obrne nazaj na ritko. V Lj pa naredijo kasnej in če se kasnej zaplete je otrok itak že 37 tednov in je donošen. Tko da če bi to rabla, baje na srečo ne bi se sama odličila za Lj P. Ampak to je samo moje laično mnenje. Dons pa še likanje mini cunjic pol pa res upam da sm fertik, ker sm res že k nasedu kit
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:19:00
|
|
|
|
mala
|
O.k. Tinkatonka - ob 18:40 se vidimo, mi za vsak slučaj še pošlješ svojo tel. na ZS če bo karkoli, da ti sporočim Katrinka - ja moj trebuh je že vsega navajen ..bolj so problem mišice, ker so že mal zmatrane pa mi nič kaj preveč ne pomagajo pri nošenju otročka
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:25:49
|
|
|
|
archie
|
Jinx, hvala za odgovor.... bom trenutno temo o ZO malo postavila v kot, ker se vedno upam, da se bo punca sama obrnila. Glede same uspesnosti ZO v Lj in Kr pa je Pusenjak napisal tole: http://med.over.net/forum5/read.php?19,6388992
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2010 9:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:33:37
|
|
|
|
archie
|
Soncica, jaz imam kontrolni UZ drug teden, ko bom ze v 35 1/7. rodit pa nimam namena niti v Lj niti v Kr, ampak na Jesenicah. mi je pa G priporocal Kr (menda so zelo uspesni, vem pa, da je bil on tam vcasih porodnicar)....
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:42:41
|
|
|
|
tannya
|
Dobro jutro, kako ste kaj? Jaz sem se za silo naspala, zdaj pa novim zmagam naproti . Zalcy in Neža: super, da sta doma . Lailea: Drži se . Tinka: Se ful priporočam za prevoz, hvala. Torej se dobiva ob 18.40 na parkingu. 20 min je dovolj do Kavala. Umivanje las v P: sem se kar malo nasmejala. Se res ne spomnim, da si bi jih umila...čeprav takrat sem imela čisto kratke in sem to verjetno mimogrede naredila. Če je kriza, jih pač umiješ, pa je. Mislim, da ti tega pa res ne more nihče preprečit. Sicer pa tako kot je napisala katrinka: to je takrat res zadnja skrb . Moj cukr gre v višave, sem slabe volje, ker je bil zjutraj po zajtrku že spet krepko čez sedem...pa po večji dozi inzulina . Sicer pa imam danes Ajdo doma in še eno punco dobim v varstvo za par uric...to bo pestro. Se že veselim, da se zvečer vidimo. Lepo bodite...pa naj se ena javi, da bo vreme malo porihtala .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:43:17
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie Soncica, jaz imam kontrolni UZ drug teden, ko bom ze v 35 1/7. rodit pa nimam namena niti v Lj niti v Kr, ampak na Jesenicah. mi je pa G priporocal Kr (menda so zelo uspesni, vem pa, da je bil on tam vcasih porodnicar).... Katerega G pa imaš?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:43:43
|
|
|
|
archie
|
aha, se nekaj: sem vprasala G, ce je res bolje, da neham(o) pit Mg na koncu. Pa je rekel, da za to ni nobene potrebe. Da lahko 300 mg Mg na dan pijem do poroda. Ena sumeca tableta ima 200 mg.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:44:38
|
|
|
|
benika
|
Moj cukr gre v višave, sem slabe volje, ker je bil zjutraj po zajtrku že spet krepko čez sedem...pa po večji dozi inzulina Kaj si pa jedla? Bova midve zvečer kakšno rekli na ta račun. Ti zaupam skrivnost, kako jaz zjutraj obdržim cukr pod mejo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:44:58
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: archie Soncica, jaz imam kontrolni UZ drug teden, ko bom ze v 35 1/7. rodit pa nimam namena niti v Lj niti v Kr, ampak na Jesenicah. mi je pa G priporocal Kr (menda so zelo uspesni, vem pa, da je bil on tam vcasih porodnicar).... Katerega G pa imaš? Trampuž, ki sedaj dela v ZD Grosuplje. Poznas?
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2010 9:49:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:49:35
|
|
|
|
nadka30
|
jutro je že kaj novic od lailea pa kaj sedaj pa mislite vse punce prehitevat in imeti doma levčke .No upam da se ji je stanje umirilo in da bo še malo zdržala. Drugače vam pa želim lepo druženje pa le kakio slikico naredite da se vas bomo tudi ostale nagledale . Jaz sem pa danes uradno v porodniški tako da sedaj pa počasi tudi lahko grem rezervirat sobo v Rimu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 9:52:36
|
|
|
|
benika
|
bambinca...kako kaže za danes? Sej prideš, a ne? Ker nekdo mora z mano solato jest
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:01:38
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 jutro je že kaj novic od lailea pa kaj sedaj pa mislite vse punce prehitevat in imeti doma levčke .No upam da se ji je stanje umirilo in da bo še malo zdržala. ponoči se je umirilo, zdaj pa spet.. popadki in odpiranje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:09:46
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc ponoči se je umirilo, zdaj pa spet.. popadki in odpiranje ajajajajajaj....če se bo odpirala ji pa porod itak več ne uide. Držimo pestke, da bo z malim vse OK! Jaz sem pa danes tako nekaj čudnega počutja. Slabo mi je, lena sem, ma sej ob takem vremenu itak ne morem pričakovat, da me bo razganjal od energije. Samo te slabosti pa upam, da čimprej minejo. Grem se počasi zrihtat i v BTC, v BC po bombažne dekce, potem pa že po Aneja v vrtec (danes gre že po kosilu domov) in po kosilo za mene. Popoldne pa likanje!!!!
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 13.8.2010 10:12:21 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:19:32
|
|
|
|
archie
|
se eno vprasanje: ena je kupila (se mi zdi, da nenka7) Moltex plenice za novorojencka. Vceraj sem jih gledala v Mullerju, pa jih imajo samo od 3 kg naprej. A bo to ok? Ne bodo prevelike? Nimajo manjsih?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:19:54
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Danes pa malo po bajtici posesam in pobrišem, ker so za ves vikend obiski napovedani in mora bit lepo.... Pol pa ponedeljek pa moja mala maza-paza pride domov.... Ce ti pa se kaj casa ostane, pa pridi se k nam . lega pri nas dete na glavico obrnjeno, tako da za enkrat gremo v pravo smer. laliela izgleda, da nas bos res prehitela..drzi se in drzim pesti, da se vse srecno izzide!!!!! Tako, moj je na slovenscini jaz pa tudi pocasi za racunalnik in se zadnja olepsevalna delat opravit na tezi. Me je laliela kar malo prestrasila, ima rok smo 5 dni pred mano..jaz pa se na dopust za dva tedna. Samo se pa ze tako zelo veselim, da v nedeljo zjutraj odpeljeva da ni res. Je pa nase dete tako zivo, da moj trebuh tudi slucajno ni vec samo okrogel. Pravi moj, da se mu kar smilim ko ta majcen vcasih tako nori, kaj se bo..se je cist po mamici vrgel, nic pri miru... Uzivajte, tale petek 13.
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 13.8.2010 10:22:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:23:59
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie se eno vprasanje: ena je kupila (se mi zdi, da nenka7) Moltex plenice za novorojencka. Vceraj sem jih gledala v Mullerju, pa jih imajo samo od 3 kg naprej. A bo to ok? Ne bodo prevelike? Nimajo manjsih? Bodo kr OK. Itak ni prav nobene razlike med plenicami velikosti 2-5kg in 3-6kg.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:25:37
|
|
|
|
Klemcy
|
laliela - upam da je ne bodo predolgo matrali in ustavljali popadke! Če hoče ven, naj pač gre ven. Držim pesti, da se bo vse srečno končalo!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:38:44
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Pregled za mano, naša princesa lepo raste, obseg glavice ima 32,4 . Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 , kaj naj še jem???? Drugače mi sledi direkt v žilo doza železa, to pa ni nič kaj prijetno pa še žile zelo rade pokajo Obrnjena je na glavico in v polni pripravljenosti
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?