|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozabil da ima prazen telefon
8.8.2010 1:18:18   
mamamajča
MissLady, glede na št. tvojih postov vidim, da nisi ravno nova na forumu, tako, da ti predlagam, da se počasi navadiš na svakojake izpade in napade nekaterih uporabnic, pa jih enostavno ignoriraš. Se pač boljše počutijo, ko nekoga totalno popljuvajo.

Ne sekiraj se, otročku škodi!

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 76
8.8.2010 11:46:29   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1

ja no... ne vem, če je gospod mož že slišal za prezgodnji porod ali kaj...

mislim, da bi v taki situaciji lahko imel malo več odgovronosti. drugače je pa že malo čudno, da eno v tako visoki nosečnosti pusti samo doma in gre na obisk k sosornikom. lahko bi šel prej ali kasneje, ne pa zdaj, koga ona potrebuje.... da pa pričakuje, da bo šel z njo, je pa itak čisto preveč. pa naj njeogvi gor pridejo.. saj vize dobit tud ni taka znanost... greš na velesopslanštvo, sorodnik da garatno pismo  in je. če imaš seveda "čiste roke"

Ah, daj ne pretiravaj. Saj ni šel na pot okrog sveta.
Visoka nosečnostpa ni 28. teden.

24 ur se nista slišala?! OMG! Pa boš to preživela?

Madona, ene pa svojim res ne pustite dihat.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 77
8.8.2010 11:54:19   
pelin
Jst te tudi čisto razumem...pa čeprav nisem po naravi ravno paničar...verjetno zato, ker je moj podobne sorte...že ves čas ( tudi med obema nosečnostima) je precej na terenu in je zelo len kar se tiče klicanja...Res je. da je bil do sedaj vedno dosegljiv, vendar me je , posebej v začetku motilo to, ker me je tako malokdaj poklical. Zdelo se mi je, da mu je pol manj dolgčas za mano, kot meni za njim. Jaz sem bolj trmaste sorte in mu nisem težila s klici, ampak sem raje doma z dolgim nosom čakala, kdaj me bo poklical...Končno sem spoznala, da on to ne počne nalašč, ampak enostavno se ne spomni, da bi bilo lepo, da bi me večkrat  poklical  oz. da meni ti najini čvekci pač veliko pomenijo...Precej časa sem rabila, da sem to predelala v sebi in končno to razložila še njemu...Hecno je to, da je bil kar presenečen, ko sem mu to razlagala, potem pa mi je rekel, da mi po celodnevnem delu nima nevem kaj zanimivega za povedat...user posted image Ko sem mu  končno dopovedala, da naj bi bil to pogovor v smislu "samo da ti čujem glas" in ne zagovor diplomske, so se zadeve malo bolj uredile...
Pa še to...res je , da tako od daleč bolj težko naredi kaj konkretnega, če se kaj zakomplicira v nosečnosti, pa vendar...meni je tudi takrat največ pomenila njegova moralna podpora oz. mi je čisto dol viselo, če je okrog mene plesalo pol sveta, če njega ni bilo. Pa tud to, da je bil prisoten pri porodu, se mi je zdelo nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo v življenju...pa ga tega nisem prosila in se je za to čisto sam odločil...ne , zame namreč porod ni nekaj vsakdanjega, normalnega, nič posebnega....Tako na splošno že mogoče, iz osebnega vidika pa nikakor...zame je bila to 14- urna agonija, ki se je končala čudovito...Definitivno je ne bi želela deliti z nikomer drugim kot s partnerjem...Aja, pa spala tudi nisem med porodom...dvakrat sem za kratek čas omedlela, to pa je bilo tudi vse...

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 78
8.8.2010 12:18:45   
Arwenko
hja, razlika je zdaj, če je nekdo že celo življenje tak, da ga za telefon boli, ali nekdo, ki načelom ni tak iz nekega razloga za 24 ur mrkne, to je zame velika razlika.

Ampak ne vem no, a je od partnerja oziroma moža res tako hudo pričakovat vsaj en sms zvečer z vsebino par besed: "Vse ok, gremo zdaj ven. Lahko noč." ali pa nekaj podobnega no. Saj mislim da noben ne pričakuje iz tujine litanije in ne vem kakšne pogovore. Jaz pač od mojega to pričakujem, 2x na dan vsaj en sms, oziroma obratno, ker sem v veliki večini jaz tista, ki sem odsotna, ne vem zakaj sem zaradi tega čudna in zakaj bi to moralo pomenit najedanje.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 79
8.8.2010 12:31:12   
PeggyBundy
Sploh mi ni jasno, zakaj si vsiljujete svoje poglede na telefonijado v zakonu?

Nekateri zakoni čisto normalno funkrionirajo brez telefonijad, nekateri pari pa so se navajani slišati večkrat na dan in če se ne, smatrajo to kot znak, da bi znalo biti kaj narobe.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 80
8.8.2010 18:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Sploh mi ni jasno, zakaj si vsiljujete svoje poglede na telefonijado v zakonu?

Saj je želela naše komentarje user posted image .

(odgovor članu PeggyBundy)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
8.8.2010 19:04:54   
Petraa
Sem šla prebrat tvoj post in pretiravaš. Očitno ti hormoni delajo. Rajši se sprosti in uživaj. 

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 82
8.8.2010 19:20:21   
zvezdica_1
no, vsem tistim, ki zagovarjate, da bi lahko šla zraven-po 30. tednu nsečnosti zdravstvena zavarovalnica zelo pogosto zavrne plačilo poroda in zdravljenja tistih bolezni, ki so obstajale že v matuni državi... tako da...
in ja, neumestno je od moža, da je tako pot ob rizični nosečnosti sploh predlagal. saj vlak ne stane toliko, da ne bi zmogli plačila-magari bo ož staršem ti 2 karti plačal, bi verjetno bilo boljše za vse vpletene.... kolegi bi pa počakali

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 83
8.8.2010 22:59:17   
benika
Ah ja...

< Sporočilo je popravil benika -- 8.8.2010 23:04:56 >

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 84
8.8.2010 23:05:28   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Lahko pa pogledamo zgodbo še z druge strani...... ostanem doma noseča (mimogrede nisem še omenila, da imam rizično nosečnost, zaradi sladkorn bolezni tip2 in sem na inzulinu) v 28. tednu.

Tudi jaz sem imela sladkorno v nosečnosti in obstaja tudi možnost prezgodnjega poroda pri nosečniški sladkorni, zato po mojem skrb in previdnost ni odveč. No, jaz sem rodila v 33. tednu...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.8.2010 23:06:32 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 85
8.8.2010 23:09:51   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Lahko pa pogledamo zgodbo še z druge strani...... ostanem doma noseča (mimogrede nisem še omenila, da imam rizično nosečnost, zaradi sladkorn bolezni tip2 in sem na inzulinu) v 28. tednu.

Tudi jaz sem imela sladkorno v nosečnosti in obstaja tudi možnost prezgodnjega poroda pri nosečniški sladkorni, zato po mojem skrb in previdnost ni odveč. No, jaz sem rodila v 33. tednu...

Možnost prezgodnjega poroda obstaja pri vseh nosečnicah, ne le pri cukerašicah. In če gledaš na to, potem si lahko doma 9 mesecev 24/7. Ne vem no, pretiravat tudi ni potrebno. Jaz sem ravno tako na inzulinu in nihče mi ni rekel, da je moja nosečnost rizična. Niti je ne jemljem tako.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 86
9.8.2010 10:33:32   
koala
Te razumem, popolnoma. Se spomnim ko je moj prvič po rojstvu sina šel na teren, mali je bil star pet tednov, moj pa daleč na Kosovem. Imava navado da se vsaj 2 krat dnevno slišiva, takrat pa ga nisem mogla priklicat več kot 20 ur, s tem da je na začetku zvonilo, kasneje pa je bila številka nedosegljiva. Itak da ssem imela vse možne črne scenarije narisane, pol pa se je za povrh neka ženščina javla v meni popolnoma nerazumljivem jeziku. Ko sem hkrati klicala njega in brskala po spletu za slovenskim veleposlaništvom na Kosovem se mi je končno javil in mu je bilo totalno čudno kaj jaz zdaj paniko delam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
9.8.2010 11:31:49   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: MissLady

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

jst to nonstop pozabljam, da mam prazn telefon. oz. pozabljam da sploh mam telefon, tud če ni prazenuser posted image

Podpis. Jaz včasih pogledam na telefon in vidim da imam neodgovorjene klice in ko pogledam datum so cca 3 dni nazaj user posted image ali pa kar cel teden. Pa ko se mi sprazni ga par dni ne napolnim, ker mi je to komplicirano user posted image

Ampak moji so navajeni da je tako in jih ne skrbi če se ne javim na telefon. Bi jih pa verjetno skrbelo, če bi bili navajeni da se vsakič javim ob prvem zvonenju potem se pa kar naenkrat ne bi...

Ne vem no....... javte se takrat, ko boste v visoki nosečnosti in bo vaš mož 1300 km stran, ve same doma... on pa vas bo za 24 ur pozabil ......

Najprej bom na to odgovorila, potem pa grem prebrati še ostale odgovore. Imam občutek, da se do konca smiliš sama sebi. Moj je tudi v moji nosečnosti šel na Irsko za 1teden (sva se slišala mogoče 1x na dan ali pa še manj, ker je že za tistih nekaj klicev dobil astronomski račun) in kaj naj bi čučila doma in se smilila sam sebi, češ kak sem si boga, da me je pustil samo-pa še nosečo. S tem da na Irsko ni šel na obisk, ampak trenirat.
Meni se to, da se ti 20ur ni javil ne zdi nič kaj hudega. Sicer bi tudi jaz verjetno najprej pomislila, da se mu je kaj zgodilo, ampak da bi ga pa potem "križala" zaradi tega, ker sem noseča in nebogljena...

In tako ko je že napisala ena pred mano....tudi če bi s tabo že kaj bilo, ne bi mogel pravočasno do tebe (konec koncev bi lahko ta obisk prestavil za naslednje leto, če imaš take probleme).

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 88
21.8.2010 13:47:12   
Zamima

in ko sem mu to v navalu jeze razložila, je bil odgovor: Jah, a ti je kej blo? user posted image user posted image user posted image

user posted image
ja, valda, samo, da gospod ni nič kriv, kriva si ti, ker težiš - jaooo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 89
21.8.2010 22:46:11   
bolhamala
Sedaj bom malo zašla s teme, ampak moram napisati kaj sem se spomnila ob tem postu, haha.
Tudi jaz sem bila takrat pozno noseča, ko me moj "vpraša", če lahko gre s kolegom na pijačo. Ker gre res redko,  seveda nisem imela nič proti. Lepo v miru zaspim, se prebudim okoli dvanajstih, njega še ni. Se mi je zdelo malo čudno, ker redko pride res pozno. Ok, zaspim dalje. Se prebudim spet čez kakšno uro in se spomnim, da nima ključa, spodaj pa zaklenjena vrata. Mu pošljem sms, on ne odgovori. Čez čas pokličem, ne odgovori. Me malce že grabi jeza, da nič ne pokliče nazaj. Poskušam umirit svoje hormone in zadremam nazaj. Se prebudim okoli treh-nič. Me že malce pograbi jeza, da gospod bi pa lahko malo na telefon gledal, kaj pa če bi dobila popadke itd. itd. Ob pol štirih pa res dobim že skoraj popadke (take živčne:), začnem hodit po sobi gor in dol, že polglasno preklejem tipa, odprem vrata od dnevne in zagledam svojega....-kako mirno spi na kavču oz. me ravno začudeno pogleda, ko s tako ihto odprem vrata...
Ga vprašam zakaj se ni oglašal, pa od kod se je vzel, pa reče, da že od nekaj čez enajst spi na kavču. Da me ni hotel zbuditi, pa da je še malo tv gledal, ker še ni bil zaspan in ga je pol pobralo. Kaj pa telefon???? V avtu ga je pozabil!!!
Še danes se nasmejem, ko se spomnim tega. Kak so mi malo po malo živčki delali vedno bolj, na koncu sem ga že res klela, on pa spal na kavču....)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 90
24.8.2010 9:33:55   
zvezdan
Mislim, da ne pretiravaš. Jaz bi prav tako zblaznela...no tudi sem parkrat, ko se gospod pač ni javil po celo noč. Kontrola...mogoče...dedc se mora javt!!!

No glede na to da si noseča pa sploh ni debate...kaj če bi šlo kaj narobe....kaj če bi rodila. Upravičeno si lahko jezna...v bisnu bi bila jaz besna pa še kar nekaj časa bi ga maltretirala s temuser posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu bolhamala)
Neposredna povezava do sporočila: 91
24.8.2010 9:35:48   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: bolhamala

Sedaj bom malo zašla s teme, ampak moram napisati kaj sem se spomnila ob tem postu, haha.
Tudi jaz sem bila takrat pozno noseča, ko me moj "vpraša", če lahko gre s kolegom na pijačo. Ker gre res redko,  seveda nisem imela nič proti. Lepo v miru zaspim, se prebudim okoli dvanajstih, njega še ni. Se mi je zdelo malo čudno, ker redko pride res pozno. Ok, zaspim dalje. Se prebudim spet čez kakšno uro in se spomnim, da nima ključa, spodaj pa zaklenjena vrata. Mu pošljem sms, on ne odgovori. Čez čas pokličem, ne odgovori. Me malce že grabi jeza, da nič ne pokliče nazaj. Poskušam umirit svoje hormone in zadremam nazaj. Se prebudim okoli treh-nič. Me že malce pograbi jeza, da gospod bi pa lahko malo na telefon gledal, kaj pa če bi dobila popadke itd. itd. Ob pol štirih pa res dobim že skoraj popadke (take živčne:), začnem hodit po sobi gor in dol, že polglasno preklejem tipa, odprem vrata od dnevne in zagledam svojega....-kako mirno spi na kavču oz. me ravno začudeno pogleda, ko s tako ihto odprem vrata...
Ga vprašam zakaj se ni oglašal, pa od kod se je vzel, pa reče, da že od nekaj čez enajst spi na kavču. Da me ni hotel zbuditi, pa da je še malo tv gledal, ker še ni bil zaspan in ga je pol pobralo. Kaj pa telefon???? V avtu ga je pozabil!!!
Še danes se nasmejem, ko se spomnim tega. Kak so mi malo po malo živčki delali vedno bolj, na koncu sem ga že res klela, on pa spal na kavču....)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

Neposredna povezava do sporočila: 92
24.8.2010 9:44:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: bolhamala

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, zdej sem se pa narežala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 93
24.8.2010 11:09:24   
darja.mark
No to je pa slaba stran če imaš veliko stanovanje, hehe, da pride dec domov, gre spat in ga sploh ne porajtaš :9 Moj se men v 40-ih kvadratih res ne more skrit :))

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 94
24.8.2010 11:29:06   
Sync

A je to normalno????

Ne vem no..... full sem užaljena. A moram to pač od tipa pričakovat, al je to res višek ignorance???

Ne ni normalno to, kar si naredila.

To pomeni, da tudi sicer v življenju deluješ podobno in verjetno je kar težko to prenašat. Vsaj nam tipom, ki še ne razumemo vsega user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 95
24.8.2010 12:01:50   
ronja
Sicer se strinjam z Ankico, pa res je tudi, da jaz navadno nimam telefona s seboj (me je lubi lepo prosil, ko se je zelo približal moj PDP, če bi zdaj pa lahko vzela vedno s seboj telefon na plavanjeuser posted image - sem ga, čeprav sem mu povedala, da bi tam ziher vsi pomagali in da ne bom tam sama, če se mi kaj zgodi. Ampak se je boljše počutil in zato sem ga pač takrat jemala s seboj.) Ne bi bila jezna in užaljena, bi me pa čisto mogoče zaskrbelo zanj. Vendar sva midva navajena, da mobi je, al ga pa ni, nobeden ni preveč reden glede tega in se zato ne sekirava. Če bi bila navajena, da se javljava, pa bi bilo težje.

Je pa lubija tudi zadnjič stisnilo, ko je zjutraj odpeljal male v vrtec, jaz sem bila pa mal čudna po tejle operaciji osmic in sem nekaj skup padala in potem ko se mu nisem nič javila ne na mobi, ne na stacionarca, ne na mail... ga je zaskrbelo. je hotel že domov it pogledat, pa sicer ni paničar, niti pod razno! mene pa so iz vrtca klicali, da Ronja jjoka in sem šla ponjo in seveda nisem vzela mobija s sabo, sem samo šibala. On je pa mislil, da sem tok časa v nezavesti, da nič ne slišim, pa ga je zaskrbelo.

Vseeno moram pa našo miss malo zagovarjat:

Neodgovornega je v tem kaj?
Mislim, kaj lahko človek naredi 1.300 km stran, če se zgodi nekaj nujnega? Tudi če se v isti milisekundi usede v avto - ti ne more pomagati. Nič. Niente. Razen da boš v paniki, kako hitro bo to pot prevozil. In če se po idealnem scenariju tebi zgodi nekaj bo 12:01, ker je on takoj izklopil telefon in ga ti uspeš preklicati ne vem katero uro več naslednji dan, kako ti bo pomagal? Ne more ti. In, konec koncev, če bi bilo nekaj res tako usodnega in nujnega, ga ti niti ne bi mogla klicati. Pač je ves riziko v odhodu samem - zato mu ne teži še sedaj, ker je brezproduktivno.

mili, pozabljaš, da smo čustvena bitja - ne more ji fizično pomagat, tu se strinjam. Ampak lahko ji pa čustveno - lahko ji recimo reče: "drži se, lubi", tik predno gre v operacijsko. In večini žensk bo to pomagalo, če jim reče njihov partner.

Lej, ko sem jaz začela krvavet, ko da so me zaklali, ko sem bila 3 m noseča z Lejlo, je bil lubi na terenu (mimogrede, je bil seveda nedosegljiv, ker navadno ni signala, kadar delajo bogu iza nogu, potem se najprej še ni mogel javit - narava dela. In je vedel, da je kriza, ker sem večkrat zapored klicala, česar sicer ne počnem). Vedela sem, da mi ne more nič pomagat, pa sem mu vseeno želela povedat, kaj se dogaja (in seveda sem mu rekla, da naj en drug vozi tisti dan - in se je res tako zmenil). In čeprav ga ni bilo zraven, mi je pomagal. Ker sem videla, da se tudi on boji, da je tudi njemu hudo, da si jo tudi on želi in da sva skupaj v tem. veliko ti lahko pomaga, tudi 200 ali 1300 km proč.

Pa če se začnejo navadni popadki, lahko vmes že domov pride (lubi je šel v Split službeno, po mojem PDPju in sva bila zmenjena, da ga pokličem, ko se bo kaj začelo dogajat - in sem ga - in je prišel domov in potem sem šla rodit). Ja, Split je pol bližje, ampak kolikor časa je moj porod trajal, bi tudi iz Makedonije prišel.

In, konec koncev, če bi bilo nekaj res tako usodnega in nujnega, ga ti niti ne bi mogla klicati.

Tudi ni čisto res. Imela sem že precej nujnih problemov, pa se navadno da prej poklicat. Ne moreš poklicat, če te avto zbije. Če ti pa plodovnica odteče, pokličeš, medtem, ko čakaš rešilca. Če dobiš popadke, tudi vmes pokličeš. Če začneš krvavet, tudi. Nisi v sekundi že v p. in do takrat imaš čas klicat očeta svojega otroka, da ve, kaj se dogaja.

Zaradi mene - tudi če bi šel user posted image .

Itak sem odspala svoj del.

Mili, če ga pa ne prespiš, potem si ga lahko prekleto želiš zraven. Meni je pomagal s tem, ko je bil zraven, da sem se lahko obešala po njem, recimo, tadrugič bi sploh komot vse sama izpeljala, brez babic (saj tudi skoraj sva - bile so tam 10 min, pa tudi če jih ne bi bilo, bi bilo isto). kar se mene tiče, rajši rodim brez babic kot brez njega (če je vse ok pri porodu seveda - če se karkoli zakomplicira, jih rabim, da ne bo kdo narobe razumel).

gina, ne vem, kakšna je miss ladyina nosečnost, ampak meni so recimo prepovedali dolge vožnje - z razlogom. Takrat bolj pritiskaš na plod in če je nosečnost rizična, se lahko začnejo kake zelo neprijetne stvari - recimo prezgodnji popadki. Tako, čist iz izkušenj.
Sama sicer nisem panik, vedno mislim,da bom ok in se mi ne zdi nič takega, če nekaj časa ni dosegljiv (recimo danes je na terenu in mu je že zjutraj crknil mobi - me je namreč poklical iz sodelavčevega, zato vem;) in bo pač nedosegljiv do jutri zvečer, ko pride domov. J* ga, desi se to. Ampak mislim, da tu sploh ne gre za to, ampak bolj zato, da ima ona občutek, da jo kaznuje zato, ker ni hotela it zraven in da ne misli na dobro za njiju.

Se pa strinjam, da 28 tednov še ni tako visoka nosečnost in da ne morejo bit naši dragi 9 mesecev v pozoru, ker se pač vedno lahko kaj zgodi. Ampak po drugi strani pa sem jaz s svojo pretirano brezbrižnostjo večkrat naredila štalo... Tako da je včasih boljše bit mal panik.

evo, jaz pa tega nisem nikol razumela, majke mi da neuser posted image a pol bi blo boljš, da bi se mu kaj res zgodilo, če bi cel polomljen in mogoč celo mrtev ležal tam nek v makedoniji, a to bi bil pol opravičljiv razlog, da se ne javlja na telefonuser posted image in zdej ko je z njim vse ok, ko bi mogla bi vesela, da je živ in zdrav..ne, užaljenost. jao jao...pa sej to ženske ful delajo, en tak trend se mi zdi da je to

ulla, ti to vedno obrneš: seveda, če se človek ne more javit, ker je imel nesrečo, je to gotovo opravičljiv razlog. Ampak kje piše, da bi bilo to, da bi imel nesrečo, boljše? Ona samo pravi, da jo je skrbelo zanj. Užaljena pa je zato, ker jo je zaradi njega skrbelo - sicer pretirava, ampak vseeno pa razumem, da ima svoj razlog.
Tebi pomenijo ene stvari veliko (da ti da mir, ko ga rabiš), njej pa druge. Kot bi ti svojega nahrulila, če te ne bi pustil pri miru, ko to rabiš, tako ona svojega, če se ne javi- zakaj je to tako težko razumet, da smo si različni in nam različne stvari veliko pomenijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
25.8.2010 16:24:18   
tehnofil
HALOOOOO???? ... A je to normalno???? ...Ne vem no..... full sem užaljena. A moram to pač od tipa pričakovat, al je to res višek ignorance???
No  tolk, da sem se skašlala...... zdej pa komentarji. :)))

Hormončki delajo , a? user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 97
29.8.2010 14:34:34   
titania
a starše v sosednji vasi, da naj jih pošlje pogledat kaj se dogaja..... on pa je pozabil, da ima ceu večer, celo noč in še cel dopoldne prazen telefon????

Ne vem no..... full sem užaljena. A moram to pač od tipa pričakovat, al je to res višek ignorance???

No tolk, da s

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pomoje totalno pretiravaš. sploh z zbujanjem ob 4ih zjutri. but it's just me.

no, da ne bo pomote, nisem mela vkloplene budilke za ob 4h, ampak se ponavadi vsako noč zbudim za lulat... sej veš, nosečnost pa to :)

Sej se tudi meni zdi da pretiravam, samo jaz pa imam celo noč telefon pri sebi, skoz čakam če se bo gospod kej spomnu in me poklical, kako se kaj počutim, ampak zaman. V vsem tem času, ko ga ni doma, me je samo 1x on poklical in to prvi dan, da je povedal da je srečno prispel (pa še to se je spomnil ob 4h popoldne, prišel pa je  ob 2h zjuraj), pomoje še to samo zato, ker so mu njegovi sorodniki tam tolk najedal kako sem kaj jaz, da je moral že zaradi njih poklicat. Drgač bi mi pa lahko brada zrasla, če bi čakala na njegov klic.

Ne vem no, men se zdi, da bi vsaj tolk občutka moral imet, da bi pomislil, da me bo zaskrbelo, če bo imel 24 ur št. nedosegljivo. Se pravi, da se ves ta čas ni spomnil, da bi pogledal na telefon če sem ga kaj klicala, in bi že zato opazil, da ima prazno baterijo.

Pomoje pa ne pretiravaš. Vso pravico imaš, da veš kaj se dogaja z njim inkje hodi in obratno. Navsezadnje bo on le očka tvojega dojenčka. Ne imetni slabe vesti...

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 98
29.8.2010 16:37:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Neodgovornega je v tem kaj?
Mislim, kaj lahko človek naredi 1.300 km stran, če se zgodi nekaj nujnega? Tudi če se v isti milisekundi usede v avto - ti ne more pomagati. Nič. Niente. Razen da boš v paniki, kako hitro bo to pot prevozil. In če se po idealnem scenariju tebi zgodi nekaj bo 12:01, ker je on takoj izklopil telefon in ga ti uspeš preklicati ne vem katero uro več naslednji dan, kako ti bo pomagal? Ne more ti. In, konec koncev, če bi bilo nekaj res tako usodnega in nujnega, ga ti niti ne bi mogla klicati. Pač je ves riziko v odhodu samem - zato mu ne teži še sedaj, ker je brezproduktivno.

mili, pozabljaš, da smo čustvena bitja - ne more ji fizično pomagat, tu se strinjam. Ampak lahko ji pa čustveno - lahko ji recimo reče: "drži se, lubi", tik predno gre v operacijsko. In večini žensk bo to pomagalo, če jim reče njihov partner.

Vidim dve možnosti - moža "pustim", da gre tako daleč in ne pričakujem, da bo vsako minuto z mano.
Ali ga pustim, in pričakujem, da bo.

V prvem primeru ne čutim takšne potrebe, da se tudi javim, če bi bilo kaj tako urgentnega. Jaz vem, da njega na nek način skrbi, če sem jaz v redu, čeprav je on daleč - ker je bil dogovor o potovanju iskren kompromis obeh, ki sam po sebi vključuje tisto vgrajeno skrb za drugega, kako je oziroma če je v redu. To je tisti del, ki ne vključuje potrebe po stalnem fizičnem kontaktu - ker enostavno veš, da je nekdo "v zraku" s tabo, čeprav na telefonu ni. Tukaj je dodatna podpora "drži se" dobrodošla, ni pa nujna za moj dober občutek. Vsekakor je plus, ni pa minus, če je ni - česar ne morem reči za varianto številka dva.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
29.8.2010 17:01:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Lej, ko sem jaz začela krvavet, ko da so me zaklali, ko sem bila 3 m noseča z Lejlo, je bil lubi na terenu (mimogrede, je bil seveda nedosegljiv, ker navadno ni signala, kadar delajo bogu iza nogu, potem se najprej še ni mogel javit - narava dela. In je vedel, da je kriza, ker sem večkrat zapored klicala, česar sicer ne počnem). Vedela sem, da mi ne more nič pomagat, pa sem mu vseeno želela povedat, kaj se dogaja (in seveda sem mu rekla, da naj en drug vozi tisti dan - in se je res tako zmenil). In čeprav ga ni bilo zraven, mi je pomagal. Ker sem videla, da se tudi on boji, da je tudi njemu hudo, da si jo tudi on želi in da sva skupaj v tem. veliko ti lahko pomaga, tudi 200 ali 1300 km proč.

To sem ti hotela povedat user posted image .

Da če si prav naštelan, je dovolj tisti občutek, da nekoga skrbi in da je nekje s tabo, čeprav fizično ni.
Samo vidva očitno funkcionirata drugače, vesta, kje kdo hodi (in da tam ni signala user posted image ) in v sebi veš, da je on s tabo. Ampak to ni stvar enega potovanja, temveč naštelanosti, ki je med vama že prej (ali pa je sploh ni, tudi če kličeš stokrat na dan, in na noč user posted image ).

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kajenje
tailor

ali kadite v nosečnosti?

da (28%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!