|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
9.9.2010 11:33:57   
JEJ
Vidim, da ste seštemberke kar na poti in v pripravljenosti. Berem vas redno, samo pišem ne ...

Jjanja, zakaj pa s ptujsko niso zadovoljni? Jaz sem že 2x tam rodila in sem super zadovoljna, tako s porodom kot kasneje zgoraj. Drugič celo bolj kot prvič ... upam, da bo tako tudi sedaj.

Vsem mamicam čestitike, vsem sonosečka pa čim mirnejše živce in uživajte zadnje dni!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
9.9.2010 11:43:43   
zalcy
hej, punceuser posted image
nadka
pa to res ni fer, kar se dogajauser posted image user posted image kaj so čisto zmešani v celjski porodnišniciuser posted image user posted image
boga nadka, res je lahko nevarno za njo in njenega otorčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti, da se čimprej konča in boš kmalu v rokah držala svojo štručkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T.Z.- PROSILA BI TE, ČE MI LAHKO NA ZS POŠLJEŠ ŠTEVILKO OD NADKE

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
9.9.2010 12:01:32   
malecka_mateja
upam da je že rešena ker zdaj pa je že skoraj 24 ur od vsega, madonca upam da bo z otročkom vse ok. držim pesti. hodim nonstop čekirat če je že kakšna novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se nadkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
9.9.2010 12:04:51   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

user posted image za nadko - še malo pa bo pestovala. A ni tako, da če je že imela CR, ne smejo forsirat poroda še z umetnimi ali samo sprožit ne smejo?

To sem preverjala pri svoji G, ko je ena od vas omenila, da ne smejo umetnih dat, pa je rekla da ni res, lahko dodajajo umetne, le sprožit ne smejo.... mislim, pa da itak vsak dela neki po svoje....

zdej pa tudi mene počasi že panika lovi in samo upam, da moja druga porodna zgodba ne bo taka grozljivka kot prva....user posted image

Bi res prosila, če se vzdržite zgodb svojih prijateljic in znank, ker (vsaj meni in verjetno še kateri) ful na psiho vpliva. Rada bi šla rodit s pošlihtano glavo.... Hvala!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
9.9.2010 12:38:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

T.Z.- PROSILA BI TE, ČE MI LAHKO NA ZS POŠLJEŠ ŠTEVILKO OD NADKE

samo preverim, če jo lahko dam... sem ji ravno poslala sms z vprašanjem.

(odgovor članu zalcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
9.9.2010 13:39:36   
tinkatonka
Hej punce!

Jaz sem že nazaj iz Bazarja. Sva bile skupaj z malo (še enrkat hvala za družbo in kavico user posted image ). Če nimaš otrok s seboj se da kr hitro mimo pridt, pa res vse v miru pogledat, pa še gneče ni bilo, glede na to da sva bili dopoldan in da je 1.dan. Kupili sva tudi knjigice, ker so res po ugodnih cenah (5€, al pa 3€). Meni je žal, da jih nisem še več. Sem pa obe že odkar sem prišla domov prebrala user posted image , zdaj se pa odločam ob kakšnih priložnostih mu jih bom dala. user posted image

Pa še dobra novička: Tosama je odprla spletno trgovinico!!!! http://www.tosama-trgovina.si/ in imajo v septembru brezplačno poštnino nad 20€. user posted image

Mislim na nadko in upam, da jo nehajo matrat in da se bo čimprej crklala z Melanie. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še mal noge v luft dat, kosilo je že v trebuščku, za moža mi pa danes ni treba kuhat, ker se je ponudila tašča, da mu naredi nekaj gobjega. user posted image . Potem pa počasi po Aneja. Danes bova najbrž veliko zunaj, ker je končno malo lepše vreme.

lep preostanek dneva,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 9.9.2010 13:44:13 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
9.9.2010 14:25:41   
blanči
Nadka drži se user posted image user posted image user posted image .

Nekaj podobnega se je meni dogajalo v celjski P pred tremi leti in pol. Svoje popadke sem dobila ob treh popoldne in ob enih zjutraj šele prišla v porodno sobo, ko so bili popadki na 2 min., čez nekaj ur sem dobila še umetne popadke - user posted image . Okrog 8 zjutraj se moji mali pikici ni več godilo v mojem trebuščku a so še kar odlašali, jaz vem bolj malo ker so me našupali z nečim da sem samo blodla. Ob pol dvanajstih pa je bila taka sila, da sem bila v 5 min. pripravljena za CR. Ne vem zakaj tako čakajo in mučkajo, a pol ko je pa sila se pa da vse naredit. GROOOOOOZAAAA!!!

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
9.9.2010 14:28:22   
mala
Res je bilo luštno na Bazarju,  tako kot je rekla Tinkatonka so knjigice res zelo znižane in so zelo dobre, naši jih bodo super veseliuser posted image .
Pa še malo sva s Tinko poklepetale ob kaviciuser posted image , kar se za čveke spodobiuser posted image ..
Hvala tinka za družbouser posted image

Tiste, ki greste danes v Rim, čimlažji poroduser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   [Brisano sporočilo]
9.9.2010 14:42:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
9.9.2010 14:45:20   
archie
jaz sem sla pa danes kar v P na CTG (zaradi medenicne vstave). CTG je bil itak skor ravna crta, ceprav na zacetku je punca celo nekaj brcala user posted image . Potem mi je en dr. naredil UZ, me vprasal glede pricakovanj o porodu in zakljucila sva zgodbo, da me caka CR. Drug teden (16.9). uf, sedaj si moram pa malo glavo poslihtat. saj sem imela nekje v podzavesti, da me bo to doletelo, ampak ko dobis pa resnicen datum, je pa vseeno malo šoka.

Katera bo prevzela od drugega tedna naprej obvescanje? In komu lahko jaz posljem SMS?
Imela sem res fuuul dober namen, da bi meni sporocale SMS, ampak CR ne upajo delat kasneje... se opravicujem user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
9.9.2010 14:56:40   
corfu
Archie, očitno me boš prehitela user posted image

Te razumem, šok je vsekakor, čista zmeda v glavi...sem doživela te občutke. A boš šla spinalno ali pod narkozo?

Jaz sem ravno izpod tuša, še materinsko pripravim in počasi odrinem proti ginekologinji.
Na čase še sama ne dojamem, da bom vsak čas imela v rokah majhno štručko, meni je čas nosečnosti tako noro hitro minil, groza, res in potem ko se malo poglobim v svoje misli, male pajacke in posteljico v spalnici mi postane jasno, kaj bom vsak čas doživela user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
9.9.2010 14:56:59   
mala2001
Vidiš, kako zanimivo, v naši P pa dajo datum CR čim bližje roku ali celo čez rok... Js ga mam npr. med 15. in 17. sedaj... (PDP 16.9.), raje počakajo, da se samo kaj začne zaradi user posted image zdravja....user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
9.9.2010 14:57:12   
Anonimen
Hej!
Od nadke še nobenih novic, če ima katera druga naj javi.
Je pa res tako, da so po vseh P možni zapleti ampak saj pravim - vsaj s strahom ne greš nekam, kar je pa tudi veliko vredno. Nekatere imajo dobre izkušnje, nekatere ne... pri nekaterih se za kakšno stvar prehitro odločijo, nekaterim pa odlašajo in je potem pa urgentno. Nikoli ne moreš vedeti kako bo in s tem se je preprosto treba sprijazniti in si "pošlihtati" po glavi. Morda ravno zato mene te hude porodne zgodbe ne bremenijo, ker itak vem, da nimam vpliva na dogajanje (seveda do določene stopnje) je pa dobro vedeti kako nekje hitro (ne)reagirajo.

archie: oooo ti boš tudi kmalu cartala!!! nas boš vse po levi prehitela user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
9.9.2010 15:00:56   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.
archie: oooo ti boš tudi kmalu cartala!!! nas boš vse po levi prehitela user posted image

sorry, reeeeeees nisem hotela user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem se, kaksna bo narkoza. Se odlocimo v ponedeljek (menda je tudi odvisno od lege user posted image ).

Saj jaz bi tudi raje, da je kaj kasneje, ampak to navsezadnje ni odvisno od mene. Moj G je rekel, da najbolj idealno bi bilo, da se pocaka na popadke in potem naredi CR. Ampak kaj pa, ce ravno jem preden se zacnejo popadki? Potem se pa caka na prazen zelodec, al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
9.9.2010 15:02:16   
Anonimen
Ja blanči je čakala par ur... je tudi zjutraj jedla pa ji je potem voda odtekla in so čakali...

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
9.9.2010 15:02:17   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Vidiš, kako zanimivo, v naši P pa dajo datum CR čim bližje roku ali celo čez rok... Js ga mam npr. med 15. in 17. sedaj... (PDP 16.9.), raje počakajo, da se samo kaj začne zaradi user posted image zdravja....user posted image

to je pa kje?
saj meni je moj osebni G isto rekel... da najbolje je, da se pocaka na zacetek... ampak lazje za P pa je, da je vse splanirano v naprej...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
9.9.2010 15:08:58   
eva2010
Dober dan user posted image user posted image user posted image

Resnično upam, da so Nadko že nehali mučiti in da se že crklja s svojo punčko. user posted image user posted image user posted image

Tinkatonka - tebi pa želim, da res kmalu greš po svojega user posted image , da se rešiš teh nadležnih ljudi. Si ne predstavljam, da bi bila čez rok in upam, da ne bom, čeprav vse kaže na to user posted image .

Moj pregled včeraj je pokazal, da sem odprta 2 cm, nič popadkov, user posted image  se dobro godi. G pravi, da do PDP 15.09. verjetno ne bom rodila, do konca drugega tedna pa sigurno. No pa da vidimo. Včeraj smo preiskusili metodo user posted image , pa očitno ne deluje user posted image .

Naj bodo danes še naprej pozitivne misli namenjene Nadki. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
9.9.2010 15:12:41   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

to je pa kje?
saj meni je moj osebni G isto rekel... da najbolje je, da se pocaka na zacetek... ampak lazje za P pa je, da je vse splanirano v naprej...

Porodnišnica Brežice.... No pri meni je vstava ok... vprašanje je, če bo user posted image šel skozi medenico... če se začne prej bomo menda probali, če ne do datuma pa je pač CR. Upam, da jutri dobim čisto določen datum z uro.... Se mi zdi, da mi bo potem lažje čakat....user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
9.9.2010 16:21:40   
sanje2
hay user posted image !

sem se z nadko pogovarjala, čez cirka dve uri ji bodo naredili CR,  nisem jo hotela dalje mučit, ker ima na pet minut popadke in ji verjetno niti ni do pogovora. držimo pesti da se čimprej reši.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
9.9.2010 16:23:55   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

hay user posted image !

sem se z nadko pogovarjala, čez cirka dve uri ji bodo naredili CR,  nisem jo hotela dalje mučit, ker ima na pet minut popadke in ji verjetno niti ni do pogovora. držimo pesti da se čimprej reši.

a pa se 2 uri bodo cakali?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
9.9.2010 16:33:03   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: archie

hay user posted image !

a pa se 2 uri bodo cakali?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je treba počakat na fraj anesteziologa in operacijsko sobo in podobne reči, jst sem tud tako čakala....user posted image Še malo, pa bo.... držimo pesti!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
9.9.2010 16:35:50   
sanje2
ja jo kar matrajo, le kaj si predstavljajo, pa to več kot 24 ur!

glede različnih zgodbic o porodih itd,... vam priporočam da se ne sekirat, ker vaš porod bo morda šel skozi čist na izi in boste imele lepo izkušnjo, nekaterim je pač težko, enim majn, druge pa otročeke kar ven ( prdnejo). poznam takšne in drugačne zgodbe,...jaz sem že rodila in vem kako je, pa vseeno mislim na najboljše, da bo slabše sploh ne študiram.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
9.9.2010 17:03:16   
Anonimen
pozdrav!

no zdaj veste zakaj me sam bog ni dobil v celjsko P...
ker če je že urgenca v k... pol ostalo tut ne more bit kaj...

janjja, glede ptujske porodnišnice... sem ena tistih ki je ful najebala med porodom, ampak če ne bi bilo teh babic zraven mene, mogoče danes nebi bilo tukaj niti mene, niti otroka... dala sem skozi tut vse smene, ker če se spomnite, sem bla dvakrat že prej sprejeta na opazovanje in so vse babice ok... en porod ni trajal dlje od petih ur...

no bom še malo kasneje poskusla napisat porodno zgodbo, da vidiš, kaj je v bistvo pomembno in glavno da je v P super...

nadka, upam da se rešiš čimprej

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
9.9.2010 17:04:05   
Anonimen

hay user posted image !

O hvala bogu, končno se nekaj premika!

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
9.9.2010 17:31:37   
brezcopatka
Lahko bi se našla 1001 zgodba za vsako porodnišnico, tako pozitivna kot negativna. Glavno je ohraniti pozitivne misli.

Archie: te čisto razumem, meni je tudi kr bil šok, ko sem dobila datum za CR. Je pa mislim, da tako, da je fajn, če se popadki sami začnejo, pa potem naredijo kr CR, samo v primeru medenične vstave pa niti ni tak fajn, ker se lahko spusti, zato raje ne tvegajo in dajo datum malo prej. Jaz tudi odhajam v ponedeljek na sprejem, v torek pa na CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!