Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.9.2010 14:09:55
witch
Poka in mojamura
Luna, Klaraklara, bevika, TMS82, zebr4, anonimna vam pa želim, da vse nalulate velike in debele pluske, črtice, ni važno kaj samo da bo to čez 9 mesecev zelo glasno
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.9.2010 14:48:26
bevcika
Pozdravljene!
Js se spet ponovno malo oglašam... nevem več če je to samo psiha ali kaj druga resnega...kar upam. slabosti, občasna ostra bolečina v spodnjem delu trebuha...a naj lulam jutri zjutraj? kaj pravite... strah m,e je že teh minusou...
RE: II pričakujemo septembra 2010 27.9.2010 19:13:21
bevcika
pozabla sm povedat, da sm tud js dala kasnejši datum tu gor...zdaj mi že zamuja 2 dni... oblivajo me nenehne vročice, tak da sm na trenutke čist rdeča...pa gorčica me peče, kar pojem...
RE: II pričakujemo septembra 2010 28.9.2010 7:58:17
Klaraklara30
Ženske, mene do kap!
Celo noč sem razmišljala, kako bom zjutraj lulala. Vmes se mi je celo sanjalo, kako sem med lulanjem dobila M. Zjutraj sem se odločila, da naredim test. Tako me je bilo strah, sploh si ga nisem upala gledat. Ko pa sem pogledala, nisem mogla verjet svojim očem. Pokazali sta se . In to tako lepi, brez dvoma o tisti drugi ali je ali ni. JE!!!
Še sedaj se tresem, sploh ne morem verjet, da bomo dobili drugega sončka. Občutek pa imam, kot da mi bo zdej zdej nekaj priteklo ven. Upam, da ne bo in da se vse dobro izteče.
RE: II pričakujemo septembra 2010 28.9.2010 8:12:35
mojamura
čestitaaaaaaaaaaaaaaaam klaraklara30, super novica. želim ti čudovito nosečnost, ter zdravo bebico. iiiiiiiii pa mamo še eno srečko . bravo, dobro sta to s tvojim zrihtala
RE: II pričakujemo septembra 2010 28.9.2010 14:24:13
Klaraklara30
Hvala vsem za čestitke. Jaz sem še vedno v šoku. Moj je presrečen in se čudi, da bomo naslednje poletje že štirje.
Vsem, ki še vedno upate in se iz meseca v mesec borite, iz srca želim, da se tudi vam čimprej pokažeta . Vas pridem še kaj pogledat. Lepo mi je bilo čvekati in upati z vami. Srečno vsem!
RE: II pričakujemo septembra 2010 28.9.2010 15:45:26
bevcika
klaraklara30 čestitam ti za ... moje pa še od nikoder...na testku je še kt - tak sm razočarana...a prsi me bolijo nenormalno...tečna sm nenormalno...eh nevem kaj je lahko to narobe...