Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 5.8.2010 21:17:59
|
|
|
|
nanč
|
Odlično napisanouser posted image user posted image user posted image Mislim da se vsaka ženska kdaj znajde v taki zmešnjavi, samo pot naprej je treba najdit in narest nekaj za svojo dušo, pa je prec boljše... Ko ti bo,pa še kaj vrži iz duše na računalnik
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 6.8.2010 14:59:38
|
|
|
|
legenda_m
|
vedno imamo izbiro....
|
|
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 6.8.2010 21:44:27
|
|
|
|
Solero
|
Ma, res je bil depro (uf, dober izraz!), in res se prčkamo za malenkosti. Ampak to se jasneje vidi šele z distance kakega dneva ali dveh, ko se vreliščna občutja razgradijo in razpadejo na prafaktorje ter ostane v tebi jasnina kot nebo po nevihti. In vse vode, ki so ob tem narasle, najdejo spet svoje struge. In moj jaz (pa še kak jaz poleg mene) spet najde užitek v samem sebi in si mirno prepeva: what a wonderful world. Nja, no, renskega rizlinga je zmanjkalo, sva ga v dvoje počasi popljuckala in tisti večer so bili čudoviti zvezdni utrinki, eden je bil prav nepozaben, še dim se je pokadil za njim, res fantastičen (!!). Avgusta so vedno najlepši. Zdaj pa mislim, da je na hladnem zeleni silvanec. Prav tako štajerskega porekla. Spominek z dopusta.
|
|
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 6.8.2010 22:00:30
|
|
|
|
Gina
|
Skratka solero, ti predlagaš dopust na štajerskem koncu, kot razumem.
|
|
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 6.8.2010 22:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Skratka solero, ti predlagaš dopust na štajerskem koncu, kot razumem. Ali nekje, kjer se točijo štajerska vina. Aja, pa soba naj bo obvezno brez balkona.
|
|
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 6.8.2010 22:52:35
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Gina Skratka solero, ti predlagaš dopust na štajerskem koncu, kot razumem. Ali nekje, kjer se točijo štajerska vina. Aja, pa soba naj bo obvezno brez balkona. Jaz predlagam kamp na štajerskem koncu, kjer se da kopat, kjer bo zvečer vsaj kitarska žurka, pa podnevi delavnice z lončarskim vretenom in dnevnim vrtcem ali vsaj delavnicami za otroke. Ker ne bo balkona, bo rulalo ležanje v travi, z možgani na off in renskim rizlingom v roki....
|
|
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 6.8.2010 23:01:45
|
|
|
|
Solero
|
Na, evo jo, še ena stara žurerka.
|
|
|
|
RE: Lahko bi sedela na balkonu... 10.8.2010 8:00:18
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Gina Skratka solero, ti predlagaš dopust na štajerskem koncu, kot razumem. Ali nekje, kjer se točijo štajerska vina. Aja, pa soba naj bo obvezno brez balkona. Jaz predlagam kamp na štajerskem koncu, kjer se da kopat, kjer bo zvečer vsaj kitarska žurka, pa podnevi delavnice z lončarskim vretenom in dnevnim vrtcem ali vsaj delavnicami za otroke. Ker ne bo balkona, bo rulalo ležanje v travi, z možgani na off in renskim rizlingom v roki.... Uf, tja bi pa jst tud šla. Povej kam?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?