dva sončka -> RE: Septembrke 2010 - 3.del (17.9.2010 13:05:55)
|
evo mene po dolgem času. najprej seveda iskrene čestitke vsem srečnim mamicam in njihovim štručkam in da bi se veselo in mirno cartali. moj včerajšnji rok je šel mimo in še vedno sva tukaj v paketu. pa saj ne bi imela nič proti, če bi kolikor tolko lahko spala. tako pa me mučita dve stvari: 1. tamala začne zvečer itak dobesedno divjat po trebuhu in to me zadnje dneve tako boli, da se samo še zvijam. in to traja praktično pol noči. 2. vsako noč, zadnje noči tudi po 2× ali 3×, danes tudi čez dan, ko ležim, se mi začnejo popadki, ki trajajo po pol ure do uro in to na 10 minut, tudi manj in ko vstanem, da sem bom počasi pripravla - konec. ne vem no, kako zgledajo popadki po dveh porodih valda vem, ampak da bi me tako zlepa minili, to pa še ne. počasi postajam sitna, ker sem bla že parkrat v glavi pripravljena, da to je pa zdej to in da gremo v akcijo...pol pa spet nič. a se je komu to dogajalo, se dogaja? včeraj na pregledu je bil ctg ok, naj bi biula odprta tudi že 2 cm in ko sem gin povedala za te moje popadke, mi je ponudla tudi možnost sprožitve, pa si res želim rodit s svojimi popodaki oz. ko si bo naša kepica sama izbrala rojstni datum... ampak danes me vse skupaj počasi začenja že skrbet, saj je v bistvu priporočeno, da se med popadki gibaš, jaz pa čim vstanem - vsega konec...
|
|
|
|