|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
9.9.2010 17:33:10   
tinkatonka
Hej punce!

Evo moja fanta sta ravno odpeketala k "moškemu" frizerju. Gresta danes prvič tako, ponavadi ju strižem jaz ali pa moja frizerka, ko me pride zrihtat. No mož je namreč včeraj rekel, da preden grem rodit si mora on še frizuro zrihtat in jaz sem vse prej kot razpoložena za frizerske storitve in sem jih kr nagnala k frizerju user posted image Da bosta lepa na slikcah z malo štručko. user posted image No jaz bom pa tačas izkoristila za britje, tuširanje in umivanje glave, pa nohtke na nogah - mali "home beauty salon" user posted image

Jutri imam spet pregled (mala ob 9.30 ga imam, pa prej moram še urin dat). Upam pa da je moja G še vedno odsotna, da bom imela Gašperjevo, ona mi vsaj UZ naredi.

archie....lepo se psihično pripravi na CR in uživaj v misli, da se boš kmalu crklala s svojo princesko! Sem ti kr mal fovš, ker točno veš kdaj boš rodila, jaz še zdaj ne vem kdaj bo. Da me ne boš še prehitela na koncu user posted image . Aja še to....Če jaz ta vikend rodim oz bom do tvojega odhoda v P že doma, lahko jaz prevzamem vlogo obveščevalke. Ampak "če".

nadka...še vedno mislim nate in držim pesti, da bo s pupiko vse OK in da bo okrevanje po CR čimhitrejše!

Torej javim se vam jutri okoli kosila z novičkami iz pregleda, še lepše bi pa bilo, da vam archie sporoči kakšno lepo novičko in da me ponoči kaj uščipne in grem v P. Mi že cel dan trdi trebuh (niso popadki) imam pa en hecen filing, da bi jutri lahko bil "moj dan". Upam, da se ne motim.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
9.9.2010 17:40:19   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Mi že cel dan trdi trebuh (niso popadki) imam pa en hecen filing, da bi jutri lahko bil "moj dan". Upam, da se ne motim.

naj se ti uresnici zelja in resnicno upam, da "odpeketas" v P!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

velja za tisti "ce".

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
9.9.2010 18:00:03   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Torej javim se vam jutri okoli kosila z novičkami iz pregleda, še lepše bi pa bilo, da vam archie sporoči kakšno lepo novičko in da me ponoči kaj uščipne in grem v P. Mi že cel dan trdi trebuh (niso popadki) imam pa en hecen filing, da bi jutri lahko bil "moj dan". Upam, da se ne motim.

..naj te le uscipne..imas danes take "beauty priprave" da te pa strucka ze more priti pogledat. user posted image user posted image user posted image   Jaz imam feeling, da te bo cez vikend zagrablo..

archie uh, verjamem da je malo sok..sedaj gre pa kar zares in spoznala bos svojo princesko!!! Wow, super-hja sam piknik in razstava bosta pa sedaj ze z novo druzinsko clanico, ni kej takole se potem spremeni in sef postane kar naenkrat nekdo drug user posted image user posted image user posted image . Uzivaj v pricakovanju svojega user posted image !

Ce pa zelis lahko jaz prevzamem obvescanje. Ti bom na ZS se enkrat poslala mojo telefonsko stevilko, tako da mi lahko posredujes SMS-je. Za vse ostale pa lahko objavim se mojo telefonsko stevilko tu, tako da mi lahko sporocijo. Jaz imam PDP 25.09, tako da vsaj nekaj dni po tvojem CR lahko tudi jaz dezuram.

Jaz sem pa danes bolj zanic, kaj pa vem kaj mi je..bi samo spala. Bi mogla iti z mojim v LJ, ker gre ven jest s kolegi pa sem kar lepo doma ostala. Ze cel dan ima nas user posted image  zurko, se mi trebuscek obraca gor in dol, pa totalne napade lakote imam, sem ze tolk pojedla, da ni normalno. Bo treba malo ven na sprehod, da se malo razluftam.

..nadka mislim nate in pridem kasneje pogledat, ce bo ze kaj dobrih novickuser posted image user posted image user posted image !!

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 9.9.2010 18:07:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2478
9.9.2010 18:01:36   
Anonimen
moja porodna zgodba: Iz heca so deca!

Vse skupaj se je pričelo 2. 9. dopoldan. Iz mene se je ponovno pričela izločat prozorna sluz. In po izkušnjah nekaj tednov nazaj, sem mislila, da je spet samo navaden izcedek. Namreč nisem imela popadkov in nič. Dan je minil v mejah normale, le nervoza se me je pričela lotevat. Zvečer sem še klepetala po internetu in se šalila, češ da bom rodila. Brata sem celo šalila, če nebi bilo super, če bi rodila za vikend, saj ne bi rabil dopusta in se mu ne bi mudilo nazaj v Koper. Nato sem se še stuširala, oprala lase in šla spat.
3. 9. ob 4ih zjutraj sem se prebudila iz globokega spanca, odteklo mi je nekaj vode. Spet nisem bila sigurna če je to to in sem se šla preoblekla. Pol urice kasneje me je spet polilo. Zbudila sem fanta in mu rekla, da naj vstane počasi, ker bom rodila. Šla sem se oblekla in zjutraj ob 6ih sva se napotila v porodnišnico Ptuj. Po poti sem dobila popadke, moj pa črevesne krče od nervoze... Sem ga šalila, če gre on rodit.
Ko sva prispela so me dali takoj na ctg, ki so beležili popadke. Ena od babic me je pregledala in rekla da sem odprta 5 cm in da bom rodila. Malo kasneje sem pričela dobivat vročinske oblive, čeprav je bilo tako mrzlo, da sta babici hodili v jopicah naokrog. Še za bolj pestro dogajane pa sem dobila še drisko in bruhala pol ure preden sem porodila. Ko je babica ugotovila, da mi otrok zaseda ves prostor, sta se z drugo dogovorili, da mi pomaga ga iztisnit. Kljub bolečinan nisem ne kričala, ne preklinjala, nič. Zakričala sem samo enkrat, ko me je prerezala in se še dodatno vtrgala. Na koncu sem bila že tako slaba, da nisem mogla niti dihati. V očeh sem že videla iskrice, ampak mi je zadnje moči vlilo dejstvo, da se lahko moj srček zaduši. Dala sem vse od sebe, pa če bi me nato takoj zmanjkalo. In uspelo je! Ob 9 uri in 24 minutah se je rodil Niko. Ta nedolžni obrazek mi je dal novo moč. Ko so ga porihtali so mi ga dali, da bi ga dojila, vendar ni šlo. On utrujen, jaz na koncu z močmi. Noge so se mi tresle, postalo mi je slabo. Med šivanjem sem komajda bila mirna. Okrog enih popoldan so me premestili v sobo. Fant je takrat bil že zraven in bil je celi presran. Rekel mi je, da vidi, da je moglo bit hudo, ker sem bla popolnoma zdelana. Popokale žilice pod očmi in zelena v obraz. Jedla sem lahko samo leže, ker sem imela pritisk nekje 60/69. Malo kasneje so mi tut povedli, da se mi je tako zakompliciralo tut zaradi hude slabokrvnosti, zato nisem mela moči.
Danes je točno 6 dni od poroda in se počutim že veliko boljše. Šivi lepo celijo, slabokrvnost naprej zdravim in nonstop se crkljam s svojim srčkom, ki mi pomeni vse. Kljub bolečinam, mi je Niko vse in še več. Njega sem si želela in mi ni žal. Hvaležna sem za vse to!

To je moja zgodba in upam, da vas ni prestrašlo ampak vlilo pogum user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
9.9.2010 18:02:36   
tinkatonka
še to sem hotla prej dodat...

strašljive porodne zgodbe...sej vse rade preberemo lepe zgodbice, a dejstvo je da so tudi manj lepe porodne zgodbe. Drugo dejstvo pa je, da bo vaša porodna zgodba unikatna in se zato ne obremenjujte kaj bo in kdaj bo, le pripravite svoje misli na to, da je vsak popadek "vaš prijatelj", saj ste z vsakim popadkom bližje rojstvu svojega otročička, ki je 9 mesecev rasel pod vašim srčkom. Ter ubogajte navodila babice in drugega osebja, ki jim je porajanje otrok vsakodnevna služba! Pa še moj osebni nasvet: jaz sem mislila, da bom grozno dolgo dolgo in boleče rojevala - sem se pripravila na najhujše, a upala na najboljše! Moja izkušnja pa je bila nekje vmes in zato me še enega poroda sploh ni strah.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
9.9.2010 18:15:54   
NiNiBo
laliela hvala za porodno zgodbo, lepo..

Jaz se skusam nekje cimbolj oddaljiti od negativnih misli in biti pozitivna kar se tice poroda. Sem prepricana, da ne bo lahko kar se bolecine tice ampak verjamem pa da so babice v P super. Poleg tega pa bo moj zraven in vem, da bo 100% skrbel zame. Optimizem, pa mi daje tudi dejstvo, da je moja nosecnost res potekala do sedaj BP in verjamem, da bo tako tudi naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2481
9.9.2010 18:53:29   
tpmc

še to sem hotla prej dodat...

strašljive porodne zgodbe...sej vse rade preberemo lepe zgodbice, a dejstvo je da so tudi manj lepe porodne zgodbe. Drugo dejstvo pa je, da bo vaša porodna zgodba unikatna in se zato ne obremenjujte kaj bo in kdaj bo, le pripravite svoje misli na to, da je vsak popadek "vaš prijatelj", saj ste z vsakim popadkom bližje rojstvu svojega otročička, ki je 9 mesecev rasel pod vašim srčkom. Ter ubogajte navodila babice in drugega osebja, ki jim je porajanje otrok vsakodnevna služba! Pa še moj osebni nasvet: jaz sem mislila, da bom grozno dolgo dolgo in boleče rojevala - sem se pripravila na najhujše, a upala na najboljše! Moja izkušnja pa je bila nekje vmes in zato me še enega poroda sploh ni strah.

vrjetno najlepši post ki sem ga prebrala na RR user posted image

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

Neposredna povezava do sporočila: 2482
9.9.2010 20:38:19   
Izabelina
čer! sam na hitrco eno uprašanje glede malinovih listov: kok šalčk na dan pa lahko spijem tega? da ne bom kej pretiravala...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
9.9.2010 22:23:18   
Anonimen
nadka je okoli 21:30 poslala sms:
Mala Melanie se je rodila ob 18:29 z cr z lepimi merami 50cm in 3290g. mami je pa tudi ok

Čestitke še tukaj!

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
9.9.2010 22:28:38   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Mala Melanie se je rodila ob 18:29 z cr z lepimi merami 50cm in 3290g. mami je pa tudi ok

Čestitke še tukaj!

...mi kar ni sla iz glave nadka danes in sem zelo vesela, da smo koncno dobile tole novicko: CESTITKE, SEDAJ PA SE LEPO CARTAJTA IN SPOCIJTA!!

..nocko, ce gre pa katera v P pa SRECNO!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
9.9.2010 23:21:36   
archie
bravo Nadka za Melanie!!! user posted image user posted image user posted image cimhitrejse okrevanje in veliko skupnega uzivanja!!

Hanizali sporoca, da ji je ob 21h odtekla voda in da je sedaj ze v porodni 3 cm odprta in caka na popadke!

Srecno Hanizali!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.9.2010 4:07:03   
Titiii
Juhuhu, moja sestrica je rodilaaaaaaa!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej, hanizali je uspešno prestala tudi to preizkušnjo in za nagrado dobila eno prelepo punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno tudi vsem ostalim, ki še čakate!

< Sporočilo je popravil Titiii -- 10.9.2010 4:19:42 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.9.2010 5:23:21   
Lenca78
punce men se je ulila voda boga moja nova postla uglavnm šibam v Postojno javim več kasnej.

Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.9.2010 6:46:28   
mala2001
Jutro!

Iiiiii, same lepe novičke ponoči!!!! Čestitke mamicam in srečno frišnim user posted image !

Mene je pa lulanje zbudilo, da itak bi morala že počasi vstat, ker mam pregled, tako, da vas še malo prečekiram pred tušem...

Držim pesti za vse, ki ste na poti v rim! Ostalim souser posted image pa želim lep dan!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.9.2010 7:33:07   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

čer! sam na hitrco eno uprašanje glede malinovih listov: kok šalčk na dan pa lahko spijem tega? da ne bom kej pretiravala...

Jaz sem spila pol lita čaja na dan.

Sem se mislila javit šele po pregledu, pa so take novičke, da je treba takoj ploskat.

Najprej ČESTITKE Nadkiuser posted image user posted image , ki se je tako dolgo matrala za svojo Melanie!!!

Pa ČESTITKE tudi hanizali za tretjo punčko....o to bo oči blažen med ženami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena navijaška za naso Lenco: GO LENCA, GO LENCA, GO LENCA!!!! pa boš dobila najleše rojstnodnevno darilo! in VSE NAJBOLJŠE!!!!! user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.9.2010 7:40:13   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Čestitke še tukaj!

čestitke, lepo se carklajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.9.2010 7:42:52   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Titiii

Juhuhu, moja sestrica je rodilaaaaaaa!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej, hanizali je uspešno prestala tudi to preizkušnjo in za nagrado dobila eno prelepo punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno tudi vsem ostalim, ki še čakate!
čestitke hanizaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Titiii)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.9.2010 7:59:31   
janjja

Dobro jutro vse souser posted image  in tudi tiste, ki to niste več. JAz nažalost sem še in sem že čisto depresivna od tega čakanjauser posted image . Sploh ko vidim kako hodite rojevat - kot po tekočem traku, večina kar pred roki, jaz pa že čez pa se tuile smilim samam sebiuser posted image
JA težko ga že čakamo našega dojenčkauser posted image
NAdkauser posted image - čestitke za tvojo Melanie, dolgo smo čakale na dobre novičke
Hanizali, Lenca - user posted image user posted image user posted image  Najbodo čimprej lepe novičke

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.9.2010 8:02:08   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Dobro jutro vse souser posted image  in tudi tiste, ki to niste več. JAz nažalost sem še in sem že čisto depresivna od tega čakanjauser posted image . Sploh ko vidim kako hodite rojevat - kot po tekočem traku, večina kar pred roki, jaz pa že čez pa se tuile smilim samam sebiuser posted image

si predstavljaš šele mene.....5 dan čez rok!! Jaz imam res dost. Danes sem ponoči spet bedela 2h in upala na čudež. Prosila "tistega tam zgoraj", da naj se že začne dogajat, da mi ni nič važno kok boli, kok bo trajal, samo da se začne!!!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.9.2010 8:11:25   
corfu
Jutro

Včeraj na pregledu nič posebnega, ctg nič posebnega ne kaže, pregleda mi ni delala, dala sem vodo, to je to...naslednji pregled 16.9.2010, Archie, na tvoj rok user posted image

Nadka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
Hanizali user posted image user posted image user posted image

Lenca, držimo pesti zate user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2495
10.9.2010 8:13:14   
janjja

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

si predstavljaš šele mene.....5 dan čez rok!! Jaz imam res dost. Danes sem ponoči spet bedela 2h in upala na čudež. Prosila "tistega tam zgoraj", da naj se že začne dogajat, da mi ni nič važno kok boli, kok bo trajal, samo da se začne!!!

Ne si te ne predstavljam in upam da te zdaj zdaj zagrabi - mene pa tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2496
10.9.2010 8:16:05   
janjja
Tinkatonka si predstavljaš da porod sprožijo šele 14 dni čez rok? Tega se najbolj bojim, da bom še do konca meseca čakalauser posted image , pa če pride rok na soboto, potem še počakajo do ponedeljka, ko je cela ekipa ipd... Tako se je pred 14 dnevi zgodilo moji znanki. Otrok pa se je rodil z zaležanimi stopali.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.9.2010 8:18:54   
archie
Hanizali sporoca:

Zivjo, sem deklica Lija, pridruzila sem se moji druzinici 10.9.10 ob 1h, moje merice pa glihpravsnje za mojo mamo, 2,9 kg in 50 cm!!
Iskrene cesttike Hanizali za punco!!! user posted image user posted image user posted image
-----------------------------

Pa se ena lepa novica od Klemcy:

Princeska Alja je vceraj 9.9.2010 ob 20.51 koncno osrecila mamico in atija. Kljub strasenju G, da bo ogromna punca, pa ima prav manekenske mere: 3360 g in 49 cm.

Iskrene cestitke Klemcy za Aljo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
10.9.2010 8:19:55   
archie
Lenca, naj se ti uresnici tvoja velika zelja, da bi rodila danes!!! Go go go punca!!!!!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
10.9.2010 8:21:27   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Pa se ena lepa novica od Klemcy:

Princeska Alja je vceraj 9.9.2010 ob 20.51 koncno osrecila mamico in atija. Kljub strasenju G, da bo ogromna punca, pa ima prav manekenske mere: 3360 g in 49 cm.

Iskrene cestitke Klemcy za Aljo!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!

Pa spet same punce! Tudi Lenca bo rodila punco, tak da fantje kje ste??????

Jaz se grem počasi zrihtat za pregled. Držte pesti, da je stanje kaj napredovalo in da je moja naslednja destinacija Porodnišnica LJubljana.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.9.2010 8:22:47 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!