Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

Anonimen -> Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 13:28:35)

Lepo priosim,če ima katera za podariti jesenska in zimska oblačila za punčko v št.92?
Ali pa za starejšo hčerko v št.164 ali xs in s.?
Za vsa oblačila bi bila zelo vesela,ker si trenutno res nemoremo privoščiti kakšnega nakupa smo pač trenutno v finančni krizi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Poštnino lahko krijem sama.

Prosim ne pošiljajte zs,ker mi ne odpira.

Hvala in lp.

misa4 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 14:37:18)

Za fantka, bi se kaj našlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]najlažje bi bilo če bi prišla k meni, da vidiš, kaj je ker številke so bolj varljive.

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 16:49:59)

misa4  od kot pa si?

prijateljica1977 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 17:11:14)

IZ KJE PA STE VI?PRI SELITVI SEM NAŠLA NEKAJ NEVTRALNIH STVARI ,ČE VAS ZANIMA?

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 18:02:19)

Sem iz okolice Brežic.Seveda me zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image],če želite lahko pošljete po pošti.

misa4 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 18:54:18)

Jaz sem iz Postojne.

prijateljica1977 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 19:13:11)

POŠLJITE MI PROSIM VAŠ NASLOV ,KONFEKCIJSKE ŠTEVILKE IN KAJ RABITE NA NASLOV prijateljica1977@gmail.com

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 19:54:05)

misa4 a bi bilo možno poslati po pošti?Seveda ptt krijem jaz.

prijateljica1977 vam lahko pošljem v ponedeljek popoldan?,ker me nekaj zafrkava internet.
Rabim pa vse od bodijev hlače majčke kaj imate tega bomo veseli št. pa so za tamalo 92 za tastarjo,če je slučajno kaj pa 164 ali s in xs.

Hvala.

prijateljica1977 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (7.8.2010 21:49:16)

NI PROBLEM POŠLJITE KO UTEGNETE.SAMA SEM V FAZI SELITVE ZATO VAS PROSIM ZA STRPNOST ČE SE VAM NE JAVIM TAKOJ.SI BOM PA ZABELEŽILA IN KO UREDIM STVARI JAVIM 

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (8.8.2010 13:16:47)

Vredu hvala.

prijateljica1977 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (8.8.2010 18:25:53)

JOJ TE ŠTEVILKE.KER NA VELIKO OBLAČIL NI ŠTEVILK VAS PROSIM ČE MI LAHKO(ZDAJ PA ŽE KOMPLICIRAM ) ZMERITE OTROKA OD PASU NAVZDOL IN DOLŽINA ROKAVA (ZA STAREJŠO HČI)IN MI Z NASLOVOM POŠLJETE NA MAIL NASLOV.DA VAM NE POŠLJEM PREMALIH ALI PREVELIKIH OBLAČIL.

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (8.8.2010 18:41:35)

Vredu, jutri vam pošljem mere.
lp.

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 14:33:08)

Ena mamica mi bo poslala nekaj oblačil in sem ji že v naprej havaležna,če pa bo še katera kaj najdla pa bi bila res vesela posebej za tamalo v št.92,ker smo res v stiski in za enkrat ne moremo nič kupiti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Hvala in lp

kakadoo -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 14:55:25)

Ah žabica a si prepričana da imate finančno krizo?
Zanimivo... Pa kljub krizi si prejšnji mesec pisala da greste na morje za 7-10 dni?
S tem da si lahko tudi internet privoščiš in prosjačiš tukaj?
Mesec kasneje pa nimaš za otroška oblačila?

Ajoj... mislim da je marsikdo drug veliko bolj potreben pomoči kot ti.

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 15:15:21)

Ja res sem pisala da gremo na morje a nazadnje nismo šli ker sem ostala brez službe mi je pogodba potekla in mi jo niso več podaljšali.
Ja a naj sedaj dam tudi internet izklopiti?

Zdi se mi,da jih je tukaj dusti več ki prosijačijo za oblačila in podobno pa imajo res veliko več od mene.

kakadoo-kaj misliš,da nebi raje šla v trgovino in otroku kupila oblačila,če bi imela možnosti?

kakadoo -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 15:35:27)

Je kar precej takih, ki imajo kar dobre dohodke pa živijo na "veliki nogi".
Pa fehtarjo na tak način, pobereje tistih par majčk ki so najbolj cortkane,
ostale pa vržejo v kontejner čeprav so še ok. Saj ne da bi te hotla napadat samo -
a prej pa nisi vedla da ti bo pogodba potekla pa da boš brez službe?
Mislim... vsaj jaz sem taka da najprej poskrbim za otroka, potem šele za druge stvari..

Pia* -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 15:42:36)

IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Ah žabica a si prepričana da imate finančno krizo?
Zanimivo... Pa kljub krizi si prejšnji mesec pisala da greste na morje za 7-10 dni?
S tem da si lahko tudi internet privoščiš in prosjačiš tukaj?
Mesec kasneje pa nimaš za otroška oblačila?

Ajoj... mislim da je marsikdo drug veliko bolj potreben pomoči kot ti.

Tipično slovenjsko razmišljanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image]

Se vidi, da nisi niti toliko razgledana, da bi vedela kje se dandanes objavljajo prosta delavna mesta in kakšen je praksa pošiljanja prošenj za delo.

Sicer pa ne vem čemu je stalnica na tem forumu, da se vsakega nekaj graja a to in ono si pa lahko privoščiš? V končni fazi ji ti nisi podarila NIČ in tista,ki ima namen podariti bo podarila, najbolje da vsakič ko podarjam oblačila najprej preverim na zavodu,banki in sociali kakšno je finančno stanje osebe,ki ji pošljem oblačila. Če bi imela otroke take starosti in oblačila odveč bi  jih podarila tako ali drugače. Za mojo dušo dobro delo za nekoga pa strošek manj.

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 15:54:12)

Vedela sem da mi konec meseca poteče pogodba saj so mi podaljševali mesečno nihče pa mi ni omenil,da je možnost da mi pogodbe nebi podaljšali.
Poglej jaz tukaj prosim samo za kakšno oblačilce,ker je šola pred vrati in tastarja gre v 6.razred tamala pa v vrtec tako da bi imela en strošek manj vsaj za silo,ker upam ,da bom kmalu dobila novo zaposlitev,ker ne sedim doma in čakam zato sem že oddala nekaj prošenj vvsi pa vemo da je danes težko dobiti zaposlitev čez noč.
Mah saj se ne splača da se bom tukaj kregala kot sem napisala prosim za kakšno oblačilce,če ima katera odveč,da ga nebi zavrgla.

Hvala in lp.

darja.mark -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 18:00:59)

Joj tut jaz sem že kr mal jezna. Pa kaj vam grejo v nos tiste ki zaprosijo za kakšno stvar!!!!
Če nimaš preberi in odidi, če maš in če lahko in če želiš, pomagaj. Zakaj je treba vsako najprej napadat od kje vam ta pravica? Bo že vsaka zase presodila a bo podarila kako stvar ali ne. Joj res tipična slovenska-fovšije do neba res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

me zanima kako bi se ti počutila na njenem mestu ali da bi res rabila in bi te druge tkole zabijale nazaj. nikoli ne veš kdaj lahko tebe, mene, sosedo, kogarkoli doleti da ostanemo na cesti in rabimo pomoč...če bi bli vsi taki da bi sam fovšijo zganjal pa gledal kdo si zasluži pomoč in kdo ne, ja kam bi pa prišli? Pobili bi se za par cotk.

kaj misliš da je z veseljem tukaj pisala in prosila za cunje? Mislim da ne. Itak bo pa vsaka sama pretehtala je vredna pomoči ali ne brez tvoje analize

Fleka -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 20:24:23)

Darja.mark-lepo(realno)si napisala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

darja.mark -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (10.8.2010 22:18:36)

Ah ja mi dvignejo pritisk taki komentarji veš. Lahko je s polno ritjo s*at je en pregovor in še kako drži.

Jaz tut sama nimam veliko in si predstavljam kako je nekaterim hudo in tisti res ne rabjo 'pametnjakovičev' da jim tukaj pamet solijo. Je že res da kar si skuhal še pojej, sam ni pa treba se na vsako spravit ki za kaj prosi. In to me najbolj pogreje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Eh pa sej...najbolj take spregledat pa je... sem že velik takih komentarjev 'preslišala' tukaj mi je pa res dvignilo pokrov in nisem mogla bit tiho.

malamedika -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (11.8.2010 12:39:02)

žabica2 če se ti ne mudi zelo bo moja najstrejša hči konec meseca mal omaro pregledala   pa ti javim ker to mora ona sama ker jaz nimam blage veze kaj ji bo še prav ,sam prej žal ne more

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (11.8.2010 13:15:29)

malamedika-vredu ja.
Sporoči,ko boš vedela.

Hvala in lp.

malamedika -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (15.8.2010 20:38:32)

žabica2 a mi lahko sporočiš kok približno je tvoja hči velika da vsaj vem kaj ji bi bilo prav ker je moja tud velika da ji ne bo potem full preveliko

Anonimen -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (16.8.2010 11:43:02)

Moja je velika 155-156cm.

Če katera potrebuje oblačila jih imam nekaj za podariti,ker sem pospravljala omare.Številke so pa različne  od tamale je nekaj št. od 74-86 samo, par stvari od tastarje pa od 122 do 152 vsake št. po par oblekic največ je skoraj št.140.Lahko pošljem slikice na mail.ali pa menjam za št.92 ali pa št.164.
Imam tudi nekaj obutve od tamale v št.21,22.5 pa še kaj se bi najdlo,če katera rabi naj se mi javi preko ZS-ja

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>