Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 13:58:29
|
|
|
|
mladika
|
Lidik sem vidla ja...eh kaj češ...tak je...bomo pa skupaj upale naprej,sej pravjo da upanje umre zadnje,ne sam da pa pride tetka po 6 dnevih zamude...bi jo pa jst nazaj poslala od tam kjer je prišla...noro,kak se telo lahk igra s tabo!! Anonimna pri meni tut že psiha dela svoje...pa čeprav se trudiva (že) 11 m.Zdej čakam da moja G začne delat in da se naročim mal na obisk k njej. Sicer se pa moja M že poslavlja in bo treba spet v akcijo tokrat upam da bolj uspešno in da pridelamo našega dvojčka ali dvojčico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 14:43:36
|
|
|
|
tejchy*
|
Najhujša je psiha, res, sploh v drugem delu po O, mene to še najbolj skrbi.. Pri meni se sedaj ravno končuje O, pridno sva in resnično upam da se bom lahko ta mesec prepričala, da nimam nič napihnjenega trebuha, da me nič ne špika spodaj ipd. ker imam vsak mesec tak občutek, ampak ta mesec sem si pa res rekla da prvi znak po katerem bom vedela da bi mogoče lahko dobili , je ta, da se tam okrog 7. septembra ne bo pojavila . tale psiha me vsak mesec prav uniči, in potem si samo še bolj razočaran ko pride , ti pa si imel toooooooliko znakov . Ja no, upam da nas bo zadnji topel mesec res presenetil in da bomo končno ugledale !! Punce, držim pesti in mislim na vse nas da bomo čiiiimboooolj pobarvale seznam z ROZA barvo !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 16:28:03
|
|
|
|
Nitkica11
|
jaz bi se vam pa pridruzila kod navijacica in drzim pestke za vse da vam v septembru rata zagledati .
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 20:12:24
|
|
|
|
Poka
|
Lahko me napišete za okrog 18. 9. 2010, okrog 7. krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 23.8.2010 21:34:03
|
|
|
|
AinR
|
PRIČAKUJEMO x.9. melanija x.9. twetka x.9. Anonimna x.9. Arual x.9. ana banana x.9. petrussa 1.9. didi82
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 24.8.2010 9:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mladika mojo G.sem vprašala kolko časa naj še počakam z pregledi pa je odgovorila da eno leto glede na mojo starost da se pa čas podaljša na 1,5 leta. Da povsej verjetnosti je vzrok nezanositve prav moja leta. Bila sem šokirana. Stvar je še ta, da se ji ne morem izmislit da delava več časa na otroku, ker sem imela mireno in točno ve kdaj je bila odstranjena. Če sem poštena sem si mislila da sploh ne bom imela težav z zanositvijo, ker prvič je ratalo takoj. Tokrat se trudiva 6m. Kot kaže bom morala res počakati še pol leta in nato G malo podrocat za kak pregled razen če ne zagledam prej magične ali .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 24.8.2010 23:05:05
|
|
|
|
mladika
|
No jst sem se ji pa malo namisnla da malo več delava na otročku kot pa 11 mesecev,če ne vem,da še ne bi prišla na vrsto!!!aja,sem pa jst tut misnla da bo to mal hitrej ratal ker sem še mlada(22let) in ne da se bom mogla tak "mučit"!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 25.8.2010 8:55:05
|
|
|
|
Ula33
|
Punce, tudi jaz bom ta mesec stiskala pesti kot še nikoli... Joj kak si želim, da bi nam ratalo!! Tudi meni psiha kar precej nagaja-sploh ne morem odmisliti!!! Kar skoz razmisljam kak fajn bi bilo, če bi bila -tolk bi bla srečna!!! Moj bi pa po moje kar do stropa skočil! Jaz sem tudi skoz naivno mislila, da bo kar takoj ratalo. Še posebej, ker sta mi mama in sestra dejali, da je njima ratalo že v 1. poskusu. Ne vem, imam pa kar precej stresno sluzbo. Mi pritisk kar velikokrat naraste . Ja, verjetno tud to ne vpliva ravno dobro na zanositev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 25.8.2010 9:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni je še en problem,da tamali(13letnik) sitnari ko sliši da nekdo bo imel dojenčka zakaj pa on nima še sestre ali brata. Pa sem že neštetokrat povedla da pač tako je in da sem hvaležna da imamo sploh njega. Danes pa mi pride zjutraj na vsezgodaj z idejo da ker sem stara 39 let bo pa moral se tatko (mož) zelo potrudit da bomo imeli dojenčka. Da je to zadnji vlak. Toliko, da se nisem začela jokat mož je samo poslušal in nič rekel. Tamali nič ne ve da delamo na drugem otroku samo on si tako zelo želi imet brata ali sestro. Že tako si z možem očitava zakaj se nisva vsaj kaki dve leti prej odločila za še enga samo jaz imam težave s hrbtom in smo odlagali. Vse to me še bolj obremenjuje in psihira in pa še služaba je stresna. No zdaj ko sem se malo spovedala mi je že lažje. Lep dan. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 25.8.2010 19:59:06
|
|
|
|
tejchy*
|
Joj punce pri meni je ista zgodba, glede na moja leta, res si nisem predstavljala da lahko to toliko časa traja. Tale mesec si res dopovedujem, da moram čim manj misliti na to in upati, ampak le čimbolj odmisliti . sem počasi že tako sita tega, da vsi govorijo da ko se bom nehala obremenjevati da bo, in temu sicer verjamem, samo kako naj pozabim na to, ko pa je to ena izmed največjih želj v mojem življenju?! Ampak dobro, glavo pokonc, verjamem v to, da vse pride, le za nekoga pač kasneje za nekoga prej, in da bo tudi za nas vse to, prišlo! Punce, tale mesec res držim pesti, in za vsako posebej, od nas tukaj upam da bomo tale mesec ugledale ta kristalno, magični .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 25.8.2010 20:10:18
|
|
|
|
mladika
|
punce uspelo nam bo!!!!!!enim pač prej drugim kasnej,kaj čemo.Mene je tut malo potrlo danes ko sem zvedela da je moja sošolka noseča,ampak sem si rekla da je dosti tega sekiranja in sem bla pol kr vesela zanjo,pol mi pa sporoči da si pa njen parter ne želi otroka in da ne ve kaj bo mislim svašta...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 25.8.2010 20:43:21
|
|
|
|
tejchy*
|
Jaz tudi zadnje čase samo poslušam, kdo vse na novo nosi . In ne da jim ne bi privoščil, samo pišuka, kdaj bo čas tudi zame !!? Sicer pa res nikoli ne veš, kaj potem stoji v ozadju vsega skupaj... Ja valda da nam bo uspelo!!!! za vsako od nas ob svojem času (no ta naš čas naj se še vseeno ne vleče kot polž!! hehe )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 26.8.2010 14:07:30
|
|
|
|
Monstera
|
Se pridružujem septemberkam. bomo zagledali 25.9.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 26.8.2010 21:10:49
|
|
|
|
Ula33
|
Ja seveda bo tudi nam ratalo!!! Je pa včasih težko, ko katera znanka pove. da je . Sej vsem iz srca privoščim, sam priznam, da me pa kr mal stisne in postanem mal žalostna...Si rečem, da bi jaz tudi! Bo pa moja dobra prijateljica kmalu postala mamica. Ima še samo dober mesec do konca. Komaj čakam, da priveka na svet!!! Sta pa imela to srečo, da se je njima zgodilo, ko sploh nista načrtovala. Je prenehala s KT in kmalu za tem postala srečna .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 26.8.2010 21:34:58
|
|
|
|
tejchy*
|
Pri meni je O že mimo, in si vsak dan sproti moram dopovedovat da ne bom imela kakšnih ˝svojih˝znakov že, na koncu pa potem .. Tako da tale mesec, se kr sama sebe mal okregam, če se mi spet kej čudno zdi, da nej si ne namišljam in počakam na september, pa bomo videli . Vsaka od nas si res čimprej zasluži videt ta težko pridelan !! Navijam za vse nas punce maksimalno !!!! Če preberem da kakšna zdaj čaka da naredi test, upam isto kot zase, ker vem da si že zaslužimo po telih razočaranih krogih kooooooooončno . In, tako tudi bo!! ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 13:15:34
|
|
|
|
mladika
|
No mi bomo pa zdej zdej vstopli v tisti čas ko moramo biti še posebno pridni in upam da bomo uspešni....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 15:14:06
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Živijo, tudi jaz se vam pridružujem. M ne pričakujem okoli 27. septembra. To bo zame 2. krog (upajmo, da uspešen!!!). Za vse nas, ki upamo skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 15:46:01
|
|
|
|
tejchy*
|
no mladika, potem pa le pridno .. me bomo pa držale pesti, da se tudi vama končno posreči
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 15:46:31
|
|
|
|
tejchy*
|
klaraklara30 dobrodošla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 15:53:36
|
|
|
|
ribica88
|
se selim v september; pričakujem 29.9. (4. krog) ko sem maja vzela zadnjo tabletko, sem bila prepričana da bo uspelo kar takoj (pri 22ih bi lahko )...pa bo očitno treba malo počakati...greva pa konec septembra z dragim na morje in mogoče uspe tam
< Sporočilo je popravil ribica88 -- 27.8.2010 15:54:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 16:03:34
|
|
|
|
tejchy*
|
welcome ribica88, jaz sem pri svojih 21-ih enako mislila pa sm se kar načakala do zdaj (trenutno sva v 5 krogu), mam že poln kufer čakanja hehe.. tako da sedaj začetek septembra, bo že čas da ugledamo . no, sva bila pa ta mesec res pridna in sva izključno samo z željo obeh (sem valda štela dneve, kdaj naj bi prišla O ). vmes sta bila ene 2 meseca, ko sva pomoje to počela zgolj samo zaradi in brez strasti ker je bilo kot izračunano kdaj je bilo treba, pa sem si rekla, da nebom dovolila da nama to uniči spolnost, ker se tako ali tako nebi naredil iz enih izračunov kdaj je treba , ampak samo zaradi ljubezni in strasti med dvema . si moram včasih to 2 x povedat, ker mi uide iz misli in bi kr računala mal kdaj je najboljše ipd... hehe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.8.2010 20:57:38
|
|
|
|
Klaraklara30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy* klaraklara30 dobrodošla Hvala No, moja M pa sicer še traja in ne morva z mojim nič . Pol pa seveda akcijaaaa. Čeprav morem povedat, da sva se za prvega kar precej časa trudila in nekako ne verjamem, da bi zdej kar tako na hitro ratalo. Možno je sicer vse, ampak dvomim. Verjetno bom še pretekla nekaj krogov, preden bom zagledala . Je pa res, da ko sva takrat odmislila, da "delava otročka" je pa ratalo. Pa sva prej poskušala vse možno, štela dneve, merila temperaturo, delala O teste... ni, da ni. Pol pa najlepše presenečenje, ko sva najmanj pričakovala. In zdej imava doma enga takega lepega sončka, ki nama vsak dan polepša dan za 100%. Punce bodite fajn, veliko , da se bo cel september treslo . Pol pa dobre novičke sporočit!!!! Lahko noč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 28.8.2010 14:22:43
|
|
|
|
witch
|
Pozdravljene punce Evo mene nazaj po eno mesečnih počitnicah sem upala, da se preselim na aprilke, ampak je moja M spet prišla. Podatki za seznamček - ne pričakujem je okrog 25.9. je pa to 8. krog. Če me nebi M hecala vmes bi bil že 10. krog Če bi šlo v prvo, bi v teh dneh rodila mladika moja.... sem videla, da tudi vama ni uspelo saj ne vem kaj naj ti rečem... bove upale naprej.. mogoče pa bo tudi nama uspelo kot star in lidik in se bove skupaj selile.. ti bom napisala zs Punce za vse nas držim pesti, da bo septembra veliko roza barve
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 29.8.2010 10:05:31
|
|
|
|
tejchy*
|
jst mam pa en problem in nikakor ne morem odmislit.. zadnje 2 dni me matra moje počutje, to mogoč lahko pripisujem čaju krvomočnice k sva ga kupla z mojim ampak mam v spodnjem delu trebuha, kot nekakšne krčke, sicer bolj blage, začelo se je pa nekaj dni po O pa še na čase se me polot kot nekakšna slabost, na kej določenga .. tako da ali sem se kaj prehladila, pa da se zaradi tega mal slabše počutim, pa mogoče krčki zaradi čaja, ki sem ga pila, je tudi čist možno + da sm kokr mal vneta spodi... tako da se moram prepričat vsakič ko pomislim da bi lahko končno doživela ta mesec , da ne smem zdej kar rečt da imam vse znake, da nebom potem spet razočarana ohjaaaa.. vem da mi nobena ne more povedat kaj mi je, ampak se moram mal olajšat če ne samo razmišljam pri sebi kaj je vse skupej.. čeprav menstruacijo moram dobit šele okrog 7. sep nekje tam, tako da mi ostane žal samo čakanje.. evo, no, nedelja pa superca za kašen sprehod, je res lep sonček zunej lepo izkoristite nedeljo punce!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 29.8.2010 11:48:21
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Pozdravljene punce Evo mene nazaj po eno mesečnih počitnicah sem upala, da se preselim na aprilke, ampak je moja M spet prišla. Podatki za seznamček - ne pričakujem je okrog 25.9. je pa to 8. krog. Če me nebi M hecala vmes bi bil že 10. krog Če bi šlo v prvo, bi v teh dneh rodila mladika moja.... sem videla, da tudi vama ni uspelo saj ne vem kaj naj ti rečem... bove upale naprej.. mogoče pa bo tudi nama uspelo kot star in lidik in se bove skupaj selile.. ti bom napisala zs Punce za vse nas držim pesti, da bo septembra veliko roza barve Ja wichi,kaj čemo,gremo pa u nove boje jst še nisem zgubila upanja...boma se pa skupaj selile drugam,da bo bolj pestro!!Sicer sem se pa jst tak naročla h G za oktobra,tko da me zdej še manj skrbi,če nav nič do takrat,bo pa že ona povedala kok pa kaj.Drgače se je pa baje tista doba iz 1 leta,če ni nič,da se javiš na pregled,prestavila na 1,5 let še posebej pri mlajših ženskah!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?