Arual
|
Hey. Kako kaj?? Veselo ? No, mi smo tudi pridni, samo ne tak kot prejšne cikluse, ker mi je preveč na psiho vdarlo in sem se samo živcirala kdaj bo uspelo. Zdaj slončkamo ko nama je in ko si to želima. Sem pa tudi jaz bla kr mlada (no saj sem še vedno) 22 let, ko sva začela delat na otročku ko po pol leta ni uspelo sem se naročla pri g, tam me je filal s klomifenom, ko po njem tudi ni ratalo me je poslal v neplodnostno ambulanto, rekoč da bodo tam znali pomagat in boljše da grem čimprej tja, kot da čakam. Sedaj v neplodnostni čakam na laparoskopijo, upam, da še letos. No, zdaj pri 25 še vedno ni rezultata, ampak jaz verjamem, da bom enkrat zagledala , smo še mladi. Sicer, pa tudi pride kaki dan, ko imam vsega vrh glave, ko se mi naredi cmok v grlu in dobim solzne oči, (sploh ob novicah o nosečnosti prijateljic, vesela sem zanje, ne me narobe razumet), ko je 1000 zakajev pa ni odgovorov, mi pomaga pogovor z partnerjem. On je moja največja opora in v tej bitki sva skupaj. Bodrijo me njegove besede : jaz še nisem obupal, tudi ti ne !! OH, sem se razpisala, upam, da ne boste jezne