Zveza, ki mi jo je poln kufer (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Krisy -> Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 13:30:15)

Začelo se je 6 let nazaj.
Vmes je bilo vsega..dvakrat sva šla narazen zarad oslarij, tretjič pa zarad sebe.
Nisem zdržal živeti z žensko, ki se oklepa mamice in tete, ki ne zna za seboj pospraviti posod, perila, ki se ne potrudi...
Skratka, eno leto v stanovanju. Vmes kar nekaj avanturic, nič resnega.
Zgodilo se je, da sva se srečala. Me prosi za trenutek, da bi mi nekaj rada povedala.
Pogovor je dolg urco. Analiza, kaj je bilo narobe, zakaj sem šel ipd. Alles gut.
Kmalu zatem mi pride na obisk pa še enkrat pa še enkrat..Obljublja mi nebesa, trudi se od spred in od zad.
Nasedem.
Moj načrt je bil svoje stanovanje. Se strinja.
In čez slabo leto se rodi deklica.
Hočem urediti nakup stanovanja ,a  propade; noče.

In stanje se je vse slabšalo.
Nič se ji ne da, nič se ne potrudi, tudi sorodstvo jo daje v ozadje, kaj šele prijateljice, nič seksa nič cartanja, nič kuhanja, nič vzgoje in zanimanja.

Hočem stran!!!! Prijatelj mi svetuje, da "šutim i trpim". Če druzga ne, vsaj zaradi otroka." ..ker je v času, ko kar upija znanje.

Sedaj je stanje tako; jaz delam vse dneve, zvečer si kaj na Netu pogledam.

V prostem času se ukvarjam z punčko. Cukrček je! Super se ujameva, posluša me, igrava se skupaj, učiva se ...nobenega problema.
Kakor pa "mami" pride, dretje, vpitje..

Vse bolj me vleče stran, na svoje.
Domača hiša se prodaja, ker se starša selita na lepše.
Ker imam tam tudi delavnico, mrzlično iščem parcelo ali nepremičnino za nadaljevanje obrti.

Skratka, moj odhod je neizogiben.
Življenje ne teče naprej, obenega napredka, nobene volje, tudi seksualno življenje je na nuli.

Zdaj pa naj še vidim, kaj si vi mislite o vsem tem.

*miska.mcc* -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 13:33:33)

1.
Hočem stran!!!!

2.
Vse bolj me vleče stran, na svoje.

3.

torej?

Anonimen -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 14:09:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Krisy

Zdaj pa naj še vidim, kaj si vi mislite o vsem tem.

Da poleg žene zamenjaš še duhamornega prijatelja.

miapia -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 14:12:31)

Preprosto - pojdi. Otroka zaradi tega ne boš izgubil.

josephine27 -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 14:12:49)

zgleda kot da si se že odločil in samo iščeš potrditev od drugih da bo tvoja vest čista. al pa nimaš dovolj poguma za ta korak. lahko je svetovati drugemu naj gre težje je to striti sam. vsekakor je to velika sprememba. če iskreno razmislim bi najverjetneje tudi sama zelo težko odšla. poslušaj svoje srce. če ti to govori da te nejkje čaka kaj lepšega pojdi. samo ne pričakuj da bo šlo vse gladko.

team -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 14:20:36)

pozdravljen....

če vidiš da je vajina zveza vse slabša in slabša pa da se nikakor ne premakne ne naprej ne nazaj potem pojdi....čim prej tem bolje ker nima smisla vztrajat nikakor pa bit tiho in trpet tako je bilo pri mojih starših pa je mami trpela pa tiho bla zdej se pa je ločila na stara leta in verjemi posledice njunega neuspešnega zakona nosiva midva z bratom....koliko krat sem si jaz želela da gresta narazen pa se nista kregala,kričala,rabijala ampak enostavno tisto vzdušje v bajti....

zavoljo vajine pikice se zmenta pa pejta vsak na svoj konec sam jaz vedno rečem za skup pridet rabita dva za narazen pa tud....brez zamere

lep pozdrav.....tvoji pupiki pa en velik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

posh -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 14:49:14)

Zgodilo se je, da sva se srečala. Me prosi za trenutek, da bi mi nekaj rada povedala.
Pogovor je dolg urco. Analiza, kaj je bilo narobe, zakaj sem šel ipd. Alles gut.
Kmalu zatem mi pride na obisk pa še enkrat pa še enkrat..Obljublja mi nebesa, trudi se od spred in od zad.
Nasedem.
Ta "nasedem" me bega. A nista probala še enkrat zaradi ljubezni?

In stanje se je vse slabšalo.
Nič se ji ne da, nič se ne potrudi, tudi sorodstvo jo daje v ozadje, kaj šele prijateljice, nič seksa nič cartanja, nič kuhanja, nič vzgoje in zanimanja. Mogoče je to povezano nekako s tabo. Kaj misliš?

Hočem stran!!!!  Ma nemoj! Za takega moškega se je res vredno metati na trepalnice. Moje mnenje.

Sedaj je stanje tako; jaz delam vse dneve, zvečer si kaj na Netu pogledam. Tudi ti si ne delaš nekega truda, a ne?

Življenje ne teče naprej, obenega napredka, nobene volje, tudi seksualno življenje je na nuli.

Zdaj pa naj še vidim, kaj si vi mislite o vsem tem. Ne vem zakaj bi te to zanimalo, kot to, kot je ena napisala, da hočeš potrditev svoje odločitve oz. zmanjšati slabo vest. Za nekaj popravit sta potrebna dva, po mojem skromnem mnenju se tudi ti ne trudiš, ampak čakaš, da greš stran, česar te je trenutno še strah.

mateyka -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 16:09:18)

če je res tako kot praviš (glede tamale in tvoje partnerice), pojdi in - še prej si zrihtaj deljeno skrbništvo nad hčero.

*jesen* -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 20:41:28)

Pojdi. Raje zdaj kot kasneje- kot sam praviš je neizogibno. In ne vračaj se nazaj če pa sam praviš da je vse skup kar nekaj.

Hehe, si pa čist napaljen glede situacije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nisi edini ki mora čez to sranje. Saj nam bo ratalo!

Onasiss -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 20:56:04)

Če ni sreče tudi ni ljubezni, če ni ljubezni ni zadovoljstva... in če ni zadovoljstva zakaj sploh vztrajaš?????

m_o_i -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 21:18:39)

hja, zarad otroka vztraja...

a mislis, da tega pa otrok ne vpija kot goba(kot ti je povedal prijatelj?!) - iz lastnih izkusenj ti povem, da moj se ne trimesecni mulc je tocno vedel, ko mi je gospod ati zadnji zivc iz pete potegnil... tistega, ki je za tazadnjim zivcem v peti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] mi je pa potem mulc celo noc ven vlekel z jokanjem in nezadovoljnostjo in tecnobo...
pa ni nic slisal ali videl!

Colt -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 22:02:17)

Krisy..malce preveč čisto se sliši tale zgodba, si prepričan da si z nami delil vsa pomembna dejstva? Samo na glas razmišljam...

Sicer pa počakaj do ponedeljka. Namreč ob delavnikih se dopoldan RR čudežno napolni s soforumašicami. Ponavadi s tistimi ki najbolj jamrajo nad svojo službo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Grega&co [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Gina -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 22:17:03)

Kaj pa vem...po mojih izkušnjah in tudi po mnogih branjih različnih težav v zakonu se mi zdi, da ogromno zakonov razpade, ker sta dva enostavno premalo potrpežljiva z življenjem samim. Ko dobiš otroka, hodiš v službo, živiš sam, po možnosti z ne prav dosti denarja, imaš ogromno dela, malo denarja in manj podpore kot doma. Dec pričakuje, da bo ženska doma vse naredila, hodila v službo, nbosila denar k hiši, skrbela za mulce, ga podpirala, seksala vsak dan, ga crkljala, ga poslušala in razumela v njegovih hobijih, službi...in obratno ženska pričakuje, da bo dec prišel domov in ji pomagal pri hišnih in gospodinjskih opravilih, vzgoji , nosil domov denar, ne preveč pil in lumpal naokrog, jo poslušal in razumel, ter crkljal. Vzajemno. Doživita preobremenitve, kjer enostavno nista več sposobna sploh funkcionirat - sploh če recimo otrok ponoči ne spi, je bolan, je recimo delavnik obupen in se bolj malo vidita.... POsledično sta oba razdražena in mož se začne umikat v službo in hobi še bolj, ko bi se sicer. Ker ga še manj vidi, mu utruja tedaj, ko ga sploh vidi. Mož se čedalje bolj umika, ženska ostane sama čisto z vsem na grbi - no, morda kaj pa le mož naredi, ampak odgovoren glih ni prav pretirano - ni partner, ampak cimer. Ženska je še bolj obremenjena in še bolj sitna - spi ne, denarja nima, pomoči nima, razumevanja tudi ne.... Hoče dopovedat partnerju, naj ji pomaga, sodeluje...on pa to razume kot napad in se umika dlaje.... Na koncu se ločita... V bistvu je razlog, ker sta neodrasla, nedozorela situaciji imeti familijo. Vsaj en od njiju.

Zdaj če berem tvoj post, mi deluje zelo podobno. Umikaš se, obsojaš žensko, ker ti ne špila mame in seks partnerke, ampak špila ženo - z vsem kompletom reči, ki v to spadajo. Kaj naredit ne vem. Očitno se ne zavedaš, kaj pomeni partnerstvo. To ni samo igra z otrokom, kadar imaš slučajno čas. To ni samo kritiziranje žene, da nič ne dela in da ne dela dovolj dobro ne vzgoje ne gospodinjstva ne crkljanja.... Partnerstvo je vzajemna reč. IN verjemi mi, lajf je prokleto težek, ko imaš enkrat familijo. Ne pričakuj crkljanja, če ga sam ne nudiš, pa če ne narediš dovolj, da bi bila tvoja žena spočita. Če dva ne sodelujeta, si globoko tam, kjer sonce ne sije. Jaz ne bi mogla živet z enim takim kritizerjem. Skratka, najboljše da si najdeš eno, ki ti bo špilala mamo, vse naredila sama od vzgoje do gospodinjstva, pa v službo hodila vsaj za 9 ur, pa bila zadovoljna, ker te nič ni, pa če te bo slučajno videla, bo do stropa skakala in te crkljala do onemoglosti, pa seksala bosta seveda takoj, ko se boš prikazal na vratih....  Zbudi se, človek, življenje ni pravljica, začni živet odgovorno, nudi tudi ti kaj, pa se bo tudi tvoja žena odzvala na to....al pa pojdi, ker tole ni fer do nje, veš. Zasluži si nekoga bolj resnega in odgovornega.

Anonimen -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (1.8.2010 22:49:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Krisy..malce preveč čisto se sliši tale zgodba, si prepričan da si z nami delil vsa pomembna dejstva? Samo na glas razmišljam...

Vsa...zato, da se pokaže "idealen".

Moje mnenje?
Praznaaaaaaaa veza, brez vsebine, otrok gor ali dol. Čas je, da se zbudiš, ker tole, kar živiš je - kar neki. Ubija duha, skupaj s prijatelji.

Medsebojno življenje ni samo delo in ukvarjanje z otrokom v "prostem času". Je dajanje in prejemanje...vsega po malo.

Vijoličarka -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (2.8.2010 10:13:10)

Ne vem, kakšno mnenje bi rad. Če hočeš stran, narazen, pojdi pač stran in narazen. In praktično vsaka črka v tvoji poslanici kriči: stran, stran, stran!

Če bi pa rad odvezo, aplavz, 100% strinjanje, da si ti svetnik, ona pa.... no, vsekakor ne svetnica, se tukaj postavlja veliko vprašanj. In glavnino je obdelala že Gina, bistvo je, da je partnerstvo PARTNERSTVO.

Vse njene napake naštevaš. Naštevaš, kako nikoli ni dovolj delala, zaslužila, gospodinjila in podobno. Hm, pa si kljub temu šel in imel otroka z njo?

In nekaj mi predvsem ni všeč. Žal se mi zdi, da sodiš med tiste vrste ljudi, ki jim je predvsem bistveno, da oni niso nikdar nič krivi, da oni so vedno najboljši, najbolj pridni, skratka, nad vsako kritiko. Posledično se dosti bolj skoncentrirajo na dokazovanje svoje brezmadežnosti in superiornosti, kot pa na dobro svojih bližnjih, tudi 'nadvse ljubjenih otrok'.

Če ne moreš več živeti v tej zvezi, ti ni treba. Vendar bodi pošten in poskušaj to speljati čim bolj človeško in tako, da bo najbolje za otroka. Nikjer ne piše, da je treba bivšega partnerja obvezno vreči v blato in skakati po njem.

Kar se otroka tiče. Če je mati z njim ves dan in če je mati v resnici odgovorna za njegovo vzgojo, torej za vse tiste nelepe stvari, ki jih otroci ne marajo, ti pa si vzameš lepši del: igra, malo postavljanja s poučevanjem, je čisto logično, kaj ima otrok raje in koga ima otrok raje. Primerjava je nepoštena.

Zavedaj se tudi, da svoje partnerke nikoli ne boš mogel izbrisati iz življenja. Kajti veže vaju otrok. In še dolgo bosta 'partnerja pri vzgoji' tega otroka. Mnogo lažje je, predvsem za otroka, če sta oče in mati sposobna človeško komunicirati.

mladika -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (2.8.2010 17:32:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Kaj pa vem...po mojih izkušnjah in tudi po mnogih branjih različnih težav v zakonu se mi zdi, da ogromno zakonov razpade, ker sta dva enostavno premalo potrpežljiva z življenjem samim. Ko dobiš otroka, hodiš v službo, živiš sam, po možnosti z ne prav dosti denarja, imaš ogromno dela, malo denarja in manj podpore kot doma. Dec pričakuje, da bo ženska doma vse naredila, hodila v službo, nbosila denar k hiši, skrbela za mulce, ga podpirala, seksala vsak dan, ga crkljala, ga poslušala in razumela v njegovih hobijih, službi...in obratno ženska pričakuje, da bo dec prišel domov in ji pomagal pri hišnih in gospodinjskih opravilih, vzgoji , nosil domov denar, ne preveč pil in lumpal naokrog, jo poslušal in razumel, ter crkljal. Vzajemno. Doživita preobremenitve, kjer enostavno nista več sposobna sploh funkcionirat - sploh če recimo otrok ponoči ne spi, je bolan, je recimo delavnik obupen in se bolj malo vidita.... POsledično sta oba razdražena in mož se začne umikat v službo in hobi še bolj, ko bi se sicer. Ker ga še manj vidi, mu utruja tedaj, ko ga sploh vidi. Mož se čedalje bolj umika, ženska ostane sama čisto z vsem na grbi - no, morda kaj pa le mož naredi, ampak odgovoren glih ni prav pretirano - ni partner, ampak cimer. Ženska je še bolj obremenjena in še bolj sitna - spi ne, denarja nima, pomoči nima, razumevanja tudi ne.... Hoče dopovedat partnerju, naj ji pomaga, sodeluje...on pa to razume kot napad in se umika dlaje.... Na koncu se ločita... V bistvu je razlog, ker sta neodrasla, nedozorela situaciji imeti familijo. Vsaj en od njiju.

Zdaj če berem tvoj post, mi deluje zelo podobno. Umikaš se, obsojaš žensko, ker ti ne špila mame in seks partnerke, ampak špila ženo - z vsem kompletom reči, ki v to spadajo. Kaj naredit ne vem. Očitno se ne zavedaš, kaj pomeni partnerstvo. To ni samo igra z otrokom, kadar imaš slučajno čas. To ni samo kritiziranje žene, da nič ne dela in da ne dela dovolj dobro ne vzgoje ne gospodinjstva ne crkljanja.... Partnerstvo je vzajemna reč. IN verjemi mi, lajf je prokleto težek, ko imaš enkrat familijo. Ne pričakuj crkljanja, če ga sam ne nudiš, pa če ne narediš dovolj, da bi bila tvoja žena spočita. Če dva ne sodelujeta, si globoko tam, kjer sonce ne sije. Jaz ne bi mogla živet z enim takim kritizerjem. Skratka, najboljše da si najdeš eno, ki ti bo špilala mamo, vse naredila sama od vzgoje do gospodinjstva, pa v službo hodila vsaj za 9 ur, pa bila zadovoljna, ker te nič ni, pa če te bo slučajno videla, bo do stropa skakala in te crkljala do onemoglosti, pa seksala bosta seveda takoj, ko se boš prikazal na vratih....  Zbudi se, človek, življenje ni pravljica, začni živet odgovorno, nudi tudi ti kaj, pa se bo tudi tvoja žena odzvala na to....al pa pojdi, ker tole ni fer do nje, veš. Zasluži si nekoga bolj resnega in odgovornega.

podpis pod tole[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

gajaV -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (2.8.2010 21:37:50)

kaj pa kako zakonsko svetovanje? meni se namreč zdi, da če imaš otroka, ni glih fer, da kar spokaš in greš, ne da bi se res potrudu kaj na boljše spremenit.
pogovor dela čudeže, magari s terapevtom.
pa knjigo 5 JEZIKOV LJUBEZNI ti priporočam.

gajaV -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (2.8.2010 22:15:23)

še to: če nima nobenega zanimanja za nič: a si kdaj pomislil, da je mogoče depresivna in potrebuje pomoč in ne obsojanja? po porodu se depresija samo še poglobi, sploh s partnerjem, ki je nima rad. mislim, da te ima ona rajši kot ti njo.

Krisy -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (3.8.2010 20:08:54)

Gina

Ti na kratko povem;  moja partnerica ni oseba, katero bi skrbelo zdravje otroka, ni oseba, ki bi se informirala o tem in onem, je oseba, kateri je moto "Kar lahko narediš zdaj pusti za tri dni.".
Otroka imam zelo rad. Učim jo in vzgajam kolikor le morem. Raje njej kupim kot sebi.
Zato je problem moj odhod.

O sebi pa povem tole:kakor sva z punco prišla skupaj in je hotela, da pridem k njej...stanovanje je bilo obnovljeno, iz hiše je dišalo po slaščicah (kar sem zelo rad pekel), po zimi je dovoz bil očiščen pred 7 uro zjutraj (dovoz +parking za 10 vozil)..potem sem opažal, da se moji dragi nič kaj ne ljubi delati.
Diploma je čakala pa je kar odlašala. Kregala sva se za diplomso nalogo.
In jo je, po dolgih borbah, naredila.
Pa sem ji pomagal, jo motiviral, moja mati se je ukvarjala z njo bolj, kot njena lastna mati (pregled pri ginekologu, 1.torta za rojstni dan, kavice, kosila, pikniki, darila...). Potem pa, ne vem kako , zakaj in kdaj se je partnerica odtujila.
Ker živimo v manjšem kraju, se vse zelo hitro zve. In potem pa je začela njena mami z njo se ukvarjat (naj pripomnim, da je dekle živelo in bilo vzgajano s strani dedota in babice v čigar hiši živi, saj je mati živela z ljubimcem š v času, ko je oče bil živ). Kar naenkrat je bila prekinjena komunikacija z mojima staršema, postala je totalno druga oseba. Nedostopna, trmasta, zanemarjena.. Jaz sem v tem času posvečal več časa računalniškim igram in s tem postal rahlo obseden.
Pa sva iz trapastih razlogov šla dvakrat na(kratko)razen. Ta tretič pa sem šel zarad sebe. Ona mi ni dala nobene podpore, kot , da sem ji tujec.

Pa sem šel v stanovanje. Bilo je fino, dokler se mi ni pričela urivat v življenje.
Z obljubami in lepimi gestami je prihajala v moje stanovanje, kjer je tudi otroček spočet.
Menil sem, da se bo z otročkom kaj spremenila. Bolj malo ali nič.

Moja mama je imela kritično operacijo-rak. Nobenega obiska.
Pa abrahama, povabljena je bila nanj.Izgovor da gre nekam pomagat, a je bila doma.
Pa se je otroček rodil. Žalostno, a moja starša nista prišla na obisk.
Prosil sem jo, naj pomisli malo na sebe, otroka, na nas, kot družino.
Zopet odlašanje.
Nobene depresije ni bilo in ni..
Lena je, ne goji nobenih odnosov do svoje družbe, sorodnikov..nobenega.
Nazadnje tudi mene.

Nobenega poljuba zjutraj, nit ko pridem z dela, nit, ko greva spat.
Zadnje čase je ne uklapljam v svoje življenje, otroček raste, greva sama staršema in mojim prijateljem.
Ta mesec bova šla tudi v toplice za 2-3 dni. Sama.

Odkit rečen, da se veliko bolj odpočijem z otročkom samim. Nobenega stresa, živcev..pa bo dve leti pa se vse lepo zmeniva in to drži.

Trenutno stanje pa je takšno; živim pri njej, plačujem stroške, nekaj sem renoviral na svoj strošek (da bo manj energije šlo in a bo lepše). Starša prodajata domačo hišo v kateri imam tudi delovni prostor in vozila.
Zato iščem hišo ali parcelo na kateri bom lahko ustvaril prostor za vse to.

Tudi za mojega otročka. Da ima svojo sobo, da ima svoj prostor na travici, da posadi svoje drevo, rožice.
In, seveda, za mene in mojo bodočo partnerico in ženo.

Anonimen -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (3.8.2010 20:12:24)

Otroka imam zelo rad. Učim jo in vzgajam kolikor le morem. Raje njej kupim kot sebi.
Zato je problem moj odhod.

Menil sem, da se bo z otročkom kaj spremenila. Bolj malo ali nič.

Enkrat si že dobre karte stavil na otroka. Ne ponovi še enkrat enake napake.

gajaV -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (3.8.2010 21:47:16)

hm, če je tako, pa pojdi, ne vem. oz. če mene vprašaš, naredi tako, da boš lahko otroku čim več dal. 

mladika -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (4.8.2010 20:37:50)

Oprosti na začetku si dal premalo podatkov o situaciji da bi lahko človek povedal svoje mnenje!!Torej če je pa res tako kot si napisal je bolje da greš,ker če se s partnerko ne razumeta in je ona brezbrižna do vsega je bolje da nista več skupaj,ker pri tem vsem bo otrok najbolj trpel!!

smeška83 -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (5.8.2010 18:40:05)

Točno tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Otroku ne boš prav nič koristil, če boš ostal z njegovo mamo ves nesrečen, ker bo to začutil in bo še slabše. Včasih je bolje, da sta očka in mamica srečna vsak na svojem bregu, kot pa nesrečna skupaj - in verjemi, tudi ona ni srečna... Tako, da kar pogumno! Tvoja hčerkica je vredna srečnega očka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Biba Buba -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (5.8.2010 19:03:10)

In, seveda, za mene in mojo bodočo partnerico in ženo.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/wink.gif[/image]

erna14 -> RE: Zveza, ki mi jo je poln kufer (14.8.2010 8:17:01)

zanima me ali sta se o tej tezavi ze kdaj pogovorila,mislim ne vem,ker ni nic napisano kako izgleda vajino komuniciranje....ali mogoče obstaja kakšna zadeva,katero ti je tako globoko zamerila in se z zadevo nikakor ne more sprijazniti?....edino ,kar mi je čudno je to da ima tak odnos do svojega otroka...kot mati povem da bi premikala gore za svojega sina,zato mi je malo čudno da je ona tako hladna....mogoče bi res morala stopiti do kakšnega psihiatra...ne vem lahko da sta imela lepo zvezo polno ljubezni,ko pa se je rodil otrok pa so se stvari preusmerile na tega otročka in je mogoče lahko razočarana,mogoče se počuti odrinjeno od tebe,zapostavljeno....namrec napisal si da delas zelo dolgo,ko prides domov posvečas čas svoji punčki in samo njej,nisem pa zasledila kje se ona uklopi v tvoj prosti čas?ali si poizkusil da bi v vajino igro uklopil tudi njo,mogoče se bo sprva upirala poizkusi,mogoče zeli da jo povabita z sabo,mogoče potrebuje da ji nekdo pokaže da jo potrebuje....žalostno mi je da odriva otroka,ampak za tem sigurno ni nekaj nepomembnega,ker sem mnenja da tega ni zmoža nobena mama.pa še to ...ta "prijatelj"ni niti p od prijatelja,ker ti svetuje tako dobre nasvete...očitno se mu ne da ukvarjat z tvojimi problemi

srecno

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>