nika23 -> RE: Ima katera za podariti oblačilca št 92?PROSIM (19.8.2010 21:39:59)
|
sama nekaj tednov sledim temu forumu ker smo v taki krizi da žal ne preostane druge izbire. z možem imava dve hčerke,sem brezposelna in on ima minimalno plačo (mercator pač). ko sem imela zaposlitev sva zidala stanovanje (ki je še zdaj brez opreme), od tega pa so zdaj krediti. tako da mesečno ko odplačava položnice in kredite nama ostane morda 100 eur. mamice veste da to še zdaleč ni dovolj za preživljat 4 člansko družino, kaj šele za kupiti oblačila ali igrače. s težkim srcem sem že prosila za kako oblačilce nekaj sem tudi dobila in sem zelo hvaležna za to. dokler sem mogla sem še kaj kupila sicer rabljene oblekce vendar vseeno sem jih kupila. sebi nisem privoščila NIČESAR že približno leto dni ker vedno gledam najprej za otroke. od opusti niti ne sanjamo, moje hčerke niso niti videle morja (čeprav smo iz obale), kajti nimava niti za jima kupiti sladoled. verjamem da je marsikatera družina v stiski kakor midva, vem pa tudi da obstajajo ljudje ki le izkoriščajo dobroto drugih, nikakor pa ne razumem kako lahko nekdo obsoja s takimi komentarji ne da bi dejansko poznal okoliščine!!! lep pozdrav!
|
|
|
|